iyi akşamlarr hanım kızlarrr
menümmmmm
1. öğün
2 kayısı yumrt
peynir-zeytin
salatalık-kırmızı biber
ceviz-kuru kayısı-kuru erik
yeşil çay
2. öğün
kıymalı patlıcan yemeği( sonunda bitti)
yoğurt-salata
Ben de bugün yediklerimi yazayım...
Sabah kahvaltısı(8:00-8:30 gibi)
2 yumurtadan az zeytinyağlı omlet
Karışık peynir(tulum, abaza ve ezine) toplam 60-70 gr kadar
2 zeytin
1 çay bardağı ceviz
Ara(13)
Cafe Latte(orta boy, espressolu)
Akşam yemeği(16:30-17:00)
Marul, tavuk ve a peynir ile salata
3 kaşık yoğurt
5 badem, 2 ceviz ve 3 kaju fıstığı
Spor: Sabah 2 mil Leslie yaptım, öğlen de kızımı doktora götürürken 30 dk yürüdüm.
Su şimdilik 2,5 lt, yatana kadar 3'ü geçer diye tahmin ediyorum...
Kuruyemiş biraz fazla mı acaba???
tebrikler
şimdiden mutlu yaşlar dilerim
canım mıktarı cok olmamak kaydıyla yanında bırseyler ye acıkma yuruyus yaparsın
bugünkü menüm toptan...
sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 üçgen peynir
1 kk koyun peyniri
biraz fıstık,badem,kuru dut
öğle
1 kase tarçınlı yoğurt
1,5 kk büyüklüğünde şampiyon ekmek:26:
2 dlm elma
1 kupa süt
az önce
1/2 nar yedim...
1 kare bitter(misafire tutulan kare çikolatalardan)
öğle yemek getirmedim yine saçma salak şeyler yedim.
akşam okulda olucam eve gelmem 8.30-9u bulur....
offfff
yarın tartıda kaççıkıcam acaba
Insallah hele bır 50 olayım,3 kg fazlam olsa da o da sevıncten erır yAteşekkürler kızlar.hep beraber 50 li kiloları da görürüz inş.
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. ben ekim ayının ikinci haftasından beri karatay diyetine devam ediyorum ilk hafta 2 kg verdim sonraki hafta 1 kg geri geldi bu hafta toplamda 2 kg oldu yani. farklı yaptığım hicbirşey yok ilk günden beri hiç kacamak yapmadım neden böyle oldu anlayamadım. aranızda aynı şeyleri yaşayan oldu mu acaba çok umutsuzluğa kapıldım. yorumlarınızı bekliyorum hepinize kolay gelsinbulgurlu da güzel oldu pırasa.tavsiye ederım.
canım 15 zeytını nasıl yedın ya:))))işte menum:
sabah: 2 yumurta
15 zeytın
yarım avuc peynır
domates salatalık
3 kuru kayısı
1 avuc yer fıstıgı
3 adet omega-3
akşam:az etli kuru patlıcan yemegı
3 brd ayran
20 dk yuruyus
üşüdügüm için suyu fazla içemedim.bu saatten sonra tamamlamaya çalışacağım
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. ben ekim ayının ikinci haftasından beri karatay diyetine devam ediyorum ilk hafta 2 kg verdim sonraki hafta 1 kg geri geldi bu hafta toplamda 2 kg oldu yani. farklı yaptığım hicbirşey yok ilk günden beri hiç kacamak yapmadım neden böyle oldu anlayamadım. aranızda aynı şeyleri yaşayan oldu mu acaba çok umutsuzluğa kapıldım. yorumlarınızı bekliyorum hepinize kolay gelsin
diyeti harfiyen yaptım ama spor yapmadım. çok yavaş gitme sebebi bu mu acaba.
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. ben ekim ayının ikinci haftasından beri karatay diyetine devam ediyorum ilk hafta 2 kg verdim sonraki hafta 1 kg geri geldi bu hafta toplamda 2 kg oldu yani. farklı yaptığım hicbirşey yok ilk günden beri hiç kacamak yapmadım neden böyle oldu anlayamadım. aranızda aynı şeyleri yaşayan oldu mu acaba çok umutsuzluğa kapıldım. yorumlarınızı bekliyorum hepinize kolay gelsin
afiyet olsun.bakalım bu şekilde de kilo verebılecekmısınkahvaltı:2 tane haşlanmış yumurta, 1 domates, birkaç yaprak roka ve maydonoz,biraz peynir
öğle:kıymalı karnıbahar, yoğurt, birkaç dilim kavun
ara:1kupa sütlü kahve bir kaşık balda koydum.
akşam:lahana salatası, bir but tavuk, bir tabak ıspanak yemeği.
1 saatten fazla yürüdüm.
Menümde çok eksik var karatay diyetine tam uyamadım henüz.İnşallah birkaç güne tamamlayacağım.
canım 15 zeytını nasıl yedın ya:))))
ı
afiyet olsun canım.
sen de benım gıbı bol kepçesın galıba,az yemek yapamıyorsun
Bugün çok kötüydüm.
Hem kaçamağım var hem sporum yok.
Zaten sporum olunca kaçamağım olmuyor.
eskimasalcım sen yuzunu kapatıp bır resım eklesene,bmi'n 20.4,diyete ihtiyacın yokmus gıbı gorunuyor artık,çok mu takıntı yapıyorsun acaba?
afiyet olsun canım.
sen de benım gıbı bol kepçesın galıba,az yemek yapamıyorsun
afiyet olsun.kuruyemıs de tam kıvamında
teşekkürler asmam
cicim sen çok az yıyorsun ya.
hoca cok az yıyerek zayıflanmaz dıyor.
abur cubur yerıne normal yemek yemelısın.
Insallah hele bır 50 olayım,3 kg fazlam olsa da o da sevıncten erır yA
kızlar diyetım akşam akşam sabote oldu yaa,tam 19:55 de el yapımı çiğköfte getırdıler,yedim valla ,sayısını hatırlamıyorum
2. Öğün:1tabak pırınc ya da bulgur konulmamıs 4 adet dolma(kıymalı -soganlı) ,1bardak ayran,,bırkac bıber(bu meyvem benım c vıtamını ıcerır),bır kase cacık,on zeytın,3cevız,2kuru erık(antıoksıdan),yarım kuru ıncır. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı
Spor: 1 saat ev ısı yaptım,bugun yurumedım evdekılerı saymazsak(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?