fotoların boyutu buyuk canım daha kucuk olursa sorun yok ama bu halıyle baya bı sayfa kaplıyo...ayrıca resım koyunca memnun,koymayınca huzursuz olmayız yanı bızı memnun etmek ıcın ugrasma zaten de sevmıyomussun ...[papadiya
ıyı oluyorda bazen yazılar resımlerın arasında kayboluyo msj sayfanın yarısını kaplıyo vs vs sen hoslanıyosan devam et canım sorun degıl
Sorun bencede yok. hoslanmasam mesaj yollamam. SIKINTI oluyorsa resim paylasmam.
Aslinda sende haklisin ama ben herkesi memmun etmek icin ugrasmayi sevmem.
Geçti mi deve iğne deliğinden Pampiş
Günaydınn :) iş yoğunluğum sebebiyle giremiyorum forumaHerkes iyidir umarım Benim bugün 2 haftam doldu karatayda :) Taşlar yerine oturdu, bir de 3 gün sporun yanına yürüyüşü eklersem yaza hazırım
Kahvaltı özürlü ben yine kahvaltı yapamadımama 4 kuru kayısı, 1 incir, içleri ceviz dolu ve yeşil çay eşliğinde güne başladım. Öğle için yanımda peynir zeytin ve domates var. Akşama spora gideceğim için akşam yemeğim olmayacak....
Canım kolay gelsin günaydın
ben bugün geç kalkmama rağmen kahvaltı etmeden çıkmıyorum pek erken kalksan da yapamıyor musun kahvaltını?
2 öğün yapacaksan 2. öğünün zayıf kalmış bence sağlıklı değil en azından ceviz fındık filan da ye bence ayrıca kalhvaltında yumurta ya da muz yemelisin mutlaka
Pek anaç bir tarafım var galiba... Hele 3.yü istiyorum diye, 2 yıl kocamı ikna etmeye uğraştım. O sıralarda da sprem bankası olayı pek meşhurdu gazetelerde... En son kocama:" Neyse parası verip alıcam... Gel senden olsun" dedim:)))))
Benimki dün 2.5 saat uyudu veeee 11. de uyutmama rağmen gece ayaktaydıanneye yakın olmak iyidir bende yürüyerek 20 dk mesafedeyim iyi oluyor vallahi
insallah atanırsınız leylakım
gelir gelir meraklanma sen gelirde canını bile okur sıpalar
benım 5 senden sonra geldi hayırlısı herseyin datlumm
bacım ne yapayım ya benım velet gündüzleri uyumuyor artık aksam 9 da yatıyor ancak girebiliyorum
aklım fıkrım burda kalıyor
olabülü
Haklısın canım ama ben bu ceviz kayısı ve yemeğimi akşam hazırlamama rağmen ve sabah 05:40'ta kalkmama rağmen 7 deki otobüse zar zor yetiştim
Sabah 8:30 da okulda olmam gerekiyor çünkü imza atıyorum, ağlanacak haldeyim yanii
keten tohumunun sanırım sarı renkli olması gerekiyormuş, benim aldığım eski keten tohumları koyu kahverengi rengindeydi, sarı renkli hiç görmedim aktarlarda, bilgisi olan varmı koyu renklisini yesek bir zararı olu mu
Eki Görüntüle 599715
keten tohumu ile ilgili benim de sorularım var.ben de siyah renkli olanı kullanıyorum, öğütmeden kullanıyorum bu doğru mu?ayrıca kabızlık yapmaması gerekmiyor mu? benim kabızlık sorunum oldu yanlış mı tüketiyorum keten tohumunu?
bende aynı öğütmeden kullanıyorum doğrusuda bu diye biliyorum ama siyah keten tohumu kuş yemi olarak kullanılıyor deniyor
şu linkte bayağı bir bilgi var
AKTEL - Turkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?