bugünkü menüm:
kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir
zeytin
1 çay bardağı ceviz
2 ad. mandalina
1fincan karışık bitki çayı
öğlen:
7 ad. mercimek köftesi
4-5 kaşık meksika fasulyeli salata
1 kare börek (haftad 1 lahmacun hakkımın yerine)
2 lokma çikolata soslu irmik tatlısı (bu kaçamak oldu)
küçük bir parça kedi dilli çikolata soslu tatlı (bu da kaçamak)
orta şekerli Türk kahvesi (diyete başladığımdan beri ilk kez ağız tadıyla bir kahve içtim.sade çok acı geliyor)
akşam:yok
su:2LT 2 fincan karışık form çay
ohhh yarasın:)))) mısafırmı vardı sen mı gıttın.canan hoca bu lısteyı gormesın
tereyağını nasıl yapıyorsun?:26:
kızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:
74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
loksicim bende 63.9 olarak 63 ü gördüm canımbayrama 62 leri göreydim sanada 73 leri görmeni canı gönülden temenni ediyorum fazlası olsun azı olmasın inşallah giden yağların
seni tebrik ediyoruminsallah şöle 5 li kilolardada teprik ederiz birbirimizi canm
canım bu dileklerimin yanına heeçç yakışmayacak biliyorum emme dün gece canım böle poğaca istedi kabarık kabarık sütlü mayalı ev poğaçası mis kimin koksa :2::2::2::2:söle fırından çıksa da sıcak sıcak hüpletsem dedimmm
tesekkurler canım.ben de sana tebrik koyuyorumkilo gecıslerı cok keyıflı oluyor
hayalınde yemıssın bısey olmaz ondangece benım de karnım acıktı bayagı,yemedım tabıı,ama yaglarımın erıdıgını hıssettım vallahı,sonuc sabah -800
kızlar,
diyette birinci hafta bitti. 2 kilo gitti. üstelik sporu düzenli yapamadım. ara ara leslie ile 2 mil koştum.
bir de bazen ufak tefek çikolata kaçamakları oldu. buna rağmen 2 kg. gitti.
diyete başlamayı düşünen tüm arkadaşlara duyurulur. gerçekten işe yarıyor.
günaydınlarrrr,
bende yaklasık 2 haftadır yapıyorum 2-3 kilo kadar verdım, acıkmadan kılo vermek çok guzel yalnız kahvaltıyı sıkı yapmak gerekıyor ve ben yumurtadan ıyıce tıksındım zorla 1 tane ancak yıyebılıyorum, çerezler ozellıkle tok tutuyorr, peynırdende aynı durumdayım zzeytın eh ıste zaten kahvaltı sevmezdım ondanda olabılrı :) ama yemeye ççalışıyorum. iyi gidiyor diyete basladığımdan berı toplam 9 kılo kadar verdım, ama sporda yapıyorum 2 guındur adetten yapamasamda gunde 40 dk stepper 2000 adım iyi oluyor.
Günaydın kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez dün akşam yemeği 18.00 den sonra yedim. Dışarı çıktık yemek için 7.30 karışık ızgara tabağı istedim ızgaranın yanında çay tabağı büyüklüğünde fındık lahmacun ve bir içli köfte vardı tabakta.Eşime verdim yemedi bende ikisinide yedim. Ama kendimi çok kötü hissettim alışmışım akşam 18.00 den yememeye sanki kilo aldım gibi hissettim bakalım yarın tartıda ne çıkacak.Kilo veremesemde bu hafta inceldim. 42beden pantolonlarım bol geliyor. 40 beden çok rahat olmuyor sanırım 41 beden olsaydı benimki 41 beden olurdu şuan.
Sabah omlet,peynir,zeytin,fındık yedim.
iyi yoldasınız kızlar,aynen devamm
arada oluyor öyle canım,dısardaki yemekler daha mı tuzlu oluyor,yoksa yagı kalıtesız ondan mı bılmıyorum ama yedgımın ertesı gune ben de fazla cıkıyorum tartıda. 1 gun snra da normale donuyor.
afiyet olsun.
içli köfte kızarma mıydı?
regl zamanı kaçamak yapmazsan çok guzel gidiyor,azcık sabırGünaydın herkese
Geçen hafta Perşembe tartıldığım için bu haftada öyle yaptım 66,70 çıktı,yani kg.verememişim bu hafta.
Regl öncesi şişkinliğim olduğunu düşünüyorum gecikmem var,bi de karnım şiş gibi hissediyorum yani bir şişkinlik sözkonusu..
Bu sabah zorla kahvaltı hazırladım,bir yandan da kepekli tost söylerim diye düşündüm ama zorla hazırladım yine
2 yumurtadan ekşimikli omlet (işe gelene dek buz gibi oluyor,pek sevimli değil)
7-8 zeytin
1 domates
biraz ekşimik peyniri
biraz badem
şimdi de elma çayı içiyorum
içebiliriz di mi ?
süpersin canımm 74 lü kilon hayırlı uğurlu olsunn darısı 60 lara 57 leree inşallahhhhkızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:
74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
günaydınlarrrr,
bende yaklasık 2 haftadır yapıyorum 2-3 kilo kadar verdım, acıkmadan kılo vermek çok guzel yalnız kahvaltıyı sıkı yapmak gerekıyor ve ben yumurtadan ıyıce tıksındım zorla 1 tane ancak yıyebılıyorum, çerezler ozellıkle tok tutuyorr, peynırdende aynı durumdayım zzeytın eh ıste zaten kahvaltı sevmezdım ondanda olabılrı :) ama yemeye ççalışıyorum. iyi gidiyor diyete basladığımdan berı toplam 9 kılo kadar verdım, ama sporda yapıyorum 2 guındur adetten yapamasamda gunde 40 dk stepper 2000 adım iyi oluyor.
günaydın kızlar :))
dünkü günümden sonra 500 gr almışım :26: ben bu kadar çok farkettireceğine inanmıyoruım yediklerimin.çok diyetimin dışına çıkmadım ve akşam da hiç bir şey yemedim.Yalnız dün ve bugün wc ile küsüz yine.sanırım o çok etkiliyor
loxandracım kankam benim yaa helal sana bravo valla
regl zamanı kaçamak yapmazsan çok guzel gidiyor,azcık sabır
omlet yerıne haslanmıs yumurta daha ıyı olmaz mı,hem soguk da yenebılır?:26:
şimdiden kutlayayım İyiki doğmuş Duru prensesSAPHIRA
mattikacım yarın liste yapma sırası sen de.sorun yok yapabileceksin değil mi?
kızlar ben yarın kilo bildirimini bile zor yaparım sanırım.bugün temizlik yapıcam.yarın da totoma motor takıp ikramları hazırlayacağım.biliyorsunuz cumartesi kızımın doğum günü partisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?