evet datlum haklısın bi allerji testi yaptırmadım zaten..olabülüürr ..ama geçti artık yaza kadar burada allerji testi falan yaptıramam ..idare edicez artık protein falan
bu sıralar canım çok fazla tatlı istiyor:18::18:..regl de bitti ama nedendir bilinmez
canim ilk baslarda ogunlerde de tuketebilirsin.ayrica yogurt sut ayran da tuketebilirsin tok tutar....ekmek kesinlikle yasak onun yerine kuruyemis tuketiyoruz...
canim hayirlisi olsun...keyfinin iyi olmasina sevindim...bende idare ediyorum...safak sayiyorum hayirlisiyla....
iyi aksamlar bayanlar,
LEYLAKCIM hemen seni kacirmadan sormak istedim.Neye alerjin var acaba?ben de bugün laktozdan süphelendigim icin doktordaydim,bir dizi test yapiylacak bana da(Ben de kilo veremiyorum dogru-dürüst (
Sabah (07:45) 2 kk yumurta, 1 kk b.peynir ,8 fındık, çay, 4 s.zeytin
Öğlen (13:00) İslim kebabı , salata , sahlep
Akşam (19:00) 4 köfte, yarım Tbk tavuk suyuna çorba,az salata, 1,5 Tbk kurufasulye
benim deeee hem ondan hem nutellaaa..benim de browni intense istiyo
evet bence de
zaten alerji testi de gereksiz bişey bebişim.alerji yapabilecek binlerce neden varmış,bulmak imkansız yani
canım teşhis alerjik rinit ama neye alerjim olduğunu bulmak imkansız dedi doktor.çünkü binlerce neden olabilir ve bunun hepsine test yapmamız imkansız demişti.kesinlikle kg vermeyi yavaşlattığını hatta kg aldırdığını söyleyebilirim.çünkü ağustos ayında 60 kg daydım.ne zaman bu durum çıktı 7-8 kg aldım ve hala daha veremiyorum.bakalım önce alerji için sonra da endokrine gitmeyi düşünüyorum ne diyecek:44::44:
Afiyet olsun SERSUM,benim de karnibaharim var ve yarin yapacagim,senin gbi firinda yapsam degisiklik olur :)Alerji ve atak konusunda ayni kaderi paylasiyoruz sanirimmenülerimi yazıp çıkiciimm..sonra yine gelirim..akşam yemeği yapmalıyım..
sabah
ceviz badem antep fıstığı karışımı
öğlen
fırında kıymalı yumurtalı karnıbahar
tavuk çorbası
cacık
1 sigara böreği
burada çok kar var çoookk..devamlı yağıyor..:18::18:
Seni tebrik ediyorum,hayatinda alabilecegin en dogru kararlarin en basinda gelenlerinden biri bence sigarayi birakmak:)))cümle bir tuhaf oldu sanirim ama sen beni anladin eminim :)))Sigarayi birakan biri olunca acayip heyecanlaniyorum bende:)) tebrikler BIRDY,tebrikler gönüldenKızlar iyi akşamlar hepinize ,
24 saati geçti ki hiç sigara içmedim.İlaç vs de yok bu sefer.Gece kabus gibiydi.Gündüz nispeten daha iyi.Konsantrasyon problemi yaşıyorum , gözlerim sürekli yarı kapalı.O yüzden duyduğumu ya da okuduğumu anlayamıyorum çoğu kez.Eşim de 24 saati atlattı ama o benden daha iyi durumda çünkü günlerdir ön hazırlık yapıyodu.Benimse çok hazırlıksız sırf ona destek olmak için...Neyse o bakımdan tahmin edeceğiniz üzre mala bağladım , kusurum olabilir , affola...
Pampişim dün baktım googledan , vardı bi sürü tarif ama içime yatmadı niyeyse.Zeytindalı sen de sormuşun canım sonucu ama sonuçta yine tavada yaptım ancak sabahtan piyazlık soğan , z.yağ ve baharatlarla marine ettim ve akşamüzeri de o şekilde tavada pişirdim , tabii leş gibi koktum.Sigarasızlık kafama vurduğu için uğraşamadım fırın-mırın..
benim deeee hem ondan hem nutellaaa..
evet bence de
kızz bende de allerjik rinit var:26::26:..ondan mı acep benim ki de:44::44:
Afiyet olsun SERSUM,benim de karnibaharim var ve yarin yapacagim,senin gbi firinda yapsam degisiklik olur :)Alerji ve atak konusunda ayni kaderi paylasiyoruz sanirim(
Bu arada daha iyi olduguna sevindim canim :))
Seni tebrik ediyorum,hayatinda alabilecegin en dogru kararlarin en basinda gelenlerinden biri bence sigarayi birakmak:)))cümle bir tuhaf oldu sanirim ama sen beni anladin eminim :)))Sigarayi birakan biri olunca acayip heyecanlaniyorum bende:)) tebrikler BIRDY,tebrikler gönülden
MELEKSIN hep yazcam yazcam unutup duruyorum,kolay gelsin canim,su kis günü tasinma ,insaat isi hic kolay degil,,biraz rahatladigina sevindim,tekrar kolayliklar....
Yemegini yiyen herkese afiyetler olsun,ben de yedim
3.ögün:mercimek corba,kurufasulye,yogurt
3lt su,SPOR:60dak YÜRÜYÜS
Afiyet olsun SERSUM,benim de karnibaharim var ve yarin yapacagim,senin gbi firinda yapsam degisiklik olur :)Alerji ve atak konusunda ayni kaderi paylasiyoruz sanirim(
Bu arada daha iyi olduguna sevindim canim :))
3lt su,SPOR:60dak YÜRÜYÜS
akşam
4 kıymalı bulgurlu pazı sarma
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık ıspanaklı mantı
yoğurt
3 lokma sıcak pide
yine cozutmaya başladım biri bana dur desin..yarın protein yapmalıyım:26::26:
mümkündür canım,çünkü ilaç kullanmasan bile metobolizma yavaşlıyomuş dr öyle söylemişti.yarın yeniden sorucam bakalım:44:yaza kadar haftada 2-2,5 kg verdiğim bile oluyodu benim.ama şimdi nerdeeee
canım teşhis alerjik rinit ama neye alerjim olduğunu bulmak imkansız dedi doktor.çünkü binlerce neden olabilir ve bunun hepsine test yapmamız imkansız demişti.kesinlikle kg vermeyi yavaşlattığını hatta kg aldırdığını söyleyebilirim.çünkü ağustos ayında 60 kg daydım.ne zaman bu durum çıktı 7-8 kg aldım ve hala daha veremiyorum.bakalım önce alerji için sonra da endokrine gitmeyi düşünüyorum ne diyecek:44::44:
o kadarda kötü bir liste yok karşımda bence kendine haksızlık ediyorsunsersumum
benim de browni intense istiyo
tüh yaaaa,ne sanssisiz...(gecmis olsun....bende de var bisey farkindayim,laktoz,furuktoz vs. testi yapilacak,mideme hortum atilacak.Bulantim,siskinligim,kabizligim gibi bir takim sikayetlerim var.Anladigim kadariyla alerji tabletleri fayda etmiyor,öyle mi?Kötü tesadüf tabi,herkes tikir tikir verirken,biz.... ((
sağol canım..ama ben zaten çok yavaş kilo verdiğim için bir de bu tip kaçamaklar iyice duruduruyor kilo verişimi maalesef
olsada yesek ne güsell olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?