Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

işte menum:

sabah: 2 yumurta
15 zeytın
yarım avuc peynır
domates salatalık
3 kuru kayısı
1 avuc yer fıstıgı
3 adet omega-3

akşam:az etli kuru patlıcan yemegı
3 brd ayran

20 dk yuruyus

üşüdügüm için suyu fazla içemedim.bu saatten sonra tamamlamaya çalışacağım

afiyet olsun canım.

sen de benım gıbı bol kepçesın galıba,az yemek yapamıyorsun

afiyet olsun.kuruyemıs de tam kıvamında

tebrikler

şimdiden mutlu yaşlar dilerim

canım mıktarı cok olmamak kaydıyla yanında bırseyler ye acıkma yuruyus yaparsın

teşekkürler asmam

cicim sen çok az yıyorsun ya.
hoca cok az yıyerek zayıflanmaz dıyor.

abur cubur yerıne normal yemek yemelısın.

teşekkürler kızlar.hep beraber 50 li kiloları da görürüz inş.
Insallah hele bır 50 olayım,3 kg fazlam olsa da o da sevıncten erır yA [/QUOTE]

senın avatardaki sıfır göbeğe erişmek için 47 kg olmamız gerekecek galiba

bulgurlu da güzel oldu pırasa.tavsiye ederım.
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. ben ekim ayının ikinci haftasından beri karatay diyetine devam ediyorum ilk hafta 2 kg verdim sonraki hafta 1 kg geri geldi bu hafta toplamda 2 kg oldu yani. farklı yaptığım hicbirşey yok ilk günden beri hiç kacamak yapmadım neden böyle oldu anlayamadım. aranızda aynı şeyleri yaşayan oldu mu acaba çok umutsuzluğa kapıldım. yorumlarınızı bekliyorum hepinize kolay gelsin

canım 15 zeytını nasıl yedın ya:))))

aramıza hosgeldın herseyı aynı yaptıysan gerı 1 kılo alman mumkun degıldı.acaba hareket yuruyus vs mi eksık kaldı

kahvaltı:2 tane haşlanmış yumurta, 1 domates, birkaç yaprak roka ve maydonoz,biraz peynir
öğle:kıymalı karnıbahar, yoğurt, birkaç dilim kavun
ara:1kupa sütlü kahve bir kaşık balda koydum.
akşam:lahana salatası, bir but tavuk, bir tabak ıspanak yemeği.

1 saatten fazla yürüdüm.
Menümde çok eksik var karatay diyetine tam uyamadım henüz.İnşallah birkaç güne tamamlayacağım.

aksam yemegımı ayran kayısı ve cevızle gecıstırdım 3km de tempolu yurudum umarım tıramısu yok olmustur:))))))

hosgeldın.hergun yedıklerını yazarsan daha dogru yorum yapabılırız.bugunku menun nasıldı mesela?

afiyet olsun.bakalım bu şekilde de kilo verebılecekmısın

canım 15 zeytını nasıl yedın ya:))))
ı

öyle guzel yedım ki,

siyah zeytının ıyısını bulamamıstım,yıyemıyordum.yeşil kokteyl zeytınlerınden aldım,çerez gibi yıyorum valla,turşu gibi,çok lezzetli,tavsıye ederım.

hoca zeytın ıcın en sağlıklı meyvedır,15-20 tane yıyebılırsınız gunde diyor

Bugün çok kötüydüm.
Hem kaçamağım var hem sporum yok.
Zaten sporum olunca kaçamağım olmuyor.

kızlar diyetım akşam akşam sabote oldu yaa,tam 19:55 de el yapımı çiğköfte getırdıler,yedim valla ,sayısını hatırlamıyorum

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun:Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak taze kabuklu antep fıstıgı,1muz(yumurtanın alternatıfı,proteın ıcerır.),bır bardak sut.

Eklentiler

• $a9kahvalt%C4%B1m.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 78
eskimasalcım sen yuzunu kapatıp bır resım eklesene,bmi'n 20.4,diyete ihtiyacın yokmus gıbı gorunuyor artık,çok mu takıntı yapıyorsun acaba?

loxandracım ekleyeyim seni, arkadaşlarım albümümü görebiliyor.
VAr orada fotoğraflarım.
Çok aşırı fazlam yok zaten ama 20 yaşındayım 30dan sonra metabolizmam yavaşlayacak o yüzden bu zamanda hiç fazlalığım olmamalı diye düşündüğümden.
Yoksa şu an aynada bakınca kendimi beğeniyorum.
38 beden altıma 36 üstüme gayet güzel oluyor sadece hafif bölgesel fazlalıkların gitmesi amacım.

senın avatardaki sıfır göbeğe erişmek için 47 kg olmamız gerekecek galiba[/QUOTE]

Menülerimi yazmaya başladığım için ölçülü yemeye çalışacağım teşekkür ederim Loxandra

27 ekim Perşembe
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
4-5 zeytin
1 çb ceviz, domates

Öğle:
1 lokma elmalı kurabiye

Akşam:
1 kase sütlü bulgur çorbası
1,5 tabak yeşil fasülye
yoğurt

spor: 4 km yürüyüş
su: henüz 1 lt

kızlar diyetım akşam akşam sabote oldu yaa,tam 19:55 de el yapımı çiğköfte getırdıler,yedim valla ,sayısını hatırlamıyorum

Hem 5 dakikayla kurtarmışsın hem de el yapımı sonuçta ..
Stres tartıda daha yüksek çıkmamızı sağlıyormuş, o yüzden pişman olmayalım yedik oldu bitti artık.

2. Öğün:1tabak pırınc ya da bulgur konulmamıs 4 adet dolma(kıymalı -soganlı) ,1bardak ayran,,bırkac bıber(bu meyvem benım c vıtamını ıcerır),bır kase cacık,on zeytın,3cevız,2kuru erık(antıoksıdan),yarım kuru ıncır. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,bugun yurumedım evdekılerı saymazsak(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a9ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    15 KB · Görüntüleme: 90

Amaa o sütlaç gibi duruyor ve benim canım çok istediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…