Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ellerine sağlık bebeemm..çok güzel olmuş listemiss.
Melexin hayatım , ellerine sağlık.Herkese tebrikler
Kızlar , bayram bitti , aşure ayı bitti , yılbaşı da bitti , artık önümüz açık , sekte vuracak hiçbir mazeret kalmadı bundan sonra.....

katılıyorum..

sabah

yumurta salatası
çeri közlenmiş biber
zeytin peynir
ceviz badem
2 hurma

2. öğünüm

kıymalı menemen
yoğurt

kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım..burada birarada bu mücadelenin içinde olmak bile bir başarıdır bence..

Karataycilar slm..
Bugün sabah tek yumurta yedim.
Öğlen yaprak sarma ve ayran.
Sigarayi birakma hapının 12.gunumdeyim ve 2gündür içmiyorum..

meleksin dün yazmıştım karataya uymadığım için bildirim yapmayaağım diye, gözden kaçmış herhalde.
ben şimdilik başka sularda gemimi yüzdürüyorum ama aranıza tekrar dönebilirim o bakımdan bildirim yapmadı falan diye beni diskalifiye etmeyin

kilo veren heeeerkesleri kutluyorum ben de 300 gram eksilmişim şükür

Karataycilar slm..
Öğlen yaprak sarma ve ayran.
Sigarayi birakma hapının 12.gunumdeyim ve 2gündür içmiyorum..

iskenderunlu dünden beri 3-4 kişiyle sigaraya bırakma üzerine diyaloğum oldu,biri psikiyatriste gitmiş de doktor nerden bileyim senin hap içince saigarayı bırakacağını diyip ilaç vermemiş, kadın doktora kızıp duruyordu, bu gün de başka bir kadın oğluna doktorun ilaç yazdığını oğlunun 15-20 gün sonra ilacı içmekten vaz geçip sigaraya başladığını ve ilacı başkasına verdiği söyledi . e dedim doktorun da bi bildiği varmış ki ilaç yazmamış. iş beyinde bitiyor. canın çektiğinde istersen şimdi istersen 6 ay sonra istersen 6 yıl sonra lütfen canının çektiği o 1 tanecik sigarayı içme. bırakıp başlayanlar zaten bi tanden bişey ıolmaz diye başlıyor sana hem kilo verme serüvenin hem de sigarayı bırakmada başarılar diliyorum.
ben sigarayı bırakmadım ama çaydaki şekeri bıraktımvalla çok zor oldu bıraktım mı tam da emin değilim
2-3 günlük şekersiz çay içmelerimi saymıyorum ama bu defa 4. oluyor.
3 aydır şeker kullanmıyorum bakem, geri dönmek yok inşallah

canım 2 hafta listeye girmeyenler çıkıyor biliyorsun..bu eski elemanlar için de geçerli..sen gelmeye karar verirsen yine 2 hafta menü bildiriminden sonra listeye girebilirsin tabii.biz hep buradayız

canım 2 hafta listeye girmeyenler çıkıyor biliyorsun..bu eski elemanlar için de geçerli..sen gelmeye karar verirsen yine 2 hafta menü bildiriminden sonra listeye girebilirsin tabii.biz hep buradayız

sersumcum nasıl oldun bıdenem.ıyımısın bıraz daha.bu arada lıstedekı arkadaslardan gelmmeyen menu bıldırmeyen kg bıldırımıne katılmayan kımler varsa eleyıp sureklı katılımcı olan arkadaslardan olusan net ve guzel bır lıste hazırlayabılır mısın bebegemm
bız ıyınıyetle her gelenı lısteye alıyoruz emme lısteye gırdıkten sonra etrafta kımsecıkler kalmıyo

başımın vonlaması dışında daha iyiyim canım..evet canım..cee ee deyip gelip kaçıyolar..tabiisi yaparım..sıkıyönetim uzmanınız işbaşında

kızlar duden berı ne cok kaynatmıssınız helekı bırdyım kızların ve tabıkı benım aklımı aldın yazdıklarınla şu kg da artı eksı meselesınden bahsedıyorumsonrada dedımkı kendı kendıme bırdyım toktamısların denız ulkulerın talebesıydı normal yanı bu beyın fırtınas

ramaskam kızını dogumgununu kutlar guzel seneler dılerım

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste dışı

8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013

bu listede olupta mazeretsiz 2 hafta kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlarımız(ve tabii düzenli menü bildiriminde bulunmayanlarda) liste dışı kalacaktır..
sonra ben duymadım bilmiyodum yanyattı çamıra battı demeyinn

ha bu arada kendimi 1 şubata ekledim evdeyken bi liste daha yapıp peşinen 2. sıramı savayım dedim

Son düzenleme:

Referans noktan nire bacım?

Benimki geçen hafta. Amma kümülatif toplamı da görmek istiyorum. Listeye bir de toplam kilo yazdım...

Bundan sonrası için de bir teklifim var. BMI da ekleyelim. Hatta bir de BMI listemiz olsun. Mesela Ebruyla puf puf pilates yapıp omurlarımı açtım. Kilo veremesem de BMI düşer, ben de listede yukarı çıkarım. Ne diyonuz???

Karataycilar slm..

İskenderunlu, bana dert oldu bacım. Şimdi sen hem sigara bırakma hapı kullanıp, hem de 3. çocuk için çaba mı gösteriyorsun?

Bu arada, ilk haftamı doldurdum. Önümüzdeki hafta hem listeyi ben yapıyorum hem de kilo bildirimine başlıyorum. Bu hafta almış olduğum 6,5 kg ın 1 kg nı verdim. Kaldı 5,5 kilo.

Şimdi birdy... Ben 93ten 77 ye indim. Sonra ameliyat olup 83e çıktım. Tekrar 77 ye indim. Radyasyon aldım. Tekrar 83,5 a çıktım. Bu hafta 1 kilo verip 82,5 a indim. Hedefim kısa vadede 70, uzun vadede 63 kilo.

Bir durum değerlendirmesi yapar mısın benim için?

başımın vonlaması dışında daha iyiyim canım..evet canım..cee ee deyip gelip kaçıyolar..tabiisi yaparım..sıkıyönetim uzmanınız işbaşında

elciklerıne saglık bebısımyok oyle cee yapıp arazı olmak

bmı lıstesı mı olar olar hdl, ldl, aclık kan sekerı, kan grubu lıstesı falan da yapak oyam

Kızlar benim çıkmam lazım. Akşam kayınvalideme gidicem.

Yarın görüşürüz.

Öğlen: 3 adet bulgurlu biber dolması ve maalesef yarım dilim kek.

Akşam hamsi yiyecekmişiz. Allah ne verdiyse girişirim artık. Çok seviyorum hamsiyi yavv...

bu işin altından bırak bırdy i benım dıyen matematık profesörü bılem cıkamassssss :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…