merhaba kizlar,
karatay diyetini arastirdim cok mantikli buluyorum.
size iki sorum olacak:
ekmek ve makarna sagliksiz degil aslinda, neden yasak acaba?
birde günde üc ögün metabolizmanin yavaslamasina sebep olmuyormu?
tesekkürler
akşam pırasa yapmayı düşünüyorum ama pirinç yerine bulgurlu deniyecem.ilk defa deneyecem acaba güzel olur mu. Yapanınız var mı arkadaşlar
pirinç tüketmeyi şuanda istemiyorum çünkü pirinç glisemik indeksi çok yüksekmiş, ani olarak kanda şekeri yükseltiyormuş.
tecrübeli kızlar size bişi sorucam
malumunuz araöğünlü bi plan uyguladığım için karatay yapamıyorum
araöğünde cevzi fındık olsa sanırım ayarını kaçırıyorum
arada kefir veya süt kullanabiliyor muyuz?kitaplardfan aklımda böyle bişey kalmamışsonuçta arada sütlü kahve içiliyor, süt içilse de olur gibime geliyor ama öte yandan sütte de karbonhidrat var( az da olsa). :44: ne dersiniz süt-kefir arada oluyo mu şimdi
merhaba kizlar,
karatay diyetini arastirdim cok mantikli buluyorum.
size iki sorum olacak:
ekmek ve makarna sagliksiz degil aslinda, neden yasak acaba?
birde günde üc ögün metabolizmanin yavaslamasina sebep olmuyormu?
tesekkürler
siyah renkli olanını tüketiyorum demiştin dimi canım? günde ne kadar tüketiyosun?eve gidince bakıcam kitaba canım sağolasın...
Ben pırasayı bulgurlu yapıyorum çok koymuyorum ama yarım cay bardagı kadar pirinçliden daha güzel oluyor bence
Kuruyemiş biz sadece sabah yiyoruz. 1 çay bardağını geçmemesi iyi oluyor. bende başlarda abartıyordum ki 3. haftam cuma dolacak. Azalttım.Arada ayran iyi olur diyebilrim bence.Gece olsa süt diyo sanırım hocamız yanılıyorda olabilirim tabii:26::26:
Ekmeğin ve makarnanın glisemik indeksi yüksek olduğu için önerilmiyor. Metobolizmayı yavaşlatmıyor öğünler arası 4-5 saat olduğunda leptin denen hormanı salgılıyor ve yağ yakımı oluyor. Kahvaltını iyi yapmışsan acıkmıyorsun zaten. yemeye de ihtiyac duymuyorsun ara öğün.
kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var ...hani kuru meyveyi de sabahları tüketmek gerekiyor ya ,,o zaman kahvaltıda mı tüketmek lazım,,kahvaltı sonrası yersek leptin hormonu salgılanmaz mı..Ben pırasayı bulgurlu yapıyorum çok koymuyorum ama yarım cay bardagı kadar pirinçliden daha güzel oluyor bence
Kuruyemiş biz sadece sabah yiyoruz. 1 çay bardağını geçmemesi iyi oluyor. bende başlarda abartıyordum ki 3. haftam cuma dolacak. Azalttım.Arada ayran iyi olur diyebilrim bence.Gece olsa süt diyo sanırım hocamız yanılıyorda olabilirim tabii:26::26:
Ekmeğin ve makarnanın glisemik indeksi yüksek olduğu için önerilmiyor. Metobolizmayı yavaşlatmıyor öğünler arası 4-5 saat olduğunda leptin denen hormanı salgılıyor ve yağ yakımı oluyor. Kahvaltını iyi yapmışsan acıkmıyorsun zaten. yemeye de ihtiyac duymuyorsun ara öğün.
kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var ...hani kuru meyveyi de sabahları tüketmek gerekiyor ya ,,o zaman kahvaltıda mı tüketmek lazım,,kahvaltı sonrası yersek leptin hormonu salgılanmaz mı..
yada aralarda süt ya da ayran içersek yine leptin hormonunun salgılanmasını önlemiş olur muyuz?
öğün araları 4 saat olmalı ya ..yani arada ayran süt ya da kuru kayısı nasıl yiyeceğiz...
kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var ...hani kuru meyveyi de sabahları tüketmek gerekiyor ya ,,o zaman kahvaltıda mı tüketmek lazım,,kahvaltı sonrası yersek leptin hormonu salgılanmaz mı..
yada aralarda süt ya da ayran içersek yine leptin hormonunun salgılanmasını önlemiş olur muyuz?
öğün araları 4 saat olmalı ya ..yani arada ayran süt ya da kuru kayısı nasıl yiyeceğiz...
bu gece süt mevzusunu gene buradan okumuştum sanırım aklımı çelen de bu oldu açıkcası, sütü gece içiyorsak arada da içeriz
tabiki,kuru meyveyi de kahvaltıda tüketmelisin.ara öğün yok karatayda.aralarda sadece şekersiz kahve,süt,bitki çayı,ayran tüketebilirsin
süt ve ayranın gecesi gündüzü yok arkidişleristediğiniz zaman için
bir sınır var mı peki ..yani ne bileyim ..günde 2 bardak ayran ve 2 bardak süt gibi ..fazlası olmamalı gibi..
tabiki,kuru meyveyi de kahvaltıda tüketmelisin.ara öğün yok karatayda.aralarda sadece şekersiz kahve,süt,bitki çayı,ayran tüketebilirsin
hayır canım sınır yok.tek şart ayran tuzsuz,süt de şekersiz olacak:112::112::112:
arada süt dedi ayran dedi leylak dediyse tamam bi de böyle denerim ara öğünlerimi , nasıl olsa içinde karbonhidrat az değil mi
arada süt dedi ayran dedi leylak dediyse tamam bi de böyle denerim ara öğünlerimi , nasıl olsa içinde karbonhidrat az değil mi
içerim ben de artık ..benim ayranım biraz yağlı oluyor..yoğurdum da yağlı oluyor...ben kendim yapıyorum..sütü getiren teyzenin sütü çok yağlı ..ama yine de içerim ..yağ sınırlaması yoktu hatırladığım kadarıyla karatay diyetinde..
Bruce 'la arası düzelmedi.Çok dedim yuvanı bozma ama dinletemedimsağol canım..sen de hoşgeldin aramıza..
komşuların güzel lafları hatrına dayan meleğim..tut kendini yeme kısss
müthiş fistuk diyorumm
lpg li araç varsa boşa gitmeseydi yediklerin yawww
ben de biyerden çıkarıcam bu hatunu diyodum..kıss onun eski kocası Bruce benim ilk aşkalarımdandır o da geldi mi bacıımm..
.
ben de dün mercimek yimeği yiyince gaz stokladım sanırsam..onun şişkinliğidir de mi bu..yoksam + falan deyilimdir yanee
Listeyi ben yapayım o zaman
ben liste yapcektim biliyonuz ..sıkıyönetim amiriyim ..ee hakkari ondan öte ramaska yanii ..haliylen kar 2 metre gelemen ..çocuklar heba olur yollarda kargoda.
başkaaa:44::44: listeyi yapan 1 yıl izinli(yeni kural koydum) falan filan yaniii..Annane işini çok iyi düşünmüşsünüz tebriks bravoss diyorumm..
ay o converse deli ediyor beni.Her rengi var bizde.Hele de okul formasının (turuncu toprak kombineli) altına mavi converseleri giymesi iyice çileden çıkartıyor.Birde orginal olacakmış:26:Bir kere pazardan aldıydım (ucuz diyeben de takdirss ediyom valla
amanınn sakın yapıştırma o vakit
kıss bu sıralar bol bol patlıcan ye bence nikotini bol biliyon
alaamm yareppim..alemsin.. neyse ki kabul etmiş enişte
çok arttı parasını kenara koyiim de içmeyyim demiyo da bak şuna
kıss alllaammm benim kıss da aynı..karda bilem Convers giycek manyak. ..kıss bi de o çuval ayakkabılar bi ayaanı kokutuyor ..ben başka arkadaşlardan da duydum onların kısslarda da oluyormuş ayak kokusu conversten..uleyyn çuvala bissürü para ver bi de kokusunu çek
çizmeye geçtik te kurtulduk valla kokudan
sen de organik diyenlerdensin hee..benim babamda organik içiyomuşşş
geçmiş olsun canım..çocukların bünyesi çok kuvvetli canım..Atlatır merak etme..
hoşgeldin aramıza.
ee yanii uyu gariii
ben de ramaskam topiktedir onu yakalarım dediydim de çok erken gelmişin bebeemm..
kıss artık saat ayarı yapıyom senin için bur da 2.30 sa orada 8.30 dur ..kısını doyurup gelir diyordum
İyiyim bacım ,sen nörüyon ?melexinim nörüyon bacım
İyiyim bacım ,sen nörüyon ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?