Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Oğlum uyandı. Gidip kahvaltı hazırlayayım.

Bugün aklım hep sizde...

Birdy ve iskenderunlunun sigara savaşı,

Leylak ve sersumun boğazları,

Melexinin tadilatı, bu karda kışta malzeme bakmaya da gidemezsin,

Ramaska, her sabah doğurdun mu acaba diyorum...

Aklım hep sizde...

kızlarrrrrr karataya dün başladım bugün 80 çıktım tartıda tabiki sudur ama olsun:)
dün akşam yediklerim 1 kase tarhana,8 zeytin,1 mandalina,2 dilim peynir

bu sabah kahvaltım 7 adet çiğ badem (kavrulmamış) 1 çay bardağı süttt

Günaydın Oyacım , Sadece Aşkımcım ; n'abersiniz güzeller ?
Sadece Aşkım , sen Kocaeli Ünv. okuyodun di mi? Okul 1 gün tatil oldu diye sevinçten poşetle kayıyodu senin devrelerin (300 kişiymişler) , sen de var mıydın içlerinde
Oyacım , sen naspıyosun cicim , erkencisin

Aaaa jidden Ramaska yok , Ramaska Ramaskaaaaaaa

günaydıııın, sabah kahvaltımı yaptım 08:30 hemen yazayım dedim. dünki menüm
sabah:8 zeytin,2 yumurta, 1 dilim peynir yanına şekersiz bitki çayı
öğlen:fırında tavuk , bool salata(yemekhanede yedim)
akşam:fırında balık, bol salataa

bugün 4. gün, henüz tartılmadım zayıflamamışımdır diye

Günaydın canlar nasılsınız

Leylakım, sersumum geçmiş olsun, Birdy çok iyi gidiyorsun, böyle devam inşallah

Bende dün doktora gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum tahlilde çıktı, bana da antibiyotik verdi, Topikçek bu ara antibiyotik kullanıyoruz galiba, birazdan çıkacağım , öğlen evde değilim, fazla kaçırmam inşallah

her ne olursa olsun sigara bırakma çabalarından vaz geçme, o kadar eziyet çektin devam et bence
solistan ı da ilk senden duydum internetten şöyle bi okudum ve bu yazın favori zayıflama hapının bu olacağına karar verdim
her yıl biri çıkıyo ya bu yıl da o
Kitosan diye deniz kabuklularında bulunan ve yağı emerek dışkıyla dışarı attıran bir öğe vardı onun gibi bişey anladığım kadarıyla. yağların yakımı sağlamıyor doğrudan fazla aldığın yağı wcye gönderiyorsun.
1-karatay diyeti yağa karşı değil sağlıklı yağlar vücut için gerekli der hoca o yüzden karatay programına hiç uymaz bu ilaç
2- yağdan az düşük kalorili diyetler için de uygun değil zaten yağı az alıyor
3- yağı kısmak isteyip de kısamayan kişiler için çıkmış piyasaya fakat ' beslenme alışkanlığını değiştirme bunu iç zayıflarsın' mantığını lanse ettiği için etkili olACAĞINI ZANNETMİYORUM. aynı yolla etkinliğini gösteren Xcenical adlı bir ilaç vardı insanlar kakalarını tutamaz olmuşlardı ilk zaman zararsız diye piyasaya çıktı sonra böbreklere falan bi sürü zararı çıktı
4- bu ilaç değil doğal ürün diye bir tablet sunuluyorsa gidin ilaç statüsündeki tableti kullanın daha iyi. en azından deneyleri yapılmış zararları yararları anlaşılmış denetimli ilaçtır. bir şeyi doğal olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor malesef: en basitinden 'şeker' de doğal bir ürün . ve Eroin de bitkisel bir ürün miligramı bile zararlı doğal ürün diye hap satanların ipliğini pazara çıkartacam beaaa

neyse uzattım
kulağa çok hoş geliyor zayıfalama ilacı diye duyunca hele de bi doktor önermişse
ben de bi dönem krom pikoilonat kullandım insülin direncini yenmeye iyi geliyormuş diye (15-20 tabletten sonra bıraktım)
açlık tokluk üzerinde veya göbek yağını yakmada her hangi bir etkinliğini görmedim. Kc enzimleri krompikoilanat yüzünden kadınının birinde yaklaşık 100 kat artmış korkumdan en güvenilir markaların birinden aldım şükür en azından zararı da olmadı, param gitti o başka

canim merak etme doguma giderken ins.haber vericem.simdilik iyiyim sukur....

Aaaa jidden Ramaska yok , Ramaska Ramaskaaaaaaa

canim bu siralar uyku problemim var.ben gece 4 te hala uyumamistim.o yuzden sabahlari artik ugrayamiyorum...

canim menun guzel ama kahvaltiya ceviz badem eklesen sanki daha tok tutar gibi geliyor...ins.kilo vermeye baslamissindir.

canim gecmis olsun...ins.cabuk iyilesirsin.

gunaydın kıslar

6,5 ta kalktım 7 de kahvaltımı yaptım 13 te arkadasa davetlıyız bol bol karbonhıdrat var tabısı,en begendıgım cesıtlerden makul mıktarlarda yerım ınsaallah

Günaydın Canım..Ben sınav telaşındayım ama rahatım galiba bilmiyorum işte..daha 37 olmadım bugünlük
Evet Kocaeli üniversitesinde. Dün tatildi .Sınav ertelendi.bugün hava güneşli ama daha dışarı çıkmadım henüz. Valla ben duymadım o haberi ben yoktum
Ama o sevinci Tahmin edebiliyorum hele ki zor bi sınavları varsa. Ben yoktummmm

kısırı sınırsız yiyemez miyiz :) ben de dayanamıyorum kısır ve mercimekli köfteye :) Afiyet olsun arkadaşım :)

İyiyim canım. Okul başladı ya... 7de mesaim başlıyor. Bugün oğlanı da babasıyla gönderdim okula. Herkes gidince de çayımı alıp geldim. Ama tam ben kapatırken yazmışsın, görmedim.

Sen nasılsın? Gece uyuyabildin mi? Biraz rahatlamaya başladın mı?

Geçmiş olsun. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen çok mu ilaç kullandın bu yıl? Bu son olsun inşallah.

Ben o kurdun kafasını elmadan çıkmış şekilde görmek istiyorummmm heheheh Çok şeker olacak öyle, hem o hem ben

Heee... Yakışır gerçekten de:))

Yazdığın herşeye katılıyorum. Çok da güzel anlatmışsın.

canim merak etme doguma giderken ins.haber vericem.simdilik iyiyim sukur....

Evet, evet... Doğuma giderken bir taraftan da bize mesaj at sancıların arasında:)))) İnşallah normal olur doğumun. Sonrası çok rahat oluyor. İlki normal miydi?

Arkadaşlar merhaba karatay diyetini araştırırken kadınlar kulübüne rastladım ve yorumlarınız beni bi hayli heyecanlandırdı doğrusu:)
Sayfa sayısı çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.Bazı sorularım olacaktı cevaplarsanız bahtiyar olurum :)
Diyete başladığınızda ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba?
Ben 5 ay önce doktor kontrolünde diye başladım ve 117 kg' 98'e düştüm ancak şuan diyetisyene gitmiyorum ve kilo vermem durdu
karatay diyetini kitaptan m takip ederek yapıyorsunuz?
yardım ediiiin kilo vermem lazımm

Sabah, 10 tane siyah z
eytin. 1 avuc ici kadar peynir, 3 ceviz.
1 yumurta cift sarili, 1 dilim elma. Meyve cayi.

Evet, evet... Doğuma giderken bir taraftan da bize mesaj at sancıların arasında:)))) İnşallah normal olur doğumun. Sonrası çok rahat oluyor. İlki normal miydi?

canim evet normal dogumdu.ins.buda normal olur...ilk kizimin dogumunda gece 3 te suyum geldi.esime doktorumu ara dedim.oda heyecanla arkadasini aramis...

bu seferde diyicem ben topige yazicam sen doktorumu ara....

kısırı sınırsız yiyemez miyiz :) ben de dayanamıyorum kısır ve mercimekli köfteye :) Afiyet olsun arkadaşım :)

canim bulguru sinirli tuketiyoruz.cunku kilo verme hizini yavaslatiyor...bende cok severim...dengeli tuketirsen daha iyi olur...

gunaydın kıslar

6,5 ta kalktım 7 de kahvaltımı yaptım 13 te arkadasa davetlıyız bol bol karbonhıdrat var tabısı,en begendıgım cesıtlerden makul mıktarlarda yerım ınsaallah

canim iyi gezmeler afiyet olsun...

gunaydın kıslar

Şimdi okudum. Misafirin yokmuş. Aman dikkat et öğlen. Tam tartı öncesi. Yediklerin listesinde yasaklıyı x ile işaretlemen iyi fikir olmuş. Ben de öyle yapayım bundan sonra. Yeni gelenlerin kafası karışıyor sonra.

Öncelikle hoşgeldin diyeyim. Kendine 2-3 gün ver. Önce Canan Hocanın kitaplarından en az 1 ini okumanı tavsiye ederim. Bence 2. sini okuman yeterli. Sonra bu topiğin ilk sayfalarından genel bir bilgi de edinebilirsin. Devamında da menülerini bizimle paylaşırsan yorum yaparız. Biz burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Bak papadiya da burda tesadüf. 40 kilo verdi kendisi. Ben de 3 ayda 15 kilo verdim. Sonra bir tedavi sürecim oldu, o yüzden bir kısım geri aldım. Çizelgem seni yanıltmasın. Bence karatayın en güzel tarafı genel kuralları olması. Sürekli bir listeye bakmak zorunda kalmaman ve devam ettirilebilir bir yaşam şekli olması. Sersum bir özet yapmıştı genel kurallar için. Onu bulabilirsem sersumdan çalıntı şeklinde yazarım birazdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…