Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

He benden bahsediyosun , sağol canım ama bıraktım diyemem şuan hatta feci derecede içesim var ...Depremi ben de duymadım koşuyodum o sırada ama bizim evler manyak sallanmış yine , cümleten geçmiş olsun , Melexin annen de mi Mimaroba'da oturuyo hayatım?

Ama anne evinde olduğu belli oldu di mi Leylakım , çeşit çeşit yemekler , salata , tatlı falan
Dün öğle yemeği de yemişti ki ben şok oldum vallah
Evet kız çok dikkatlisin Dün yenildim öğlen yedim ama bugün dayandım
o kaa şeyin içinde kendini tutabiliyosan ne mutlu sana canımcım

ana yüreği işte,doyuruyo kızını misler gibi
Kendimi tutuyorum da sen gel birde bana sor .Birde durmadan komşular geliyor çaylar kahveler yanında çikolatalar , tatlılar .Ölüyorum uleynnnn.Komşular "Ayyy canım ne kadar zayıflamışsın " diyorlar da o sıra kendime gelip, Dur kızım sen karataycısın , sen dayanırsın diyorum .
kızlar sersum kaçar..yorgunum..uzanayım birass...öpüyorum sizii..iyi geceler bol leptinler..
İyi geceler bebek yüzlüm

Evet annemde bana çok yakın Yürüyerek 10 dk sürmez Ne şanslıyım he .Şanslı aristokrat

Canım geçenlerde bir tayin muhabbeti vardı ben konudan uzak kaldım.Son durum nedir canım?Az aydınlatıver beni

Canım geçenlerde bir tayin muhabbeti vardı ben konudan uzak kaldım.Son durum nedir canım?Az aydınlatıver beni
konuyu hiç bilmiyosan özet geçeyim canım..annemlerin olduğu ilçeye tayin istedik emme daha belli olmadı sonuç.cumaya kadar belli olacak heralde galiba sanursamheyecanla bekliyoruz ama daha yok

konuyu hiç bilmiyosan özet geçeyim canım..annemlerin olduğu ilçeye tayin istedik emme daha belli olmadı sonuç.cumaya kadar belli olacak heralde galiba sanursamheyecanla bekliyoruz ama daha yok

Hayırlısı olsun canım benim.En kısa zamanda olur inşallah.Hem bebiş anneannesine yakın otursun dimi

Demi Moore kız Bize oturmaya geldiydi sabah kayfesine "dur bacım "dedim "bir poz alayım da kızlara havam olsun beya "

Hayırlısı olsun canım benim.En kısa zamanda olur inşallah.Hem bebiş anneannesine yakın otursun dimi
sağol canımcım,inşallahikiz hatta üçüz olacağı için anneanneye ihtiyacımız var dimi ama

sağol canımcım,inşallahikiz hatta üçüz olacağı için anneanneye ihtiyacımız var dimi ama

Evet kızım anneanneye ihtiyaç var.Biliyon bakım işinde herkes yan çizmeye başladı .Biliyon ben evsiz yurtsuzum,birdy sigarayı bıraktı,sersum Uzak diyarlarda, ramaskam uzakta ekstra ona da yeni bir bebiş geliyor, papadiya misafirden başını kaldıramıyor....kısacası tek çaremiz anneanne.Hem anneanneler hepimizden iyi bakar bebişlere

Birdy ; zaten o gün rezil oldum Sizin güvenliğe birde bereyi takaydım tam olurdu di mi ? Ayrıca tarife uyum sağlamazdı ( Hayriye hanım )

Son düzenleme:
selam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya

yaktın beni bacım,diledin üçüzleri sonra yan çizdi herkes
selam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya

iyiyiz papişimhee kıss sersumumla seni andık ama yoktun,hallediver şu işi be hacııı

Kızzzzz otur oturduğun yerde,komşu momşu gezme .Şimdi bu gittiğin komşu iade-i ziyaret yapacak Ondan sonra misafir ağırlamaktan bize uğramıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…