- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Bizim burdada kar geliyormuş ben dişarda yüreyecem ya kesin bii engel cıkar. leslie ile idare edecez gibi...Yalnız yarın kar soğuk geliyor dedi uzmanlar:26::26: çok soğuk olursa yürüyemem kibakçaz bakalım 6 günmüş soğuk hava:44:
haydi kaçtım ben platese kızlar
BRAVVOSSSS:119::119::119::119:
dün yürüdük bugün de oley:119:
birazdan platesimi de yapıcimmm
balık ve peynirr..
Pampişim nasılsın cancağızım , kaç gün oldu konuşamadık hiç
ıyıyım bebegım sen nasılsın.bu aksam mısafır yok az takılam dedımbırkac sayfa once yazmıstım bırseyler sana henuz okumadın sanursam:44:dun aksam kızların aklını almıssın
ben izledim ama beğendim mi beğenmedim mi karar veremedimsalı aksamı 20 dakıka dıye bır dızı basladı ızleyememıstım bıraz once netten ızledım ızleyen var mı kıslar
salı aksamı 20 dakıka dıye bır dızı basladı ızleyememıstım bıraz once netten ızledım ızleyen var mı kıslar
2,5 saat spor yaptım, spor yaparken konuştum da konuştum, çene kaslarım, gülmekten karın kaslarım fazladan çalıştı :) Akşam yemeğimi de 16:00 da yedim :)
Yoğurtlu patlıcan üzerine kırmızı et, ayran, salata :)
Sana da BRAVOSSSSSS Topalpire
He Pampişim , manyak ettim herkesi akşam , hele ki Leylakım kendinden geçti yazık
Pampişim sana bu kadar çok kim geliyo be yaww , dost mu , akraba mı , nasıl vakit buluyolar ayrıca?Annemler 5 dakka mesafedeler , biz en sık 15 günde bir görüyoruz birbirimizi hatta bazan bir ayı bulduğu oluyo.İnsanların nasıl bu kadar çok vakti var gezmek için
2,5 saat spor yaptım, spor yaparken konuştum da konuştum, çene kaslarım, gülmekten karın kaslarım fazladan çalıştı :) Akşam yemeğimi de 16:00 da yedim :)
Yoğurtlu patlıcan üzerine kırmızı et, ayran, salata :)
Eeee anlat bakalım , 2,5 saat naaptın ?Teşekkür ederim birdyciiiim :) Haftaya listeye de gircem ya, yarından itibaren hegün yürüyüşe de başlicam, yaza kadar sizin hızınıza yetişmem lazım, ince olmam lazıımmmm :)
Leylakım , dün temelini yaptım bugün de sağlamlaştırdım
hee bugün tamoldum
Leylakım , dün temelini yaptım bugün de sağlamlaştırdım
Bacım bu gidişle senin bize gelmen gerekecek.Hamam yakın korkma.Zamanında bir Herkül alaydın , Ocak'ta su kaynatır, dökersin Herkül'e , girersin içine ohhhhhh mis.az bekledin mi Kirlerde kabarırdı. sakalım yok ki sözüm geçsin.Lanetliyiz manetliyiz ama tamteşkül hazırız bu gibi durumlara.Olağanüstü her duruma hazırlıklıyım alimalah .Kızlar selam , n'aptınız bakim görüşmeyeli? Kızlar yaaa , gittim hayvan gibi zipor yaptım , geldim , duşa girdim gene sıcak su yok.O kaa sinirim bozuldu ki artık başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya , elimde çorap vardı , çorapları sinirden diyafona attım ama yumuşak ve hafif bi malzeme olduğu için diyafona bişi olmadı.Aklınıza gelebilecek-gelemeyecek ne kadar küfür varsa ( küfür konusunda çok iyiyimdir ) hepsini balkondan bağıra-çağıra boşluğa savurduktan sonra sakinleştimYaaa , çok şey mi istiyorum acaba ? Banyo yapabilmek ne zamandan beridir bu kadar lüx bişey oldu Çıldıriciiim hatta çıldırdımmmm
Oyam , senin hesabına gelince bacım , eğer rakamları yanlış görmediysem (gözlerim hala yaşlı) ; muhtelif dalgalanmalara rağmen asla başlangıç kilonun üstüne çıkmadığından mütevellit tüm dalgalanmaların kardan-zarar ve zarardan-kar şeklinde gerçekleşmiş , dolayısıyle halihazırda kilo vermiş durumdasın bacım.Bakın ne kadar kolay de mi ? Referans noktamı sormuşsun ; başlangıç kilosu diyorum.Evet , böylece iki karanlık noktayı daha günışığına çıkarmış bulunuyorum.Kim korkar matematikten AllasenBu arada gördüm ki bana uyusssss demişsin , hehehehe çok komiğime gitti kısss , anacım ben 1.50 m boyunda bi insanım , yanı kaç kilo oliiimmm , ben mecburum böyle olmaya bacım.Dün de yazdım , yoksa Allah saklasın Adile Naşit gibi olurum , tüm sexapalitem uçar-gider hafazanallah
Offf bacım geç kaldım ve üstüne bende dert okuyorum sanıp sonuna kadar okudum.Sonra bu kız ne anlatıyordu diye bir daha okudum
melexiiiiiin yetiş yine okudum kısss:86::86::86:
Eğer beni içeri alsaydı birşey olmazdı.Kapıda öyle boynum bükük kalınca lanetimden orada kaldı sanırımüzüldüm canım yaa.melexinin laneti bulaştı sanaaa. .akşam size gelmiş kapıda kalmış yaa
Vallahi hayranım senin şu spor aşkına:119::119::119::119:
dün yürüdük bugün de oley:119:
birazdan platesimi de yapıcimmm
Seyretmeyedimsalı aksamı 20 dakıka dıye bır dızı basladı ızleyememıstım bıraz once netten ızledım ızleyen var mı kıslar
Bacım bu gidişle senin bize gelmen gerekecek.Hamam yakın korkma.Zamanında bir Herkül alaydın , Ocak'ta su kaynatır, dökersin Herkül'e , girersin içine ohhhhhh mis.az bekledin mi Kirlerde kabarırdı. sakalım yok ki sözüm geçsin.Lanetliyiz manetliyiz ama tamteşkül hazırız bu gibi durumlara.Olağanüstü her duruma hazırlıklıyım alimalah .
Offf bacım geç kaldım ve üstüne bende dert okuyorum sanıp sonuna kadar okudum.Sonra bu kız ne anlatıyordu diye bir daha okudum
Eğer beni içeri alsaydı birşey olmazdı.Kapıda öyle boynum bükük kalınca lanetimden orada kaldı sanırım
Vallahi hayranım senin şu spor aşkına
Seyretmeyedimama dinledim.Ben bizim evde biri birşey izlerse bende kulak misafiri oluyorum.Evet değişik bir dizi ama sonunu mahvetmezler inşallah.Çoğu böyle ilginç ve de güzel başlıyor sonradan senaryoyu nereye başlayacaklarını bilemiyorlar .
Yok hayatım korkma , yarın matematik yok , kimyadan devam edicemyarın da huni giyecek kıvama gelmiş olurum artık
Bacım bu gidişle senin bize gelmen gerekecek.Hamam yakın korkma.Zamanında bir Herkül alaydın , Ocak'ta su kaynatır, dökersin Herkül'e , girersin içine ohhhhhh mis.az bekledin mi Kirlerde kabarırdı. sakalım yok ki sözüm geçsin.Lanetliyiz manetliyiz ama tamteşkül hazırız bu gibi durumlara.Olağanüstü her duruma hazırlıklıyım alimalah .
Eğer beni içeri alsaydı birşey olmazdı.Kapıda öyle boynum bükük kalınca lanetimden orada kaldı sanırım
Seyretmeyedimama dinledim.Ben bizim evde biri birşey izlerse bende kulak misafiri oluyorum.Evet değişik bir dizi ama sonunu mahvetmezler inşallah.Çoğu böyle ilginç ve de güzel başlıyor sonradan senaryoyu nereye başlayacaklarını bilemiyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?