ya geçen gün ender saraç %70 kakaolu bitter yiyebilirsiniz biras filan dedi. yesek mi ki ya.. çikolatasız çok zorrr..
Ama tramisu ve kahve de reddedilmezdi ki hiç suçluluk duyma bence.
Açlık durumun nasıl ?
tabii canım,gelecek yaza sarkmasın yeter ki
akşam yemeden olur mu canım?mutlaka ye birşeyler,tiramisu için de leslie yaparsan bugunluk,erir gider
BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUMMMsonucları bekliyoruz heyecanla
Teşekkürler kızlar.hep beraber 50 li kiloları da görürüz inş.
taşş devri dıyetındede yazıyor bıtter yenılebılır dıye bende su mınık bıtter toplardan almıstım kahvaltıda 3-4 gun yedım ve hep kılo erdımacaba kılo vermeyı arttırtımı dıye bıle dusundum
bıraz acıktım bıraz degıl tatlı tukettıgım ıcın baya acıktım aslında sütle ayranlamı gecıstırsem((
sagol canım gercekten cok yardımcı oldun ayran ve salata yıycem yanlız olmadıgımı bılmek guzel
acıktıysan gece dayanamayabilirsin ya salata yap yanında ayran.
Sporunu da yap güzelce.
Herkese aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum da ben yeni fark ettim ayran beni çok tok tutuyor.
sagol canım gercekten cok yardımcı oldun ayran ve salata yıycem yanlız olmadıgımı bılmek guzel
kızlar dijital tartı da bir öyle bir böyle gösteriyor mu?baskülüm beni sinir etti
tebriklerkızlarrr.. 8000 gr daha gitmiş benden:124:
74. 9 olmusum,74 leri de gördüm çok sükür
şimdiden mutlu yaşlar dilerimmattikacım yarın liste yapma sırası sen de.sorun yok yapabileceksin değil mi?
kızlar ben yarın kilo bildirimini bile zor yaparım sanırım.bugün temizlik yapıcam.yarın da totoma motor takıp ikramları hazırlayacağım.biliyorsunuz cumartesi kızımın doğum günü partisi var
canım mıktarı cok olmamak kaydıyla yanında bırseyler ye acıkma yuruyus yaparsınbıraz acıktım bıraz degıl tatlı tukettıgım ıcın baya acıktım aslında sütle ayranlamı gecıstırsem((
tebrikler
şimdiden mutlu yaşlar dilerim
canım mıktarı cok olmamak kaydıyla yanında bırseyler ye acıkma yuruyus yaparsın
acıktıysan gece dayanamayabilirsin ya salata yap yanında ayran.
Sporunu da yap güzelce.
Herkese aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum da ben yeni fark ettim ayran beni çok tok tutuyor.
ymegımı yedım
pırasa
köz biber
turplu havuclu salata
3zeytın salatadaydı
yogurt
bi kac tursu
saat 5 te basldım yemege 3 ceviz ve 7-8 tane kuru kahverengı kayısı yedım niye yedımse sacma 1 mandalın 8-9 mor üzüm sonra yemegımı yemeye gectım ve 6.30 da yemeyı kesmıs bulunuyorum
ulker canım bıtter draje diyo küçük kutuda
iyi akşamlarr hanım kızlarrr
menümmmmm
1. öğün
2 kayısı yumrt
peynir-zeytin
salatalık-kırmızı biber
ceviz-kuru kayısı-kuru erik
yeşil çay
2. öğün
kıymalı patlıcan yemeği( sonunda bitti)
yoğurt-salata
sanada afıyet olsun cicimafiyet olsun pepeti 1,5 saat sürmüş yemek yemenn maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?