Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Oda arkadaşım Dr. oldu ve çikolata ve baklava dağıtıyor. çok yakınım olduğu için sadece bitter çukulatasından aldım, onun da zaten 3 sınavda hiç oturmadan fazlasını yaktım şimdi bir portakal yedim ve akşam yemeğe kadar dayanırım :)

sabah:
1 küçük dilim yulaf kepekli ekmek( karatay'da yok ama ben her sabah 1 dilim yemeyi düşünüyorum.)
birkaç zeytin
biraz beyaz peynir ve kaşar peyniri
menemen
yarım küçük kase fındık
biraz süt kaymağı (doğal kaymak
sabah 10 gibi kahvaltı yaptım,tokum hala sanırım günde 2 öğün besleneceğim..
bu arada günde 3 öğün beslenenlerle 2 öğün beslenenler arasında kilo vermede bir fark var mı?

öğle yemeğimde de
1 kase domates corbası
200gr yogurt
ve salata yedim

benim biraz başım ağrıyor sanki ama arkadaşlar diyetin etkisi olabilir mi

öğle yemeğimde de
1 kase domates corbası
200gr yogurt
ve salata yedim

eğer daha önce beslendiğinden daha az bir öğün olduysa ondandır baş ağrısı ..bazı insanda açlık baş ağrısı yapar..

ben billmiyorum canım ..hiç kullanmadım o vitaminden ..

bak ilk sayfada soru cevaplar arasında bunu okudum...peki bu vitamini kullanmak gerekiyor mu..şart mı ..almalı mı???
8) Keten tohumu, çörekotu gibi takviyeleri öğütülmüş olarak değil kendin çiğneyerek tüketiyorun sanırım. Ben de alacağım. Daha omega3 de almadım, onu da alacağım. (...cap iyi demişler).....Evet keten tohumunu ve corekotunu agızda cıgneyerek tuketıyorum,corek otunu kuru ıncır vb arasına da koyarım bazen oyle tuketırım....cap cok hesaplı geldı 12TL 60 kapsul var ıcınde.

selam kizlar...dun gece ugramistim ama internetin azizligine ugrayip tekrar giremedim kusura bakmayin....

melexin canim ins.tadilat hayirlisiyla cabuk biter ve evine donersin...annenlere gecmissin.hadi bakalim hayirlisi.ins.rahat edersin...

adilemir canim patates onerilmiyor.az yersen iyi olur...evet eger sabredersen kilo verirsin.vericegin kilo az oldugu icin yavas verirsin...

topalpire yemedigin baklava icin

igneoyam nasilsin ins.iyisindir.hadi bakalim cumaya iyi bir sonuc bekliyoruz...

iyiniyetlim canim gecmis olsun.oksuruk icin seviyorsan ihlamur adacayi onerebilirim...aslinda bal tavsiye edilmiyor galiba karatayda...yoksa ac karnina ilik limonlu balli su iyi geliyor....

huzur657 canim yemek olarak ne cikar bilemem ama corba salata yogurt sebze yemegi et yemegi falan cikiyorsa yiyebilirsin.pilav makarna tatli hamurisi patates bunlar tavsiye edilmiyor.

tamam ben de patates yemem de salatadan yerim
akşam yemeklerinde ekmek öneriliyormu ..1 dilim ..yoksa yememek mi gerekiyor..

evet yani alakart gibi ama güvenilir yağlarla pişirilmediğine inanıyorum. O yüzden 1-2 gun düzene girene kadar böyle olur ama onun dısında evden getirme yolunu falan denicem

Sabah peynir, domates, ceviz, maydonoz, roka ekleyebilir, zeytini de arttırabilirsin.

Turşuyu ev yapımı ise yiyoruz. Meyve de canın çok isterse sabah, 1 porsiyon yiyoruz. Başlarda her öğünde kuruyemiş ye istersen, doymazsan.

Patates, havuç, bezelye Gİ si yüksek olduğu için önerilmiyor.

Aramıza hoşgeldin. Soruların olursa, yine cevaplamaya çalışırız. Kolay gelsin.

öğle yemeğimde de
1 kase domates corbası
200gr yogurt
ve salata yedim

Benim suyu az içtiğim günler başım ağrıyor. Veya yemeğin az gelmiş de olabilir. Kuruyemiş ekle istersen.

selam kizlar...dun gece ugramistim ama internetin azizligine ugrayip tekrar giremedim kusura bakmayin....

igneoyam nasilsin ins.iyisindir.hadi bakalim cumaya iyi bir sonuc bekliyoruz...
.

Ben iyiyim. Sen nasılsın asıl? Az kaldı artık değil mi? Doğum normal mi olacak ramaskam kısmetse? Kızın okula başladı mı?

canim cok sukur idare ediyorum.ama malum cok kilo aldigim icin hareket etmem daha da zorlasti.cok cabuk yoruluyorum.ins.hayirlisiyla 3 haftam kaldi.simdilik normal dogum gozukuyor ins....
kizimin daha tatili bitmedi bu persembe okula basliycak....

malum kizim bilgisayarda cizgifilm izliyor onun icin ara ara bakip kaciyorum kusura bakmayin.cok yazamiyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim ..inşallah vereceğim kiloları..meyve yi sabah yerim ben de o zaman .
kuruyemiş ceviz ve fındık dışında ne yiyebiliriz..
kuruyemiş de sadece sabahları mi yeniyor..

Arkadaslar merhaba,bugün tekrar is basi yaptim,isten gelir gelmez 60 dak. yürüdüm ve sonra ögle yemegimi yedim.Bugün yediklerim:

Sabah:klasik karatay kahvaltisi,2 hurma,Omega3
arada sütlü filtre kahve
2.ögün:2 yumurtali,peynirli omlet,1 kase ketentohumlu yogurt,peynir,domates-biber sögüs

Aksama yine kuru fasulye var(dünden kalma)

SERSUM senin kizini da kutluyorum,basarisindan ötürü,masallah,hep daim olsun yavrularimizin basarilari insallah...

IYINIYETLIM ben de öksürük ve bogaz agrisi icin toz zencefil ve bal karisimini(Macun gibi yapilacak)kesinlikle tavsiye ederim ama bal karatayda önerilmiyor GEcmis olsun canim

BIRDY cigerle ilgili sonucu ben de dört gözle bekliyorum,nasil oldu?

herkese afiyetler olsun,bol leptinli vakitler diliyorum,bayanlar...

melexin canim ins.tadilat hayirlisiyla cabuk biter ve evine donersin...annenlere gecmissin.hadi bakalim hayirlisi.ins.rahat edersin...

canım benim , ben iyi sayılırım.Sen nasılsın ?ben İşin zor kısmını atlattım şimdi keyifli tarafına geçtim.Şükür Allah'a .Bugün işçilere bakıp geldim.20 günde biter dediler fakat burada çok fazla kar yağışı başladı.Ben Fayans seçmeye gidemedim.30 km uzağa gitmem gerek.Gözüm yemedi.Hayırlısı diyorum

teşekkür ederim ..inşallah vereceğim kiloları..meyve yi sabah yerim ben de o zaman .
kuruyemiş ceviz ve fındık dışında ne yiyebiliriz..
kuruyemiş de sadece sabahları mi yeniyor..

canim ilk baslarda ogunlerde de tuketebilirsin.ayrica yogurt sut ayran da tuketebilirsin tok tutar....ekmek kesinlikle yasak onun yerine kuruyemis tuketiyoruz...

canim hayirlisi olsun...keyfinin iyi olmasina sevindim...bende idare ediyorum...safak sayiyorum hayirlisiyla....

Canııımm sağol ıhlamur adaçayı sürekli içiyorum sanırım onları içtiğim için şimdi daha iyiceyim.

Canım sağol yeterince kaçamak yapıyorum baldan onun için kaçınıyorum elma sirkeli ılık su içiyorum o da iyi geliyor aslında içine bal da ekleniyor ama ben bal eklemeden öylece içiyorum

kızlar,bir de size omega 3 sormuştum..hangi marka önerirsiniz?

canım geçmişe baksaydın sana verdiğimiz cevapları da okumuş olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…