Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Nikotin ihtiyacın için bant falan gibi bişeyler oluyormuş. Öyle bir destek alsan... Vücuduna alışmak için zaman vermiş olursun belki...

stres ne demek ıgne delıgınden deve gecırıyoruz resmen

ıyı oluyorda bazen yazılar resımlerın arasında kayboluyo msj sayfanın yarısını kaplıyo vs vs sen hoslanıyosan devam et canım sorun degıl

ayyy sağol bacımmmah bi olsa mikemmel olacak da gelmiyo veletler
Geleceeeeeeeek ,geleceeeeeeeek ,geliyorrrrr , görüyorummmmmm Hoca havasına geçtim yine
Aferimmmm
Ben de yan çizmiyorum... Ha 3, ha 4... Arada kaynar gider bee...

Sersum, doğumgününde yenen pastalar kilo yapmaz, bilmiyor musun bacım? Afiyet şeker olsun... Veya şeker olmasın, leptin olsun.
Sanada afferimmm
Sen o sigaraları balkondan sallasana .Onları gördükçe olmaz öyle . Salla gitsin hepsini .Birde devamlı yanında bir bardak suyla dolaş.Yudum uydum iç sık sık.Hadi bacım sana güveniyorum .Helal koçuma benim

[papadiya

ıyı oluyorda bazen yazılar resımlerın arasında kayboluyo msj sayfanın yarısını kaplıyo vs vs sen hoslanıyosan devam et canım sorun degıl

Sorun bencede yok. hoslanmasam mesaj yollamam. SIKINTI oluyorsa resim paylasmam.
Aslinda sende haklisin ama ben herkesi memmun etmek icin ugrasmayi sevmem.

Son düzenleme:

inşallah atanır sonra da bebişimiz olur asyacım
şaka yapıyorum canım ya,çocuk olsa ben de zor girerim eminim ki

inşallah atanır sonra da bebişimiz olur asyacım
şaka yapıyorum canım ya,çocuk olsa ben de zor girerim eminim ki

Leylakım, atama işi gönlünce olur inşallah. Ben de çok isterdim annemle biraz daha yakın olmayı... Ben Bostancıdayım, annem Floryada... En sık görüştüğümüz 15 günde bir.

Bu arada epeyce yeni arkadaşımız var, okuduğuma göre... Yeni yıl kararları sanırım:)

Hepiniz hoşgeldiniz. 1 ay sabredin, en doğru yerde olduğunuzu kendiniz göreceksiniz.

Leylakım, atama işi gönlünce olur inşallah. Ben de çok isterdim annemle biraz daha yakın olmayı... Ben Bostancıdayım, annem Floryada... En sık görüştüğümüz 15 günde bir.

inşallah oyam ya inşallah olurannem benim en yakın arkadaşım,herşeyi beraber yaparız biz..çok istiyorum yakın olmayı

Ben de yan çizmiyorum... Ha 3, ha 4... Arada kaynar gider bee...

Sersum, doğumgününde yenen pastalar kilo yapmaz, bilmiyor musun bacım? Afiyet şeker olsun... Veya şeker olmasın, leptin olsun.
Yaaa Oya sen nasıl 3 çocuk yaptın yaaaa...ben bi tane bile yapamadım valla , çok büyük takdirlerime şayan oluyosun haberin olsun ,valla çok inanılmaz bi durum benim için...
Nikotin ihtiyacın için bant falan gibi bişeyler oluyormuş. Öyle bir destek alsan... Vücuduna alışmak için zaman vermiş olursun belki...
Nikotin pastili var evde ama prospektüsü okudum , o da öbür ilacın etkilerini yapacak gibi gözüküyor , tırstım , ellemedim.
Atmam kısssıımm , ne olur-ne olmaz , ihtiyatlı olmak lazım...

[melexin]

Sanada iyi geceler canım.Ohhh afiyet bal şeker olsun .duan için de aminnnnn diyorum.Allah hiç bir canlıyı aç koymasın.

Bende Amin diyorum canim. Ben basima bir Convers patik bela ettim.
Modeli cikardim ama 1 cift yapmadan uyumuyacagim. Cok tatli oldular, bi görseniz..
Tigla yapiyorum.

Son düzenleme:

Geçti mi deve iğne deliğinden Pampiş

Yaaa Oya sen nasıl 3 çocuk yaptın yaaaa...ben bi tane bile yapamadım valla , çok büyük takdirlerime şayan oluyosun haberin olsun ,valla çok inanılmaz bi durum benim için...

Pek anaç bir tarafım var galiba... Hele 3.yü istiyorum diye, 2 yıl kocamı ikna etmeye uğraştım. O sıralarda da sprem bankası olayı pek meşhurdu gazetelerde... En son kocama:" Neyse parası verip alıcam... Gel senden olsun" dedim:)))))

Atma atma bende vazgeçtim zati Sen kargocu enişteye ver bana getirsin.Zamlandı kızım.Altın niyetine yastık altı yapmak lazım.

Abooooovv kız yapınca fotosunu koyda bakayım.Benim kız Convers hastası,kışın ile o bez ayakkabılarla okula gitmeye kalkıyor .Bende yaparım kız .Çok sevindim şimdi çokkk. Ayrıca severim ben elişini

ellerine saglık bitirince foto koy bakalım

hahaha seni kurnaz seni

Vay beee , ne kadınlar var yawww , valla hayran oldum azmine . Ayrıca da üçüncünün de kocandan olması iyi olmuş , ikna olmakla iyi bi iş yapmış kendisi , gerçi ikna olmayıp da ne yapacakmış de mi ? Ayyy sigara içemiyorum ya çok pis çeneme vurdu , kaçın kurtarın kendinizi...

Yok kıss atmam , bi de biz esas açık tütün alıyoruz , bi de boş sigara kağıdı bööle filtreli falan.Makineyle sarıp içiyoruz , organik yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…