İyiyim canım. Sen nasılsın? Korkarak soruyorum. Bugün misafirin var mı?
Arkadaşlar merhaba karatay diyetini araştırırken kadınlar kulübüne rastladım ve yorumlarınız beni bi hayli heyecanlandırdı doğrusu:)
Sayfa sayısı çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.Bazı sorularım olacaktı cevaplarsanız bahtiyar olurum :)
Diyete başladığınızda ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba?
Ben 5 ay önce doktor kontrolünde diye başladım ve 117 kg' 98'e düştüm ancak şuan diyetisyene gitmiyorum ve kilo vermem durdu
karatay diyetini kitaptan m takip ederek yapıyorsunuz?
yardım ediiiin kilo vermem lazımm
canim evet normal dogumdu.ins.buda normal olur...ilk kizimin dogumunda gece 3 te suyum geldi.esime doktorumu ara dedim.oda heyecanla arkadasini aramis...
bu seferde diyicem ben topige yazicam sen doktorumu ara....
bende ıyıyım canım dun aksam yemegınde vardı bugune allah kerım her an yemekler hazır beklıyorum
Arkadaşlar merhaba karatay diyetini araştırırken kadınlar kulübüne rastladım ve yorumlarınız beni bi hayli heyecanlandırdı doğrusu:)
Sayfa sayısı çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.Bazı sorularım olacaktı cevaplarsanız bahtiyar olurum :)
Diyete başladığınızda ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba?
Ben 5 ay önce doktor kontrolünde diye başladım ve 117 kg' 98'e düştüm ancak şuan diyetisyene gitmiyorum ve kilo vermem durdu
karatay diyetini kitaptan m takip ederek yapıyorsunuz?
yardım ediiiin kilo vermem lazımm
gunaydin karatay guzelleri..yumurtalarim hazir oldu simdi kahvalti zamani:)
Merhaba hanımlar,
3gündür forumu takip ediyorum, okuyabildiğim kadar da geçmişinizi okudum :) Karatay Diyeti kitabını okudum; 3gündür de ekmek-şeker-makarna-pilav komple bıraktım (bugün sahlep içtim ama dayanamadım
omega3 kullanacağım solgar omega 700 iyi olduğunu okudum ama antioksidan ile birlikte alınmalı deniyor, bende b12 vitamin eksikliği var 3ilaç birbiriyle etkileşime girermiki acaba :) yada antioksidan almasammı???
bu arada 63kg.yum ve 55civarına inmek istiyorum inşallaaaah :)
ramaska sanirim hamilesin..allah kurtarsin..3-4 ay once yaziyordum buraya sanirim sen yoktun o zaman..hamileliginde karatay yaptinmi yoksa dogumdan hemen sonra baslicakmisin? benim kizim 13 aylik su an anca dank etti kafama diyet+ spor..keske hemen baslasaydim simdiye inceciktim..neyse yaza kadar halledicem bu isi..
merhaba ben omega 3 olarak şurup şeklini kullanıyorum.Ahmet Aydın'ın bi yazısında okumuştum manyıklı gelmişti.hem fiyat olarak daha uyguna geliyor ve hem dha ve epa miktarları daha fazla olabiliyo.ama tadı biraz kötü tabi
canim maydanoz kuru yapmiyorsun galiba...tekrar yapmayi dusunuyormusun.faydasini gormustun galiba...Hayırlı Günler Kızçeler....
Dünkü Yediklerim.
Sabah:
1 bardak elma sirkeli su, 2 incir, 1 omega 3, 2 multivitamin
(Başka bir şey hazırlamaya vakit kalmadı.Geç kalmışım)
Öğle: Yok
Akşam :
Mercimek çorbası,haşlanmış brokoli, turşu, zeytin, yoğurt
fındık ,fıstık, ceviz, badem, kabakçekirdeği (hepsi çiğ) karışım ufak bir kase
gün içinde 3-4 litre su
2 fincan form çay
spor: Yok
Bu hafta yediklerim pek bi düzensiz oldu. İnşallah haftaya toplarım kendimi....
akşam bulgurlu pırasa denedim ve ilk defa , prinçten tadı daha güzel oldu. normalde ben pirinci herzaman bulgura tercih ederim.tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim
canim merak etme doguma giderken ins.haber vericem.simdilik iyiyim sukur....
canim bu siralar uyku problemim var.ben gece 4 te hala uyumamistim.o yuzden sabahlari artik ugrayamiyorum...
canim menun guzel ama kahvaltiya ceviz badem eklesen sanki daha tok tutar gibi geliyor...ins.kilo vermeye baslamissindir.
canim gecmis olsun...ins.cabuk iyilesirsin.
evet haklısın ama bazı sabahlar öyle hızlı çıkıyorum ki evden. ve cevizi kırmaya vaktim olmadı
ama birşey söylemem gerekirse bu diyet beni hiç sıkmadı, çok rahat, iç açım diye gezmiyorum. sadece dün tatlı ihtiyacı hissettim ve bir iki parça çikolata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?