kızlar,bir de size omega 3 sormuştum..hangi marka önerirsiniz?
öğle yemeğimde de
1 kase domates corbası
200gr yogurt
ve salata yedim
benim biraz başım ağrıyor sanki ama arkadaşlar diyetin etkisi olabilir mi
ben billmiyorum canım ..hiç kullanmadım o vitaminden ..
selam kizlar...dun gece ugramistim ama internetin azizligine ugrayip tekrar giremedim kusura bakmayin....
melexin canim ins.tadilat hayirlisiyla cabuk biter ve evine donersin...annenlere gecmissin.hadi bakalim hayirlisi.ins.rahat edersin...
adilemir canim patates onerilmiyor.az yersen iyi olur...evet eger sabredersen kilo verirsin.vericegin kilo az oldugu icin yavas verirsin...
topalpire yemedigin baklava icin
igneoyam nasilsin ins.iyisindir.hadi bakalim cumaya iyi bir sonuc bekliyoruz...
iyiniyetlim canim gecmis olsun.oksuruk icin seviyorsan ihlamur adacayi onerebilirim...aslinda bal tavsiye edilmiyor galiba karatayda...yoksa ac karnina ilik limonlu balli su iyi geliyor....
huzur657 canim yemek olarak ne cikar bilemem ama corba salata yogurt sebze yemegi et yemegi falan cikiyorsa yiyebilirsin.pilav makarna tatli hamurisi patates bunlar tavsiye edilmiyor.
selam kizlar...dun gece ugramistim ama internetin azizligine ugrayip tekrar giremedim kusura bakmayin....
Melexin canim ins.tadilat hayirlisiyla cabuk biter ve evine donersin...annenlere gecmissin.hadi bakalim hayirlisi.ins.rahat edersin...
Adilemir canim patates onerilmiyor.az yersen iyi olur...evet eger sabredersen kilo verirsin.vericegin kilo az oldugu icin yavas verirsin...
Topalpire yemedigin baklava icin
Igneoyam nasilsin ins.iyisindir.hadi bakalim cumaya iyi bir sonuc bekliyoruz...
Iyiniyetlim canim gecmis olsun.oksuruk icin seviyorsan ihlamur adacayi onerebilirim...aslinda bal tavsiye edilmiyor galiba karatayda...yoksa ac karnina ilik limonlu balli su iyi geliyor....
Huzur657 canim yemek olarak ne cikar bilemem ama corba salata yogurt sebze yemegi et yemegi falan cikiyorsa yiyebilirsin.pilav makarna tatli hamurisi patates bunlar tavsiye edilmiyor.
ben de bugün başladım diyete..
benim de vermem gereken 5 kilo var
2 doğum yaptım..al kilo ver kilo ..sarktım ben birde biraz..göbek sarktı..onlar için egzersiz yapmaya çalışıyorum ..yere yatıp birşeyler yapmaya çalışıyorum..ama her zaman olmuyor..
bir de benim yanaklarımda sarkma var hafiften
bunun için çok canım sıkılıyor..
sabah 2 haslanmış yumurta.
peynir kalmamış evde..bugün alacağım..peynir yiyemedim..
7 zeytin..
4 bardak da bitki çayı ..(açık)
ceviz yine bugün alacağım..çocuklara da yedirirrim..kırılmış alacağım..geçenlerde aldım kırılmamış..hala duruyor..kabuğu çok sert ve kabuğundan ceviz ayrılmıyor.:26:
öğlen bol turşu..karnıbahar yemeği 1 tabak..
1 portakal
1 mandalina
simdide 1 koca kupa adaçayı içiyorum..
iyi mi yediklerim
akşama da etli patates ,roka salata ve yoğurt var..bunlardan da az az yerim
bu şekilde verirmiyim ki kilo kızlar..
öğle yemeğimde de
1 kase domates corbası
200gr yogurt
ve salata yedim
benim biraz başım ağrıyor sanki ama arkadaşlar diyetin etkisi olabilir mi
.
Sabah peynir, domates, ceviz, maydonoz, roka ekleyebilir, zeytini de arttırabilirsin.
Turşuyu ev yapımı ise yiyoruz. Meyve de canın çok isterse sabah, 1 porsiyon yiyoruz. Başlarda her öğünde kuruyemiş ye istersen, doymazsan.
Patates, havuç, bezelye Gİ si yüksek olduğu için önerilmiyor.
Aramıza hoşgeldin. Soruların olursa, yine cevaplamaya çalışırız. Kolay gelsin.
Benim suyu az içtiğim günler başım ağrıyor. Veya yemeğin az gelmiş de olabilir. Kuruyemiş ekle istersen.
Ben iyiyim. Sen nasılsın asıl? Az kaldı artık değil mi? Doğum normal mi olacak ramaskam kısmetse? Kızın okula başladı mı?
teşekkür ederim ..inşallah vereceğim kiloları..meyve yi sabah yerim ben de o zaman .Sabah peynir, domates, ceviz, maydonoz, roka ekleyebilir, zeytini de arttırabilirsin.
Turşuyu ev yapımı ise yiyoruz. Meyve de canın çok isterse sabah, 1 porsiyon yiyoruz. Başlarda her öğünde kuruyemiş ye istersen, doymazsan.
Patates, havuç, bezelye Gİ si yüksek olduğu için önerilmiyor.
Aramıza hoşgeldin. Soruların olursa, yine cevaplamaya çalışırız. Kolay gelsin.
Benim suyu az içtiğim günler başım ağrıyor. Veya yemeğin az gelmiş de olabilir. Kuruyemiş ekle istersen.
Ben iyiyim. Sen nasılsın asıl? Az kaldı artık değil mi? Doğum normal mi olacak ramaskam kısmetse? Kızın okula başladı mı?
melexin canim ins.tadilat hayirlisiyla cabuk biter ve evine donersin...annenlere gecmissin.hadi bakalim hayirlisi.ins.rahat edersin...
teşekkür ederim ..inşallah vereceğim kiloları..meyve yi sabah yerim ben de o zaman .
kuruyemiş ceviz ve fındık dışında ne yiyebiliriz..
kuruyemiş de sadece sabahları mi yeniyor..
canim hayirlisi olsun...keyfinin iyi olmasina sevindim...bende idare ediyorum...safak sayiyorum hayirlisiyla....canım benim , ben iyi sayılırım.Sen nasılsın ?ben İşin zor kısmını atlattım şimdi keyifli tarafına geçtim.Şükür Allah'a .Bugün işçilere bakıp geldim.20 günde biter dediler fakat burada çok fazla kar yağışı başladı.Ben Fayans seçmeye gidemedim.30 km uzağa gitmem gerek.Gözüm yemedi.Hayırlısı diyorum
adilemir canim patates onerilmiyor.az yersen iyi olur...evet eger sabredersen kilo verirsin.vericegin kilo az oldugu icin yavas verirsin...
topalpire yemedigin baklava icin
iyiniyetlim canim gecmis olsun.oksuruk icin seviyorsan ihlamur adacayi onerebilirim...aslinda bal tavsiye edilmiyor galiba karatayda...yoksa ac karnina ilik limonlu balli su iyi geliyor....
huzur657 canim yemek olarak ne cikar bilemem ama corba salata yogurt sebze yemegi et yemegi falan cikiyorsa yiyebilirsin.pilav makarna tatli hamurisi patates bunlar tavsiye edilmiyor.
Arkadaslar merhaba,bugün tekrar is basi yaptim,isten gelir gelmez 60 dak. yürüdüm ve sonra ögle yemegimi yedim.Bugün yediklerim:
Sabah:klasik karatay kahvaltisi,2 hurma,Omega3
arada sütlü filtre kahve
2.ögün:2 yumurtali,peynirli omlet,1 kase ketentohumlu yogurt,peynir,domates-biber sögüs
Aksama yine kuru fasulye var(dünden kalma)
SERSUM senin kizini da kutluyorum,basarisindan ötürü,masallah,hep daim olsun yavrularimizin basarilari insallah...
IYINIYETLIM ben de öksürük ve bogaz agrisi icin toz zencefil ve bal karisimini(Macun gibi yapilacak)kesinlikle tavsiye ederim ama bal karatayda önerilmiyorGEcmis olsun canim
BIRDY cigerle ilgili sonucu ben de dört gözle bekliyorum,nasil oldu?
herkese afiyetler olsun,bol leptinli vakitler diliyorum,bayanlar...
kızlar,bir de size omega 3 sormuştum..hangi marka önerirsiniz?
sabah:
1 küçük dilim yulaf kepekli ekmek( karatay'da yok ama ben her sabah 1 dilim yemeyi düşünüyorum.)
birkaç zeytin
biraz beyaz peynir ve kaşar peyniri
menemen
yarım küçük kase fındık
biraz süt kaymağı (doğal kaymak
sabah 10 gibi kahvaltı yaptım,tokum halasanırım günde 2 öğün besleneceğim..
bu arada günde 3 öğün beslenenlerle 2 öğün beslenenler arasında kilo vermede bir fark var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?