Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese merhaba bugün kararaya başlayalı tam 27 gün oldu. Tam olarak 3 kilo vermişimsizce nasıl. Ama koşu bandım gelmedi hiç Sporsuzve arada çok kaçamaklarım oldu.

bende bugün 1 ay oldu 4 kilo verdim özellikle hafta sonu kaçamaklarım çok oluyo, gerçi burda daha deneyimli arakadaşlar ar ama bence iyi daha hızlısı sağlıklı olmayabilir

bence gayet iyi canim tebrikler..onemli olan hareket etmen.ayrica eglencelide olur birde muzik dans cok iyi...
ben hamileyim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.burda da moral olsun diye takiliyorum ve arkadaslarlik ortami cok guzel....kilo verenleri gordukce benim de kilo verme ihtimalim gucleniyor...

Herkese merhaba bugün kararaya başlayalı tam 27 gün oldu. Tam olarak 3 kilo vermişimsizce nasıl. Ama koşu bandım gelmedi hiç Sporsuzve arada çok kaçamaklarım oldu.
canim tebrikler bence gayet iyi sonucta herkesin kilo verme hizi farkli ve sporsuz ve kacamaklarla vermissin.sporla daha da hizlanacaktir...

albatros cok guzel tebrikler...

Son düzenleme:

sağol canım benimhala geçmedi bebişim yatıyorum.kocişim gelicekmiş şimdi bana bakmayayaşadım yani
ne kusuru canımcım,işin var zannettim ondan yazmıyosundur diye düşündüm
ayy sorma bacım,anneanneler hiç dayanamıyo torunlarına.annem de öyle,yeğenim için taaa çarşıya gidip pasta falan alıyoeskiden bana alıyodu ya kıskanıyo da olabilirim tebi
bebişim listeye girmek istiyorum hatta girmeliyim diyorum.bugün yine kg aldığımı görünce çok üzüldüm yaa

sağol canımmm,sana da çok geçmiş olsun

Leylakım sersumum ficansım geçmiş olsun kızlar

Bugün hava buzzzzzz gibi soğuk anacııımmm en yüksek sıcaklık 3 dereceymiş

Kahvaltımm
2 haşlanmış yumurta
süzme yoğurt
fındık
çay
peynir
3 zeytin
4 omega 3

Kahvaltımm
2 haşlanmış yumurta
süzme yoğurt
fındık
çay
peynir
3 zeytin
4 omega 3

canim nasilsin afiyet olsun.canim burasida soguk...basinda - sonunda 0 var= -30

leylakcim gecmis olsun.ins.cabuk toparlarsin...

canim evet normal dogumdu.ins.buda normal olur...ilk kizimin dogumunda gece 3 te suyum geldi.esime doktorumu ara dedim.oda heyecanla arkadasini aramis...
bu seferde diyicem ben topige yazicam sen doktorumu ara....

sorunsuz ve kolay bi doğum olur inşallah ramaskacım

bence süper.hem de sporsuz vermişsin
Leylakım sersumum ficansım geçmiş olsun kızlar

teşekkür ederim iyiniyetlim

canim nasil gidiyor.karataya alisabildinmi.bugun kacinci gunun?

canim maydanoz kuru yapmiyorsun galiba...tekrar yapmayi dusunuyormusun.faydasini gormustun galiba...

canım şu aralar maydonoz tüketmedim. Lahana kürüne devam. Şu an üç günlük aradayım. Cuma günü günde bir bardakla devam edeceğim.Beş gün içip 3 gün ara vereceğim...

Bu diyete 19 kasım 2012 de başladım 89,2 kg ile
10 ocak 2013 itibariyle 81,6 kg (bu sabah tartıldım)

İki ay dolmadan 7,6 kg vermişim. Eminim maydonozunda lahananında faydası olmuştur.

İlk başladığımda serbest yiyeceklerden oldukça fazla tüketiyordum. Şimdi ise alıştım daha az tüketiyorum. Kaçamak pek olmuyor. Başladığım günden beri unlu ,şekerli hiç bir şeyi tatmadım bile... Tek eksiğim düzenli spor yapamamam.
İnşallah önümüzdeki günler daha da iyi olur...

Hep birlikte zayıflar, idealimize kavuşuruz...

Sevgiler...

Kahvaltımm
2 haşlanmış yumurta
süzme yoğurt
fındık
çay
peynir
3 zeytin
4 omega 3
afiyet olsun canım
Papişim iğne deliğinden (deveyimiydi)geçirdin mi kıss

canim nasilsin afiyet olsun.canim burasida soguk...basinda - sonunda 0 var= -30

leylakcim gecmis olsun.ins.cabuk toparlarsin...

-30 muubiz 3 derecede donuyoruz:18::18:allah kolaylık versin size ramaskacım
sağol canım benim inşallah

süper vermişsin canım,tebrikler

sadece askim: canim ders calistinmi nasil gidiyor allah kolaylik versin...

Çalışmaya çalışıyorum canım . Düşündüğün için teşekkür ederim. Bu akşam saat 5 sınavım var. Sabah erken kalktım. Çalıştım biraz şimdide duşa girdim çıktım rahatladım. Bi tekrar daha yaptım. Okula erken gidip arkadaşla bi tekrar daha ohh miss.. Olacak inşallah

Sen nasılsın canım. Hamilelik iyi gidiyor sanırım. İnşallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz bir doğum olur. Teyzemi olcem bennn Hala oldum ama daha yegenimi kucaklayamadım ama kısmet işte... Sağlıklı olsun inşallah..

canim cok guzel tebrikler...ins.hep beraber zayiflariz....ins.bu sekilde devam edersin.emin adimlarla devam...

leylakcim cok sagol canim dileklerin icin...

canim alistim soguk havaya artik normal geliyor...- 20 olunca bugun hava cok guzel diyorum...

canim cok sagol.simdilik iyi sukur.evet teyze olucan...canim ins.sinavin iyi gecer....
biliyorsun zor soru yoktur zor cevap vardir....ins.bildigin cevaplardan cikar....
allah kolaylik versin.basarilar...

kızlar öğle yemeğim 7 tane badem 1 mandalina 1 elma maalesef işyerindeydim hava soğuk diye.dışarı çıkıp tavuk yiyip çorba içecektim ama öğünü bu şekil geçiştirdim akşamda çorbamı içicem 1 kase bulgur pilavı 1 kasede ev yoğurdu yicemm

Selam arkadaşlar Pc nin başına bir oturdum güya bir göz atıp çıkacaktım ama nerede oturdum kaldım. Sabah menüm. 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, şekersiz çay, tadımlık tereyağ ve bal, zaten ekmeksiz yenmiyor 2-3 dilim salam, biliyorum işlenmiş gıda yasak ama dayanamadım. çünkü doymamıştım. Kış günü domates salatalık ta fazla almıyorum, Ben henüz hiç kilo bildirimi yapmadım. ayın 31 inde başlamıştım çünkü, benim evde tartı yok, yarın arkadaşıma gidicem orada tartılacam da kilo bildirimlerini hangi gün yapıyorsunuz. haftaya ona göre bildirim yapayım.

akşama da ezogelin çorbası ve yoğurt var ...

Son düzenleme:
Nurudilara hanım lahana ve maydanozu nasıl tüketiyorsunuz acaba?
karatay diyenin yanısıra mı uyguluyorsunuz lahana suyunu? ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acaba?
Kusura bakmayın çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…