Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evde 13 yaşında abur cubur manyağı bi kızın varsa bu kaçınılmaz maalesef..vee dayanılmasıı çok zorrr:18::18::18:
Benim de bir kizim var veeeee o da 13 yasinda,al bir ortak nokta daha,bakarmissin akraba da cikarmisiz SERSUMCUM

yime kıss yime sakın

sakin,asla,mümkün degil.....,bu kadar alerji muhabbetinin üstüne nasil yerim.Canimda cekmiyor zati :)))

sersum da kaçar kısslar..hepinizi öpüyom..leylakım sonuçları bekliyoz..iyi geceler..

Ögle. 1 tane mandalina. 1 avuc findik, yarim avuc cekirdekli siyah üzüm.

Aksam. Kirmizi lahanali salata, Kavrulmus kusbasi et.
1 Litre su. cay.

sersum da kaçar kısslar..hepinizi öpüyom..leylakım sonuçları bekliyoz..iyi geceler..
iyi geceler...

Ögle. 1 tane mandalina. 1 avuc findik, yarim avuc cekirdekli siyah üzüm.

Aksam. Kirmizi lahanali salata, Kavrulmus kusbasi et.
1 Litre su. cay.

afiyet olsun....

Ben de cikiyorum arkadaslar,bol leptinli vakitler herkese....

Benim de bir kizim var veeeee o da 13 yasinda,al bir ortak nokta daha,bakarmissin akraba da cikarmisiz SERSUMCUM

sakin,asla,mümkün degil.....,bu kadar alerji muhabbetinin üstüne nasil yerim.Canimda cekmiyor zati :)))

Canım benim kızımda 13 yaşında ( yani 5 ay sonra olacak ) 2000 doğumlu Bu topikte çoğumuzun kızı 13 yaşında

Son düzenleme:
Merhaba, bende karatay diyetini yaklaşık 1 aydır yapıyorum 3,5 kilo verdim. Siteyi başladığımdan beri okuyorum sayılır artık üye olmalıyım dedim :)

herkese kolay kilo vermeler

Akşam menümü de yazayım:
Bir tabak kıymalı bulgurlu lahana sarması (Bulgur az kullanıyorum)
Biraz peynir
Birkaç fındık
Biraz nar
Turp salatası

Anam herkesler yatmış kızlar erkenden kaçmışınız yaw benim hiç uykum
iyi geceler bol leptinler

Papişim kızımı tebrik etmiş teşekkür ederim bidenem darısı sizinkilerin başına

Sabah:
8 zeytin
2 tane haşlanmıs yumurta
1 ortaboy domates
peynir
yarım çay bardağı ceviz
yeşil çay

öğle:
1 kase domates corbası
salata
200gr yogurt

saat15.00 gibi
bi bardak yeşil çay

akşam:
3 tane köfte
biraz ceviz
ve salata

ve günde toplam 1 lt su içmişimdir öğleden sonra biraz başım ağrıdı sizce nasıl ilk gün için?
Ben hep bu tarz giderim muhtemelen vaktım olup sizin istelerinizdeki gibi yemekler yapamıcam gibi pek

uykusuz her gece.....sabahin 5 de sarkida gelmiyor aklima......:44::44::44::44::44:

kizlar nasilsiniz...

huu hanımlar hiç sesini zcıkmıyor
suan hem pedal ceviriyorum hem yazmaya calısıyorum zor oluypr yahuuuuuuuuu

gecmişi okuyayım di
dedim ama bogulurum diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…