Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba hanımlar,
3gündür forumu takip ediyorum, okuyabildiğim kadar da geçmişinizi okudum :) Karatay Diyeti kitabını okudum; 3gündür de ekmek-şeker-makarna-pilav komple bıraktım (bugün sahlep içtim ama dayanamadım
omega3 kullanacağım solgar omega 700 iyi olduğunu okudum ama antioksidan ile birlikte alınmalı deniyor, bende b12 vitamin eksikliği var 3ilaç birbiriyle etkileşime girermiki acaba :) yada antioksidan almasammı???
bu arada 63kg.yum ve 55civarına inmek istiyorum inşallaaaah :)

Kızlar cvplariniz için tesekkurederim..
Y.cayimi içtim.şimdi kuzey güney zamanı..
Bu arada propycil den haberi olan varmı ortalarda gorulmuyo pek?
Birde niye ben resim atamiyorum?

Canım ihtimal ki resimin boyutu çok büyük , o yüzden de yükleme butonu defalarca dönüyo ama yükleyemiyo.

kimse msjimi gorup slm bile vermemis

Amanın... Küstürdük mü seniii??? Valla burda kimse kasıtlı yapmaz bunu. Bazen muhabbet hızlı ilerliyor. Gözden kaçıyor bazı yazılanlar. Ben hepimiz adına hoşgeldin diyorum.

Ya, ben seni sanki hatırlıyorum daha eskiden... Daha önce burda mıydın?

Neyse... Tekrar hoşgeldin. En kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.

Kızlar selam , sigara konusunda destek veren herkese kalpten teşekkürler.Sersum , Leylakım , Ramaska ,Melexin , İğneoyası , Asyam21 , İskenderunlu ve unutuğum diğer herkese çok teşekkürler (kafam hala çok berraklaşmadı , unuttuklarım kusuruma bakmayın n'olur)

3 günü geçirdin ya... Bundan sonrası gelir inşallah. E, bu saatten sonra içersen, şu 3 güne yazık olur değil mi birdy?

Resim eklemek için:
1- eklenti ekle butonuna tıkla
2- karşına yeni bir pencere açılacak
3- buradan dosya ekle butonuna tıkla
3- bilgisayarinda veya telefonunda kayitli olan dosyayı yüklemek istiyorsan varolanı göster veya seç diye bir buton geliyor ona tıkla
4- sectin bekldin ve minik resimi gördün
5- yükle butonuna tıkla
6- eklenti seçildi gibi birşey yazıyor aşağıda degisiklikleri kaydet de ..
Resmin eklendi

kimse msjimi gorup slm bile vermemis

kasıtlı olmamasıtır canım ama cidden görmedim
hoşgeldin

resimin boyutu büyük heralde yada nette biraz yavaslık vardır

birdy canim nasilsin... bugun daha iyisin ins.spor yapabiliyormusun.

herkes dizi izliyor galiba kimse yok....

ben cikiyorum biraz uyumaya calisayim.:18::18::18:
birdy canim iyi geceler...kendine iyi bak...

herkese iyi geceler....

cok tesekkur igneoyam:) evet birara yine karatay yapmistim..6 kilo verdim simdi yeniden burdayim..

kasıtlı olmamasıtır canım ama cidden görmedim
hoşgeldin

resimin boyutu büyük heralde yada nette biraz yavaslık vardır
hosbulduk asyacim..valla sevindim:) iyiki sitem etmisim gorundum sonunda:))

bende tebrik ederim sigara konusunda..lutfen icmeyin su illeti..babacigim su an hastanede koah hastaligiyla bogusuyo sigara yuzunden.. icmeyin ve icirtmeyin arkadaslar..

Bugünkü menüm
Sabah (08:45) 2 kk yumurta ,2 kk b. Peynir , 6 fındık, 4 s zeytin,1 y zeytin , çay, yarım Tbk taşlık
Akşam (18:45) 1 Tbk tarhana , bol salata , 2 biber dolması ,3 kşk yoğurt

2 gündür yazamıyorum kızlar.
2 günü birlikte yazıcam.

DÜN
kahvaltı
2 dilim patatesli kek
1 poğaça evde vardı dayanamadım
çay çay

şekersiz türk kahvesi

akşam
5 ızgara köfte
yoğurt
ayran
salata

BUGÜN
2 kayısı+su
sosisli kaşarlı omlet
zeytin
ceviz fındık
peynir

şekersiz türk kahvesi

AKŞAM

1 kase kaşarlı domates çorbası
ızgara köfte(yine)
yourt
ayran

şekersiz nescafe

melexinim nörüyon bacım

iyiyim bacım napem,sersum gece nöbeti tutmuş ben de gündüzü tutuyom

Leylakım öncelikle geçmiş olun canım.Boğazların geçmiştir umarım Bugün senle tam muhabbet edeceğim kızım kaptı ipadi Kusurabakma .Okullar tatil ya hanfendiyi eğlendirmeye çalışıyoruz.Birde dün yaşadığımız deprem korkusunu atamadı daha.Öyle çok korkmuş ki ağlaya ağlaya zor uyudu.2 Gündür naz çekiyorum.Sanırım evimizi de özledi.Daha uzun bir zaman buradayız.Ne yapacağım bilmiyorum.Annem palyaço gibi etrafında dönüyor.Kadın 1 paket çubuk kraker için markete gitti.Ne isterse yapıyor.Atlatacağız bakalım bugünleri.Sen kendine iyi bak.Bu hafta sende listeye gir lütfen.Öptüm seni

Birdy: Evet sen bu işi başardın bacım.Aferim gı.Ayrıca da stressiz başardın.Uykusuzluk geçici ama stres adamı çok yıpratıyor.Haydi bakalım başarın daim olsun
Sersum: Abooooo bacım o nasıl kar Seni de katla mücadelenden dolayı tebrik ederim Yarın buradasın ya aklım sende kalmaz .Kendine iyi bak .Bol bol dinlen
Ramaskam : seni özledim

Son düzenleme:
Günaydıııın :) Dün 2,5 saat spor yaptım. Tartı bana bir güzellik yapar dedim ve bu sabah tartıldım tartının ilk gösterdiği sayı 79 du şok oldummmm Sonra çıktığımda 80-79 arası gidip geldi, o yüzden şimdilik kilo çizelgemi 80 olarak güncelliyorum :)

Günaydın...
Süperr Devam böyle

Canım zaten bilirsin ama yine de yazayım dedim: Önceki gün sabah yediğin patatesli kek ve poğaçalar tam çantalık olmuş.

Dün sabah yediğin sosis ve akşam içtiğin nescafe de cabası olmuş. Gerçi dün akşam benim içtiğim sahlepin yanında, nescafe sütten çıkmış ak kaşık:)

Neyse... Ben bugün klasik karatay kahvaltımla başladım güne. Zeytin, peynir, 2 yumurta, yeşillikler tamam. Yalnız kuruyemiş yemedim. Bu ara pek canım istemiyor.

Evde hala sahlep var. Bu akşam içmemem lazım. Yarın liste bende. Bir de o kadar çemkirdim. Herkes dikkat etsin, efsane liste olsun dedim... Sahlepi içmeyeydim, iyiydi:))))))

Günaydın hanımlar... Ben gene erkenciyim. Daha erken kalktım ama soğukta anca uyuşukluk. Şimdi kahvaltımı bitirdim. Ders çalışma zamanı şimdi. Dün gece akşam yediklerimi yazamamıştım erken uyudum gene..Şimdi önce dün akşam sonra Kahvaltım..

Dün akşam;
-bir kase mercimek çorbası
-iki haşlama yumurta
-Dün keten tohumu almıştım. küçük bi kase yoğurda bi çay kaşığı katıp yedim.

Kahvaltım;
-3 yumurtalı tereyağlı yumurta (niye 3 bilmiyorum öyle istedi canım.)
-biraz peynir
-4 zeytin
-1 çay bardağı badem(benim bardağım bu arada en küçük çay bardaklarından bugün zorla yedim.akşama kadar açıkmayayım diye)
-1 kuru incir.
-şekersiz çay.

Şimdilik benden bu kadar ders çalışmalıyım. geç bile kaldım. Dua edin bana nolur...Seviyorum sizleri

Bravo

Yalnız, insan 79-80 e bu kurtlu elma çizelgesini mi layık görür arkadaşım?:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…