Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben liste yapcektim biliyonuz..sıkıyönetim amiriyim..ee hakkari ondan öte ramaska yanii..haliylen kar 2 metre gelemen..çocuklar heba olur yollarda kargoda.
başkaaa:44::44: listeyi yapan 1 yıl izinli(yeni kural koydum ) falan filan yaniii..Annane işini çok iyi düşünmüşsünüz tebriks bravoss diyorumm..

Birdy ; zaten o gün rezil oldum Sizin güvenliğe birde bereyi takaydım tam olurdu di mi ? Ayrıca tarife uyum sağlamazdı ( Hayriye hanım )

selam guzellıklernasılsınız bakem komsudaydım az once geldım ıhtıyac hasıl olmus leylakımla sersumum benı anmıs yarın bı el atarım o mevzuya

yaktın beni bacım,diledin üçüzleri sonra yan çizdi herkes

iyiyiz papişimhee kıss sersumumla seni andık ama yoktun,hallediver şu işi be hacııı

Son düzenleme:
o iş bende müdür,sen yorma kafanı

cok haklısında canımcım bu bıraz mecburı bır zıyarettı(tazıye)
o yuzden yanı yoksa aynen katılıyorum sana bır gıdıyosun 10 gelınıyo
başınız sağolsun canım..

ama bak secretim yaklaşmış olmalı evden çıkışını sağladım..şimdi sıra girişleri durdurmak

Leylakım sen korkma ,herkes yan çizse de ben yetişirim bacım.Ayrıca hele bi ele gelsin bebişler bak o zaman sen nasıl kapışılıyor.Teyze olacaz kız teyze
bu da güzel çözüm tabee
ayyy sağol bacımmmah bi olsa mikemmel olacak da gelmiyo veletler
gelcek gülümm gelcek inşallahh..
Aleykümselam canımcım , mevzudan haberim yok lakin seni çağırdıklarına göre hayli stresli bir iş olsa gerek

Kısım ben sırf bebek bakıcam diye sigarayı bırakıyorum , ne yan çizmesi
çok jiddi kırmızı hatlık

afiyet olsunnn
sende de kapuska varmış bacım..topiği patlatcaz alimallahh

Ben de yan çizmiyorum... Ha 3, ha 4... Arada kaynar gider bee...

Sersum, doğumgününde yenen pastalar kilo yapmaz, bilmiyor musun bacım? Afiyet şeker olsun... Veya şeker olmasın, leptin olsun.

bu da iyi çözüm senin başın kaldırır alışıksın nasılsa

yapmaz di mi canuumm.. bak sana güveniyorumm

başarıcan datlum kıymatlum az daha sabret..
stres ne demek ıgne delıgınden deve gecırıyoruz resmen

Bu arada epeyce yeni arkadaşımız var, okuduğuma göre... Yeni yıl kararları sanırım:)

Hepiniz hoşgeldiniz. 1 ay sabredin, en doğru yerde olduğunuzu kendiniz göreceksiniz.

inşallah oyam ya inşallah olurannem benim en yakın arkadaşım,herşeyi beraber yaparız biz..çok istiyorum yakın olmayı

amiinnnn

iyi geceler mi hayırlı sabahlar mı desem
sersum,sen burada olduğuna göre bu saatte,sorum sana canım..aslında dün sordum,cvp alamadım.
kuru yemişleri 1 ince belli bardaktan fazla yemek karatay'ı bozar mı? kilo vermede sorun olur mu? zira ben abartıyorum zaman zaman..

ben de takdirss ediyom valla
amanınn sakın yapıştırma o vakit

kıss bu sıralar bol bol patlıcan ye bence nikotini bol biliyon

alaamm yareppim..alemsin.. neyse ki kabul etmiş enişte
çok arttı parasını kenara koyiim de içmeyyim demiyo da bak şuna

kıss alllaammm benim kıss da aynı..karda bilem Convers giycek manyak...kıss bi de o çuval ayakkabılar bi ayaanı kokutuyor ..ben başka arkadaşlardan da duydum onların kısslarda da oluyormuş ayak kokusu conversten..uleyyn çuvala bissürü para ver bi de kokusunu çek

çizmeye geçtik te kurtulduk valla kokudan

sen de organik diyenlerdensin hee..benim babamda organik içiyomuşşş

Sağol cnm inşallah ama oğluma astım teşhisi kondu umarım kolay toparlar.
geçmiş olsun canım..çocukların bünyesi çok kuvvetli canım..Atlatır merak etme..
hoşgeldin aramıza.
Kıssslar biraz uykum gelir gibi oldu , bi deniim bakiim uyuyabilecek miyim?
Öpüyorum hepinizi , iyi geceler
ee yanii uyu gariii
benim yine uykum kacti......:44::44::44::44:

ben de ramaskam topiktedir onu yakalarım dediydim de çok erken gelmişin bebeemm..
kıss artık saat ayarı yapıyom senin için bur da 2.30 sa orada 8.30 dur ..kısını doyurup gelir diyordum

Son düzenleme:

günaydın canım..ya da iyi geceler

evet canımcım hocamız kilo verme esnasında daha fazlasını önermiyor..zira kilo vermeni yavaşlatır..

senin de uykun kaçtı galiba .sen neredeydin canım

tükkanı açiimm dedim o da nee..amanıınn amma kaynatmışınızz kıss..iyi ki yeni yaşımın etkisiyle erken çıktım..

kısımm 2.5 tan beri okuyom yaww

uykum kaçtıı..dışarda 2 metre kar oldu hala da yağıyor..

şimdi 1 saate kadar uykum gelir ama zaten 6.30 kalkmam lazım..üff.. yandım ben..okullar yine tatil..keşke örtmen olsaydım yawww

günaydın canım..ya da iyi geceler

evet canımcım hocamız kilo verme esnasında daha fazlasını önermiyor..zira kilo vermeni yavaşlatır..

senin de uykun kaçtı galiba .sen neredeydin canım

erzurumdayım ben..uyku kaçması değil aslında..sahura kalkayım dedim,hamileliğimden kalan oruçları tutayım diyorum..kızım ishal olmuş,onunla ilgilendim..sahur yaptım sonra..
yediklerimi de yazayım bu arada:)
2 yumurta ve peynirle tereyağında omlet
Biraz domates
5 zeytin
Bir avuç badem
3 kuru kayısı
1 fincan süt
Bir parça kaşar peynir
1 lokma kek (Akşam yaptım,tadına bakmak için bekledim:)

Demek kuru yemiş fazla olmayacak..Ama nasıl tok tutuyor öyle... Neyse,abartmayayım ben de

sen neredesin sersum? ya ben sayfadaki kimseyi tanımıyorum..eskiler birbirlerini tanıyorlar ama biz yeniler için şöyle yeniden bir tanışsak
a bir de gül vardı bu sayfada..çok kilo vermişti..onu merak ediyorum..

hahahaaa:)) aynı saatte benim de kalkmam lazım..ben öğretmenim ve 8de dersim var..ama burada okullar tatil değil..gerçi umutla bekliyorum,dışarıda lapa lapa kar yağıyor:18:

canım kızına geçmiş olsun kıyamam
Allah kabul etsin orucunu..
ben Hakkarideyim canım..Erzurum da çok soğuktur..

menü çok güzel ..1 lokma kekten bişeycik olmaz..

hahahaaa:)) aynı saatte benim de kalkmam lazım..ben öğretmenim ve 8de dersim var..ama burada okullar tatil değil..gerçi umutla bekliyorum,dışarıda lapa lapa kar yağıyor:18:

hadi yaa..şansa bak..burda olsan yaşadıydın

belki olur kıss ben uyumayı düşünmüyorum netten öğrenirsem sana mesaj geçerim canım..

fazla kaçırmazsan iyi olur senin için tabii..

gül arda bi gelip bize cee ee diyip çıkıyor..evet maşallah çok azimli bir arkadaşımız.

ben eş mazeretiyle hakkarideyim canım..eşim asker..2 yıl buradayız ben Radyoloji Teknikeriyim...bize tatil yok 2 yıl diyorum ama 5-6 ayımız bitti çok şükür..hayırlısıyla bitirip dönücez batıya..

bizler birbirimizi aylardır hatta bazılarımız 1-2 yıldır tanıyor.arkadaşlık çok müthiş topiğimizde..ama yeni gelenler de hemen aramıza kaynaşıyor..yeter ki anlaşmak ve uyum olsun..insanı motive ediyor..herşeyimizi paylaşırız biz anlamışsındır..Aile gibiyiz artık..

bacım nerdesiinnn...kısss 11 oldu saat bak hala umutla bekliyom..

kızlar yaa geç kaldım sabah işe kahvaltımı yapamadım şimdi iş yerindeyim ne yiyeyim

benimde sabah zamanım olmuyor ,
iş yerine kayısı ve ceviz koydum dolabıma onları yiyorum

bende bugün öğle için 1 haşlama yumarta, 2 küçük sosis(acaba yeniyormu diyette bilmiyorum),6kayısı(3ünü arada yiyecem acıkırsam), 3 ceviz yemeyi düşünüyorum
sabahta haşlama yumurta yedim 2 tanesini kaynattım birini sabah 1ini öglen yiyecem
sabah
1 haşlama yumurta, 2 ceviz,5 zeytin , 1 kibrit kutusunun yarısıda peynir yedim

sosis yasak canım..6 kayısı da çok fazla..2-3 taneyi geçmemelisin

Günaydınn :) iş yoğunluğum sebebiyle giremiyorum foruma Herkes iyidir umarım Benim bugün 2 haftam doldu karatayda :) Taşlar yerine oturdu, bir de 3 gün sporun yanına yürüyüşü eklersem yaza hazırım

Kahvaltı özürlü ben yine kahvaltı yapamadım ama 4 kuru kayısı, 1 incir, içleri ceviz dolu ve yeşil çay eşliğinde güne başladım. Öğle için yanımda peynir zeytin ve domates var. Akşama spora gideceğim için akşam yemeğim olmayacak....

kar yolları kapadı evden çıkamıyoruz..eşim kesin gitmiyor bugün ama ben şehir içi minübüsler çalışmaya başlarsa mecburen gidicem:18::18:..işkence adeta

sabah

tereyağlı kaşarlı omlet
2-3 kaşık yoğurt
peynir..

keten tohumunun sanırım sarı renkli olması gerekiyormuş, benim aldığım eski keten tohumları koyu kahverengi rengindeydi, sarı renkli hiç görmedim aktarlarda, bilgisi olan varmı koyu renklisini yesek bir zararı olu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…