Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın hanımlar
sabah sadece 1 muz ve 2 kuru incir yedim

öğlen bütün memurlar toplanıp mercimek köftesi yapıp yiycez.inşallah fazla kaçırmam çünkü dayanamadığım nadir şeylerden biridir kendileriii

günaydın bayanlar...
dünkü menüm toptan...
sabah
2 yumurta
2 üçgen peynir
1 avuç badem
2 kuru kayısı
biraz fıstık
1 ısırk bazlama

öğle
1 kupa süt
1 elma
1 kase yoğurt
biraz fıstık,badem

akşam
avuç içi kadar bazlama(sabah kaçarken akşam tutuldum malesef)
biraz peynir
3 zeytin

çarşambaları yemek yeme imkanım olmuyor öğlenleri,yoğurtla geçiştirdim,
akşamda canım yemek yemek istemedi.
veeeeeeeeee sonuç bazlamayı hüplettim..
öğün atlamamk lazımmmmmm.....
bugün yine öğle menüm yok,evde uygun yemek bulamadımmmm:26:

Son düzenleme:

dışarı çıkıp yesene,hem yuruyus de yapmıs olursun

famircim evden yogurt ceviz ve 3-4 kahverengi kayısı getir yoksa çık marketten al yada bi yerde ye ızgara salata yogurt falan bak aksama bazlama yersin yoksammm

ya saphiracım benimde kilo vermem durakraladı 58 de kaldım gıtmıyor 100 gr bıle ama spor yapamıyorum. onun dışında hiç bişe yemıyorum p tesiden beri çok dikkat edıyorum. dun kahvaltımı karataydakı klasık kahvaltı akşm 5 gıbı zeytınyağlı fasulye yedım okadar ama gr oynamıyor

patlican misakkamu yedim yogirt ve bir seftali de varidu

ağşama da pirasa pişirecagum

selam kızlar
bu hafta liste sırası bende.
yarın özel msj atarsanız iyi olur, atamazsanız da topicten toplarım ben :)

geçen haftaki listeye baktım da bulamadım, kim var kim yok bi fikrim olsun diye.
saphiracım listeyi ilk sayfaya alsan mı acaba her hafta.
şimdi 2. haftayı bekleyeni fln bilmiyorum bildirim yapanı koyarım listeye

menü ve kilo bildirimi yapmıyorum ama foruma elimden
geldiği kadar giriyorum..göz atıyorum mümkün olduğunca..

4 kilo verdim bende, karayat diyeti beslenme önerileri
doğrultusunda ve de 50 dk yürüyüş yaparak..

iyice adapte oldum bu diyete diyebilirim ..

daha verecek kilolar olduğuna göre

spora ve karatay beslenme programına devam:)

Ciddi misin pepeti ?
Ama benim aklımdan geceleri hiç çıkmıyor yiyeceklerr

evet canım valla benim bir diyetisyenim var o face de paylasıyor böle bilgileri ve mesela aklımda kalanlar:

açlıktan korkmayın açıkma hissi vücudün sizden yağ yakmak için istediği bir izindir.

kabızlık varsa kilo vermeye baslamıssınızdır, kabızlık baslamadan kilo verme sağlanmıyor.

sabah aç uyanıyorsanız kilo verirsiniz ( aksam 8 den sonra bişi yemeyince ister istemez aç oluyorsun)

yemeklerden bahsetmek düsünmek bile insülin salgılamamıza neden oluyor baska aktiviteler uğraşlar bulun.

günlük adım sayınızı artırarak kilo verebilirsiniz. değilse verilen kilolar kalıcı olmaz. yasam seklınız sağlıklı beslenme +günlük 7000 adım sayısı olmazsa kilo alırsınız.

şimdilik bunlar aklıma geldi
[/B]

bence kan şekeri dengesi bozulduysa aklımıza yemekler geliyo..
direnci kırdığım zamanlar hiç yemek düşünmüyodum

Oluşturdum işte o kadar kaçamağa direncimi tekrar..
Neyse artık olan oldu

Ayy kabızlık problemim var benim de son günlerde, ben de kabızlık varken hiç kilo verilmez diye biliyordum.
Bu yemekleri düşünmek haricindeki bilgiler cidden ne güzelmiş ya ..
Bizimle de paylaştığın için teşekkür ederizz.

masalcım kabızlık olunca tabiki kilo veremiyorsun ama kabızlık basladı ise demek istiyor bence işaret olarak yani :26:zaten kabızlığı geçirmek için kayısı ve keten tohumu ye su iç hareketli ol derdi

ben sabahları tok uyanıyorum hıç bır şey yıyesım yok. ama ben akşam 5 ten sonra hıç bır sey yemıyorum sadece 1 bardak sut

tatlım merhaba ben tuvalet problemını yaptıgım karısımla cozdum 3 gundur dıyet yapıyorum benımde kabızlık problem cok olur normalde.

2 yesıl eksı elma,1 kabuk tarcın,1lımon,bır tatlı kasıgı karanfıl,1 tatlı kasıgı top karabıber,3lt suda kaynat gunde uc ogun oncesı ac karnına bırer bardak iç .bunu cok unlu bı dıyetısyen arkadasıma vermıştı cok etkılı oluyo hem yag yaqkıcı hemde kan sekerını duzenlıyo.elmayla lımonları 4e bol

ben sabahları tok uyanıyorum hıç bır şey yıyesım yok. ama ben akşam 5 ten sonra hıç bır sey yemıyorum sadece 1 bardak sut

canım gece bisey yiyomusun sen hissitmiyosundur hiç bi sey yemiyosan acıkıyordur bünyen alısmışşındır

masalcım kabızlık olunca tabiki kilo veremiyorsun ama kabızlık basladı ise demek istiyor bence işaret olarak yani :26:zaten kabızlığı geçirmek için kayısı ve keten tohumu ye su iç hareketli ol derdi

Hepsini de uyguluyorum ama ne var bugünlerde anlamadım gitti pepeticim ya.
Neyse bu hafta bırakmıştım kendimi haftaya umarım bu sorunu da halleder önüme bakarım.

kızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:

74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
canım harikasın.bende mi dijital baskül alsam .analogda çok net olmuyor.

yağmury bende akşam yemiyorum senin gibi.umarım yarını olumsuz etkilemez,vücudun ödem tutmaması için bol su içmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…