Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu sıralar canım çok fazla tatlı istiyor:18::18:..regl de bitti ama nedendir bilinmez

evet datlum haklısın bi allerji testi yaptırmadım zaten ..olabülüürr..ama geçti artık yaza kadar burada allerji testi falan yaptıramam..idare edicez artık protein falan

zaten alerji testi de gereksiz bişey bebişim.alerji yapabilecek binlerce neden varmış,bulmak imkansız yani

iyi aksamlar bayanlar,

LEYLAKCIM hemen seni kacirmadan sormak istedim.Neye alerjin var acaba?ben de bugün laktozdan süphelendigim icin doktordaydim,bir dizi test yapiylacak bana da(Ben de kilo veremiyorum dogru-dürüst (

Sağol canım.Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.

iyi aksamlar bayanlar,

LEYLAKCIM hemen seni kacirmadan sormak istedim.Neye alerjin var acaba?ben de bugün laktozdan süphelendigim icin doktordaydim,bir dizi test yapiylacak bana da(Ben de kilo veremiyorum dogru-dürüst (

canım teşhis alerjik rinit ama neye alerjim olduğunu bulmak imkansız dedi doktor.çünkü binlerce neden olabilir ve bunun hepsine test yapmamız imkansız demişti.kesinlikle kg vermeyi yavaşlattığını hatta kg aldırdığını söyleyebilirim.çünkü ağustos ayında 60 kg daydım.ne zaman bu durum çıktı 7-8 kg aldım ve hala daha veremiyorum.bakalım önce alerji için sonra da endokrine gitmeyi düşünüyorum ne diyecek:44::44:

Sabah (07:45) 2 kk yumurta, 1 kk b.peynir ,8 fındık, çay, 4 s.zeytin
Öğlen (13:00) İslim kebabı , salata , sahlep
Akşam (19:00) 4 köfte, yarım Tbk tavuk suyuna çorba,az salata, 1,5 Tbk kurufasulye

benim de browni intense istiyo
benim deeee hem ondan hem nutellaaa..

zaten alerji testi de gereksiz bişey bebişim.alerji yapabilecek binlerce neden varmış,bulmak imkansız yani
evet bence de

kızz bende de allerjik rinit var:26::26:..ondan mı acep benim ki de:44::44:

Afiyet olsun SERSUM,benim de karnibaharim var ve yarin yapacagim,senin gbi firinda yapsam degisiklik olur :)Alerji ve atak konusunda ayni kaderi paylasiyoruz sanirim (
Bu arada daha iyi olduguna sevindim canim :))
Seni tebrik ediyorum,hayatinda alabilecegin en dogru kararlarin en basinda gelenlerinden biri bence sigarayi birakmak:)))cümle bir tuhaf oldu sanirim ama sen beni anladin eminim :)))Sigarayi birakan biri olunca acayip heyecanlaniyorum bende:)) tebrikler BIRDY,tebrikler gönülden

MELEKSIN hep yazcam yazcam unutup duruyorum,kolay gelsin canim,su kis günü tasinma ,insaat isi hic kolay degil,,biraz rahatladigina sevindim,tekrar kolayliklar....

Yemegini yiyen herkese afiyetler olsun,ben de yedim

3.ögün:mercimek corba,kurufasulye,yogurt

3lt su,SPOR:60dak YÜRÜYÜS

benim deeee hem ondan hem nutellaaa..

evet bence de

kızz bende de allerjik rinit var:26::26:..ondan mı acep benim ki de:44::44:

mümkündür canım,çünkü ilaç kullanmasan bile metobolizma yavaşlıyomuş dr öyle söylemişti.yarın yeniden sorucam bakalım:44:yaza kadar haftada 2-2,5 kg verdiğim bile oluyodu benim.ama şimdi nerdeeee

sana da afiyet olsun canım,yürüyüşün de süper

sağol canım..sana da afiyet olsun.. benim 2. öğünlerim işyerinde oluyor genelde pek güzel değildi idare ederdi sen evde daha güzel yaparsın canım..

evet canım daha iyiyim çok şükür sağol ama kırıklık hemen geçmiyor maalesef

sporun için

o kadarda kötü bir liste yok karşımda bence kendine haksızlık ediyorsun sersumum

mümkündür canım,çünkü ilaç kullanmasan bile metobolizma yavaşlıyomuş dr öyle söylemişti.yarın yeniden sorucam bakalım:44:yaza kadar haftada 2-2,5 kg verdiğim bile oluyodu benim.ama şimdi nerdeeee

sor bakalım kıss..ben de uzaktan kumandayla öğrenmiş olurum..etrafımda hiç doktor yok biliyorsun ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş

tüh yaaaa,ne sanssisiz...(gecmis olsun....bende de var bisey farkindayim,laktoz,furuktoz vs. testi yapilacak,mideme hortum atilacak.Bulantim,siskinligim,kabizligim gibi bir takim sikayetlerim var.Anladigim kadariyla alerji tabletleri fayda etmiyor,öyle mi?Kötü tesadüf tabi,herkes tikir tikir verirken,biz....((

evet yaa ne şanssızız:26:..neyse Allah beterinden saklasın diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…