yaktın beni bacım,diledin üçüzleri sonra yan çizdi herkes
iyiyiz papişimhee kıss sersumumla seni andık ama yoktun,hallediver şu işi be hacııı
Kızzzzz otur oturduğun yerde,komşu momşu gezme .Şimdi bu gittiğin komşu iade-i ziyaret yapacak Ondan sonra misafir ağırlamaktan bize uğramıyon
Kızzzzz otur oturduğun yerde,komşu momşu gezme .Şimdi bu gittiğin komşu iade-i ziyaret yapacak Ondan sonra misafir ağırlamaktan bize uğramıyon
Kizlar ben geldim. Internetim var artik sinirsiz.:)))
kızlar 6 gündür karatay diyeti yapıyorum 300gram vermişim sadece bu normalmi mesele dünki menumude paylaşayım bana bir yorum yapın nerde hata yapıyorum
1.5 muz 1incir 1hurma biraz peynir 5 zeytin ceviz 1 mısır gevreği
ikindi 1 mısır gevreği 1bonfile tavuk salata yoğurt
1incir biraz ceviz yeşil çay
2litre su 30dk k.bisiklet
merhaba. bende aranıza katılabilir miyim? :18:
yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptım, ve epeyce araştırdıktan sonra karatay diyetine başlamaya karar verdim. az ve sık öğün yiyerek kilo verebilen biri değilim çünkü. 3 öğün ama sağlam yemek bana daha iyi geliyor. ayrıca çalışıyorum, diğer diyetlerdeki gibi 6 öğün beslenme şansım ta yok. şuan 72 kiloyum. boyum 1.62. hedefim 60 kg olmak.
gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş yediklerini yazıyor, bende sabah ki menümü yazayım:
1 domates
avuç içi kadar peynir
10 adet ceviz
10 zeytin
2 yumurta
bunların hepsini ufak ufak doğradım(gözüme çok görünsün diye,zaten koca bir kase yaptı) üzerine kekik ve yanına bir büyük bardak kuşburnu çayı
60 kilo olmayı çooook istiyorum, çok hevesliyim inş. azimle devam ederim
Leylakım sen korkma ,herkes yan çizse de ben yetişirim bacım.Ayrıca hele bi ele gelsin bebişler bak o zaman sen nasıl kapışılıyor.Teyze olacaz kız teyze
yazılarım nereye gitti yahu47:
kızlarrrrr toplayın nan su yere düşen cenelerlerinizi
gecmişi bitiremiyorum bi türlü
o yüzden direk geicş yapıcammm
PuhahahahahaBirdy ; zaten o gün rezil oldum Sizin güvenliğebirde bereyi takaydım tam olurdu di mi ? Ayrıca tarife uyum sağlamazdı ( Hayriye hanım )
Aleykümselam canımcım , mevzudan haberim yok lakin seni çağırdıklarına göre hayli stresli bir iş olsa gerekselam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya
Heee ,bak doğru söyledin gerçektenKızzzzz otur oturduğun yerde,komşu momşu gezme .Şimdi bu gittiğin komşu iade-i ziyaret yapacak Ondan sonra misafir ağırlamaktan bize uğramıyon
Kısım ben sırf bebek bakıcam diye sigarayı bırakıyorum , ne yan çizmesiLeylakım sen korkma ,herkes yan çizse de ben yetişirim bacım.Ayrıca hele bi ele gelsin bebişler bak o zaman sen nasıl kapışılıyor.Teyze olacaz kız teyze
yazılarım nereye gitti yahu47:
kızlarrrrr toplayın nan su yere düşen cenelerlerinizi
gecmişi bitiremiyorum bi türlü
o yüzden direk geicş yapıcammm
o iş bende müdür,sen yorma kafanı
Ne diyeyim üzüldüm şimdi.Başları sağolsun.Sen yine de dediğimi aklına yerleştir.Ya hiç gitme ( mecburiyet dışı) veyahut da devamlı sen git ki gelen seni bulamasıncok haklısında canımcım bu bıraz mecburı bır zıyarettı(tazıye)
o yuzden yanı yoksa aynen katılıyorum sana bır gıdıyosun 10 gelınıyo
Ögle: 1 Elma 1 pet su o,50 l.
Aksama kadar actim carsidaydim.
Abue cubur yemeyeyim dedim.
Acliktan gözümün önünde kelebekler ucusuyordu acliktan. :)
3 km yürüyüs 30dk fitnes.
Aksam: 1 kasik Pilav, 2 cöp sis tavuk sisi, lahana bugulamasi, 1 tas cacik.
Su, 3 Fincan sekersiz kahve.
1 büyük bardak yesil cay.
Ohh Yarabbim doydum gözümün önü acildi.
Rabbim kimseyi aclikla terbiye etmesin INSAALLAH.
Kısım ben sırf bebek bakıcam diye sigarayı bırakıyorum , ne yan çizmesi
Birdy, en çok seni merak ediyorum. Nasıl gidiyor nikotinsizlik? Erken uyusan bari...
Şu 72 saati geçir de bak, sonrası daha kolay oluyormuş. Hem insan emeğine kıyıp da tekrar içmek de istemez be... Yazık olur 3 güne.
Kısım ben sırf bebek bakıcam diye sigarayı bırakıyorum , ne yan çizmesi
Ben de yan çizmiyorum... Ha 3, ha 4... Arada kaynar gider bee...
konuyu hiç bilmiyosan özet geçeyim canım..annemlerin olduğu ilçeye tayin istedik emme daha belli olmadı sonuç.cumaya kadar belli olacak heralde galiba sanursamheyecanla bekliyoruz ama daha yok
ayyy sağol bacımmmah bi olsa mikemmel olacak da gelmiyo veletler
sende daha çok gel bacım,birikmez geçmiş böylece
canım ceneden zıyade sıvasın gulu arkadasımızın resımlerı bazen baya bı sayfa kaplıyo ondan ılerlıyo sayfalar herhalde galıba sanursam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?