iyi yapmışın kıss söylememekle..mavi ay da aşıktım ben ona..Bruce 'la arası düzelmedi.Çok dedim yuvanı bozma ama dinletemedimGenç sevgili yaptıydı kendine o da aldattı bunu Falıma bakıver diye gelmiş zati Hergün arar sağolsun Yüzyüze epeydir görüşmüyorduk malum mesafe uzak.İyi oldu be.Sizlere de selamı var.Takip ediyormuş bizi.Hele sersuma hastayım dedi kızzzzzz.Demedim tabii Sersum senin eski kocaya eskiden askıntıydı diye
Listeyi ben yapayım o zaman
ay o converse deli ediyor beni.Her rengi var bizde.Hele de okul formasının (turuncu toprak kombineli) altına mavi converseleri giymesi iyice çileden çıkartıyor.Birde orginal olacakmış:26:Bir kere pazardan aldıydım (ucuz diye) fırlattı "bunlar orginal değil,kusurabakma anne seni kazıklamışlar " (pazardan aldığımı söylememiştim ,neresinden anladı hala anlamış değilim.Eviriyom çeviriyom her yanı aynı :26:)
alaamm yareppim adamı kandırmışsın kıss resmenHakettim kız ben bu çocuğu. Adam bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla dedi. Ben de anlaştık dedim:))) Bende de polikisti over var. Menstrüasyon periyodu 45-60 gün arası bir yerlerde... Yumurtlama zamanı ne zaman Allah bilir. Ha bugündür, ha yarın derken... Töbe töbe... RTÜK e takılıcaz şimdi:))))
Gerçekten de aile gibi olduk. Sevindiğim bişey olunca da, üzüldüğüm bişey olunca da sizinle paylaşmak istiyorum hemen
Naptın acaba, gittin mi işe? Bir de sabaha kadar oturmuşsun gece
k.
HTML:
gül faecden giremiyorum ama buralardayım dedi
bende 16 aydır buradaım
kızzzzz gece gece amma cene yapmısnız
bende diyorum benım pc nin saat ayarımı bozuk :111::111::111::111::111::111::111:
ben bu diyetle kilo aldım
afiyet olsun canim2.öğünüm
5 tane tavuk kanat
5 kaşık bulgur pilavı
küçük kase yoğurt
yavas veren (benim gibi)var ama kilo alan bir seni duydum.COk garipben bu diyetle kilo aldım
Önce SERSUMCUm ve LEYLAKIM(burada oldugunuz icin :))) sonra da herkesllere mehaba,
ögleden sonra 60 dak: yürüdüm :)))
aksamki yemekse:firinda izgara et,karnabahar salatasi(firinda yapmaya üsendim(,yogurt olacak.
Bugün verilen laktoz tüm bagirsaklarimi bosaltti,fena ishal yapti beni ama sonucunda duyarli olmadigim cikti(dr ile henüz görüsmedim,hemsire söyledi) Olmadi YORK testi yaptiracam valla(ILLAKI BISEY BULCAMYA KENDIMDE)
Leylakcim canim gecmis olsun tekrar,nasil oldu bogazin?
SERSUMUM sen de düzelememisssin,al antibotigi de rahatla bari artik,seninki epey oldu...
BIrde ketentohumundan bahsediyliyordu,ben de ögütmeden yogurduma katiyorum yada sabahlari 1 tatli kasigi yari cigner,yari diri yutuyorum ama beni hic ishal falan yapmadi,keske yapsa da rahatlasam biktim bu kabizlik ve gaz sikayetinden
Önce SERSUMCUm ve LEYLAKIM(burada oldugunuz icin :))) sonra da herkesllere mehaba,
ögleden sonra 60 dak: yürüdüm :)))
aksamki yemekse:firinda izgara et,karnabahar salatasi(firinda yapmaya üsendim(,yogurt olacak.
Bugün verilen laktoz tüm bagirsaklarimi bosaltti,fena ishal yapti beni ama sonucunda duyarli olmadigim cikti(dr ile henüz görüsmedim,hemsire söyledi) Olmadi YORK testi yaptiracam valla(ILLAKI BISEY BULCAMYA KENDIMDE)
Leylakcim canim gecmis olsun tekrar,nasil oldu bogazin?
SERSUMUM sen de düzelememisssin,al antibotigi de rahatla bari artik,seninki epey oldu...
BIrde ketentohumundan bahsediyliyordu,ben de ögütmeden yogurduma katiyorum yada sabahlari 1 tatli kasigi yari cigner,yari diri yutuyorum ama beni hic ishal falan yapmadi,keske yapsa da rahatlasam biktim bu kabizlik ve gaz sikayetinden
bugün yaklaşık 3.5-4 saatlik uykuyla bir de karla mücadele ettim..
sabah söylemiştim yollar çok kötü diye..arkadaşları aradım bizim burada sivilde oturan bir arkadaş gelmiş zor da olsa..minübüsler tek tük te olsa çalışıyor dediler..
haydi bismillah deyip eşimle yola çıktık..o lojmandan anayola kadar benimle geldi..tipi son sürat devam ediyor..minübüs 10 dk sonra ters istikametten geldi bindik az ilerden döncez dedi..döndük kaldı..zincirin biri kopmuş..yarım saatte yeni zinciri taktılar..çıktık yola ama Allaha emanet tabi ben hastaneye kadar çıkıcaz zannederken yarı yolda indirildik buraya kadar dediler..gerisi tabanvay..20 dk kadar yolcu kızlardan biriyle kolkola kah düşe kalka bata çıka hastaneye ulaştım..ama bittim tabii..
arkadaşlar halimi görünce üzüldüler..neyse bununla bitmedi.dönüşümde minübüsler çalışmıyor taksi çağırdım..taksi 30 dk da geldi..tek şeritte kah 100 m ileri 300 metre geri(karşıdan araba gelince 2 araç yanyana geçemiyor .) abla yarın daha kötü olur dedi..eve geldim ama inanın ömrümden ömür gitti..yarın için arkadaşlara yarın ben gelmiyeyim sonra da ben sizi idare edeyim dedim çünkü çookk zor gitmek ve gelmek..sağolsunlar tamam abla hallederiz dediler..bakalım..yarın ola hayrola
şekil2A diyorum..Eki Görüntüle 600240 Eki Görüntüle 600241 Eki Görüntüle 600242 Eki Görüntüle 600243 Eki Görüntüle 600244
1-2-3 nolar lojmanlar..2 numero kantinimiss çatısı gözüküyo..3 numero hastaneden hakkari görünüş.4 numero hastane bahçesi gömülmüş ambulanslar
anladım ki buraya takip etmek zor :) en son gece yazmıştım,okuyamadım hepsini ...
sersum,oltu'dayım canım ben..burada sadece pazartesi tatildi,bugün tıpış tıpış gittim okula..üstelik 8deki dersim içn 6.30 gibi kalkıyordum,7.20de uyandım!belki tatildir umuduyla bir arkadaşı aradım sabah..cık... kızı giyindirsin diye eşimi uyandırdım..kahvaltı da yapamadı yavrucuğum..yanına kek verdim dün akşam yaptığım..
bu arada sadece orucumu açtım,yarım küçük ayva ve birkaç badem yedim,eşimi bekliyorum balık salata yiyelim diye...açım uleyyynnnn
öğlen
2 kase yoğurt çorbası
2 köfte
akşam
tavuk sote
yoğurt
şimdi de çay çayy
amaniiin o kar ne öyle sersumumvalla allah size ve bu şartlardaki herkese kolaylık versin allahtan arkadaşların yarın idare edeceklermiş,çok zor yaa:106::106::106:
sağol bebişim amiinn..tabii bu görüntüler sabah çekildi kar hiç durmadı şimdiki halini bir düşün
Kızlar herekse merhaba ,
Leylakım geçmiş olsun nasıl bademcik durumu ? Sersumcum sana da geçmiş olsun hayatım , ayrıca da o nasıl bi kardır öyle bacım?Adamı yutar da Nisan'da kar kalkınca cesedin bulunur valla.Renkli giyinin kıss dışarı çıkarken , içine gömülürseniz farketsinlerAaa bu 3 ne kadar tatlıymış yaw bayıldım
Kısslar , sigarasız 72 saati atlattım.Dün akşamdan beri canımdam can çıktı yeminle...Gece de 1 saat bile uyumamışımdır , sabaha kadar tavana baktım.Benim gibi hayvani uyuyan bi insan için çok değişik bi tecrübe oluyor.Son 3 gecede toplam 5 saat uyumadım sanırım.Neyse dünden beri hayalini kurduğum sigarayı henüz yakmadım.Bakalım bu akşam n'olucak?
İskenderunlu , yalnız diilsin ben de uyuyamıyorum , kaç gün oldu sigara içmeyeli , nasıl gidiyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?