Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yalnız yarın kar soğuk geliyor dedi uzmanlar:26::26: çok soğuk olursa yürüyemem ki bakçaz bakalım 6 günmüş soğuk hava:44:
haydi kaçtım ben platese kızlar
Bizim burdada kar geliyormuş ben dişarda yüreyecem ya kesin bii engel cıkar. leslie ile idare edecez gibi...

İyi akşamlar kızlarrr :) Bugün sabah kahvaltıda 2 kuru kayısı yedim, öğlen 3/4 elma, saat 16:00 da tez savunmasından çıkan arkadaşımın kutlama yemeğine gittik, et, bir kaşık bulgur pilavı, biraz lavaş, karataya uygun mezelerden biraz tırtıkladım, tatlıya ise hayır dedim :)
Bugün biraz dengesiz oldu ama diyet dışı bir şey yemedim...

Pampişim nasılsın cancağızım , kaç gün oldu konuşamadık hiç

ıyıyım bebegım sen nasılsın.bu aksam mısafır yok az takılam dedımbırkac sayfa once yazmıstım bırseyler sana henuz okumadın sanursam:44:dun aksam kızların aklını almıssın

salı aksamı 20 dakıka dıye bır dızı basladı ızleyememıstım bıraz once netten ızledım ızleyen var mı kıslar

ıyıyım bebegım sen nasılsın.bu aksam mısafır yok az takılam dedımbırkac sayfa once yazmıstım bırseyler sana henuz okumadın sanursam:44:dun aksam kızların aklını almıssın

He Pampişim , manyak ettim herkesi akşam , hele ki Leylakım kendinden geçti yazık
Pampişim sana bu kadar çok kim geliyo be yaww , dost mu , akraba mı , nasıl vakit buluyolar ayrıca?Annemler 5 dakka mesafedeler , biz en sık 15 günde bir görüyoruz birbirimizi hatta bazan bir ayı bulduğu oluyo.İnsanların nasıl bu kadar çok vakti var gezmek için

2,5 saat spor yaptım, spor yaparken konuştum da konuştum, çene kaslarım, gülmekten karın kaslarım fazladan çalıştı :) Akşam yemeğimi de 16:00 da yedim :)

Yoğurtlu patlıcan üzerine kırmızı et, ayran, salata :)

Sana da BRAVOSSSSSS Topalpire

hee bugün tam oldum

Bacım bu gidişle senin bize gelmen gerekecek.Hamam yakın korkma.Zamanında bir Herkül alaydın , Ocak'ta su kaynatır, dökersin Herkül'e , girersin içine ohhhhhh mis.az bekledin mi Kirlerde kabarırdı. sakalım yok ki sözüm geçsin.Lanetliyiz manetliyiz ama tamteşkül hazırız bu gibi durumlara.Olağanüstü her duruma hazırlıklıyım alimalah .

melexiiiiiin yetiş yine okudum kısss
:86::86::86:
Offf bacım geç kaldım ve üstüne bende dert okuyorum sanıp sonuna kadar okudum.Sonra bu kız ne anlatıyordu diye bir daha okudum
üzüldüm canım yaa.melexinin laneti bulaştı sanaaa..akşam size gelmiş kapıda kalmış yaa
Eğer beni içeri alsaydı birşey olmazdı.Kapıda öyle boynum bükük kalınca lanetimden orada kaldı sanırım
:119::119::119::119:
dün yürüdük bugün de oley:119:

birazdan platesimi de yapıcimmm
Vallahi hayranım senin şu spor aşkına
salı aksamı 20 dakıka dıye bır dızı basladı ızleyememıstım bıraz once netten ızledım ızleyen var mı kıslar
Seyretmeyedim ama dinledim.Ben bizim evde biri birşey izlerse bende kulak misafiri oluyorum.Evet değişik bir dizi ama sonunu mahvetmezler inşallah.Çoğu böyle ilginç ve de güzel başlıyor sonradan senaryoyu nereye başlayacaklarını bilemiyorlar .

yarın da huni giyecek kıvama gelmiş olurum artık
Yok hayatım korkma , yarın matematik yok , kimyadan devam edicem

Heee ben daha radikal bi çözüm buldum , taşınıcam , Bu arada internetten sizin oralardan da ev bakıyorum , haberin olsun
Eee yavlum ben sana gündüzden ilaç veriim iç dedim , sen beni dinlemedin ki bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…