Referans noktan nire bacım?
Benimki geçen hafta. Amma kümülatif toplamı da görmek istiyorum. Listeye bir de toplam kilo yazdım...
Bundan sonrası için de bir teklifim var. BMI da ekleyelim. Hatta bir de BMI listemiz olsun. Mesela Ebruyla puf puf pilates yapıp omurlarımı açtım. Kilo veremesem de BMI düşer, ben de listede yukarı çıkarım. Ne diyonuz???
Bu arada, ilk haftamı doldurdum. Önümüzdeki hafta hem listeyi ben yapıyorum hem de kilo bildirimine başlıyorum. Bu hafta almış olduğum 6,5 kg ın 1 kg nı verdim. Kaldı 5,5 kilo.
Şimdi birdy... Ben 93ten 77 ye indim. Sonra ameliyat olup 83e çıktım. Tekrar 77 ye indim. Radyasyon aldım. Tekrar 83,5 a çıktım. Bu hafta 1 kilo verip 82,5 a indim. Hedefim kısa vadede 70, uzun vadede 63 kilo.
Bir durum değerlendirmesi yapar mısın benim için?
elciklerıne saglık bebısımyok oyle cee yapıp arazı olmak
bmı lıstesı mıolar olar hdl, ldl, aclık kan sekerı, kan grubu lıstesı falan da yapak oyam
melexın gııı senın kırmızı oyalı tulbentım örneği lazım foto cekıp mms atıver bacım
melexın gııı senın kırmızı oyalı tulbentım örneği lazım foto cekıp mms atıver bacım
katıl kıss katıl tabee
sersumcum nasıl oldun bıdenem.ıyımısın bıraz daha.bu arada lıstedekı arkadaslardan gelmmeyen menu bıldırmeyen kg bıldırımıne katılmayan kımler varsa eleyıp sureklı katılımcı olan arkadaslardan olusan net ve guzel bır lıste hazırlayabılır mısın bebegemm
bız ıyınıyetle her gelenı lısteye alıyoruz emme lısteye gırdıkten sonra etrafta kımsecıkler kalmıyo
pampiş özele pampiş özele
çok yoğun istek var,napsam acep recep
aynen papişim.bi de şöyle bi durum var.ee ben karatay yapmak istiyorum anlatır mısınız diyolar,çoğu arkadaş elinden geldiğince cevaplıyo.sonra bi bakıyorum o arkadaş aynı gün başka bir diyet topiğinde bu diyeti yapmak istiyorum yazıyogel de sinir olma
cok akıllıca bebısım tamamdır bende bakarım o işin icabına
cok akıllıca bebısım tamamdır bende bakarım o işin icabına
hadı yaaa cıddımısın ah bee bana denk gelecekkı
Evet kızlar ben bu konuda mazeret olmamasını dilerim.Eğer benim gibi biri yüz bin ton işin içinde olupta hergün düzenli menü bildirimi yapıyorsa herkes yapabilir diye düşünüyorum.Lütfen arkadaşlar zaten buraya ne kadar özen gösterirsek diyetimizde o kadar Sadık kalabiliyoruz.Herkese kolaylıklar dilerim,.1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste dışı
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013
bu listede olupta mazeretsiz 2 hafta kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlarımız(ve tabii düzenli menü bildiriminde bulunmayanlarda) liste dışı kalacaktır..
sonra ben duymadım bilmiyodum yanyattı çamıra battı demeyinn
ha bu arada kendimi 1 şubata ekledim evdeyken bi liste daha yapıp peşinen 2. sıramı savayım dedim
Bu arada, ilk haftamı doldurdum. Önümüzdeki hafta hem listeyi ben yapıyorum hem de kilo bildirimine başlıyorum. Bu hafta almış olduğum 6,5 kg ın 1 kg nı verdim. Kaldı 5,5 kilo.
Şimdi birdy... Ben 93ten 77 ye indim. Sonra ameliyat olup 83e çıktım. Tekrar 77 ye indim. Radyasyon aldım. Tekrar 83,5 a çıktım. Bu hafta 1 kilo verip 82,5 a indim. Hedefim kısa vadede 70, uzun vadede 63 kilo.
Bir durum değerlendirmesi yapar mısın benim için?
Kızlar selam , n'aptınız bakim görüşmeyeli? Kızlar yaaa , gittim hayvan gibi zipor yaptım , geldim , duşa girdim gene sıcak su yok.O kaa sinirim bozuldu ki artık başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya , elimde çorap vardı , çorapları sinirden diyafona attım ama yumuşak ve hafif bi malzeme olduğu için diyafona bişi olmadı.Aklınıza gelebilecek-gelemeyecek ne kadar küfür varsa ( küfür konusunda çok iyiyimdir ) hepsini balkondan bağıra-çağıra boşluğa savurduktan sonra sakinleştimYaaa , çok şey mi istiyorum acaba ? Banyo yapabilmek ne zamandan beridir bu kadar lüx bişey oldu Çıldıriciiim hatta çıldırdımmmm
Oyam , senin hesabına gelince bacım , eğer rakamları yanlış görmediysem (gözlerim hala yaşlı) ; muhtelif dalgalanmalara rağmen asla başlangıç kilonun üstüne çıkmadığından mütevellit tüm dalgalanmaların kardan-zarar ve zarardan-kar şeklinde gerçekleşmiş , dolayısıyle halihazırda kilo vermiş durumdasın bacım.Bakın ne kadar kolay de mi ? Referans noktamı sormuşsun ; başlangıç kilosu diyorum.Evet , böylece iki karanlık noktayı daha günışığına çıkarmış bulunuyorum.Kim korkar matematikten AllasenBu arada gördüm ki bana uyusssss demişsin , hehehehe çok komiğime gitti kısss , anacım ben 1.50 m boyunda bi insanım , yanı kaç kilo oliiimmm , ben mecburum böyle olmaya bacım.Dün de yazdım , yoksa Allah saklasın Adile Naşit gibi olurum , tüm sexapalitem uçar-gider hafazanallah
birdym o kaa ziporun üstüne duş almadan ne yapıcan şimdi:105::105::105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?