geçmişi üstün körü geçtim,tekrar bakıyorumcanım geçmişe baksaydın sana verdiğimiz cevapları da okumuş olurdun
he kızz böyle tartılalım..
bugün daha iyiyim canım sağol..yedek kazanı devreye soktular canım neyse üşümüyoruz.
kız ben seni sıcak suyu görünce küvette uyuyakalmıştır dediydim..ne çok iş yapmışsın maşallah.benim içinde yediğin için sağol bebeem ..afiyet olsun..
üçlemeyi tamamlayamamışsınız
ben de serpme severim canım kahvaltıtıafiyet olsun
m.rincap 500mg alabilirsin canım hem fiyatı da uygunyulaf kepeği kilo vermeni yavaşlatır canım hergün yememelisin bence.
çok güzel anlatmış aradaki farkları ve dukanın bize ne kadar fransız kaldığını.katılmadığım tek nokta kurallara uyan karatayda hiç sıkılmadan kilo veriyor okaa
böyle devam edelim canım..bence engüzeli bu
işte buldum
m.rincap 500 mg.. hemen eşime tlf edeyim,getirsin gelirken.. yalnız bunu her gün 1 tane mi alacağım?
yulaf kepeğini 1 hafta kadar denemeyi düşünüyorum canım..sorun olursa bırakırım ama hani hiç olmazsa kahvaltıda çok minik de olsa ekmek yeme zevkinden alıkoymak istemiyorum kendimi
2.öğünüm
kıymalı nohut
yoğurt
turşu
akşam
4 kıymalı bulgurlu pazı sarma
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık ıspanaklı mantı
yoğurt
3 lokma sıcak pide
yine cozutmaya başladım biri bana dur desin..yarın protein yapmalıyım:26::26:
afiyet olsun bebeemm.ben akşam öğünlerimi senin gibi azaltmalıyım ..tatili bekliyom bir atak yapıp şööle güzel kilocuklar verebilmek için ..işte olunca yorulup eve gelince de fazla kaçırıyom
afiyet olsun bebeğem
sağol canımcım...
sorma sersumum,az yiyiyorum ama gene de gitmiyo kilodoktora gitmeyi düşünüyorum..ne zaman bu alerji durumu ortaya çıktı o zaman kg almaya başladım zaten.daha daha fazla dikkat etmem gerekiyo galiba.napıcam bilmiyorum hiç
sen de kaçamak yapma canımcım,tatilinde daha da dikkat eder daha fazla kg verirsin
Kızlar iyi akşamlar hepinize ,
24 saati geçti ki hiç sigara içmedim.İlaç vs de yok bu sefer.Gece kabus gibiydi.Gündüz nispeten daha iyi.Konsantrasyon problemi yaşıyorum , gözlerim sürekli yarı kapalı.O yüzden duyduğumu ya da okuduğumu anlayamıyorum çoğu kez.Eşim de 24 saati atlattı ama o benden daha iyi durumda çünkü günlerdir ön hazırlık yapıyodu.Benimse çok hazırlıksız sırf ona destek olmak için...Neyse o bakımdan tahmin edeceğiniz üzre mala bağladım , kusurum olabilir , affola...
Pampişim dün baktım googledan , vardı bi sürü tarif ama içime yatmadı niyeyse.Zeytindalı sen de sormuşun canım sonucu ama sonuçta yine tavada yaptım ancak sabahtan piyazlık soğan , z.yağ ve baharatlarla marine ettim ve akşamüzeri de o şekilde tavada pişirdim , tabii leş gibi koktum.Sigarasızlık kafama vurduğu için uğraşamadım fırın-mırın..
Kızlar iyi akşamlar hepinize ,
24 saati geçti ki hiç sigara içmedim.İlaç vs de yok bu sefer.Gece kabus gibiydi.Gündüz nispeten daha iyi.Konsantrasyon problemi yaşıyorum , gözlerim sürekli yarı kapalı.O yüzden duyduğumu ya da okuduğumu anlayamıyorum çoğu kez.Eşim de 24 saati atlattı ama o benden daha iyi durumda çünkü günlerdir ön hazırlık yapıyodu.Benimse çok hazırlıksız sırf ona destek olmak için...Neyse o bakımdan tahmin edeceğiniz üzre mala bağladım , kusurum olabilir , affola...
Pampişim dün baktım googledan , vardı bi sürü tarif ama içime yatmadı niyeyse.Zeytindalı sen de sormuşun canım sonucu ama sonuçta yine tavada yaptım ancak sabahtan piyazlık soğan , z.yağ ve baharatlarla marine ettim ve akşamüzeri de o şekilde tavada pişirdim , tabii leş gibi koktum.Sigarasızlık kafama vurduğu için uğraşamadım fırın-mırın..
uff senin alerji çıktı benim hiç bişey de yok..niye çok yavaş veriyom anlamadım.. arada protein yapmasam hiç veremiycem. .izinden umutluyum bakalım..20-21 gün evdeyim ..bu arada 2 doğumgünü (eşimin ve kızımın) 1 de günüm var onun dışında kaçamak yapmazsam en az 2 -3 kilo vermem lazım
olmadı git bakalım canım doktora..bidaha tahlil falan yaptır..sen metabolizmayı şaşırtmaca da yaptın ama:26::26: bi tuhaflık var bu işte
aynı benim annemben de çok sakarımdır,anneme gittiğim zaman mutlaka bişey dökerim
kırmızı tülbentini getireydin yanında bacım,onu takardın saçların da dökülmezdi
karamürsele gitmeden mezun olma bence..karamürselin ve değirmenderenin sahilini görmezsen çok şey kaybedersinevet canım Kocaeli Üniversitesinde okuyorum benGitmedim ama gitmek nasip olur mu bilmem son senem bu yıl
aynen canım sık sık yokluyolar sersumum antı mısafır secretıne ıhtıyac var duyurulur
sağol bebeemm..ıyınıyetlım ve sersumum kızlarınızı tebrık edıp kocaman opuyorum
Allah yardımcın olsun canımcanim cok sukur idare ediyorum.ama malum cok kilo aldigim icin hareket etmem daha da zorlasti.cok cabuk yoruluyorum.ins.hayirlisiyla 3 haftam kaldi.simdilik normal dogum gozukuyor ins....
kizimin daha tatili bitmedi bu persembe okula basliycak....
malum kizim bilgisayarda cizgifilm izliyor onun icin ara ara bakip kaciyorum kusura bakmayin.cok yazamiyorum
SERSUM senin kizini da kutluyorum,basarisindan ötürü,masallah,hep daim olsun yavrularimizin basarilari insallah...
herkese afiyetler olsun,bol leptinli vakitler diliyorum,bayanlar...
yaptım canım kısa sürede etkileyecek inşallah. .hakkariden anca geliirr.
sende bi sorun yok ama neden yavaş verdiğini ben de çok merak ediyorum canım ya...
ben yarın gidicem bakalım dr a ne diyecek..gerçekten bi tuhaflık var:44::44:
doğumgünlerinde az da olsa kaçamak olur,ondan sorun çıkmaz canımama tatilinde leslie falan da yaparsan verirsin bence
Iyiaksamlar kızlar..
Cook yoruldum temizlikten, perdelerimde bitti..
Temizlikten sonra dusa gireyim dedim, tüp bitti..hep bende biter zatii..
Öğlen mer.bulgur pilavı ve yoğurt yedim.
Aksamada tavuk ve cacık yedim..
Şimdide y.çayımı içiyorum.
Birdy ilk adımı atmissin, tebrik ediyorum.kenara sig.paranı at cok faydası oluyor..
Kızlar bir sorum var, buraya resim nasil atabiliyoruz?
biliyorsun buraya gelmeden endokrine de gittim tüm tahlillere bakıldı..daha naapiyim di mi yanii
evet evde olunca leslie yi de düzenli yaparım inşallah
git bakalım canım ne diyecek:44:
herkesin kg verme hızı aynı olmuyo demek ki bebişim.ya da senin de gizli alerjin var bişeye
şunu anladım ki alerjide ilaç kullanmasan bile sadece alerjinin kendisi bile metabolizmayı yavaşlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?