Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar hepinize iyi uykular .Net takılmaya başladı.Ayrıca göz kapaklarım kepenki indirme girişiminde .Dükkan kapanmadan 2 sayfa birşeyler okuyayım da ufkum açılsın Hepinize Allah rahatlık versin

iyi geceler hatunlar
bende kilo verip alanlardanım daha önce karatay diyetini uyguladım 20 gün kadar
kilo verdiğim zaman bütün kıyafetlerimi değiştim şimdi hiç biri olmuyo bunalıma girdim valla dışarı çıkamıyorum tanıdık biri görürde aaa hayell ne kadar kilo almışsın derler diye ödüm kopuyo geçen yıl sırf bu yüzden memelekete bile gitmedim
yaza kadar eski kilo dönmeme lazım yoksa kafayı sıyırıcam
desteğinize ihtiyacım var kızlar
beni de aranıza kabul edermisiniz

Sağol cnm inşallah ama oğluma astım teşhisi kondu umarım kolay toparlar.
Toparlar canım , üzülme , ufaklıklar üzerinde durmadıkları için bizlerden daha kolay toparlıyo...
Kızlar hepinize iyi uykular .Net takılmaya başladı.Ayrıca göz kapaklarım kepenki indirme girişiminde .Dükkan kapanmadan 2 sayfa birşeyler okuyayım da ufkum açılsın Hepinize Allah rahatlık versin
İyi geceler hayatım.Ben de ekşisözlükte sigara bırakma entrisini okuyup ilhan almaya çalışıyorum...

Ederiz , ederiz , hoşgeldin...

Arkadaşlar bu arada sigara bırakma çabasında olanlar için yazıyorum. Sigara krizine girdiğinizde hemen maden suyu için ama doğal olanından, meyveli falan değil inanın o anki nikotin ihtiyacınız geçiyor ve kolay atlatıyorsunuz, eski bir tiryaki olan ben bu metodu çok denedim ama kilomun en az 10 kilosunu sigara bırakmaya borçluyum. Çok ama çok stresli olduğum günlerde etrafımda içen birisi varsa otlaklanıyorum ya değilse hiç aklıma gelmiyor. Oysa önceleri 1 paketim varsa 2. yedeği yoksa rahat edemezdim. İnşallah sizde başarırsınız.

Şuan benden bahsediyosun Masumum Yöntem için çok sağol ama biz hiç maden suyu almıyoruz ki be yaww , evde yok valla , tüh bileydim sabahtan alırdım
Kilo konusunda şuan bişey diyemicem ama almayı düşünmüyorum , işin o kısmına gelebilirsem yapıcam bişeyler inşallah...Ama canım sürekli bişi yemek istiyo , o da ayrı...Gerçi dün hiç bööle diildim , bugün niye bööle oldum acaba , ve acaba yarın nasıl olucam......
Ben de 1.5 paket içiyorumdur, elle sardığım için sayı olarak bilemiyorum aslında ama çalıştığım dönemlerde 2 paket rahat içiyodum.Cidden çok pis çenem düştü , bi daha söölüyorum ; kaçın-kurtarın kendinizi...

teşekkürler
siz bu diyete başlayalı ne kadar zaman oldu

Valla ben konuşman gereken en son kişiyim aslında.Topikte bu işin üstadı olmuş arkadaşlarımız var.Ben 2 hafta falan yaptım sadece çünkü bişey deniyodum.Sonra da burdaki kızlara o kadar alıştım ki bırakamadım ...

Kıssslar biraz uykum gelir gibi oldu , bi deniim bakiim uyuyabilecek miyim?
Öpüyorum hepinizi , iyi geceler

hııı anladım maksat muhabbet yani
umarım sigarayı bırakırsınız bunu deniyo olmanız bile büyük başarı kadınlar erkeklerden daha azimlilerdir yeter ki isteyin
Allah sabır versin yardımcınız olsun..

kizlar aramiza yeni katilanlar olmus.hepiniz hosgeldiniz.

hayell canim sen kac kilo vermek istiyorsun...boyun kilon kac?

kizlar aramiza yeni katilanlar olmus.hepiniz hosgeldiniz.

hayell canim sen kac kilo vermek istiyorsun...boyun kilon kac?

10 kilo vermeyi hedefliyorum tabi başara bilirsem
boyum 160cm kilom en son 67 filandı artık korkudan tartıya çıkamaz oldum o yüzden net bilmiyorum belki de 68 olmuşumdur

10 kilo vermeyi hedefliyorum tabi başara bilirsem
boyum 160cm kilom en son 67 filandı artık korkudan tartıya çıkamaz oldum o yüzden net bilmiyorum belki de 68 olmuşumdur

cok degilmis baslamak bitirmenin yarisidir...canim neden olmasin.biraz sabirla halledersin kolay gelsin....
buradaki ortam cok guzel.herkes birbirine destek oluyor.ins.sende faydasini gorursun....

benim yine uykum kacti......:44::44::44::44:

cok degilmis baslamak bitirmenin yarisidir...canim neden olmasin.biraz sabirla halledersin kolay gelsin....
buradaki ortam cok guzel.herkes birbirine destek oluyor.ins.sende faydasini gorursun....

benim yine uykum kacti......:44::44::44::44:

tkler canım bundan 2 yıl önce zayıflama topikleri sayesinde 3 ayda 15 kilo verdim
bu benim sayemde değil o topikdeki arkadaşların sayesinde oldu tek başıma veremiyorum onu anladım
desteğe ihtiyacım var
belki sizleri gördükçe bende aşka gelirim

canim dogru yerdesin...ins.hedefine ulasirsan.sana iyi geceler bende gidip birseyler atistirayim aciktim...

[hayell.]iyi geceler hatunlar
bende kilo verip alanlardanım daha önce karatay diyetini uyguladım 20 gün kadar
kilo verdiğim zaman bütün kıyafetlerimi değiştim şimdi hiç biri olmuyo bunalıma girdim valla dışarı çıkamıyorum tanıdık biri görürde aaa hayell ne kadar kilo almışsın derler diye ödüm kopuyo geçen yıl sırf bu yüzden memelekete bile gitmedim
yaza kadar eski kilo dönmeme lazım yoksa kafayı sıyırıcam
desteğinize ihtiyacım var kızlar
beni de aranıza kabul edermisiniz

Sanada iyi geceler..
Hosgeldin canim.
Üzülme bende vermeye calistim kilolari yillarca, vermek istedikce katma deger gibi zamlandi.
Temmuzdan bu yana 9 kg verdim. Ins daha verecegim. Vermek istedigin kac kilo?
Sakin moralini bozma canim. Stress yaptim bende veremedim simdiye dek..
Hayirli olsun sana..Birbirmizin destegine hepimizin ihtiyaci var.

Son düzenleme:
sersum doğum günü kutlu olsun ..nice yaşlar dilerim

akşam yemeğinde roka salatası yedim bol
1 küçük dilim peynir..ve yarım yumurta yedim..
sağol canım..sen de hoşgeldin aramıza..
iyi geceler canım

Yeni yaşın ağırlığıdır o bacım , iyi geceler

çok ağır geldi çok..
komşuların güzel lafları hatrına dayan meleğim..tut kendini yeme kısss

müthiş fistuk diyorumm

lpg li araç varsa boşa gitmeseydi yediklerin yawww

Demi Moore kız Bize oturmaya geldiydi sabah kayfesine "dur bacım "dedim "bir poz alayım da kızlara havam olsun beya "
ben de biyerden çıkarıcam bu hatunu diyodum.. kıss onun eski kocası Bruce benim ilk aşkalarımdandır o da geldi mi bacıımm..

.

ben de dün mercimek yimeği yiyince gaz stokladım sanırsam..onun şişkinliğidir de mi bu..yoksam + falan deyilimdir yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…