Kızlar cvplariniz için tesekkurederim..
Y.cayimi içtim.şimdi kuzey güney zamanı..
Bu arada propycil den haberi olan varmı ortalarda gorulmuyo pek?
Birde niye ben resim atamiyorum?
kimse msjimi gorup slm bile vermemis
Kızlar selam , sigara konusunda destek veren herkese kalpten teşekkürler.Sersum , Leylakım , Ramaska ,Melexin , İğneoyası , Asyam21 , İskenderunlu ve unutuğum diğer herkese çok teşekkürler (kafam hala çok berraklaşmadı , unuttuklarım kusuruma bakmayın n'olur)
kimse msjimi gorup slm bile vermemis
cok tesekkur igneoyam:) evet birara yine karatay yapmistim..6 kilo verdim simdi yeniden burdayim..Amanın... Küstürdük mü seniii??? Valla burda kimse kasıtlı yapmaz bunu. Bazen muhabbet hızlı ilerliyor. Gözden kaçıyor bazı yazılanlar. Ben hepimiz adına hoşgeldin diyorum.
Ya, ben seni sanki hatırlıyorum daha eskiden... Daha önce burda mıydın?
Neyse... Tekrar hoşgeldin. En kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.
hosbulduk asyacim..valla sevindim:) iyiki sitem etmisim gorundum sonunda:))kasıtlı olmamasıtır canım ama cidden görmedim
hoşgeldin
resimin boyutu büyük heralde yada nette biraz yavaslık vardır
bende tebrik ederim sigara konusunda..lutfen icmeyin su illeti..babacigim su an hastanede koah hastaligiyla bogusuyo sigara yuzunden.. icmeyin ve icirtmeyin arkadaslar..Kızlar selam , sigara konusunda destek veren herkese kalpten teşekkürler.Sersum , Leylakım , Ramaska ,Melexin , İğneoyası , Asyam21 , İskenderunlu ve unutuğum diğer herkese çok teşekkürler (kafam hala çok berraklaşmadı , unuttuklarım kusuruma bakmayın n'olur)
melexinim nörüyon bacım
iyiyim bacım napem,sersum gece nöbeti tutmuş ben de gündüzü tutuyom
Günaydıııın :) Dün 2,5 saat spor yaptım. Tartı bana bir güzellik yapar dedim ve bu sabah tartıldım tartının ilk gösterdiği sayı 79 du şok oldummmmSonra çıktığımda 80-79 arası gidip geldi, o yüzden şimdilik kilo çizelgemi 80 olarak güncelliyorum :)
2 gündür yazamıyorum kızlar.
2 günü birlikte yazıcam.
DÜN
kahvaltı
2 dilim patatesli kek
1 poğaça evde vardı dayanamadım
çay çay
şekersiz türk kahvesi
akşam
5 ızgara köfte
yoğurt
ayran
salata
BUGÜN
2 kayısı+su
sosisli kaşarlı omlet
zeytin
ceviz fındık
peynir
şekersiz türk kahvesi
AKŞAM
1 kase kaşarlı domates çorbası
ızgara köfte(yine)
yourt
ayran
şekersiz nescafe
Günaydıııın :) Dün 2,5 saat spor yaptım. Tartı bana bir güzellik yapar dedim ve bu sabah tartıldım tartının ilk gösterdiği sayı 79 du şok oldummmmSonra çıktığımda 80-79 arası gidip geldi, o yüzden şimdilik kilo çizelgemi 80 olarak güncelliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?