Kızlar , tek tek alıntı yapmıştım ama çok fena yatasım geldi o bakımdan destek olan herkese çok teşekkürler.Sonra görüşürüz canlarım
benim dolapta da sütlac var kase kase,bir de puf puf poaca yaptim bugün
iyi geceler tatlım..Kızlar , tek tek alıntı yapmıştım ama çok fena yatasım geldi o bakımdan destek olan herkese çok teşekkürler.Sonra görüşürüz canlarım
benim dolapta da sütlac var kase kase,bir de puf puf poaca yaptim bugün
Kızlar , tek tek alıntı yapmıştım ama çok fena yatasım geldi o bakımdan destek olan herkese çok teşekkürler.Sonra görüşürüz canlarım
Benim de bir kizim var veeeee o da 13 yasinda,al bir ortak nokta daha,bakarmissin akraba da cikarmisiz SERSUMCUM
evde 13 yaşında abur cubur manyağı bi kızın varsa bu kaçınılmaz maalesef..vee dayanılmasıı çok zorrr:18::18::18:
yime kıss yime sakın
Benim de bir kizim var veeeee o da 13 yasinda,al bir ortak nokta daha,bakarmissin akraba da cikarmisiz SERSUMCUM
sakin,asla,mümkün degil.....,bu kadar alerji muhabbetinin üstüne nasil yerim.Canimda cekmiyor zati :)))
sersum da kaçar kısslar..hepinizi öpüyom. .leylakım sonuçları bekliyoz ..iyi geceler..
iyi geceler...sersum da kaçar kısslar..hepinizi öpüyom. .leylakım sonuçları bekliyoz ..iyi geceler..
Ögle. 1 tane mandalina. 1 avuc findik, yarim avuc cekirdekli siyah üzüm.
Aksam. Kirmizi lahanali salata, Kavrulmus kusbasi et.
1 Litre su. cay.
sakin,asla,mümkün degil.....,bu kadar alerji muhabbetinin üstüne nasil yerim.Canimda cekmiyor zati :)))
omega 3 ü günde 2-3 gr alabirsin.o markanın ki 500 mg'lık olduğu için günde 4 tane almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?