kızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:
74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
günaydın bayanlar...
dünkü menüm toptan...
sabah
2 yumurta
2 üçgen peynir
1 avuç badem
2 kuru kayısı
biraz fıstık
1 ısırk bazlama
öğle
1 kupa süt
1 elma
1 kase yoğurt
biraz fıstık,badem
akşam
avuç içi kadar bazlama(sabah kaçarken akşam tutuldum malesef)
biraz peynir
3 zeytin
çarşambaları yemek yeme imkanım olmuyor öğlenleri,yoğurtla geçiştirdim,
akşamda canım yemek yemek istemedi.
veeeeeeeeee sonuç bazlamayı hüplettim..
öğün atlamamk lazımmmmmm.....
bugün yine öğle menüm yok,evde uygun yemek bulamadımmmm:26:
famircim evden yogurt ceviz ve 3-4 kahverengi kayısı getir yoksa çık marketten al yada bi yerde ye ızgara salata yogurt falan bak aksama bazlama yersin yoksammmgünaydın bayanlar...
dünkü menüm toptan...
sabah
2 yumurta
2 üçgen peynir
1 avuç badem
2 kuru kayısı
biraz fıstık
1 ısırk bazlama
öğle
1 kupa süt
1 elma
1 kase yoğurt
biraz fıstık,badem
akşam
avuç içi kadar bazlama(sabah kaçarken akşam tutuldum malesef)
biraz peynir
3 zeytin
çarşambaları yemek yeme imkanım olmuyor öğlenleri,yoğurtla geçiştirdim,
akşamda canım yemek yemek istemedi.
veeeeeeeeee sonuç bazlamayı hüplettim..
öğün atlamamk lazımmmmmm.....
bugün yine öğle menüm yok,evde uygun yemek bulamadımmmm:26:
günaydın kızlar :))
dünkü günümden sonra 500 gr almışım :26: ben bu kadar çok farkettireceğine inanmıyoruım yediklerimin.çok diyetimin dışına çıkmadım ve akşam da hiç bir şey yemedim.Yalnız dün ve bugün wc ile küsüz yine.sanırım o çok etkiliyor
loxandracım kankam benim yaa helal sana bravo valla
canım işin kötüsü ne biliyomusun aklımızdan yiyecekleri geçirdiğimiz zaman bili insulin artıyormus istah açılıyormus yani aklımdan geçirmem bile kötü
Ciddi misin pepeti ?
Ama benim aklımdan geceleri hiç çıkmıyor yiyeceklerr
Ciddi misin pepeti ?
Ama benim aklımdan geceleri hiç çıkmıyor yiyeceklerr
bence kan şekeri dengesi bozulduysa aklımıza yemekler geliyo..
direnci kırdığım zamanlar hiç yemek düşünmüyodum
evet canım valla benim bir diyetisyenim var o face de paylasıyor böle bilgileri ve mesela aklımda kalanlar:
açlıktan korkmayın açıkma hissi vücudün sizden yağ yakmak için istediği bir izindir.
kabızlık varsa kilo vermeye baslamıssınızdır, kabızlık baslamadan kilo verme sağlanmıyor.
sabah aç uyanıyorsanız kilo verirsiniz ( aksam 8 den sonra bişi yemeyince ister istemez aç oluyorsun)
yemeklerden bahsetmek düsünmek bile insülin salgılamamıza neden oluyor baska aktiviteler uğraşlar bulun.
günlük adım sayınızı artırarak kilo verebilirsiniz. değilse verilen kilolar kalıcı olmaz. yasam seklınız sağlıklı beslenme +günlük 7000 adım sayısı olmazsa kilo alırsınız.
şimdilik bunlar aklıma geldi[/B]
Oluşturdum işte o kadar kaçamağa direncimi tekrar..
Neyse artık olan oldu
Ayy kabızlık problemim var benim de son günlerde, ben de kabızlık varken hiç kilo verilmez diye biliyordum.
Bu yemekleri düşünmek haricindeki bilgiler cidden ne güzelmiş ya ..
Bizimle de paylaştığın için teşekkür ederizz.
ben sabahları tok uyanıyorum hıç bır şey yıyesım yok. ama ben akşam 5 ten sonra hıç bır sey yemıyorum sadece 1 bardak sut
evet canım valla benim bir diyetisyenim var o face de paylasıyor böle bilgileri ve mesela aklımda kalanlar:
açlıktan korkmayın açıkma hissi vücudün sizden yağ yakmak için istediği bir izindir.
kabızlık varsa kilo vermeye baslamıssınızdır, kabızlık baslamadan kilo verme sağlanmıyor.
sabah aç uyanıyorsanız kilo verirsiniz ( aksam 8 den sonra bişi yemeyince ister istemez aç oluyorsun)
yemeklerden bahsetmek düsünmek bile insülin salgılamamıza neden oluyor baska aktiviteler uğraşlar bulun.
günlük adım sayınızı artırarak kilo verebilirsiniz. değilse verilen kilolar kalıcı olmaz. yasam seklınız sağlıklı beslenme +günlük 7000 adım sayısı olmazsa kilo alırsınız.
şimdilik bunlar aklıma geldi[/B]
dünkü günümden sonra 500 gr almışım :26: ben bu kadar çok farkettireceğine inanmıyoruım yediklerimin.çok diyetimin dışına çıkmadım ve akşam da hiç bir şey yemedim.Yalnız dün ve bugün wc ile küsüz yine.sanırım o çok etkiliyor
ben sabahları tok uyanıyorum hıç bır şey yıyesım yok. ama ben akşam 5 ten sonra hıç bır sey yemıyorum sadece 1 bardak sut
masalcım kabızlık olunca tabiki kilo veremiyorsun ama kabızlık basladı ise demek istiyor bence işaret olarak yani :26:zaten kabızlığı geçirmek için kayısı ve keten tohumu ye su iç hareketli ol derdi
saphiracım üzülme yalnız değilsin.bende bu sabah 500 gr fazla çıktım oysa kaçamağım da yoktu akşam 6 dan sonra da hiçbirşey yemiyorum.canım fena sıkıldı sabah tost yedim bende öğle de meyve.yarına bakalım ne çıkacağım
canım harikasın.bende mi dijital baskül alsam .analogda çok net olmuyor.kızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:
74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
Günaydın kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez dün akşam yemeği 18.00 den sonra yedim. Dışarı çıktık yemek için 7.30 karışık ızgara tabağı istedim ızgaranın yanında çay tabağı büyüklüğünde fındık lahmacun ve bir içli köfte vardı tabakta.Eşime verdim yemedi bende ikisinide yedim. Ama kendimi çok kötü hissettim alışmışım akşam 18.00 den yememeye sanki kilo aldım gibi hissettim bakalım yarın tartıda ne çıkacak.Kilo veremesemde bu hafta inceldim. 42beden pantolonlarım bol geliyor. 40 beden çok rahat olmuyor sanırım 41 beden olsaydı benimki 41 beden olurdu şuan.
Sabah omlet,peynir,zeytin,fındık yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?