sor bakalım kıss..ben de uzaktan kumandayla öğrenmiş olurum ..etrafımda hiç doktor yok biliyorsun ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş
tüh yaaaa,ne sanssisiz...(gecmis olsun....bende de var bisey farkindayim,laktoz,furuktoz vs. testi yapilacak,mideme hortum atilacak.Bulantim,siskinligim,kabizligim gibi bir takim sikayetlerim var.Anladigim kadariyla alerji tabletleri fayda etmiyor,öyle mi?Kötü tesadüf tabi,herkes tikir tikir verirken,biz.... ((
7 kg gitmiş maşallah, geriside gider inşallah
olsada yesek ne güsell olurdu
evet yaa ne şanssızız:26:..neyse Allah beterinden saklasın diyelim
Kızlar geçmiş olsun.Geçmişteki yazılarda rastlayamadı ama alerjiden bahsediyorsunuz.Evet alerji kiloverimini çok yavaşlatıyor.Hatta insanı şişiriyor.Bende alerjik bünyeye sahip bir insanım ama bu konudan en çok annem müzdarip.Annem hergün ilaç kullanmak zorunda.Bildiğiniz üzerede bu ilaçlar kortizonlu.Leylakım sen sor doktora bizi de aydınlatbenim deeee hem ondan hem nutellaaa..
evet bence de
kızz bende de allerjik rinit var:26::26:..ondan mı acep benim ki de:44::44:
Afiyet olsun SERSUM,benim de karnibaharim var ve yarin yapacagim,senin gbi firinda yapsam degisiklik olur :)Alerji ve atak konusunda ayni kaderi paylasiyoruz sanirim(
Bu arada daha iyi olduguna sevindim canim :))
Seni tebrik ediyorum,hayatinda alabilecegin en dogru kararlarin en basinda gelenlerinden biri bence sigarayi birakmak:)))cümle bir tuhaf oldu sanirim ama sen beni anladin eminim :)))Sigarayi birakan biri olunca acayip heyecanlaniyorum bende:)) tebrikler BIRDY,tebrikler gönülden
MELEKSIN hep yazcam yazcam unutup duruyorum,kolay gelsin canim,su kis günü tasinma ,insaat isi hic kolay degil,,biraz rahatladigina sevindim,tekrar kolayliklar....
Yemegini yiyen herkese afiyetler olsun,ben de yedim
3.ögün:mercimek corba,kurufasulye,yogurt
3lt su,SPOR:60dak YÜRÜYÜS
sorucam bebişim,gelir gelmez de yazarım hemen
Kızlar geçmiş olsun.Geçmişteki yazılarda rastlayamadı ama alerjiden bahsediyorsunuz.Evet alerji kiloverimini çok yavaşlatıyor.Hatta insanı şişiriyor.Bende alerjik bünyeye sahip bir insanım ama bu konudan en çok annem müzdarip.Annem hergün ilaç kullanmak zorunda.Bildiğiniz üzerede bu ilaçlar kortizonlu.Leylakım sen sor doktora bizi de aydınlat
Teşekkür ederim canım Sağol
Kızlar geçmiş olsun.Geçmişteki yazılarda rastlayamadı ama alerjiden bahsediyorsunuz.Evet alerji kiloverimini çok yavaşlatıyor.Hatta insanı şişiriyor.Bende alerjik bünyeye sahip bir insanım ama bu konudan en çok annem müzdarip.Annem hergün ilaç kullanmak zorunda.Bildiğiniz üzerede bu ilaçlar kortizonlu.Leylakım sen sor doktora bizi de aydınlat
Annemin de laktoza alerjisi var.Onada hep laktozsuz süt alıyoruz.Hatta bugün alırken bana sende bundan kullan diye ısrar etti.tüh yaaaa,ne sanssisiz...(gecmis olsun....bende de var bisey farkindayim,laktoz,furuktoz vs. testi yapilacak,mideme hortum atilacak.Bulantim,siskinligim,kabizligim gibi bir takim sikayetlerim var.Anladigim kadariyla alerji tabletleri fayda etmiyor,öyle mi?Kötü tesadüf tabi,herkes tikir tikir verirken,biz.... ((
olsada yesek ne güsell olurdu
benim dolap dolu deme öyle
mücadeleye devam,yilmak yok öyleyse...sorucam bebişim,gelir gelmez de yazarım hemen
sağol canım sana da geçmiş olsun
alerji malesef geçmeyen bişey canım,ilaçlar kısa süreli iyileştiriyo sadece.en azından benim ki öyle
bekliyom datlumm
sağol canımmmannene de çok geçmiş olsun..çok iğrenç bi hastalık sorucam canım,zaten en çok da bunu sormak için gitmek istiyorum
Annemin de laktoza alerjisi var.Onada hep laktozsuz süt alıyoruz.Hatta bugün alırken bana sende bundan kullan diye ısrar etti.
Bizim dolapta doluDaha bugün almıştım :18:
mücadeleye devam,yilmak yok öyleyse...
benim icin de faydali olabilir,ben de bekliyorum sahsen:))
Koçum benim , haydi tüm topik arkandayız.Sen soracaksın biz bilgileneceğizİyi fikir vallahi.Böyle ortaklaşa bir durumumuz olduğunda içimizden birini doktora göndersek Tasarruf kızlar tasarruf
ah o 7 kiloyu nasıl verdim ne sen sor ne ben söyliimm..1 ileri 2 geri
kıss bu şey gibi olmuş..oldu da bitti maşallah
evet olmasss ama olsaydıda yok demezdim diyemezdim heraldeamaniiiinnn olmas yiyemeyiz
benim dolap dolu deme öyle
mücadeleye devam,yilmak yok öyleyse...
benim icin de faydali olabilir,ben de bekliyorum sahsen:))
Koçum benim , haydi tüm topik arkandayız.Sen soracaksın biz bilgileneceğizİyi fikir vallahi.Böyle ortaklaşa bir durumumuz olduğunda içimizden birini doktora göndersek Tasarruf kızlar tasarruf
evetbende yazdıktan sonra fark ettim.O
evet olmasss ama olsaydıda yok demezdim diyemezdim heralde
ya bizde hiç yok olsa affetmiyorum çünkü
sağol canımmmannene de çok geçmiş olsun..çok iğrenç bi hastalık sorucam canım,zaten en çok da bunu sormak için gitmek istiyorum
Annemin de laktoza alerjisi var.Onada hep laktozsuz süt alıyoruz.Hatta bugün alırken bana sende bundan kullan diye ısrar etti.
gecmis olsun canim annene de
Bizim dolapta doluDaha bugün almıştım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?