Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sor bakalım kıss..ben de uzaktan kumandayla öğrenmiş olurum..etrafımda hiç doktor yok biliyorsun ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş

sorucam bebişim,gelir gelmez de yazarım hemen

sağol canım sana da geçmiş olsun
alerji malesef geçmeyen bişey canım,ilaçlar kısa süreli iyileştiriyo sadece.en azından benim ki öyle

benim deeee hem ondan hem nutellaaa..

evet bence de

kızz bende de allerjik rinit var:26::26:..ondan mı acep benim ki de:44::44:
Kızlar geçmiş olsun.Geçmişteki yazılarda rastlayamadı ama alerjiden bahsediyorsunuz.Evet alerji kiloverimini çok yavaşlatıyor.Hatta insanı şişiriyor.Bende alerjik bünyeye sahip bir insanım ama bu konudan en çok annem müzdarip.Annem hergün ilaç kullanmak zorunda.Bildiğiniz üzerede bu ilaçlar kortizonlu.Leylakım sen sor doktora bizi de aydınlat

Teşekkür ederim canım Sağol

sağol canımmm
annene de çok geçmiş olsun..çok iğrenç bi hastalıksorucam canım,zaten en çok da bunu sormak için gitmek istiyorum

ben ondan şişiyom zaar..iyi ki sürekli ilaç kullanmıyom..sadece ilkbahar ve sonbaharda kullanıyom

Annemin de laktoza alerjisi var.Onada hep laktozsuz süt alıyoruz.Hatta bugün alırken bana sende bundan kullan diye ısrar etti.
olsada yesek ne güsell olurdu

benim dolap dolu deme öyle

Bizim dolapta doluDaha bugün almıştım :18:

sorucam bebişim,gelir gelmez de yazarım hemen

sağol canım sana da geçmiş olsun
alerji malesef geçmeyen bişey canım,ilaçlar kısa süreli iyileştiriyo sadece.en azından benim ki öyle
mücadeleye devam,yilmak yok öyleyse...
bekliyom datlumm

benim icin de faydali olabilir,ben de bekliyorum sahsen:))

sağol canımmm
annene de çok geçmiş olsun..çok iğrenç bi hastalıksorucam canım,zaten en çok da bunu sormak için gitmek istiyorum

Koçum benim , haydi tüm topik arkandayız.Sen soracaksın biz bilgileneceğiz İyi fikir vallahi.Böyle ortaklaşa bir durumumuz olduğunda içimizden birini doktora göndersek Tasarruf kızlar tasarruf

mücadeleye devam,yilmak yok öyleyse...
benim icin de faydali olabilir,ben de bekliyorum sahsen:))

Koçum benim , haydi tüm topik arkandayız.Sen soracaksın biz bilgileneceğiz İyi fikir vallahi.Böyle ortaklaşa bir durumumuz olduğunda içimizden birini doktora göndersek Tasarruf kızlar tasarruf

zupper fikir..fikrimiz geldiii

Naber bacım .Hava ve yol durumunu alalım senden bizim burada kar ara verdi Sabaha yine yağsın diye benim kız kar duasında

Son düzenleme:
evet bende yazdıktan sonra fark ettim.O

evet olmasss ama olsaydıda yok demezdim diyemezdim heralde

ya bizde hiç yok olsa affetmiyorum çünkü

evde 13 yaşında abur cubur manyağı bi kızın varsa bu kaçınılmaz maalesef..vee dayanılmasıı çok zorrr:18::18::18:

Kızlar , tek tek alıntı yapmıştım ama çok fena yatasım geldi o bakımdan destek olan herkese çok teşekkürler.Sonra görüşürüz canlarım

sağol canımmm

Annemin de laktoza alerjisi var.Onada hep laktozsuz süt alıyoruz.Hatta bugün alırken bana sende bundan kullan diye ısrar etti.

gecmis olsun canim annene de

Bizim dolapta doluDaha bugün almıştım :18:

benim dolapta da sütlac var kase kase,bir de puf puf poaca yaptim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…