Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

offf ya ne zor şu kış sartları neyseki yarım gitmeyecekmissin canım Allah yardım etsin vallahi zor

ablacım devam et mutlaka tiksinirsin eger bir kere yakayım dersem arkasını getirisin mutlaka
benım babam 8 yasında baslamıs 23 sene içmiş
iddaa ya girerek bırakmıs ve suan bırakalı 15-16 sene oldu ..
diger arkadası yeniden baslamıs babam ben bırakmayı istiyordum o yüzden basardım diyor
insallah sende basarırsın ablacım çünkü bak ne güzel süper bi şekılde sporunu yapıyorsun
ama bi yandan zehirleniyorsun ...

Iyi akşamlar kızlar ..

Yogun, bol hareketli ve kaçamaksiz bir günün ardından merhaba ..

bugün yediklerim:
sabah:
2 yumurta sarısı ( haslanmis )
4 zeytin
biraz keçi peyniri
bir ölçü fındık
3 omega 3
ve bir yeşil Elmalı çay

öğle:
bir kase yogurt
bir buyuk fincan kahve

aksam:
benim usül yani diyet yani karataya uygun karnibahar graten
ve biraz etli nohut yemegi
bir yesil çay

Eklentiler

• $image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 26
canim evet uykum yok yine soyle bir goz atayim dedim ama nette problem var durmadan hattan dusuyorum.
canim gecmis olsun ilac kullaniyormusun...

birdy canim

sersum canim sanada allah kolaylik versin...bizim burda bile o kadar kar yok
burasi kis memleketi oldugu icin hergun yollar temizleniyor.apartmanlarin onu parklar duzenli olarak temizleniyor...

gul63 cok guzel kilo vermissiniz. tebrikler ....
keske oncesi ve sonrasi resimlerinizi paylassanizda herkes motive olsa...

sağol canım benimilaç alıyorum evet

merhaba kızlar,1 haftadır giremedim.sınav haftası işler güçler,misafir.....
bugünkü bildirimimi yapayım.

1.öğün 07.00
1 hormonlu xl yumurta ile lorlu omlet malesef kış geldiğinden özgür yumurta bulamıyorum
tulum peyniri,7 zeytin,ceviz,1 çorba kasığından fazla kahvaltılık ezme,maydonoz,1 elma

2.öğün 13.30
1 tabak zeytinyağlı kabaklı brokoli yemeği
1 tabak kurufasülye piyazı
1 kase yogurt,1 kivi,1 kuru incir

3.öğün 18.30
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
5 tane bulgurlu kuru biber dolma(5 kasık bulgur eder,küçüktü)
1 kase yoğurt

Kızlar..
Solusitan dedim! Gurkan kubilay! Dedim.duyan varmı dedim!yag barindirmiyomus vucutta dedim..
İspanaklı börek, turp, domates, ayran yedim.
Birdy cim tebrik ediyorum.sen bu işi basaracan valla! Ben 7gündür temizim;-)
Sersum Allah kolaylık versin bacım sana..
Kızlar ben niye resim yukleyemiyorum.dosya ekle diyo seçiyorum resimlerinden..o küçük şey dönüyor dönüyor olmuyor! Puff oldum..

Son düzenleme:
Bugünkü menülerimi de yazayım:

Sabah: Peynirli 2 yumurta, tulum peyniri, roka, maydonoz, domates, 8 zeytin.

Öğlen: 1 tabak kapuska (sonunda bitirdim)

Akşam: 1 tabak yeşil fasulye, 1 tabak süzme mercimek çorba ve maalesef 1 fincan sahlep
Son ana kadar iyi gidiyordum da... Bir markanın hazır sahlepini çok seviyorum. Kocam gidip ondan almış getirmiş! Hadi o getirmiş, ben niye içtim? Hem de çarşamba akşamı... Hem de bu hafta kilo vermem gerekirken... Neyse artık olan oldu...

Ben duydum.
gecenlerde okudum araştırdım sonra esime sordum..
Solisitanli ilaç Hollanda'da yıllardır varmış ve baya meşhurmus .. Esim dedi .. orlistat li ilaçlar gibiymiş xenical gibi yani .. Vücutta değil yalnız mesela yılbaşı bayram cok yiyeceksin biliyorsun yemekten önce bir tane tableti suda eriyip iciyorsun yağları tutup direk dışarı atıyor .. Yani işleme geçmeden gidiyor .. Bildigim bu kadar burada fiyatı 29€ gibi bişii ama baska markalara ait olanları da var daha ucuz .. Boyle yani canım

İşlenmiş hiçbir şey yemezken solusitan olur mu hiç? Bence olmaz.

iyi akşamlar bol muhabbeti olan arkadaşlar birşey sormak istiyorum omega 3 almak sartmı
işte benim bugun ki menum

2 bardak limonlu su
sabah 1 muz 1 yumurta 5 zeytin biraz ceviz ve peynir
öğlen 1 kase yoğurt (çörek otu ve keten tohumu)
akşam brokolı salatası 2 kase çorba bir marul (içinde peynir ve ceviz)
yeşil çay 2.5 litre su inş 30 dk da k.bisiklet yapıcam

Karatay diyetini uyguluyorsan ve bu donemde hatta bu hayatta yasam bicimi olarak bu beslenme bicimini benimsediysen olmazsa olmazlarını yerine getirmen gerekir .. Ve bu olmazsa olmazlarımızın basında omega 3 almak icmek geliyor.
Omega 3 hem saglık acısından cok faydalı hemde zayıflamaya yardımcı iyi bir takviye .. Alsan iyi olur Tabiki ama sen bilirsin ve birde mutlaka Canan efendigil karatay in kitaplarını okumalısın bu kitaplarda neden kullanmamız gerektiğini cok guzel bicimde anlatıyor.
Basarilar

Kilolarını vermek isteyenler de bir çare olarak diğer yöntemlerle birlikte balık yağına yöneliyor. Peki balık yağı ne ve kilo vermeye yardımcı oluyor mu. Balık yağı, balıklardan elde edilen yağ türüdür. Omega-3 yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır.

Omega-3 yağ asitleri bir günde yakılan kalori oranını arttırma konusunda başarılıdır. Bir besin takviyesi olarak kullanılan balık yağının pek çok faydası bilinmektedir. Balık yağı kullanımı koroner kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.

Yaşlanmayı yavaşlatır, zihinsel fonksiyonları geliştirir, depresyon ve kaygı oranını düşürür. Kolesterolü düzenler ve akne-sedef gibi cilt rahatsızlıklarının düzelmesine yardımcı olur. Balık yağının kilo vermeye olan etkileri incelemek isteyen Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde aşağıdaki araştırmayı yapmıştır.
Deneyler dört gruba ayrılmıştır:
1. Grup haftada üç gün egzersizle birlikte balık yağı kullanmış.
2. Grup egzersiz olmaksızın balık yağı kullanmış.
3. Grup egzersiz yapmamış ve ayçiçek yağı ile beslenmiş, son grup ise haftada 3 gün egzersiz yaparak ayçiçek yağı ile beslenmiştir.

Birinci gruptakiler kilo vermiş, dördüncü gruptakiler birinci gruptakiler kadar olmasa da kilo vermiştir. Diğer iki grupta hiç kilo kaybı olmamıştır. Bu sonuçlar balık yağının orta derecedeki egzersizle birlikte kilo vermeye katkısı olduğu yönündedir.

Bir başka çalışma ise amerikan klinik beslenme uzmanlarının hazırladığı bültende yayınlanmıştır. Günde 45 dakika yürüyüş yaparak balık yağı kullanmanın kilo vermeyi sağladığı düşünülmektedir. Ancak sadece balık yağı kullanmak aynı etkiyi yaratmamaktadır. Her iki çalışmada da katılımcılar özel bir beslenme planı uygulamamış ve hergün aldıkları miktarda besin almaya devam etmişlerdir.

Balık yağı egzersiz ve kilo verme ilişkisi için iki farklı teori vardır. Balık yağı kan damarlarının elastikiyetini arttırarak egzersizin harekete geçirdiği kan akımını geliştirir buda yağ hücrelerinin yakılması sinyali oluşmasına neden olur.

Balık yağındaki omega-3 iştahı kesmektedir. Gerçekte balık yağı beslenme ile ilgili avantajlar sunarken kilo verilmesi için sihirli değnek değildir. Egzersizle birlikte kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olur.

Kızlar cvplariniz için tesekkurederim..
Y.cayimi içtim.şimdi kuzey güney zamanı..
Bu arada propycil den haberi olan varmı ortalarda gorulmuyo pek?
Birde niye ben resim atamiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…