canım gece bisey yiyomusun sen hissitmiyosundur hiç bi sey yemiyosan acıkıyordur bünyen alısmışşındır
Kaymak yenebılıyor ama hazır kutuda olanlardan degıl.Tazesınden tabıkı cok fazla olmasın.Kolay gelsın hepımızekızlar bişey sorucam bu diyette kaymak yeniyor mu ?acele cevap
menü ve kilo bildirimi yapmıyorum ama foruma elimden
geldiği kadar giriyorum..göz atıyorum mümkün olduğunca..
4 kilo verdim bende, karayat diyeti beslenme önerileri
doğrultusunda ve de 50 dk yürüyüş yaparak..
iyice adapte oldum bu diyete diyebilirim ..
daha verecek kilolar olduğuna göre
spora ve karatay beslenme programına devam:)
ben sabahları tok uyanıyorum hıç bır şey yıyesım yok. ama ben akşam 5 ten sonra hıç bır sey yemıyorum sadece 1 bardak sut
canım harikasın.bende mi dijital baskül alsam .analogda çok net olmuyor.
yağmury bende akşam yemiyorum senin gibi.umarım yarını olumsuz etkilemez,vücudun ödem tutmaması için bol su içmeyi unutma
ya valla hıç bır şey yemıyorum gerçekten bunye alışıyor ben tok uyanıyorum öglende zorakı yiyorum bu sıra ama ptesiden önce 4 gunluk kaçamagım oldu
kızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:
74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
tebrikler loxandracım.:13:darısı başıma,bende 79 u görürüm bu hafta inşallah
evet canım valla benim bir diyetisyenim var o face de paylasıyor böle bilgileri ve mesela aklımda kalanlar:
açlıktan korkmayın açıkma hissi vücudün sizden yağ yakmak için istediği bir izindir.
kabızlık varsa kilo vermeye baslamıssınızdır, kabızlık baslamadan kilo verme sağlanmıyor.
sabah aç uyanıyorsanız kilo verirsiniz ( aksam 8 den sonra bişi yemeyince ister istemez aç oluyorsun)
yemeklerden bahsetmek düsünmek bile insülin salgılamamıza neden oluyor baska aktiviteler uğraşlar bulun.
günlük adım sayınızı artırarak kilo verebilirsiniz. değilse verilen kilolar kalıcı olmaz. yasam seklınız sağlıklı beslenme +günlük 7000 adım sayısı olmazsa kilo alırsınız.
şimdilik bunlar aklıma geldi[/B]
tebrikler canım.
evet yaa cook kılomuz var verılecek,18 kg benımkı,ver ver bitmezzz,haftada 1 kg versem subat sonunda 57 olurum ama haftada 1 kg verebılırmıyım,sorun orada
selam kızlar arkadaslarla kahvaltı yaptık kahvaltım dıyetıme uygundu ama arkasından yapılan kahve ve tiramisuyu gorunce hıc mutlu olmadım(((bıde ye ye dıye ısrar etmeler yemek ıstemeyınce ters ters bakmalar nıhayetınde ınce bır dılım yemek zorunda kaldım ama aksam yemeyı dusunmuyorum ama 24 saat yemek yememıs olucam napsam sızce
Pırasa yemeğı koydum sıfır su bol domatesli 1.5 yemek kasıgıda sehrıye kattım.
2 cevızle 5 tane kayısı yedımacıktıydım galıba:26:
Kızlar bu akşam sporda ölçümlerim alınacak ve 1 ayda ne kadar incelmişim,kg.vermişim belli olucak.
tebrikler loxandracım.:13:darısı başıma,bende 79 u görürüm bu hafta inşallah
loxandracım kankam benim yaa helal sana bravo valla
Pırasa yemeğı koydum sıfır su bol domatesli 1.5 yemek kasıgıda sehrıye kattım.
2 cevızle 5 tane kayısı yedımacıktıydım galıba:26:
loxicim verelimde canım mart sonu oluversın
selam kızlar arkadaslarla kahvaltı yaptık kahvaltım dıyetıme uygundu ama arkasından yapılan kahve ve tiramisuyu gorunce hıc mutlu olmadım(((bıde ye ye dıye ısrar etmeler yemek ıstemeyınce ters ters bakmalar nıhayetınde ınce bır dılım yemek zorunda kaldım ama aksam yemeyı dusunmuyorum ama 24 saat yemek yememıs olucam napsam sızce
sonucları bekliyoruz heyecanla
teşekkürler kızlar.hep beraber 50 li kiloları da görürüz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?