Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi yapmışın kıss söylememekle..mavi ay da aşıktım ben ona.. madem hastaymış bana hayal kırıklığına uğratmayalım hatunu

kıss yermi onlar sahtesini benim ki de aynı rengarenk..hala da doymadı istiyor..bi de 2 yılda ayakları büyüdü zayii olanları saymıyom..artık markafo.ide,mor.ipoda falan convers indirimi takip eder oldum

alaamm yareppim adamı kandırmışsın kıss resmen
bir aileyis bisss..

gittim bacım gittim ama çok kötü fenaayydı..ayrıntılar azz sonraa

HTML:

gül faecden giremiyorum ama buralardayım dedi
bende 16 aydır buradaım

kızzzzz gece gece amma cene yapmısnız
bende diyorum benım pc nin saat ayarımı bozuk :111::111::111::111::111::111::111:

ben bu diyetle kilo aldım

garipp

Önce SERSUMCUm ve LEYLAKIM(burada oldugunuz icin :))) sonra da herkesllere mehaba,

ögleden sonra 60 dak: yürüdüm :)))

aksamki yemekse:firinda izgara et,karnabahar salatasi(firinda yapmaya üsendim(,yogurt olacak.

Bugün verilen laktoz tüm bagirsaklarimi bosaltti,fena ishal yapti beni ama sonucunda duyarli olmadigim cikti(dr ile henüz görüsmedim,hemsire söyledi) Olmadi YORK testi yaptiracam valla(ILLAKI BISEY BULCAMYA KENDIMDE)

Leylakcim canim gecmis olsun tekrar,nasil oldu bogazin?
SERSUMUM sen de düzelememisssin,al antibotigi de rahatla bari artik,seninki epey oldu...

BIrde ketentohumundan bahsediyliyordu,ben de ögütmeden yogurduma katiyorum yada sabahlari 1 tatli kasigi yari cigner,yari diri yutuyorum ama beni hic ishal falan yapmadi,keske yapsa da rahatlasam biktim bu kabizlik ve gaz sikayetinden

teşekkür ederim canım benim
testlerin sorunsuz çıkmış sevindim canım

menülerin ziporun züüpper valla

bugün yaklaşık 3.5-4 saatlik uykuyla bir de karla mücadele ettim..

sabah söylemiştim yollar çok kötü diye..arkadaşları aradım bizim burada sivilde oturan bir arkadaş gelmiş zor da olsa..minübüsler tek tük te olsa çalışıyor dediler..

haydi bismillah deyip eşimle yola çıktık..o lojmandan anayola kadar benimle geldi..tipi son sürat devam ediyor..minübüs 10 dk sonra ters istikametten geldi bindik az ilerden döncez dedi..döndük kaldı..zincirin biri kopmuş..yarım saatte yeni zinciri taktılar..çıktık yola ama Allaha emanet tabi ben hastaneye kadar çıkıcaz zannederken yarı yolda indirildik buraya kadar dediler..gerisi tabanvay..20 dk kadar yolcu kızlardan biriyle kolkola kah düşe kalka bata çıka hastaneye ulaştım..ama bittim tabii..

arkadaşlar halimi görünce üzüldüler..neyse bununla bitmedi.dönüşümde minübüsler çalışmıyor taksi çağırdım..taksi 30 dk da geldi..tek şeritte kah 100 m ileri 300 metre geri(karşıdan araba gelince 2 araç yanyana geçemiyor.) abla yarın daha kötü olur dedi..eve geldim ama inanın ömrümden ömür gitti..yarın için arkadaşlara yarın ben gelmiyeyim sonra da ben sizi idare edeyim dedim çünkü çookk zor gitmek ve gelmek..sağolsunlar tamam abla hallederiz dediler..bakalım..yarın ola hayrola

şekil2A diyorum.
.

1-2-3 nolar lojmanlar..2 numero kantinimiss çatısı gözüküyo..3 numero hastaneden hakkari görünüş.4 numero hastane bahçesi gömülmüş ambulanslar

sağol canım..alcam artık antibiyotiği daha fazla ilerlemeden

seninde tahlillerin iyi çıkmışş o York testi çok da güven vermiyor bana sanki para tuzağı gibi geliyor..ama tabii yine de sen bilirsin canım

amaniiin o kar ne öyle sersumumvalla allah size ve bu şartlardaki herkese kolaylık versinallahtan arkadaşların yarın idare edeceklermiş,çok zor yaa
:106::106::106:

tühh ben merkezdesin diye sevindiydim senin adına..neyse geçmiş olsun canım..

öğlen

2 kase yoğurt çorbası
2 köfte

akşam

tavuk sote
yoğurt

şimdi de çay çayy

amaniiin o kar ne öyle sersumumvalla allah size ve bu şartlardaki herkese kolaylık versinallahtan arkadaşların yarın idare edeceklermiş,çok zor yaa
:106::106::106:

sağol bebişim amiinn..tabii bu görüntüler sabah çekildi kar hiç durmadı şimdiki halini bir düşün

Ögle. 1 dilim cavdar ekmegi, kizartilmis ringa baligi 75 gr, 1 kücük muz, 1 avuc badem. su. arkadasimdaydim
Kültür evine gittim. Kagitttan örme Cüzdan yapmaya, bu gidisle biraz sürer, zor birseye benziyor yapmasi.
Ben yapinca onuda paylasacagim ins. Biraz sabirli olmaliyim..
Orada neler yiyorlar neler. Ben sadece süzme kahve ictim. Icim gitti ama tartida + cikmak istemedigim icin.
Israrlara dayandim Cixs dedim yemedim.

Aksam, 4 kasik bulgur pilav yarim tas yogurt. 1 tas lahana bugulamasi.
Su, yesil cay.
5. Km yürüdüm. Fitnese gitmeyi gözüm almadi.

Yarinda arkadasim disarda yemege davet etti. ne yesem ki.?? Orada.
Eminim yine dönerciye gidecegiz.

Son düzenleme:
Kızlar herekse merhaba ,
Leylakım geçmiş olsun nasıl bademcik durumu ? Sersumcum sana da geçmiş olsun hayatım , ayrıca da o nasıl bi kardır öyle bacım?Adamı yutar da Nisan'da kar kalkınca cesedin bulunur valla.Renkli giyinin kıss dışarı çıkarken , içine gömülürseniz farketsinler Aaa bu 3 ne kadar tatlıymış yaw bayıldım
Kısslar , sigarasız 72 saati atlattım.Dün akşamdan beri canımdam can çıktı yeminle...Gece de 1 saat bile uyumamışımdır , sabaha kadar tavana baktım.Benim gibi hayvani uyuyan bi insan için çok değişik bi tecrübe oluyor.Son 3 gecede toplam 5 saat uyumadım sanırım.Neyse dünden beri hayalini kurduğum sigarayı henüz yakmadım.Bakalım bu akşam n'olucak?
İskenderunlu , yalnız diilsin ben de uyuyamıyorum , kaç gün oldu sigara içmeyeli , nasıl gidiyo ?

bademcik durumu aynı bebişim,hem ağrıyo hem de gıdıklanıyo gibi
valla süpersin bebişim
şeytana uyup da içeyim deme sakın,çantayı yersin sonra heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…