Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

nöörüyon bacım sen..

elciklerıne saglık bebısımyok oyle cee yapıp arazı olmak

bmı lıstesı mı olar olar hdl, ldl, aclık kan sekerı, kan grubu lıstesı falan da yapak oyam

katıl kıss katıl tabee

çok yoğun istek var,napsam acep recep

aynen papişim.bi de şöyle bi durum var.ee ben karatay yapmak istiyorum anlatır mısınız diyolar,çoğu arkadaş elinden geldiğince cevaplıyo.sonra bi bakıyorum o arkadaş aynı gün başka bir diyet topiğinde bu diyeti yapmak istiyorum yazıyogel de sinir olma

benim birazcık işim var canlarım..1-2 saate gelirim..öpüldünüss

hadı yaaa cıddımısın ah bee bana denk gelecekkı

Öğlen ama akşam yemeği yerine geçicek(apartmanda güne gittim)

Yoğurtlu patates havuç salatası
Az kısır
1 mercimek köftesi
Küçük 1 parça tadımlık ıspanaklı börek
1 küçük minicik kurabiye
Bol bol şekersiz çay

Kaçamak olduğu için akşam bişey yemicem. Saat 16.00 da yemek faslını kapamış bulunuyorum

Evet kızlar ben bu konuda mazeret olmamasını dilerim.Eğer benim gibi biri yüz bin ton işin içinde olupta hergün düzenli menü bildirimi yapıyorsa herkes yapabilir diye düşünüyorum.Lütfen arkadaşlar zaten buraya ne kadar özen gösterirsek diyetimizde o kadar Sadık kalabiliyoruz.Herkese kolaylıklar dilerim,.
Oyacığım sen ne yapmaya çalışıyorsun gülüm .Kafayımı sıyırttıracaksınız bize Zaten matematik 0 , birde böyle hesaplarla olmuyor ama aaaaaa
melexın gııı senın kırmızı oyalı tulbentım örneği lazım foto cekıp mms atıver bacım

sabah (07:45) 2 kk yumurta,4 badem,1 kk b. Peynir,çay,4 s. Zeytin
Akşam (18:00) 100 gr et döner,4 tavuk nuget, az salatalık turşusu , 4 kaşık yoğurt

Kızlar selam , n'aptınız bakim görüşmeyeli? Kızlar yaaa , gittim hayvan gibi zipor yaptım , geldim , duşa girdim gene sıcak su yok.O kaa sinirim bozuldu ki artık başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya , elimde çorap vardı , çorapları sinirden diyafona attım ama yumuşak ve hafif bi malzeme olduğu için diyafona bişi olmadı.Aklınıza gelebilecek-gelemeyecek ne kadar küfür varsa ( küfür konusunda çok iyiyimdir ) hepsini balkondan bağıra-çağıra boşluğa savurduktan sonra sakinleştim Yaaa , çok şey mi istiyorum acaba ? Banyo yapabilmek ne zamandan beridir bu kadar lüx bişey oldu Çıldıriciiim hatta çıldırdımmmm
Oyam , senin hesabına gelince bacım , eğer rakamları yanlış görmediysem (gözlerim hala yaşlı) ; muhtelif dalgalanmalara rağmen asla başlangıç kilonun üstüne çıkmadığından mütevellit tüm dalgalanmaların kardan-zarar ve zarardan-kar şeklinde gerçekleşmiş , dolayısıyle halihazırda kilo vermiş durumdasın bacım.Bakın ne kadar kolay de mi ? Referans noktamı sormuşsun ; başlangıç kilosu diyorum.Evet , böylece iki karanlık noktayı daha günışığına çıkarmış bulunuyorum.Kim korkar matematikten Allasen Bu arada gördüm ki bana uyusssss demişsin , hehehehe çok komiğime gitti kısss , anacım ben 1.50 m boyunda bi insanım , yanı kaç kilo oliiimmm , ben mecburum böyle olmaya bacım.Dün de yazdım , yoksa Allah saklasın Adile Naşit gibi olurum , tüm sexapalitem uçar-gider hafazanallah

melexiiiiiin yetiş yine okudum kısss
:86::86::86:

birdym o kaa ziporun üstüne duş almadan ne yapıcan şimdi:105::105::105:

Valla hayatım su gelirse yıkanıcam , gelmezse kanepede yatıcam.Bütün çarşafları değiştirdim , yatak tertemiz , ben girmem yatağa böyle pis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…