Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakım ve meleksinim hoşgeldiniz kızlar..
Bende bugün yayıla yayıla kahvaltı ettim sakincene..
Kahvaltım;
-8 zeytin
-birz çecil peynir
-iki haşlanmış yumurta
-1 çay bardağı badem
-1 kuru incir
-şekersiz çay

sen de hoşgeldin bebişimafiyetler olsun

arkadaşlar merhaba;
bende karatay diyetini hem sağlıklı bulduğum hemde kilo vermek istediğim için başlıyacam. kitabını da okudum fakat ben yumurta yiyemiyorum. hemde hiç ağzıma bile süremiyorum hiçbir şeklini. bu nedenle sabah kahvaltılarında yumurta yerine ne yiyebilirim. mesela zaten 2 haftadır ekmek pilav falan yemiyorum. ama en büyük sorunum yumurta ve kahvaltı problemi. Yumurtadan başka neler olabilir. teşekkürler...

sen de hoşgeldin bebişimafiyetler olsun

Sağol canım benim

Sabah kahvaltıda yumurta yiyemiyorsanız eğer ithalse 1 yerli ise 2 tane muz yiyebilirsiniz..
Hoşgeldiniz bu arada..

ben cogunluk bulgurlu yapiyorum cok lezzetli oluyor..bol limon esliginde himmm..

merhaba hanımlar 3.gün listemi sunuyorum sizlere ama sanırım grip oluyorum boğazım cok ağrıyor.

sabah:
2 yumurtalı tereyaglı omlet
8zeytin
avuciçi kadar peynir
3-4 ceviz
3 yaprak marul
öğle:
1tabak bamya
200gr yogurt
salata

dün bir doğumgünü pastası ve bir kase aşureye direndim yemedim. umarım emegımın karsılıgını alırım

250 ml tam yağlı süt:1 büyük su bardağı: 12 gram karb. glisemik indeksi 27
200 gram tam yağlı yoğurt:1 kase: 9 gram karb. gl. indeks:36
120 gram golden elma:1 minik elma: 16 gr. karb. gl. indeks :39

Hakettim kız ben bu çocuğu. Adam bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla dedi. Ben de anlaştık dedim:))) Bende de polikisti over var. Menstrüasyon periyodu 45-60 gün arası bir yerlerde... Yumurtlama zamanı ne zaman Allah bilir. Ha bugündür, ha yarın derken... Töbe töbe... RTÜK e takılıcaz şimdi:))))

Sağol cnm inşallah ama oğluma astım teşhisi kondu umarım kolay toparlar.

Atlatır Allahın izniyle. Kaç yaşında oğlun?

Gerçekten de aile gibi olduk. Sevindiğim bişey olunca da, üzüldüğüm bişey olunca da sizinle paylaşmak istiyorum hemen

Naptın acaba, gittin mi işe? Bir de sabaha kadar oturmuşsun gece

Benimki dün 2.5 saat uyudu veeee 11. de uyutmama rağmen gece ayaktaydı uykusuzummmmmmmmmmm

Hepiniz ayakta mıydınız dün gece? Hasta falan değildir inş. oğluş...

Sabah: Ilk kalktigimda 1 Büyük Fincan nescafe sekersiz, sütsüz.
9 tane siyah zeytin, 4 tane ceviz, 1 yks cökelek. 1/4 salatalik, 1 tas yogurt.
2 tane siyah kaysi. 1 Büyük bardak cay.1 bardak Su.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

Canım, sen biliyorsundur zaten ama yine de yazayım dedim. Nescafe yasak.

HTML:

gül faecden giremiyorum ama buralardayım dedi
bende 16 aydır buradaım

ögütülmüş kullanmak istiyorsan bekletmemek lazım
ögütmeden kullanıyorsan iyice çignemelisin ve 1 cay kasıgından fazlası ishal yapabilir

selam kızlarbugün boğaz ağrısıyla uyandım,grip oluyorum galibakahvaltımı yapıp ilaç aldım hemen:2::2:
kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
1 kivi
badem
omega 3

vitamin al canım ilerlemden gecmiş olsun

tamam ara öğün olarak bunları içebiliyorum..anladım teşekkürler ...
acıkmaya başladım yemek muhabbeti olunca
ben şimdiden süzüldüm biraz kızlar ya ..3. günde..

3 günde

muz yiyebilrsin tatlım

kızzzzz gece gece amma cene yapmısnız
bende diyorum benım pc nin saat ayarımı bozuk :111::111::111::111::111::111::111:

Slm arkadaslar..
Bu ilaç beni cok etkiliyor.gece üçe kadar ayaktayım.uyuyamıyorum bi türlü..
Tabii hal böyle olunca öğlen 12ye kadar iğrenç bi şekilde uyudum.
Öğlen yemeğim k.fasulye pilav.aksamada ıspanaklı börek yaptım kendi açtığım m.siz hamurdan.
Kızlar bugün dr.gürkan kubilay solusitan diye bir tozdan bahsetti.vücuttaki yağların yakılmasını sagliyormus..kullanan bilen varmı?

Son düzenleme:

afiyet olsun canımyemediklerin için de

vitamin al canım ilerlemden gecmiş olsun

sağol canım,aldım

Selam arkadaşlar. Bugün çocuklar evde olduğu için güzel bir kahvaltı yapalım dedik ama dün hava koşullarından dolayı alışveriş yapamadığımız için evde pek birşey kalmamıştı. İnşallah bugün koçiş giderde akşam alır birşeyler.

Sabah kahvaltım :
Omlet (Yalnız içinde 2 tatlı kaşığı un var)
Peynir
Şekersiz çay.
Öğle sadece kısır yedim ama biraz ölçüyü kaçırdım. Söz konusu kısır olunca gözüm pek birşey görmüyor.
akşamda bir kase çorba içerim belki, biraz da fındık. Çünkü şu an çok tokum.

aman canımcım sen uyumuşsun ya önemli olan o..dinlenmişindir biraz..beni de uyku tutmadı bidaha ki sefere karşılaşırız artık canım
kısss gece 2-5 nöbeti mi tuttuno saatte niye uyanıktın

allah kolaylık versin size sersumum
:18::18::18:
he kızz..2.5 ta bi kalktım 5 e kadar uyku yok 5 te sızmışım 6.30 da kalktım..sürüne sürüne işe gittim..ayrıntılar az sonra..

ben hep bulgurlu yapıyorum çok güzel oluyor..
selam kızlarbugün boğaz ağrısıyla uyandım,grip oluyorum galibakahvaltımı yapıp ilaç aldım hemen:2::2:
kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
1 kivi
badem
omega 3

sende mi brütüss.. benim boğazım hala geçmedi bugün kbb ci antibiyotiğe başlayalım artık dedi

bugün erkenden uyursun artık bebişim
evet canım ya,o kaa şey içtim hala acıyo,soğuklar mahvetti bizi

anladım ki buraya takip etmek zor :) en son gece yazmıştım,okuyamadım hepsini ...
sersum,oltu'dayım canım ben..burada sadece pazartesi tatildi,bugün tıpış tıpış gittim okula..üstelik 8deki dersim içn 6.30 gibi kalkıyordum,7.20de uyandım!belki tatildir umuduyla bir arkadaşı aradım sabah..cık... kızı giyindirsin diye eşimi uyandırdım..kahvaltı da yapamadı yavrucuğum..yanına kek verdim dün akşam yaptığım..
bu arada sadece orucumu açtım,yarım küçük ayva ve birkaç badem yedim,eşimi bekliyorum balık salata yiyelim diye...açım uleyyynnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…