- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Leylakım ve meleksinim hoşgeldiniz kızlar..
Bende bugün yayıla yayıla kahvaltı ettim sakincene..
Kahvaltım;
-8 zeytin
-birz çecil peynir
-iki haşlanmış yumurta
-1 çay bardağı badem
-1 kuru incir
-şekersiz çay
sen de hoşgeldin bebişimafiyetler olsun
arkadaşlar merhaba;
bende karatay diyetini hem sağlıklı bulduğum hemde kilo vermek istediğim için başlıyacam. kitabını da okudum fakat ben yumurta yiyemiyorum. hemde hiç ağzıma bile süremiyorum hiçbir şeklini. bu nedenle sabah kahvaltılarında yumurta yerine ne yiyebilirim. mesela zaten 2 haftadır ekmek pilav falan yemiyorum. ama en büyük sorunum yumurta ve kahvaltı problemi. Yumurtadan başka neler olabilir. teşekkürler...
akşam pırasa yapmayı düşünüyorum ama pirinç yerine bulgurlu deniyecem.ilk defa deneyecem acaba güzel olur mu. Yapanınız var mı arkadaşlar
pirinç tüketmeyi şuanda istemiyorum çünkü pirinç glisemik indeksi çok yüksekmiş, ani olarak kanda şekeri yükseltiyormuş.
Sağol canım benim
Sabah kahvaltıda yumurta yiyemiyorsanız eğer ithalse 1 yerli ise 2 tane muz yiyebilirsiniz..
Hoşgeldiniz bu arada..
Vay beee , ne kadınlar var yawww , valla hayran oldum azmine . Ayrıca da üçüncünün de kocandan olması iyi olmuş , ikna olmakla iyi bi iş yapmış kendisi , gerçi ikna olmayıp da ne yapacakmış de mi ? Ayyy sigara içemiyorum ya çok pis çeneme vurdu , kaçın kurtarın kendinizi...
Sağol cnm inşallah ama oğluma astım teşhisi kondu umarım kolay toparlar.
fazla kaçırmazsan iyi olur senin için tabii..
gül arda bi gelip bize cee ee diyip çıkıyor..evet maşallah çok azimli bir arkadaşımız.
ben eş mazeretiyle hakkarideyim canım..eşim asker..2 yıl buradayız ben Radyoloji Teknikeriyim...bize tatil yok2 yıl diyorum ama 5-6 ayımız bitti çok şükür..hayırlısıyla bitirip dönücez batıya..
bizler birbirimizi aylardır hatta bazılarımız 1-2 yıldır tanıyor.arkadaşlık çok müthiş topiğimizde..ama yeni gelenler de hemen aramıza kaynaşıyor..yeter ki anlaşmak ve uyum olsun..insanı motive ediyor..herşeyimizi paylaşırız biz anlamışsındır..Aile gibiyiz artık..
kar yolları kapadı evden çıkamıyoruz..eşim kesin gitmiyor bugün ama ben şehir içi minübüsler çalışmaya başlarsa mecburen gidicem:18::18:..işkence adeta
sabah
tereyağlı kaşarlı omlet
2-3 kaşık yoğurt
peynir..
Benimki dün 2.5 saat uyudu veeee 11. de uyutmama rağmen gece ayaktaydıuykusuzummmmmmmmmmm
Sabah: Ilk kalktigimda 1 Büyük Fincan nescafe sekersiz, sütsüz.
9 tane siyah zeytin, 4 tane ceviz, 1 yks cökelek. 1/4 salatalik, 1 tas yogurt.
2 tane siyah kaysi. 1 Büyük bardak cay.1 bardak Su.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
fazla kaçırmazsan iyi olur senin için tabii..
gül arda bi gelip bize cee ee diyip çıkıyor..evet maşallah çok azimli bir arkadaşımız.
ben eş mazeretiyle hakkarideyim canım..eşim asker..2 yıl buradayız ben Radyoloji Teknikeriyim...bize tatil yok2 yıl diyorum ama 5-6 ayımız bitti çok şükür..hayırlısıyla bitirip dönücez batıya..
bizler birbirimizi aylardır hatta bazılarımız 1-2 yıldır tanıyor.arkadaşlık çok müthiş topiğimizde..ama yeni gelenler de hemen aramıza kaynaşıyor..yeter ki anlaşmak ve uyum olsun..insanı motive ediyor..herşeyimizi paylaşırız biz anlamışsındır..Aile gibiyiz artık..
verdiğin bilgiler için teşekkürler iyiniyetli.ama şimdi hangisini uygulamalıöğütülmüş mü öğütülmemiş mi ? farklı bilgiler olunca insanın kafası karışıyor öğütülünce kaşık kullanmalı acaba:)bu arada demek ki ben kuş yemi yemişim kaç zamandır :) o yüzden sindirim problemi yaşıyorum belki de ...
selam kızlarbugün boğaz ağrısıyla uyandım,grip oluyorum galiba kahvaltımı yapıp ilaç aldım hemen:2::2:
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
1 kivi
badem
omega 3
tamam ara öğün olarak bunları içebiliyorum..anladım teşekkürler ...
acıkmaya başladım yemek muhabbeti olunca
ben şimdiden süzüldüm biraz kızlar ya ..3. günde..
arkadaşlar merhaba;
bende karatay diyetini hem sağlıklı bulduğum hemde kilo vermek istediğim için başlıyacam. kitabını da okudum fakat ben yumurta yiyemiyorum. hemde hiç ağzıma bile süremiyorum hiçbir şeklini. bu nedenle sabah kahvaltılarında yumurta yerine ne yiyebilirim. mesela zaten 2 haftadır ekmek pilav falan yemiyorum. ama en büyük sorunum yumurta ve kahvaltı problemi. Yumurtadan başka neler olabilir. teşekkürler...
merhaba hanımlar 3.gün listemi sunuyorum sizlere ama sanırım grip oluyorum boğazım cok ağrıyor.
sabah:
2 yumurtalı tereyaglı omlet
8zeytin
avuciçi kadar peynir
3-4 ceviz
3 yaprak marul
öğle:
1tabak bamya
200gr yogurt
salata
dün bir doğumgünü pastası ve bir kase aşureye direndim yemedim. umarım emegımın karsılıgını alırım
vitamin al canım ilerlemden gecmiş olsun
aman canımcım sen uyumuşsun ya önemli olan okizlar merhaba...
sersum canim ya beklemissin o kadar...dun gece benim uyumam 3 u buldu 5 te uyandim.topige biraz baktim kahvalti yaptim.kendime gelmek icin dus alip yattim.biraz uyumusum...ancak kendime geldim...
erken saatte kimse olmuyor diye ugramamistim...bilseydim kesin gelirdim canim...
he kızz..2.5 ta bi kalktım 5 e kadar uyku yokkısss gece 2-5 nöbeti mi tuttuno saatte niye uyanıktın
allah kolaylık versin size sersumum:18::18::18:
ben hep bulgurlu yapıyorum çok güzel oluyor..akşam pırasa yapmayı düşünüyorum ama pirinç yerine bulgurlu deniyecem.ilk defa deneyecem acaba güzel olur mu. Yapanınız var mı arkadaşlar
pirinç tüketmeyi şuanda istemiyorum çünkü pirinç glisemik indeksi çok yüksekmiş, ani olarak kanda şekeri yükseltiyormuş.
selam kızlarbugün boğaz ağrısıyla uyandım,grip oluyorum galiba kahvaltımı yapıp ilaç aldım hemen:2::2:
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
1 kivi
badem
omega 3
he kızz..2.5 ta bi kalktım 5 e kadar uyku yok5 te sızmışım 6.30 da kalktım..sürüne sürüne işe gittim..ayrıntılar az sonra..
sende mi brütüss..benim boğazım hala geçmedi bugün kbb ci antibiyotiğe başlayalım artık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?