Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızzzzz otur oturduğun yerde,komşu momşu gezme .Şimdi bu gittiğin komşu iade-i ziyaret yapacak Ondan sonra misafir ağırlamaktan bize uğramıyon

cok haklısında canımcım bu bıraz mecburı bır zıyarettı(tazıye)
o yuzden yanı yoksa aynen katılıyorum sana bır gıdıyosun 10 gelınıyo

Leylakım sen korkma ,herkes yan çizse de ben yetişirim bacım.Ayrıca hele bi ele gelsin bebişler bak o zaman sen nasıl kapışılıyor.Teyze olacaz kız teyze

Ögle: 1 Elma 1 pet su o,50 l.
Aksama kadar actim carsidaydim.
Abue cubur yemeyeyim dedim.
Acliktan gözümün önünde kelebekler ucusuyordu acliktan. :)
3 km yürüyüs 30dk fitnes.
Aksam: 1 kasik Pilav, 2 cöp sis tavuk sisi, lahana bugulamasi, 1 tas cacik.
Su, 3 Fincan sekersiz kahve.
1 büyük bardak yesil cay.
Ohh Yarabbim doydum gözümün önü acildi.
Rabbim kimseyi aclikla terbiye etmesin INSAALLAH.

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim. Internetim var artik sinirsiz.:)))

hoşgeldinnnn canım

yazılarım nereye gitti yahu47:

kızlarrrrr toplayın nan su yere düşen cenelerlerinizi
gecmişi bitiremiyorum bi türlü
o yüzden direk geicş yapıcammm

Birdy, en çok seni merak ediyorum. Nasıl gidiyor nikotinsizlik? Erken uyusan bari...

Şu 72 saati geçir de bak, sonrası daha kolay oluyormuş. Hem insan emeğine kıyıp da tekrar içmek de istemez be... Yazık olur 3 güne.

Birdy ; zaten o gün rezil oldum Sizin güvenliğe birde bereyi takaydım tam olurdu di mi ? Ayrıca tarife uyum sağlamazdı ( Hayriye hanım )
Puhahahahaha
selam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya
Aleykümselam canımcım , mevzudan haberim yok lakin seni çağırdıklarına göre hayli stresli bir iş olsa gerek
Kızzzzz otur oturduğun yerde,komşu momşu gezme .Şimdi bu gittiğin komşu iade-i ziyaret yapacak Ondan sonra misafir ağırlamaktan bize uğramıyon
Heee ,bak doğru söyledin gerçekten
Leylakım sen korkma ,herkes yan çizse de ben yetişirim bacım.Ayrıca hele bi ele gelsin bebişler bak o zaman sen nasıl kapışılıyor.Teyze olacaz kız teyze
Kısım ben sırf bebek bakıcam diye sigarayı bırakıyorum , ne yan çizmesi

yazılarım nereye gitti yahu47:

kızlarrrrr toplayın nan su yere düşen cenelerlerinizi
gecmişi bitiremiyorum bi türlü
o yüzden direk geicş yapıcammm

canım ceneden zıyade sıvasın gulu arkadasımızın resımlerı bazen baya bı sayfa kaplıyo ondan ılerlıyo sayfalar herhalde galıba sanursam:44:

Menülerimi topluca yazayım:

Sabah.9:00

5 kaşık menemen, 3 tane ceviz, domates, roka, maydonoz,1 dilim tulum peynir, 6 zeytin.

Öğlen.14:00

1 tabak tavuk çorbası, çeyrek simit(yasak)

Akşam. 19:00

1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak kapuska, 3 tane tavuk kanat. Ancak doydum valla...

2,5 litre su
Spor yok.

o iş bende müdür,sen yorma kafanı

cok haklısında canımcım bu bıraz mecburı bır zıyarettı(tazıye)
o yuzden yanı yoksa aynen katılıyorum sana bır gıdıyosun 10 gelınıyo
Ne diyeyim üzüldüm şimdi.Başları sağolsun.Sen yine de dediğimi aklına yerleştir.Ya hiç gitme ( mecburiyet dışı) veyahut da devamlı sen git ki gelen seni bulamasın

Sanada iyi geceler canım.Ohhh afiyet bal şeker olsun .duan için de aminnnnn diyorum.Allah hiç bir canlıyı aç koymasın

[papadiya]canım ceneden zıyade sıvasın gulu arkadasımızın resımlerı bazen baya bı sayfa kaplıyo ondan ılerlıyo sayfalar herhalde galıba sanursam:44:

Papadiya benim mesajllar sayfalar dolusu degil canim.
En fazla 3 mesaj kadar yer alir. sayfamizi renklendirmek hosuma gidiyor.
Siz pek hoslanmadiniz sanirim. Bu da dogal benyeni karsilasmiyorum bu durumla daha öncede oldu.

Son düzenleme:

Kısım ben sırf bebek bakıcam diye sigarayı bırakıyorum , ne yan çizmesi

Ben de yan çizmiyorum... Ha 3, ha 4... Arada kaynar gider bee...

Sersum, doğumgününde yenen pastalar kilo yapmaz, bilmiyor musun bacım? Afiyet şeker olsun... Veya şeker olmasın, leptin olsun.

Ah Oyacım çok fenayım , bildiğin gibi diill...Saatlerdir içmeyi erteliyorum ama aklım-fikrim sigarada.Bikaç saat önce gidip resmen seyrettim sigaraları...İçseeem gene bırakırken aynı süreçten geçicem , içmeseeeemm aklım hep orda.Çok pis bi durum.Bi de çok hazırlıksızdım , bırakıcağımdan haberim yoktu.Çok fenayın çokkkk ...Bi de uykusuzluk yaptı nikotinsizlik , dalamıyorum da uykuya , hasbinallah darmadağınım vesselammmm....

konuyu hiç bilmiyosan özet geçeyim canım..annemlerin olduğu ilçeye tayin istedik emme daha belli olmadı sonuç.cumaya kadar belli olacak heralde galiba sanursamheyecanla bekliyoruz ama daha yok

anneye yakın olmak iyidir bende yürüyerek 20 dk mesafedeyim iyi oluyor vallahi
insallah atanırsınız leylakım

ayyy sağol bacımmmah bi olsa mikemmel olacak da gelmiyo veletler

gelir gelir meraklanma sen gelirde canını bile okur sıpalar
benım 5 senden sonra geldi hayırlısı herseyin datlumm

sende daha çok gel bacım,birikmez geçmiş böylece

bacım ne yapayım ya benım velet gündüzleri uyumuyor artık aksam 9 da yatıyor ancak girebiliyorum
aklım fıkrım burda kalıyor

canım ceneden zıyade sıvasın gulu arkadasımızın resımlerı bazen baya bı sayfa kaplıyo ondan ılerlıyo sayfalar herhalde galıba sanursam:44:

olabülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…