Canım oğluna da çok geçmiş olsun , çabucak toparlanır inşallah...
Toparlar canım , üzülme , ufaklıklar üzerinde durmadıkları için bizlerden daha kolay toparlıyo...Sağol cnm inşallah ama oğluma astım teşhisi kondu umarım kolay toparlar.
İyi geceler hayatım.Ben de ekşisözlükte sigara bırakma entrisini okuyup ilhan almaya çalışıyorum...Kızlar hepinize iyi uykular .Net takılmaya başladı.Ayrıca göz kapaklarım kepenki indirme girişiminde .Dükkan kapanmadan 2 sayfa birşeyler okuyayım da ufkum açılsınHepinize Allah rahatlık versin
iyi geceler hatunlar
bende kilo verip alanlardanım daha önce karatay diyetini uyguladım 20 gün kadar
kilo verdiğim zaman bütün kıyafetlerimi değiştim şimdi hiç biri olmuyo bunalıma girdim valla dışarı çıkamıyorum tanıdık biri görürde aaa hayell ne kadar kilo almışsın derler diye ödüm kopuyo geçen yıl sırf bu yüzden memelekete bile gitmedim
yaza kadar eski kilo dönmeme lazım yoksa kafayı sıyırıcam
desteğinize ihtiyacım var kızlar
beni de aranıza kabul edermisiniz
Arkadaşlar bu arada sigara bırakma çabasında olanlar için yazıyorum. Sigara krizine girdiğinizde hemen maden suyu için ama doğal olanından, meyveli falan değil inanın o anki nikotin ihtiyacınız geçiyor ve kolay atlatıyorsunuz, eski bir tiryaki olan ben bu metodu çok denedim ama kilomun en az 10 kilosunu sigara bırakmaya borçluyum. Çok ama çok stresli olduğum günlerde etrafımda içen birisi varsa otlaklanıyorum ya değilse hiç aklıma gelmiyor. Oysa önceleri 1 paketim varsa 2. yedeği yoksa rahat edemezdim. İnşallah sizde başarırsınız.
Ederiz , ederiz , hoşgeldin...
teşekkürler
siz bu diyete başlayalı ne kadar zaman oldu
Valla ben konuşman gereken en son kişiyim aslında.Topikte bu işin üstadı olmuş arkadaşlarımız var.Ben 2 hafta falan yaptım sadece çünkü bişey deniyodum.Sonra da burdaki kızlara o kadar alıştım ki bırakamadım ...
kizlar aramiza yeni katilanlar olmus.hepiniz hosgeldiniz.
hayell canim sen kac kilo vermek istiyorsun...boyun kilon kac?
10 kilo vermeyi hedefliyorum tabi başara bilirsem
boyum 160cm kilom en son 67 filandı artık korkudan tartıya çıkamaz oldum o yüzden net bilmiyorum belki de 68 olmuşumdur
cok degilmis baslamak bitirmenin yarisidir...canim neden olmasin.biraz sabirla halledersin kolay gelsin....
buradaki ortam cok guzel.herkes birbirine destek oluyor.ins.sende faydasini gorursun....
benim yine uykum kacti......:44::44::44::44:
tkler canım bundan 2 yıl önce zayıflama topikleri sayesinde 3 ayda 15 kilo verdim
bu benim sayemde değil o topikdeki arkadaşların sayesinde oldu tek başıma veremiyorum onu anladım
desteğe ihtiyacım var
belki sizleri gördükçe bende aşka gelirim
canim dogru yerdesin...ins.hedefine ulasirsan.sana iyi geceler bende gidip birseyler atistirayim aciktim...
sağol canımsersum doğum günü kutlu olsun ..nice yaşlar dilerim
akşam yemeğinde roka salatası yedim bol
1 küçük dilim peynir..ve yarım yumurta yedim..
iyi geceler canım
Yeni yaşın ağırlığıdır o bacım , iyi geceler
komşuların güzel lafları hatrına dayan meleğim..tut kendini yeme kısssKendimi tutuyorum da sen gel birde bana sor .Birde durmadan komşular geliyor çaylar kahveler yanında çikolatalar , tatlılar .Ölüyorum uleynnnn.Komşular "Ayyy canım ne kadar zayıflamışsın " diyorlar da o sıra kendime gelip,Dur kızım sen karataycısın , sen dayanırsın diyorum .
İyi geceler bebek yüzlüm
Sağol bacım.Şekil yapayım dedimSabah çekildim .Taze taze baskıya verdim
Kurufasulye olayına gelince dikkat etmişsindir ki 3 gündür paso kurufasulye yiyiyorumAnnem kadar güzel kurufasulye yapanına rastlamadım (Tarık akanın fasülyecisi de dahil ) Kardeşim " abla bu aralar pek görüşmesek "diyor (sanırsam gaz durumundan korkuyor )
ben de biyerden çıkarıcam bu hatunu diyodum..Demi Moore kızBize oturmaya geldiydi sabah kayfesine "dur bacım "dedim "bir poz alayım da kızlara havam olsun beya "
Kısss ayıramadım alıntılarıEvet kurufasulye olayı benim de dikkatimi çekti ama ohh ben de çok severim valla , annenin de ellerine sağlık ye ye , afiyet olsun (bu arada senin selamı anneme 3-5 gün önce iletebildim , anca geldi aklıma , onun da çok selamı var valla) . Gaz olayını sorma , şuan benim popoma bi motor taksam rahat fezaya çıkarım , o derece , evliliğim tehlike altında
He , resim işi çok güzel oldu , bere çok güzelmiş , bana o tip bereler hiç yakışmaz , sen de çok güzel durmuş , ne de olsa sanatçısın tabe..
İyi bari eve gidip göz-kulak olmak kolay olur , çok yakınmışsınız jidden.Sen de anneciğine benden çok selam söyle.Sana böyle güzel baktığı için teşekkür ediyorum teyzeciğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?