- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Kızlar benim çıkmam lazım. Akşam kayınvalideme gidicem.
Yarın görüşürüz.
Öğlen: 3 adet bulgurlu biber dolması ve maalesef yarım dilim kek.
Akşam hamsi yiyecekmişiz. Allah ne verdiyse girişirim artık. Çok seviyorum hamsiyi yavv...
Valla hayatım su gelirse yıkanıcam , gelmezse kanepede yatıcam.Bütün çarşafları değiştirdim , yatak tertemiz , ben girmem yatağa böyle pis...
Kızlar selam , n'aptınız bakim görüşmeyeli? Kızlar yaaa , gittim hayvan gibi zipor yaptım , geldim , duşa girdim gene sıcak su yok.O kaa sinirim bozuldu ki artık başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya , elimde çorap vardı , çorapları sinirden diyafona attım ama yumuşak ve hafif bi malzeme olduğu için diyafona bişi olmadı.Aklınıza gelebilecek-gelemeyecek ne kadar küfür varsa ( küfür konusunda çok iyiyimdir ) hepsini balkondan bağıra-çağıra boşluğa savurduktan sonra sakinleştimYaaa , çok şey mi istiyorum acaba ? Banyo yapabilmek ne zamandan beridir bu kadar lüx bişey oldu Çıldıriciiim hatta çıldırdımmmm
Oyam , senin hesabına gelince bacım , eğer rakamları yanlış görmediysem (gözlerim hala yaşlı) ; muhtelif dalgalanmalara rağmen asla başlangıç kilonun üstüne çıkmadığından mütevellit tüm dalgalanmaların kardan-zarar ve zarardan-kar şeklinde gerçekleşmiş , dolayısıyle halihazırda kilo vermiş durumdasın bacım.Bakın ne kadar kolay de mi ? Referans noktamı sormuşsun ; başlangıç kilosu diyorum.Evet , böylece iki karanlık noktayı daha günışığına çıkarmış bulunuyorum.Kim korkar matematikten AllasenBu arada gördüm ki bana uyusssss demişsin , hehehehe çok komiğime gitti kısss , anacım ben 1.50 m boyunda bi insanım , yanı kaç kilo oliiimmm , ben mecburum böyle olmaya bacım.Dün de yazdım , yoksa Allah saklasın Adile Naşit gibi olurum , tüm sexapalitem uçar-gider hafazanallah
iyi aksamlar arkadaslar,herkesi tebrik ediyorum,elbette kendimi de2013'ün ilk listesidir.Hepimize hayırlı uğurlu olsun.Ayrıca benim ilk liste yapışım olduğundan yanlışım var ise affola
:119::119::119::119::119::119::119::119:
1. Zeytindalı %1.298 :119::119: :119: :119:
2. Sadece_Askiim%1.234 :119::119: :119:
3. Sivasingulu %1.206 :119::119:
4. Papadia %1.151
5. NuruDilara. %0.844
6. İyiniyetli % 0.707.
:
Gül : %0
Birdy : % 0
:83::18:
+++++++++++
Melexin +%0.276
Fbymy8785 + %0.278
Fincans +%0.763
Sersum + %1.280
Kadifegül +%2.000
Mazeretliler : iğneoyası
Bildirimde bulunmayanlarNazfiliz- Amiboid-Reyhan_55-Elifezgi-Kuzu06-Kaneel-Akrep33
Herbirinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Karataycı olmak bile tebrik meselesi biliyorsunuz
İnşallah Leylakım , valla asabım bozuldu akşam akşam
inşallah gelir canım ya....
Matematik sevmek :44::44: sevmiyorum hocaların yardımı ile geçtimKafam bu aralar kodlarla boğuşuyor projemi bitirmem lazım finallerim başlıyor pazartesi ders çalışmam lazım off offf (sigara içmedim hiç içmemde inşallah. birdy'ım sende bırakırsın inşallah)
Spor sonrası banyosuz ufff bu sıcak su gördüğüm kadarıyla senin kabusun gibi birşey olmuş Kolay gelsin sana
Okuldan geldim salata yaptım fırında balık pişiyor yemekten sonra görüşürüz artık.
Bu arada kim var kim yok ne olmuş ne bitmiş azcık baktım. Liste değişmiş gene22 marta kaymışım
Görüşürüzzzz
çok yoğun istek var,napsam acep recep
aynen papişim.bi de şöyle bi durum var.ee ben karatay yapmak istiyorum anlatır mısınız diyolar,çoğu arkadaş elinden geldiğince cevaplıyo.sonra bi bakıyorum o arkadaş aynı gün başka bir diyet topiğinde bu diyeti yapmak istiyorum yazıyogel de sinir olma
melexiiiiiin yetiş yine okudum kısss:86::86::86:
iyi aksamlar arkadaslar,herkesi tebrik ediyorum,elbette kendimi de50 günden sonra bu birincilik ilac gibi geldi.
Meleksin tekrar emegine,ellerine saglik.
bugünkü yediklerim
1 ögün:Klasik karatay kahvaltisi
ara:sütlü filtre kahve
2.ögüneynir,pastirmali yumurta,biraz hindi gögüs haslama(disaridan gec gelince böyle tuhaf bisey oldu :))
Ramaska kizinin yasini ben de kutluyorum.Ömrü saglikli ve uzun olsun,
SERSUM seninde daha iyi olduguna sevindim :)
İnşallah Leylakım , valla asabım bozuldu akşam akşam
Yaaa nasıl keyifli döndüm spordan , bööle sevinçle banyoya girmemle yakası açılmadık küfürlerin havada uçuşması bir oldu valla
Canım sana afiyet olsun , ben de çok severim hamsiyi ve tüm deniz mahsüllerini.
Yaaa nasıl keyifli döndüm spordan , bööle sevinçle banyoya girmemle yakası açılmadık küfürlerin havada uçuşması bir oldu valla
Canım sana afiyet olsun , ben de çok severim hamsiyi ve tüm deniz mahsüllerini.
Kızlar benim çıkmam lazım. Akşam kayınvalideme gidicem.
Yarın görüşürüz.
Öğlen: 3 adet bulgurlu biber dolması ve maalesef yarım dilim kek.
Akşam hamsi yiyecekmişiz. Allah ne verdiyse girişirim artık. Çok seviyorum hamsiyi yavv...
Heee bulaştırdı lanetini banaüzüldüm canım yaa.melexinin laneti bulaştı sanaaa. .akşam size gelmiş kapıda kalmış yaa
Evet yaaa , bu topikteki en balık severler ikimiziz galiba Sersumbana balık olsun da ne olursa olsun
Heee bulaştırdı lanetini banaHe , akşam güvenliğe dedim ,böööle saçları yağlı , kafası tülbentli bi kadın gelirse almayın sakın dedim
Evet yaaa , bu topikteki en balık severler ikimiziz galiba Sersum
arkadaşın kızı oldudarısı diğer hamişlerimizin başına
:119::119::119::119:
dün yürüdük bugün de oley:119:
birazdan platesimi de yapıcimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?