Bak şimdi çok kızdımuleynnnn 1 aydır selamımı evde mi sakladın Neyse ki unutmamışsın.Anama selam söylediğinden dolayı affettim Ben de selamı sabah iletebileceğim.Annem erkencidir ,saat 9 olmadan yatağa girer
Kız dikkatli ol.Apartmanda doğalgaz kaçağı var sanılır rezil olursunBende motor arızası yok şükür ama o kadar çok yiyince kardeşim korktu doğal olarak
Berelerim ,şapkalarım bol boldur benim.Ama çoğunu takmaya cesaretim yoktur.He bu aralar birde türbent olayına girdim.En son sana gelirken taktığım kırmızı Tülbentten sonra Tülbent aşkı oldu bende
Evet kızım anneanneye ihtiyaç var.Biliyon bakım işinde herkes yan çizmeye başladı .Biliyon ben evsiz yurtsuzum,birdy sigarayı bıraktı,sersum Uzak diyarlarda, ramaskam uzakta ekstra ona da yeni bir bebiş geliyor, papadiya misafirden başını kaldıramıyor....kısacası tek çaremiz anneanne.Hem anneanneler hepimizden iyi bakar bebişlere
Birdy ; zaten o gün rezil oldum Sizin güvenliğebirde bereyi takaydım tam olurdu di mi ? Ayrıca tarife uyum sağlamazdı ( Hayriye hanım )
selam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya
yaktın beni bacım,diledin üçüzleri sonra yan çizdi herkes
iyiyiz papişimhee kıss sersumumla seni andık ama yoktun,hallediver şu işi be hacııı
o iş bende müdür,sen yorma kafanı
başınız sağolsun canım..cok haklısında canımcım bu bıraz mecburı bır zıyarettı(tazıye)
o yuzden yanı yoksa aynen katılıyorum sana bır gıdıyosun 10 gelınıyo
bu da güzel çözüm tabeeLeylakım sen korkma ,herkes yan çizse de ben yetişirim bacım.Ayrıca hele bi ele gelsin bebişler bak o zaman sen nasıl kapışılıyor.Teyze olacaz kız teyze
gelcek gülümm gelcek inşallahh..ayyy sağol bacımmmah bi olsa mikemmel olacak da gelmiyo veletler
çok jiddi kırmızı hatlıkAleykümselam canımcım , mevzudan haberim yok lakin seni çağırdıklarına göre hayli stresli bir iş olsa gerek
Kısım ben sırf bebek bakıcam diye sigarayı bırakıyorum , ne yan çizmesi
afiyet olsunnnMenülerimi topluca yazayım:
Sabah.9:00
5 kaşık menemen, 3 tane ceviz, domates, roka, maydonoz,1 dilim tulum peynir, 6 zeytin.
Öğlen.14:00
1 tabak tavuk çorbası, çeyrek simit(yasak)
Akşam. 19:00
1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak kapuska, 3 tane tavuk kanat. Ancak doydum valla...
2,5 litre su
Spor yok.
Ben de yan çizmiyorum... Ha 3, ha 4... Arada kaynar gider bee...
Sersum, doğumgününde yenen pastalar kilo yapmaz, bilmiyor musun bacım? Afiyet şeker olsun... Veya şeker olmasın, leptin olsun.
başarıcan datlum kıymatlum az daha sabret..Ah Oyacım çok fenayım , bildiğin gibi diill...Saatlerdir içmeyi erteliyorum ama aklım-fikrim sigarada.Bikaç saat önce gidip resmen seyrettim sigaraları...İçseeem gene bırakırken aynı süreçten geçicem , içmeseeeemm aklım hep orda.Çok pis bi durum.Bi de çok hazırlıksızdım , bırakıcağımdan haberim yoktu.Çok fenayın çokkkk ...Bi de uykusuzluk yaptı nikotinsizlik , dalamıyorum da uykuya , hasbinallah darmadağınım vesselammmm....
stres ne demek ıgne delıgınden deve gecırıyoruz resmen
Bu arada epeyce yeni arkadaşımız var, okuduğuma göre... Yeni yıl kararları sanırım:)
Hepiniz hoşgeldiniz. 1 ay sabredin, en doğru yerde olduğunuzu kendiniz göreceksiniz.
inşallah oyam ya inşallah olurannem benim en yakın arkadaşım,herşeyi beraber yaparız biz..çok istiyorum yakın olmayı
Yaaa Oya sen nasıl 3 çocuk yaptın yaaaa...ben bi tane bile yapamadım valla , çok büyük takdirlerime şayan oluyosun haberin olsun ,valla çok inanılmaz bi durum benim için...
Nikotin pastili var evde ama prospektüsü okudum , o da öbür ilacın etkilerini yapacak gibi gözüküyor , tırstım , ellemedim.
Atmam kısssıımm , ne olur-ne olmaz , ihtiyatlı olmak lazım...
alaamm yareppimPek anaç bir tarafım var galiba... Hele 3.yü istiyorum diye, 2 yıl kocamı ikna etmeye uğraştım. O sıralarda da sprem bankası olayı pek meşhurdu gazetelerde... En son kocama:" Neyse parası verip alıcam... Gel senden olsun" dedim:)))))
çok arttı parasını kenara koyiim de içmeyyim demiyo da bak şunaAtma atma bende vazgeçtim zatiSen kargocu enişteye ver bana getirsin. Zamlandı kızım.Altın niyetine yastık altı yapmak lazım.
Abooooovv kız yapınca fotosunu koyda bakayım.Benim kız Convers hastası,kışın ile o bez ayakkabılarla okula gitmeye kalkıyor .Bende yaparım kız .Çok sevindim şimdi çokkk. Ayrıca severim ben elişini
Vay beee , ne kadınlar var yawww , valla hayran oldum azmine . Ayrıca da üçüncünün de kocandan olması iyi olmuş , ikna olmakla iyi bi iş yapmış kendisi , gerçi ikna olmayıp da ne yapacakmış de mi ? Ayyy sigara içemiyorum ya çok pis çeneme vurdu , kaçın kurtarın kendinizi...
Yok kıss atmam , bi de biz esas açık tütün alıyoruz , bi de boş sigara kağıdı bööle filtreli falan.Makineyle sarıp içiyoruz , organik yaniiii
geçmiş olsun canımSağol cnm inşallah ama oğluma astım teşhisi kondu umarım kolay toparlar.
hoşgeldin aramıza.iyi geceler hatunlar
bende kilo verip alanlardanım daha önce karatay diyetini uyguladım 20 gün kadar
kilo verdiğim zaman bütün kıyafetlerimi değiştim şimdi hiç biri olmuyo bunalıma girdim valla dışarı çıkamıyorum tanıdık biri görürde aaa hayell ne kadar kilo almışsın derler diye ödüm kopuyo geçen yıl sırf bu yüzden memelekete bile gitmedim
yaza kadar eski kilo dönmeme lazım yoksa kafayı sıyırıcam
desteğinize ihtiyacım var kızlar
beni de aranıza kabul edermisiniz
ee yanii uyu gariiiKıssslar biraz uykum gelir gibi oldu , bi deniim bakiim uyuyabilecek miyim?
Öpüyorum hepinizi , iyi geceler
benim yine uykum kacti......:44::44::44::44:
iyi geceler mi hayırlı sabahlar mı desem
sersum,sen burada olduğuna göre bu saatte,sorum sana canım..aslında dün sordum,cvp alamadım.
kuru yemişleri 1 ince belli bardaktan fazla yemek karatay'ı bozar mı? kilo vermede sorun olur mu? zira ben abartıyorum zaman zaman..
günaydın canım..ya da iyi geceler
evet canımcım hocamız kilo verme esnasında daha fazlasını önermiyor..zira kilo vermeni yavaşlatır..
senin de uykun kaçtı galiba.sen neredeydin canım
tükkanı açiimm dedim o da nee..amanıınn amma kaynatmışınızz kıss..iyi ki yeni yaşımın etkisiyle erken çıktım..
kısımm 2.5 tan beri okuyom yaww
uykum kaçtıı..dışarda 2 metre kar oldu hala da yağıyor..
şimdi 1 saate kadar uykum gelir ama zaten 6.30 kalkmam lazım..üff.. yandım ben..okullar yine tatil ..keşke örtmen olsaydım yawww
canım kızına geçmiş olsun kıyamamerzurumdayım ben..uyku kaçması değil aslında..sahura kalkayım dedim,hamileliğimden kalan oruçları tutayım diyorum..kızım ishal olmuş,onunla ilgilendim..sahur yaptım sonra..
yediklerimi de yazayım bu arada:)
2 yumurta ve peynirle tereyağında omlet
Biraz domates
5 zeytin
Bir avuç badem
3 kuru kayısı
1 fincan süt
Bir parça kaşar peynir
1 lokma kek (Akşam yaptım,tadına bakmak için bekledim:)
Demek kuru yemiş fazla olmayacak..Ama nasıl tok tutuyor öyle... Neyse,abartmayayım ben de
sen neredesin sersum? ya ben sayfadaki kimseyi tanımıyorum..eskiler birbirlerini tanıyorlar ama biz yeniler için şöyle yeniden bir tanışsak
a bir de gül vardı bu sayfada..çok kilo vermişti..onu merak ediyorum..
hahahaaa:)) aynı saatte benim de kalkmam lazım..ben öğretmenim ve 8de dersim var..ama burada okullar tatil değil..gerçi umutla bekliyorum,dışarıda lapa lapa kar yağıyor:18:
Demek kuru yemiş fazla olmayacak..Ama nasıl tok tutuyor öyle... Neyse,abartmayayım ben de
sen neredesin sersum? ya ben sayfadaki kimseyi tanımıyorum..eskiler birbirlerini tanıyorlar ama biz yeniler için şöyle yeniden bir tanışsak
a bir de gül vardı bu sayfada..çok kilo vermişti..onu merak ediyorum..
bende bugün öğle için 1 haşlama yumarta, 2 küçük sosis(acaba yeniyormu diyette bilmiyorum),6kayısı(3ünü arada yiyecem acıkırsam), 3 ceviz yemeyi düşünüyorum
sabahta haşlama yumurta yedim 2 tanesini kaynattım birini sabah 1ini öglen yiyecem
sabah
1 haşlama yumurta, 2 ceviz,5 zeytin , 1 kibrit kutusunun yarısıda peynir yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?