Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar,
diyette birinci hafta bitti. 2 kilo gitti. üstelik sporu düzenli yapamadım. ara ara leslie ile 2 mil koştum.
bir de bazen ufak tefek çikolata kaçamakları oldu. buna rağmen 2 kg. gitti.
diyete başlamayı düşünen tüm arkadaşlara duyurulur. gerçekten işe yarıyor.

ohhh yarasın:)))) mısafırmı vardı sen mı gıttın.canan hoca bu lısteyı gormesın

tereyağını nasıl yapıyorsun?:26:

Sütü kaynatıp soğuttuktan sonra bir gece buzdolabında bekletiyorum. Üzerinde kalın bir kaymak oluşuyor böylece. Oluşan bu kaymağı ayrı bir kaba alığ mikser ile 5dk kadar çırpıyorum, yağ oluşuyor. Sonra süzgece alıyorum bu yağı ve çeşmeden akan su ile iyice yıkıyorum( içinde süt kalmasın diye) ve sıkıyorum elimle. Ev yapımı kahvatılık tereyağı hazır:) Çok olursa dondurucuya koyuyorum, katkı maddesi olmadığı ve tuz katmadığım için biraz çabuk bozuluyor çünkü...

günaydınlarrrr,
bende yaklasık 2 haftadır yapıyorum 2-3 kilo kadar verdım, acıkmadan kılo vermek çok guzel yalnız kahvaltıyı sıkı yapmak gerekıyor ve ben yumurtadan ıyıce tıksındım zorla 1 tane ancak yıyebılıyorum, çerezler ozellıkle tok tutuyorr, peynırdende aynı durumdayım zzeytın eh ıste zaten kahvaltı sevmezdım ondanda olabılrı :) ama yemeye ççalışıyorum. iyi gidiyor diyete basladığımdan berı toplam 9 kılo kadar verdım, ama sporda yapıyorum 2 guındur adetten yapamasamda gunde 40 dk stepper 2000 adım iyi oluyor.

kızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:

74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür

loksicim bende 63.9 olarak 63 ü gördüm canım bayrama 62 leri göreydim sanada 73 leri görmeni canı gönülden temenni ediyorum fazlası olsun azı olmasın inşallah giden yağların

seni tebrik ediyorum insallah şöle 5 li kilolardada teprik ederiz birbirimizi canm

canım bu dileklerimin yanına heeçç yakışmayacak biliyorum emme dün gece canım böle poğaca istedi kabarık kabarık sütlü mayalı ev poğaçası mis kimin koksa :2::2::2::2:söle fırından çıksa da sıcak sıcak hüpletsem dedimmm

Günaydın kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez dün akşam yemeği 18.00 den sonra yedim. Dışarı çıktık yemek için 7.30 karışık ızgara tabağı istedim ızgaranın yanında çay tabağı büyüklüğünde fındık lahmacun ve bir içli köfte vardı tabakta.Eşime verdim yemedi bende ikisinide yedim. Ama kendimi çok kötü hissettim alışmışım akşam 18.00 den yememeye sanki kilo aldım gibi hissettim bakalım yarın tartıda ne çıkacak.Kilo veremesemde bu hafta inceldim. 42beden pantolonlarım bol geliyor. 40 beden çok rahat olmuyor sanırım 41 beden olsaydı benimki 41 beden olurdu şuan.

Sabah omlet,peynir,zeytin,fındık yedim.

tesekkurler canım.ben de sana tebrik koyuyorumkilo gecıslerı cok keyıflı oluyor

hayalınde yemıssın bısey olmaz ondangece benım de karnım acıktı bayagı,yemedım tabıı,ama yaglarımın erıdıgını hıssettım vallahı,sonuc sabah -800

Günaydın herkese
Geçen hafta Perşembe tartıldığım için bu haftada öyle yaptım 66,70 çıktı,yani kg.verememişim bu hafta.
Regl öncesi şişkinliğim olduğunu düşünüyorum gecikmem var,bi de karnım şiş gibi hissediyorum yani bir şişkinlik sözkonusu..
Bu sabah zorla kahvaltı hazırladım,bir yandan da kepekli tost söylerim diye düşündüm ama zorla hazırladım yine

2 yumurtadan ekşimikli omlet (işe gelene dek buz gibi oluyor,pek sevimli değil)
7-8 zeytin
1 domates
biraz ekşimik peyniri
biraz badem
kuru erik-kayısı-omega3
şimdi de elma çayı içiyorum
içebiliriz di mi ?

canım işin kötüsü ne biliyomusun aklımızdan yiyecekleri geçirdiğimiz zaman bili insulin artıyormus istah açılıyormus yani aklımdan geçirmem bile kötü

iyi yoldasınız kızlar,aynen devamm

arada oluyor öyle canım,dısardaki yemekler daha mı tuzlu oluyor,yoksa yagı kalıtesız ondan mı bılmıyorum ama yedgımın ertesı gune ben de fazla cıkıyorum tartıda. 1 gun snra da normale donuyor.

afiyet olsun.

içli köfte kızarma mıydı?

günaydın kızlar :))
dünkü günümden sonra 500 gr almışım :26: ben bu kadar çok farkettireceğine inanmıyoruım yediklerimin.çok diyetimin dışına çıkmadım ve akşam da hiç bir şey yemedim.Yalnız dün ve bugün wc ile küsüz yine.sanırım o çok etkiliyor

loxandracım kankam benim yaa helal sana bravo valla

Evet kızartmaydı ama yeni kızartılamıştı önceden kızartılıp ızgarada ısıtılmıştı. Yani yağlı değildi dış hamuruda çok inceydi yemeyecektim ama düşündüm yemezsem çöpe atılacak zaten çok büyük birşey değil diye yedim.
Et sindirimi en uzun süren yiyeceklerden biri. Et bağırsaklarda daha uzun süre kalıyormuş et yiyince tartıda fazla çıkma sebebimiz bu olabilir diye düşünüyorum.

regl zamanı kaçamak yapmazsan çok guzel gidiyor,azcık sabır

omlet yerıne haslanmıs yumurta daha ıyı olmaz mı,hem soguk da yenebılır?:26:

mattikacım yarın liste yapma sırası sen de.sorun yok yapabileceksin değil mi?

kızlar ben yarın kilo bildirimini bile zor yaparım sanırım.bugün temizlik yapıcam.yarın da totoma motor takıp ikramları hazırlayacağım.biliyorsunuz cumartesi kızımın doğum günü partisi var

kızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:

74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
süpersin canımm 74 lü kilon hayırlı uğurlu olsunn darısı 60 lara 57 leree inşallahhhh

ohhhh çok iyi yelkenlii maşallah diyeyimmm

cnm wc etkisidir bence de... yılmak yok devammmm

günaydınn arkadaşlarrrr
yarınn tartılmaa günümüzzzz bakalımm gitti mii kilolarr?

kahvaltımı yazayımm

2 kayısı yumrta
peynir-zeytin
salatalık-kırmızı biber
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çayy

idealistçim

kızlar pirinçlerimi ocağa koydum bugün yine pirinç diyeti yapayım.kalkıyorum artık işlerimi halledeyim.öncelikle evi toparlayayım.tabi bir taraftan da kızım dağıtıyor,banada gelenler geliyor o zaman.Allah sabır versin hepimize

regl zamanı kaçamak yapmazsan çok guzel gidiyor,azcık sabır

omlet yerıne haslanmıs yumurta daha ıyı olmaz mı,hem soguk da yenebılır?:26:

genelde öyle yapıyorum zaten cnm arada değişiklik olsun diyorum.
yapmadım şükür üşenmedim hazırladım kahvaltımı
öğlene Allah kerim bakalım ne yiyeceğim..
şimdiden kutlayayım İyiki doğmuş Duru prenses
Sana kolay gelsin cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…