sigarayı bırakan arkaraşı ben de tebrik ediyorum..büyük başarı ...benim eşim de bıraksa iyi olacak..
burası da sallanmış fena..ben hissetmedim ..açlığın verdiği hisle yemek yaparken koşururken hiç hissetmedim..büyük oğlum 1 . sınıfa gidiyor..okulun bahçesine çıkarmış öğretmenleri ..herkes almış çocuğunu benim birşeyden haberim yok..benim çocuğuu da komşu getirdi..
Evet kız çok dikkatlisinAma anne evinde olduğu belli oldu di mi Leylakım , çeşit çeşit yemekler , salata , tatlı falan
Dün öğle yemeği de yemişti ki ben şok oldum vallah
Kendimi tutuyorum da sen gel birde bana sor .Birde durmadan komşular geliyor çaylar kahveler yanında çikolatalar , tatlılar .Ölüyorum uleynnnn.Komşular "Ayyy canım ne kadar zayıflamışsın " diyorlar da o sıra kendime gelip,o kaa şeyin içinde kendini tutabiliyosan ne mutlu sana canımcım
ana yüreği işte,doyuruyo kızını misler gibi
İyi geceler bebek yüzlümkızlar sersum kaçar..yorgunum ..uzanayım birass...öpüyorum sizii ..iyi geceler bol leptinler..
Eee doğru diyo valla , bi kereden n'olucek ki , ye gitsin
Eyvallah bacım ama heran içebilirim , çok fenayın , çok...Bu arada resmini koymuşsun çok güsel olmuşşşş , çoookkkk
He , ana yüreği , ne güzel bak kurufasulye bile yemiş bizimki
Sağol bacım.Şekil yapayım dedimSabah çekildim .Taze taze baskıya verdim
Kurufasulye olayına gelince dikkat etmişsindir ki 3 gündür paso kurufasulye yiyiyorumAnnem kadar güzel kurufasulye yapanına rastlamadım (Tarık akanın fasülyecisi de dahil ) Kardeşim " abla bu aralar pek görüşmesek "diyor (sanırsam gaz durumundan korkuyor )
He benden bahsediyosun , sağol canım ama bıraktım diyemem şuan hatta feci derecede içesim var ...Depremi ben de duymadım koşuyodum o sırada ama bizim evler manyak sallanmış yine , cümleten geçmiş olsun , Melexin annen de mi Mimaroba'da oturuyo hayatım?
Evet annemde bana çok yakınYürüyerek 10 dk sürmez Ne şanslıyım he .Şanslı aristokrat
konuyu hiç bilmiyosan özet geçeyim canım..annemlerin olduğu ilçeye tayin istedik emme daha belli olmadı sonuç.cumaya kadar belli olacak heralde galiba sanursamCanım geçenlerde bir tayin muhabbeti vardı ben konudan uzak kaldım.Son durum nedir canım?Az aydınlatıver beni
anaaaam avatardaki sen misin gıııyüzünü daha net göreydik iyiydi
konuyu hiç bilmiyosan özet geçeyim canım..annemlerin olduğu ilçeye tayin istedik emme daha belli olmadı sonuç.cumaya kadar belli olacak heralde galiba sanursamheyecanla bekliyoruz ama daha yok
Evet kız çok dikkatlisinDün yenildim öğlen yedim ama bugün dayandım
Kendimi tutuyorum da sen gel birde bana sor .Birde durmadan komşular geliyor çaylar kahveler yanında çikolatalar , tatlılar .Ölüyorum uleynnnn.Komşular "Ayyy canım ne kadar zayıflamışsın " diyorlar da o sıra kendime gelip,Dur kızım sen karataycısın , sen dayanırsın diyorum .
İyi geceler bebek yüzlüm
Eee doğru diyo valla , bi kereden n'olucek ki , ye gitsin
Eyvallah bacım ama heran içebilirim , çok fenayın , çok...Bu arada resmini koymuşsun çok güsel olmuşşşş , çoookkkk
He , ana yüreği , ne güzel bak kurufasulye bile yemiş bizimki
Sağol bacım.Şekil yapayım dedimSabah çekildim .Taze taze baskıya verdim
Kurufasulye olayına gelince dikkat etmişsindir ki 3 gündür paso kurufasulye yiyiyorumAnnem kadar güzel kurufasulye yapanına rastlamadım (Tarık akanın fasülyecisi de dahil ) Kardeşim " abla bu aralar pek görüşmesek "diyor (sanırsam gaz durumundan korkuyor )
Evet annemde bana çok yakınYürüyerek 10 dk sürmez Ne şanslıyım he .Şanslı aristokrat
Kısss ayıramadım alıntılarıEvet kurufasulye olayı benim de dikkatimi çekti ama ohh ben de çok severim valla , annenin de ellerine sağlık ye ye , afiyet olsun (bu arada senin selamı anneme 3-5 gün önce iletebildim , anca geldi aklıma , onun da çok selamı var valla) . Gaz olayını sorma , şuan benim popoma bi motor taksam rahat fezaya çıkarım , o derece , evliliğim tehlike altında
He , resim işi çok güzel oldu , bere çok güzelmiş , bana o tip bereler hiç yakışmaz , sen de çok güzel durmuş , ne de olsa sanatçısın tabe..
İyi bari eve gidip göz-kulak olmak kolay olur , çok yakınmışsınız jidden.Sen de anneciğine benden çok selam söyle.Sana böyle güzel baktığı için teşekkür ediyorum teyzeciğime
Demi Moore kızBize oturmaya geldiydi sabah kayfesine "dur bacım "dedim "bir poz alayım da kızlara havam olsun beya "
Demi Moore kızBize oturmaya geldiydi sabah kayfesine "dur bacım "dedim "bir poz alayım da kızlara havam olsun beya "
sağol canımcım,inşallahHayırlısı olsun canım benim.En kısa zamanda olur inşallah.Hem bebiş anneannesine yakın otursun dimi
Kısss ayıramadım alıntılarıEvet kurufasulye olayı benim de dikkatimi çekti ama ohh ben de çok severim valla , annenin de ellerine sağlık ye ye , afiyet olsun (bu arada senin selamı anneme 3-5 gün önce iletebildim , anca geldi aklıma , onun da çok selamı var valla) . Gaz olayını sorma , şuan benim popoma bi motor taksam rahat fezaya çıkarım , o derece , evliliğim tehlike altında
konuyu hiç bilmiyosan özet geçeyim canım..annemlerin olduğu ilçeye tayin istedik emme daha belli olmadı sonuç.cumaya kadar belli olacak heralde galiba sanursamheyecanla bekliyoruz ama daha yok
Bak şimdi çok kızdımEvet kız çok dikkatlisinDün yenildim öğlen yedim ama bugün dayandım
Kendimi tutuyorum da sen gel birde bana sor .Birde durmadan komşular geliyor çaylar kahveler yanında çikolatalar , tatlılar .Ölüyorum uleynnnn.Komşular "Ayyy canım ne kadar zayıflamışsın " diyorlar da o sıra kendime gelip,Dur kızım sen karataycısın , sen dayanırsın diyorum .
İyi geceler bebek yüzlüm
He , resim işi çok güzel oldu , bere çok güzelmiş , bana o tip bereler hiç yakışmaz , sen de çok güzel durmuş , ne de olsa sanatçısın tabe..
İyi bari eve gidip göz-kulak olmak kolay olur , çok yakınmışsınız jidden.Sen de anneciğine benden çok selam söyle.Sana böyle güzel baktığı için teşekkür ediyorum teyzeciğimeuleynnnn 1 aydır selamımı evde mi sakladın Neyse ki unutmamışsın.Anama selam söylediğinden dolayı affettim Ben de selamı sabah iletebileceğim.Annem erkencidir ,saat 9 olmadan yatağa girer
Kız dikkatli ol.Apartmanda doğalgaz kaçağı var sanılır rezil olursunBende motor arızası yok şükür ama o kadar çok yiyince kardeşim korktu doğal olarak
Berelerim ,şapkalarım bol boldur benim.Ama çoğunu takmaya cesaretim yoktur.He bu aralar birde türbent olayına girdim.En son sana gelirken taktığım kırmızı Tülbentten sonra Tülbent aşkı oldu bende
Kız dikkatli ol.Apartmanda doğalgaz kaçağı var sanılır rezil olursunBende motor arızası yok şükür ama o kadar çok yiyince kardeşim korktu doğal olarak
Bak şimdi çok kızdımuleynnnn 1 aydır selamımı evde mi sakladın Neyse ki unutmamışsın.Anama selam söylediğinden dolayı affettim Ben de selamı sabah iletebileceğim.Annem erkencidir ,saat 9 olmadan yatağa girer
Berelerim ,şapkalarım bol boldur benim.Ama çoğunu takmaya cesaretim yoktur.He bu aralar birde türbent olayına girdim.En son sana gelirken taktığım kırmızı Tülbentten sonra Tülbent aşkı oldu bende
Bize gelirken keşke tülbentin üzerine bu sofistike bereyi takaydın
sağol canımcım,inşallahikiz hatta üçüz olacağı için anneanneye ihtiyacımız var dimi ama
Evet kızım anneanneye ihtiyaç var.Biliyon bakım işinde herkes yan çizmeye başladı .Biliyon ben evsiz yurtsuzum,birdy sigarayı bıraktı,sersum Uzak diyarlarda, ramaskam uzakta ekstra ona da yeni bir bebiş geliyor, papadiya misafirden başını kaldıramıyor....kısacası tek çaremiz anneanne.Hem anneanneler hepimizden iyi bakar bebişlere
selam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya
selam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?