Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Depremi yaşayan herkeze geçmiş olsun .. Allah tekrarını yaşatmasın

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah bir daha yaşatmasın.Menümü bildireyim
Sabah 07:30 2 kk yumurta ,1 kk b.peynir, 4 s.zeytin,az sucuk ,1 badem salatalık,2 çeri domates,çay,6 fındık
Akşam 18:45 2 Tbk kurufasülye,3 köfte,1 badem salatalık,1çtlfıstıklı helva, 5 badem

afiyet olsun bebişim ama nerdeyse 10 saat aç kalmışsın,acıkmadın mı gıı:44::44:

Eeee Sersumum bugün yemicen de ne zaman yicen anacım , afiyet &sağlık olsun
Kıssss ne çok yazmışsın harbiden Peynirseverler deyince üzerime alındım Krediyle harika yatırım yapmışsın , afiyetle ye Sınavlarında bol şans diliyorum.Sorular hep bildiğin yerden gelsin inşallah
:) şimdiden afiyet olsun
Çok teşekkürler

Yok valla hiç acıkmadım.Sadece canımın çektiği şeyler oldu .Annemdeyim ya evde herkes birşeyler yiyiyor ( meyve,tost ) okul tatil kızım evde cipsler,çikolatalar götürüyor yanımda Ay çok fena bir durum.Bir de annem "ayol ne olacak ye bir kereden bir şey olmaz "diyor.Anne yüreği işte

Sigarasız geçen saatlerin kutlu ve de devamlı olsun bacım benim.Allah tamamına erdirsin Ay ne bilem işte sigarayı bırakana nasıl temenni de bulunur ,nasıl tebrik edilir bilemedim de

Ama anne evinde olduğu belli oldu di mi Leylakım , çeşit çeşit yemekler , salata , tatlı falan
Dün öğle yemeği de yemişti ki ben şok oldum vallah

He valla öyle oldu bugün birazcık . tamda seni ve sersumu düşüneerek yazmıştımm zaten. Hea biraz güzel bi yatırım oldu. uaların için teşekkür ederimm Böyle duaya can gurban

Son düzenleme:
ah anneler dayanamaz cicimm..
Sigarasız geçen saatlerin kutlu ve de devamlı olsun bacım benim.Allah tamamına erdirsin Ay ne bilem işte sigarayı bırakana nasıl temenni de bulunur ,nasıl tebrik edilir bilemedim de

o kaa şeyin içinde kendini tutabiliyosan ne mutlu sana canımcım
Ama anne evinde olduğu belli oldu di mi Leylakım , çeşit çeşit yemekler , salata , tatlı falan
Dün öğle yemeği de yemişti ki ben şok oldum vallah

ana yüreği işte,doyuruyo kızını misler gibi

He valla öyle oldu bugün birazcık . tamda seni ve sersumu düşüneerek yazmıştımm zaten. Hea biraz güzel bi yatırım oldu. uaların için teşekkür ederimm Böyle duaya can gurban

aldım kabul ettim canım..ama birdymin de dediği gibi kredi yatırımın güzel olmuş..yarın da beni m tulum peynirim geliyor kargoyla..çok mutluyum çok
ben de sınavlarında başarılar dilerim canımm..

kızlar sersum kaçar..yorgunum..uzanayım birass...öpüyorum sizii..iyi geceler bol leptinler..

kızlar sersum kaçar..yorgunum..uzanayım birass...öpüyorum sizii..iyi geceler bol leptinler..

sersum doğum günü kutlu olsun ..nice yaşlar dilerim

akşam yemeğinde roka salatası yedim bol
1 küçük dilim peynir..ve yarım yumurta yedim..

sigarayı bırakan arkaraşı ben de tebrik ediyorum..büyük başarı ...benim eşim de bıraksa iyi olacak..
burası da sallanmış fena..ben hissetmedim ..açlığın verdiği hisle yemek yaparken koşururken hiç hissetmedim..büyük oğlum 1 . sınıfa gidiyor..okulun bahçesine çıkarmış öğretmenleri ..herkes almış çocuğunu benim birşeyden haberim yok..benim çocuğuu da komşu getirdi..

Eee doğru diyo valla , bi kereden n'olucek ki , ye gitsin
Eyvallah bacım ama heran içebilirim , çok fenayın , çok...Bu arada resmini koymuşsun çok güsel olmuşşşş , çoookkkk
o kaa şeyin içinde kendini tutabiliyosan ne mutlu sana canımcım

ana yüreği işte,doyuruyo kızını misler gibi
He , ana yüreği , ne güzel bak kurufasulye bile yemiş bizimki
Yeni yaşın ağırlığıdır o bacım , iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…