Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım gece bisey yiyomusun sen hissitmiyosundur hiç bi sey yemiyosan acıkıyordur bünyen alısmışşındır

ya valla hıç bır şey yemıyorum gerçekten bunye alışıyor ben tok uyanıyorum öglende zorakı yiyorum bu sıra ama ptesiden önce 4 gunluk kaçamagım oldu

tebrikler canım.

evet yaa cook kılomuz var verılecek,18 kg benımkı,ver ver bitmezzz,haftada 1 kg versem subat sonunda 57 olurum ama haftada 1 kg verebılırmıyım,sorun orada

ben sabahları tok uyanıyorum hıç bır şey yıyesım yok. ama ben akşam 5 ten sonra hıç bır sey yemıyorum sadece 1 bardak sut

sporunu arttır bence ,zaten bmi'n 20. 4 verilcek pek kilo kalmamıs sende,sıkılaşmaya ıhtıyacın vardır belki de?

canım harikasın.bende mi dijital baskül alsam .analogda çok net olmuyor.

yağmury bende akşam yemiyorum senin gibi.umarım yarını olumsuz etkilemez,vücudun ödem tutmaması için bol su içmeyi unutma

dijital al mutlaka,gramlar bıle acayıp motıve ediyor ınsanı

ya valla hıç bır şey yemıyorum gerçekten bunye alışıyor ben tok uyanıyorum öglende zorakı yiyorum bu sıra ama ptesiden önce 4 gunluk kaçamagım oldu

4 gun kaçamak az değil canım,birkaç gun normal devam et,baslarsın kılo vermeye

Kızlar bu akşam sporda ölçümlerim alınacak ve 1 ayda ne kadar incelmişim,kg.vermişim belli olucak.

tsk canım elıne saglık.

tebrikler canım.

evet yaa cook kılomuz var verılecek,18 kg benımkı,ver ver bitmezzz,haftada 1 kg versem subat sonunda 57 olurum ama haftada 1 kg verebılırmıyım,sorun orada

loxicim verelimde canım mart sonu oluversın

selam kızlar arkadaslarla kahvaltı yaptık kahvaltım dıyetıme uygundu ama arkasından yapılan kahve ve tiramisuyu gorunce hıc mutlu olmadım(((bıde ye ye dıye ısrar etmeler yemek ıstemeyınce ters ters bakmalar nıhayetınde ınce bır dılım yemek zorunda kaldım ama aksam yemeyı dusunmuyorum ama 24 saat yemek yememıs olucam napsam sızce

Ama tramisu ve kahve de reddedilmezdi ki hiç suçluluk duyma bence.
Açlık durumun nasıl ?

Pırasa yemeğı koydum sıfır su bol domatesli 1.5 yemek kasıgıda sehrıye kattım.

2 cevızle 5 tane kayısı yedım acıktıydım galıba:26:

Kızlar bu akşam sporda ölçümlerim alınacak ve 1 ayda ne kadar incelmişim,kg.vermişim belli olucak.

sonucları bekliyoruz heyecanla

tebrikler loxandracım.:13:darısı başıma,bende 79 u görürüm bu hafta inşallah

loxandracım kankam benim yaa helal sana bravo valla

teşekkürler kızlar.hep beraber 50 li kiloları da görürüz inş.

loxicim verelimde canım mart sonu oluversın

tabii canım,gelecek yaza sarkmasın yeter ki

akşam yemeden olur mu canım?mutlaka ye birşeyler,tiramisu için de leslie yaparsan bugunluk,erir gider

ya geçen gün ender saraç %70 kakaolu bitter yiyebilirsiniz biras filan dedi. yesek mi ki ya.. çikolatasız çok zorrr..

bugünkü menüm toptan...
sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 üçgen peynir
1 kk koyun peyniri
biraz fıstık,badem,kuru dut

öğle
1 kase tarçınlı yoğurt
1,5 kk büyüklüğünde şampiyon ekmek:26:
2 dlm elma
1 kupa süt

az önce
1/2 nar yedim...
1 kare bitter(misafire tutulan kare çikolatalardan)

öğle yemek getirmedim yine saçma salak şeyler yedim.
akşam okulda olucam eve gelmem 8.30-9u bulur....
offfff
yarın tartıda kaççıkıcam acaba

teşekkürler kızlar.hep beraber 50 li kiloları da görürüz inş.[/QUOTE] Insallah hele bır 50 olayım,3 kg fazlam olsa da o da sevıncten erır yA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…