Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende aynı öğütmeden kullanıyorum doğrusuda bu diye biliyorum ama siyah keten tohumu kuş yemi olarak kullanılıyor deniyor
şu linkte bayağı bir bilgi var
AKTEL - Turkiye

verdiğin bilgiler için teşekkürler iyiniyetli.ama şimdi hangisini uygulamalıöğütülmüş mü öğütülmemiş mi ? farklı bilgiler olunca insanın kafası karışıyor öğütülünce kaşık kullanmalı acaba:)bu arada demek ki ben kuş yemi yemişim kaç zamandır :) o yüzden sindirim problemi yaşıyorum belki de ...

slm kizlar tekrar geldim cumadan beri karatay yapiyorum..bu defa son olucak ins...

sadece askim canim sinavlarin daha bitmedi galiba.bugun biraz dinlenip moral toplarsin....

evet canım maalesef bitmedi henüz. 3 sınav bitti kaldı 5 Valla iyi oldu aslında soğukta o dağa çıkmak hiç hoşuma gitmiyordu. Evden çıkmayı düşünmüyorum bugün. Akşama arkadaşım gelecek sanırım onunla çalışacağız. Çalışmaya devam yani

Canım ben yoğurdun içine karıştırıp az bekleyip(yumuşaması için) öyle yiyorum.
öğütülmüş pek kullanmıyorum.
işlenmemiş şekilde tüketilmesini öneriyor hocamız. 2. kitap sf 111

Son düzenleme:
sabah kalkinca 1 kahve 2 bardak su
10 gibi kahvalti
2 yumurta teryagli
2 incir
beyaz peynir
1 kase yogurt keten tohumlu
1 c bardagi badem
7 zeytin
semizotu,turp,taze sogan..
aksamada balik,salata,helva dusunuyorum kismetse:)2 litre su ve 2 yesil cayimi ihmal etmiyorum..82.1 ile basladim bakalim ne vermis olacagim 1 hafta icinde..2,5 ay sonra izin var 5 kilo gitse ragziyim..gunluk yarim saatte spor yapiyorum..emziriyodum kucugumu su an sut kesme donemindeyim sadece geceleri veriyorum..boyle iste benden haberler:)

Sağol cnm inşallah ama oğluma astım teşhisi kondu umarım kolay toparlar.

geçmiş olsun oğluşuna canım

gelcek gülümm gelcek inşallahh..
amiinnnn

Erzurumda okullar tatil canım..hadi iyisin..

kısss gece 2-5 nöbeti mi tuttuno saatte niye uyanıktın

sosis zinhar yasak6 kayısı da çok canım

allah kolaylık versin size sersumum
:18::18::18:

aminnnzeytinyağını az kullanmışsın ama canım.zeytinyağı ve doğal terayağı bu diyette serbest.istediğin kadar tüketebilirsin.az tüketirsen kabız olabilrsin

maşallah oğluşunda ne enerji var iyiniyetlim
afiyet olsun canım

evet öğütmeden kullanmak gerekiyo.yerken iyice çiğnemeye çalışkabızlık yapmaması gerekiyo ama:44::44:

akşam pırasa yapmayı düşünüyorum ama pirinç yerine bulgurlu deniyecem. ilk defa deneyecem acaba güzel olur mu. Yapanınız var mı arkadaşlar
pirinç tüketmeyi şuanda istemiyorum çünkü pirinç glisemik indeksi çok yüksekmiş, ani olarak kanda şekeri yükseltiyormuş.

Canım ben yoğurdun içine karıştırıp az bekleyip(yumuşaması için) öyle yiyorum.
öğütülmüş pek kullanmıyorum.
işlenmemiş şekilde tüketilmesini öneriyor hocamız. 2. kitap sf 111

siyah renkli olanını tüketiyorum demiştin dimi canım? günde ne kadar tüketiyosun?eve gidince bakıcam kitaba canım sağolasın...

Merhaba arkadaslar,herkes iyidir insallah? Ben sabah yine doktordaydim,laktozdan dolayi ama kayda deger bisey cikmadi,sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:Bakalim doktor sonuclari nasil degerlendirecek.
Eve geldim ve kahvaltimi ettim:2 haslanmis yumurta,7 zeytin,1 kahve fincani kuruyemis,peynir,2 günkurusu,1 hurma,sögüs domates-salatalik-biber

aksama firinda sebzeli kirmizi et olacak,dünden kalma yemekler de var.Yogurt ve salata esliginde yerim biseyler iste...

spor yapmicam cünkü carsiya yürüyerek gidip geldim

gün icinde görüsürüz yine,simdilik hoscakalin

burda çoğu arkadaş bulgurlu yapıyo pırasayıben pırasa yemediğim için tadı nasıl oluyo bilemiyciiimm

selam kızlarbugün boğaz ağrısıyla uyandım,grip oluyorum galibakahvaltımı yapıp ilaç aldım hemen:2::2:
kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
1 kivi
badem
omega 3

tecrübeli kızlar size bişi sorucam
malumunuz araöğünlü bi plan uyguladığım için karatay yapamıyorum
araöğünde cevzi fındık olsa sanırım ayarını kaçırıyorum
arada kefir veya süt kullanabiliyor muyuz?kitaplardfan aklımda böyle bişey kalmamış sonuçta arada sütlü kahve içiliyor, süt içilse de olur gibime geliyor ama öte yandan sütte de karbonhidrat var( az da olsa). :44: ne dersiniz süt-kefir arada oluyo mu şimdi

selam kızlarbugün boğaz ağrısıyla uyandım,grip oluyorum galibakahvaltımı yapıp ilaç aldım hemen:2::2:
kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
1 kivi
badem
omega 3

geçmiş olsun
hemen mutfağa koşarak gidiyorsun 1 diş sarmısağı tırnak değdirmeden bıçak yardımı ile soyup hap gibi suyla yutuyorsun bu bademcik için.. boğazındaki enfeksiyonu hisseder hissetmez yaparsan ilwerlemeden halletmiş oluyorsun
2. operasyon gribe: elma kabuğu+elma+ayva+ karabiber+2-3 karanfil +1 zencefil veya bunlardan hangisi elinde varsa demleyip iç,

sağol canımevde var hepsi,yapıcam şimdi

merhaba kizlar,

karatay diyetini arastirdim cok mantikli buluyorum.
size iki sorum olacak:
ekmek ve makarna sagliksiz degil aslinda, neden yasak acaba?
birde günde üc ögün metabolizmanin yavaslamasina sebep olmuyormu?

tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…