Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menülerimi yazıp çıkiciimm..sonra yine gelirim..akşam yemeği yapmalıyım..

sabah

ceviz badem antep fıstığı karışımı

öğlen

fırında kıymalı yumurtalı karnıbahar
tavuk çorbası
cacık
1 sigara böreği

burada çok kar var çoookk..devamlı yağıyor..:18::18:

işte buldum
m.rincap 500 mg.. hemen eşime tlf edeyim,getirsin gelirken.. yalnız bunu her gün 1 tane mi alacağım?
yulaf kepeğini 1 hafta kadar denemeyi düşünüyorum canım..sorun olursa bırakırım ama hani hiç olmazsa kahvaltıda çok minik de olsa ekmek yeme zevkinden alıkoymak istemiyorum kendimi

omega 3 ü günde 2-3 gr alabirsin.o markanın ki 500 mg'lık olduğu için günde 4 tane almalısın

Son düzenleme:
selam kızlar
dün giremedim siteye çalışma varmış.Bugün kahvaltıyı erken yaptım klasik karataydı :) öğlen yemek yemedim türk kahvesi içtim en sadesinden,minik bir datlı yedim.Akşam yemeğindede mantar sote,mercimek çorbası,az bulgur pilavı yerim heralde

akşam

4 kıymalı bulgurlu pazı sarma
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık ıspanaklı mantı
yoğurt
3 lokma sıcak pide

yine cozutmaya başladım biri bana dur desin..yarın protein yapmalıyım:26::26:

2.öğünüm
kıymalı nohut
yoğurt
turşu

afiyet olsun bebeemm.ben akşam öğünlerimi senin gibi azaltmalıyım..tatili bekliyom bir atak yapıp şööle güzel kilocuklar verebilmek için..işte olunca yorulup eve gelince de fazla kaçırıyom

afiyet olsun bebeğem

afiyet olsun bebeemm.ben akşam öğünlerimi senin gibi azaltmalıyım..tatili bekliyom bir atak yapıp şööle güzel kilocuklar verebilmek için..işte olunca yorulup eve gelince de fazla kaçırıyom

sağol canımcım...
sorma sersumum,az yiyiyorum ama gene de gitmiyo kilodoktora gitmeyi düşünüyorum..ne zaman bu alerji durumu ortaya çıktı o
zaman kg almaya başladım zaten.daha daha fazla dikkat etmem gerekiyo galiba.napıcam bilmiyorum hiç

sen de kaçamak yapma canımcım,tatilinde daha da dikkat eder daha fazla kg verirsin

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar hepinize ,
24 saati geçti ki hiç sigara içmedim.İlaç vs de yok bu sefer.Gece kabus gibiydi.Gündüz nispeten daha iyi.Konsantrasyon problemi yaşıyorum , gözlerim sürekli yarı kapalı.O yüzden duyduğumu ya da okuduğumu anlayamıyorum çoğu kez.Eşim de 24 saati atlattı ama o benden daha iyi durumda çünkü günlerdir ön hazırlık yapıyodu.Benimse çok hazırlıksız sırf ona destek olmak için...Neyse o bakımdan tahmin edeceğiniz üzre mala bağladım , kusurum olabilir , affola...
Pampişim dün baktım googledan , vardı bi sürü tarif ama içime yatmadı niyeyse.Zeytindalı sen de sormuşun canım sonucu ama sonuçta yine tavada yaptım ancak sabahtan piyazlık soğan , z.yağ ve baharatlarla marine ettim ve akşamüzeri de o şekilde tavada pişirdim , tabii leş gibi koktum.Sigarasızlık kafama vurduğu için uğraşamadım fırın-mırın..

uff senin alerji çıktı benim hiç bişey de yok..niye çok yavaş veriyom anlamadım..arada protein yapmasam hiç veremiycem..izinden umutluyum bakalım..20-21 gün evdeyim ..bu arada 2 doğumgünü (eşimin ve kızımın) 1 de günüm var onun dışında kaçamak yapmazsam en az 2 -3 kilo vermem lazım

olmadı git bakalım canım doktora..bidaha tahlil falan yaptır..sen metabolizmayı şaşırtmaca da yaptın ama:26::26: bi tuhaflık var bu işte

çok iyi yapmışsın bebeemm..eşinle beraber bırakmanız daha iyi..destek olursunuz birbirinize..hadi bakalım maşallah

birdyyy çok sevindim canımböyle devamı gelir de karı-koca bırakırsınız ne güzel şu illeti

sende bi sorun yok ama neden yavaş verdiğini ben de çok merak ediyorum canım ya...
ben yarın gidicem bakalım dr a ne diyecek..gerçekten bi tuhaflık var:44::44:
doğumgünlerinde az da olsa kaçamak olur,ondan sorun çıkmaz canımama tatilinde leslie falan da yaparsan verirsin bence

aynı benim annemben de çok sakarımdır,anneme gittiğim zaman mutlaka bişey dökerim
kırmızı tülbentini getireydin yanında bacım,onu takardın saçların da dökülmezdi

evet canım Kocaeli Üniversitesinde okuyorum ben Gitmedim ama gitmek nasip olur mu bilmem son senem bu yıl
karamürsele gitmeden mezun olma bence..karamürselin ve değirmenderenin sahilini görmezsen çok şey kaybedersin

aynen canım sık sık yokluyolar sersumum antı mısafır secretıne ıhtıyac var duyurulur
yaptım canım kısa sürede etkileyecek inşallah..hakkariden anca geliirr.
ıyınıyetlım ve sersumum kızlarınızı tebrık edıp kocaman opuyorum
sağol bebeemm..

Allah yardımcın olsun canım..özlüyorum seni..
SERSUM senin kizini da kutluyorum,basarisindan ötürü,masallah,hep daim olsun yavrularimizin basarilari insallah...

herkese afiyetler olsun,bol leptinli vakitler diliyorum,bayanlar...

amin canım..sağol
sana da afiyet olsun

biliyorsun buraya gelmeden endokrine de gittim tüm tahlillere bakıldı..daha naapiyim di mi yanii

evet evde olunca leslie yi de düzenli yaparım inşallah

git bakalım canım ne diyecek:44:

Iyiaksamlar kızlar..
Cook yoruldum temizlikten, perdelerimde bitti..
Temizlikten sonra dusa gireyim dedim, tüp bitti..hep bende biter zatii..
Öğlen mer.bulgur pilavı ve yoğurt yedim.
Aksamada tavuk ve cacık yedim..
Şimdide y.çayımı içiyorum.
Birdy ilk adımı atmissin, tebrik ediyorum.kenara sig.paranı at cok faydası oluyor..
Kızlar bir sorum var, buraya resim nasil atabiliyoruz?

geçmiş olsun ve afiyet olsun

cevap yazarken ataç şeklinde eklentiler bölümüne tıklayıp ekleyebilirsin canım

biliyorsun buraya gelmeden endokrine de gittim tüm tahlillere bakıldı..daha naapiyim di mi yanii

evet evde olunca leslie yi de düzenli yaparım inşallah

git bakalım canım ne diyecek:44:

herkesin kg verme hızı aynı olmuyo demek ki bebişim.ya da senin de gizli alerjin var bişeye
şunu anladım ki alerjide ilaç kullanmasan bile sadece alerjinin kendisi bile metabolizmayı yavaşlatıyo

herkesin kg verme hızı aynı olmuyo demek ki bebişim.ya da senin de gizli alerjin var bişeye
şunu anladım ki alerjide ilaç kullanmasan bile sadece alerjinin kendisi bile metabolizmayı yavaşlatıyo

evet datlum haklısın bi allerji testi yaptırmadım zaten ..olabülüürr..ama geçti artık yaza kadar burada allerji testi falan yaptıramam..idare edicez artık protein falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…