Oğlum uyandı. Gidip kahvaltı hazırlayayım.
Bugün aklım hep sizde...
Birdy ve iskenderunlunun sigara savaşı,
Leylak ve sersumun boğazları,
Melexinin tadilatı, bu karda kışta malzeme bakmaya da gidemezsin,
Ramaska, her sabah doğurdun mu acaba diyorum...
Aklım hep sizde...
Günaydın...
Süperr Devam böyle
Bravo
Yalnız, insan 79-80 e bu kurtlu elma çizelgesini mi layık görür arkadaşım?:))))
Slm arkadaslar..
Bu ilaç beni cok etkiliyor.gece üçe kadar ayaktayım.uyuyamıyorum bi türlü..
Tabii hal böyle olunca öğlen 12ye kadar iğrenç bi şekilde uyudum.
Öğlen yemeğim k.fasulye pilav.aksamada ıspanaklı börek yaptım kendi açtığım m.siz hamurdan.
Kızlar bugün dr.gürkan kubilay solusitan diye bir tozdan bahsetti.vücuttaki yağların yakılmasını sagliyormus..kullanan bilen varmı?
Oğlum uyandı. Gidip kahvaltı hazırlayayım.
Bugün aklım hep sizde...
Birdy ve iskenderunlunun sigara savaşı,
Leylak ve sersumun boğazları,
Melexinin tadilatı, bu karda kışta malzeme bakmaya da gidemezsin,
Ramaska, her sabah doğurdun mu acaba diyorum...
Aklım hep sizde...
Aaaa jidden Ramaska yok , Ramaska Ramaskaaaaaaa
günaydıııın, sabah kahvaltımı yaptım 08:30 hemen yazayım dedim. dünki menüm
sabah:8 zeytin,2 yumurta, 1 dilim peynir yanına şekersiz bitki çayı
öğlen:fırında tavuk , bool salata(yemekhanede yedim)
akşam:fırında balık, bol salataa
bugün 4. gün, henüz tartılmadım zayıflamamışımdır diye
Günaydın canlar nasılsınız
Leylakım, sersumum geçmiş olsun, Birdy çok iyi gidiyorsun, böyle devam inşallah
Bende dün doktora gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum tahlilde çıktı, bana da antibiyotik verdi, Topikçek bu ara antibiyotik kullanıyoruz galiba, birazdan çıkacağım , öğlen evde değilim, fazla kaçırmam inşallah
Günaydın Oyacım , Sadece Aşkımcım ; n'abersiniz güzeller ?
Sadece Aşkım , sen Kocaeli Ünv. okuyodun di mi? Okul 1 gün tatil oldu diye sevinçten poşetle kayıyodu senin devrelerin (300 kişiymişler) , sen de var mıydın içlerinde
Oyacım , sen naspıyosun cicim , erkencisin
Selam arkadaşlar. Bugün çocuklar evde olduğu için güzel bir kahvaltı yapalım dedik ama dün hava koşullarından dolayı alışveriş yapamadığımız için evde pek birşey kalmamıştı. İnşallah bugün koçiş giderde akşam alır birşeyler.
Sabah kahvaltım :
Omlet (Yalnız içinde 2 tatlı kaşığı un var)
Peynir
Şekersiz çay.
Öğle sadece kısır yedim ama biraz ölçüyü kaçırdım. Söz konusu kısır olunca gözüm pek birşey görmüyor.
akşamda bir kase çorba içerim belki, biraz da fındık. Çünkü şu an çok tokum.
Günaydın Oyacım , Sadece Aşkımcım ; n'abersiniz güzeller ?
Sadece Aşkım , sen Kocaeli Ünv. okuyodun di mi? Okul 1 gün tatil oldu diye sevinçten poşetle kayıyodu senin devrelerin (300 kişiymişler) , sen de var mıydın içlerinde
Oyacım , sen naspıyosun cicim , erkencisin
Bende dün doktora gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum tahlilde çıktı, bana da antibiyotik verdi, Topikçek bu ara antibiyotik kullanıyoruz galiba, birazdan çıkacağım , öğlen evde değilim, fazla kaçırmam inşallah
Ben o kurdun kafasını elmadan çıkmış şekilde görmek istiyorummmm heheheh Çok şeker olacak öyle, hem o hem ben
her ne olursa olsun sigara bırakma çabalarından vaz geçme, o kadar eziyet çektin devam et bence
solistan ı da ilk senden duydum internetten şöyle bi okudum ve bu yazın favori zayıflama hapının bu olacağına karar verdim
her yıl biri çıkıyo ya bu yıl da o
Kitosan diye deniz kabuklularında bulunan ve yağı emerek dışkıyla dışarı attıran bir öğe vardı onun gibi bişey anladığım kadarıyla. yağların yakımı sağlamıyor doğrudan fazla aldığın yağı wcye gönderiyorsun.
1-karatay diyeti yağa karşı değil sağlıklı yağlar vücut için gerekli der hocao yüzden karatay programına hiç uymaz bu ilaç
2- yağdan az düşük kalorili diyetler için de uygun değil zaten yağı az alıyor
3- yağı kısmak isteyip de kısamayan kişiler için çıkmış piyasaya fakat ' beslenme alışkanlığını değiştirme bunu iç zayıflarsın' mantığını lanse ettiği için etkili olACAĞINI ZANNETMİYORUM. aynı yolla etkinliğini gösteren Xcenical adlı bir ilaç vardı insanlar kakalarını tutamaz olmuşlardı ilk zaman zararsız diye piyasaya çıktı sonra böbreklere falan bi sürü zararı çıktı
4- bu ilaç değil doğal ürün diye bir tablet sunuluyorsa gidin ilaç statüsündeki tableti kullanın daha iyi. en azından deneyleri yapılmış zararları yararları anlaşılmış denetimli ilaçtır. bir şeyi doğal olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor malesef: en basitinden 'şeker' de doğal bir ürün . ve Eroin de bitkisel bir ürünmiligramı bile zararlı doğal ürün diye hap satanların ipliğini pazara çıkartacam beaaa
neyse uzattım
kulağa çok hoş geliyor zayıfalama ilacı diye duyunca hele de bi doktor önermişse
ben de bi dönem krom pikoilonat kullandım insülin direncini yenmeye iyi geliyormuş diye (15-20 tabletten sonra bıraktım)
açlık tokluk üzerinde veya göbek yağını yakmada her hangi bir etkinliğini görmedim. Kc enzimleri krompikoilanat yüzünden kadınının birinde yaklaşık 100 kat artmış korkumdan en güvenilir markaların birinden aldım şükür en azından zararı da olmadı, param gitti o başka
canim merak etme doguma giderken ins.haber vericem.simdilik iyiyim sukur....
igneoyam gunaydın nasılsın
Evet, evet... Doğuma giderken bir taraftan da bize mesaj at sancıların arasında:)))) İnşallah normal olur doğumun. Sonrası çok rahat oluyor. İlki normal miydi?
kısırı sınırsız yiyemez miyiz :) ben de dayanamıyorum kısır ve mercimekli köfteye :) Afiyet olsun arkadaşım :)
gunaydın kıslar
6,5 ta kalktım 7 de kahvaltımı yaptım 13 te arkadasa davetlıyız bol bol karbonhıdrat var tabısı,en begendıgım cesıtlerden makul mıktarlarda yerım ınsaallah
gunaydın kıslar
6,5 ta kalktım 7 de kahvaltımı yaptım 13 te arkadasa davetlıyız bol bol karbonhıdrat var tabısı,en begendıgım cesıtlerden makul mıktarlarda yerım ınsaallah
Arkadaşlar merhaba karatay diyetini araştırırken kadınlar kulübüne rastladım ve yorumlarınız beni bi hayli heyecanlandırdı doğrusu:)
Sayfa sayısı çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.Bazı sorularım olacaktı cevaplarsanız bahtiyar olurum :)
Diyete başladığınızda ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba?
Ben 5 ay önce doktor kontrolünde diye başladım ve 117 kg' 98'e düştüm ancak şuan diyetisyene gitmiyorum ve kilo vermem durdu
karatay diyetini kitaptan m takip ederek yapıyorsunuz?
yardım ediiiin kilo vermem lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?