bugün yaklaşık 3.5-4 saatlik uykuyla bir de karla mücadele ettim..
sabah söylemiştim yollar çok kötü diye..arkadaşları aradım bizim burada sivilde oturan bir arkadaş gelmiş zor da olsa..minübüsler tek tük te olsa çalışıyor dediler..
haydi bismillah deyip eşimle yola çıktık..o lojmandan anayola kadar benimle geldi..tipi son sürat devam ediyor..minübüs 10 dk sonra ters istikametten geldi bindik az ilerden döncez dedi..döndük kaldı..zincirin biri kopmuş..yarım saatte yeni zinciri taktılar..çıktık yola ama Allaha emanet tabi ben hastaneye kadar çıkıcaz zannederken yarı yolda indirildik buraya kadar dediler..gerisi tabanvay..20 dk kadar yolcu kızlardan biriyle kolkola kah düşe kalka bata çıka hastaneye ulaştım..ama bittim tabii..
arkadaşlar halimi görünce üzüldüler..neyse bununla bitmedi.dönüşümde minübüsler çalışmıyor taksi çağırdım..taksi 30 dk da geldi..tek şeritte kah 100 m ileri 300 metre geri(karşıdan araba gelince 2 araç yanyana geçemiyor .) abla yarın daha kötü olur dedi..eve geldim ama inanın ömrümden ömür gitti..yarın için arkadaşlara yarın ben gelmiyeyim sonra da ben sizi idare edeyim dedim çünkü çookk zor gitmek ve gelmek..sağolsunlar tamam abla hallederiz dediler..bakalım..yarın ola hayrola
şekil2A diyorum..Eki Görüntüle 600240 Eki Görüntüle 600241 Eki Görüntüle 600242 Eki Görüntüle 600243 Eki Görüntüle 600244
1-2-3 nolar lojmanlar..2 numero kantinimiss çatısı gözüküyo..3 numero hastaneden hakkari görünüş.4 numero hastane bahçesi gömülmüş ambulanslar
Kızlar herekse merhaba ,
Leylakım geçmiş olsun nasıl bademcik durumu ? Sersumcum sana da geçmiş olsun hayatım , ayrıca da o nasıl bi kardır öyle bacım?Adamı yutar da Nisan'da kar kalkınca cesedin bulunur valla.Renkli giyinin kıss dışarı çıkarken , içine gömülürseniz farketsinlerAaa bu 3 ne kadar tatlıymış yaw bayıldım
Kısslar , sigarasız 72 saati atlattım.Dün akşamdan beri canımdam can çıktı yeminle...Gece de 1 saat bile uyumamışımdır , sabaha kadar tavana baktım.Benim gibi hayvani uyuyan bi insan için çok değişik bi tecrübe oluyor.Son 3 gecede toplam 5 saat uyumadım sanırım.Neyse dünden beri hayalini kurduğum sigarayı henüz yakmadım.Bakalım bu akşam n'olucak?
İskenderunlu , yalnız diilsin ben de uyuyamıyorum , kaç gün oldu sigara içmeyeli , nasıl gidiyo ?
teşekkür ederim o zaman bende tamamıyla bu diyete başlıyorum ve şu an 64 kiloyum umarım 4 ay içinde 5 kg vermiş olurum...
canim evet uykum yok yine soyle bir goz atayim dedim ama nette problem var durmadan hattan dusuyorum.
canim gecmis olsun ilac kullaniyormusun...
birdy canim
sersum canim sanada allah kolaylik versin...bizim burda bile o kadar kar yok
burasi kis memleketi oldugu icin hergun yollar temizleniyor.apartmanlarin onu parklar duzenli olarak temizleniyor...
gul63 cok guzel kilo vermissiniz. tebrikler ....
keske oncesi ve sonrasi resimlerinizi paylassanizda herkes motive olsa...
sersumum leylakım gecmıs olsun kıslarr
Kızlar..
Solusitan dedim! Gurkan kubilay! Dedim.duyan varmı dedim!yag barindirmiyomus vucutta dedim..
İspanaklı börek, turp, domates, ayran yedim.
Birdy cim tebrik ediyorum.sen bu işi basaracan valla! Ben 7gündür temizim;-)
Sersum Allah kolaylık versin bacım sana..
Kızlar ben niye resim yukleyemiyorum.dosya ekle diyo seçiyorum resimlerinden..o küçük şey dönüyor dönüyor olmuyor! Puff oldum..
Kızlar..
Solusitan dedim! Gurkan kubilay! Dedim.duyan varmı dedim!yag barindirmiyomus vucutta dedim..
İspanaklı börek, turp, domates, ayran yedim.
Birdy cim tebrik ediyorum.sen bu işi basaracan valla! Ben 7gündür temizim;-)
Sersum Allah kolaylık versin bacım sana..
Kızlar ben niye resim yukleyemiyorum.dosya ekle diyo seçiyorum resimlerinden..o küçük şey dönüyor dönüyor olmuyor! Puff oldum..
İşlenmiş hiçbir şey yemezken solusitan olur mu hiç? Bence olmaz.
iyi akşamlar bol muhabbeti olan arkadaşlar birşey sormak istiyorum omega 3 almak sartmı
işte benim bugun ki menum
2 bardak limonlu su
sabah 1 muz 1 yumurta 5 zeytin biraz ceviz ve peynir
öğlen 1 kase yoğurt (çörek otu ve keten tohumu)
akşam brokolı salatası 2 kase çorba bir marul (içinde peynir ve ceviz)
yeşil çay 2.5 litre su inş 30 dk da k.bisiklet yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?