Herkese merhaba bugün kararaya başlayalı tam 27 gün oldu. Tam olarak 3 kilo vermişimsizce nasıl. Ama koşu bandım gelmedi hiç Sporsuzve arada çok kaçamaklarım oldu.
canim afiyet olsun.senin nasil gidiyor?
sağol canım. benim 1.5 hafta oldu karatay diyetine başlıyalı yaklaşık 3.5 kilo verdim. 67.5 iken şuan 65im. ama hedefime daha çok var.spor yapıyorum günde 1 saate yakın. ender saraç haraketleri 10 dk., zumba dansı 15 dk., ve plates 30 dk yani çok karıştırıyorum. Bir tanesinden hemen sıkılıp diğerine geçiyorum. akşam yemeğinden 2 saat sonra başlıyorum.
Sen şuan diyet yapmıyorsun galiba
canim tebrikler bence gayet iyi sonucta herkesin kilo verme hizi farkli ve sporsuz ve kacamaklarla vermissin.sporla daha da hizlanacaktir...Herkese merhaba bugün kararaya başlayalı tam 27 gün oldu. Tam olarak 3 kilo vermişimsizce nasıl. Ama koşu bandım gelmedi hiç Sporsuzve arada çok kaçamaklarım oldu.
Leylakım öncelikle geçmiş olun canım.Boğazların geçmiştir umarımBugün senle tam muhabbet edeceğim kızım kaptı ipadi Kusurabakma .Okullar tatil ya hanfendiyi eğlendirmeye çalışıyoruz.Birde dün yaşadığımız deprem korkusunu atamadı daha.Öyle çok korkmuş ki ağlaya ağlaya zor uyudu.2 Gündür naz çekiyorum.Sanırım evimizi de özledi.Daha uzun bir zaman buradayız.Ne yapacağım bilmiyorum.Annem palyaço gibi etrafında dönüyor.Kadın 1 paket çubuk kraker için markete gitti.Ne isterse yapıyor.Atlatacağız bakalım bugünleri.Sen kendine iyi bak.Bu hafta sende listeye gir lütfen.Öptüm seni
Günaydıııın :) Dün 2,5 saat spor yaptım. Tartı bana bir güzellik yapar dedim ve bu sabah tartıldım tartının ilk gösterdiği sayı 79 du şok oldummmmSonra çıktığımda 80-79 arası gidip geldi, o yüzden şimdilik kilo çizelgemi 80 olarak güncelliyorum :)
Oğlum uyandı. Gidip kahvaltı hazırlayayım.
Bugün aklım hep sizde...
Birdy ve iskenderunlunun sigara savaşı,
Leylak ve sersumun boğazları,
Melexinin tadilatı, bu karda kışta malzeme bakmaya da gidemezsin,
Ramaska, her sabah doğurdun mu acaba diyorum...
Aklım hep sizde...
Günaydın canlar nasılsınız
Leylakım, sersumum geçmiş olsun, Birdy çok iyi gidiyorsun, böyle devam inşallah
Bende dün doktora gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum tahlilde çıktı, bana da antibiyotik verdi, Topikçek bu ara antibiyotik kullanıyoruz galiba, birazdan çıkacağım , öğlen evde değilim, fazla kaçırmam inşallah
Günaydın canlar nasılsınız
Leylakım, sersumum geçmiş olsun, Birdy çok iyi gidiyorsun, böyle devam inşallah
Bende dün doktora gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum tahlilde çıktı, bana da antibiyotik verdi, Topikçek bu ara antibiyotik kullanıyoruz galiba, birazdan çıkacağım , öğlen evde değilim, fazla kaçırmam inşallah
Bugün hava buzzzzzz gibi soğuk anacııımmmen yüksek sıcaklık 3 dereceymiş
Kahvaltımm
2 haşlanmış yumurta
süzme yoğurt
fındık
çay
peynir
3 zeytin
4 omega 3
canim evet normal dogumdu.ins.buda normal olur...ilk kizimin dogumunda gece 3 te suyum geldi.esime doktorumu ara dedim.oda heyecanla arkadasini aramis...
bu seferde diyicem ben topige yazicam sen doktorumu ara....
Herkese merhaba bugün kararaya başlayalı tam 27 gün oldu. Tam olarak 3 kilo vermişimsizce nasıl. Ama koşu bandım gelmedi hiç Sporsuzve arada çok kaçamaklarım oldu.
Leylakım sersumum ficansım geçmiş olsun kızlar
canim nasil gidiyor.karataya alisabildinmi.bugun kacinci gunun?
canim maydanoz kuru yapmiyorsun galiba...tekrar yapmayi dusunuyormusun.faydasini gormustun galiba...
afiyet olsun canımBugün hava buzzzzzz gibi soğuk anacııımmmen yüksek sıcaklık 3 dereceymiş
Kahvaltımm
2 haşlanmış yumurta
süzme yoğurt
fındık
çay
peynir
3 zeytin
4 omega 3
Papişim iğne deliğinden (deveyimiydi)geçirdin mi kıss
canim nasilsin afiyet olsun.canim burasida soguk...basinda - sonunda 0 var= -30
leylakcim gecmis olsun.ins.cabuk toparlarsin...
canım şu aralar maydonoz tüketmedim. Lahana kürüne devam. Şu an üç günlük aradayım. Cuma günü günde bir bardakla devam edeceğim.Beş gün içip 3 gün ara vereceğim...
Bu diyete 19 kasım 2012 de başladım 89,2 kg ile
10 ocak 2013 itibariyle 81,6 kg (bu sabah tartıldım)
İki ay dolmadan 7,6 kg vermişim. Eminim maydonozunda lahananında faydası olmuştur.
İlk başladığımda serbest yiyeceklerden oldukça fazla tüketiyordum. Şimdi ise alıştım daha az tüketiyorum. Kaçamak pek olmuyor. Başladığım günden beri unlu ,şekerli hiç bir şeyi tatmadım bile... Tek eksiğim düzenli spor yapamamam.
İnşallah önümüzdeki günler daha da iyi olur...
Hep birlikte zayıflar, idealimize kavuşuruz...
Sevgiler...
süper vermişsin canım,tebrikler
sadece askim: canim ders calistinmi nasil gidiyor allah kolaylik versin...
canım şu aralar maydonoz tüketmedim. Lahana kürüne devam. Şu an üç günlük aradayım. Cuma günü günde bir bardakla devam edeceğim.Beş gün içip 3 gün ara vereceğim...
Bu diyete 19 kasım 2012 de başladım 89,2 kg ile
10 ocak 2013 itibariyle 81,6 kg (bu sabah tartıldım)
İki ay dolmadan 7,6 kg vermişim. Eminim maydonozunda lahananında faydası olmuştur.
İlk başladığımda serbest yiyeceklerden oldukça fazla tüketiyordum. Şimdi ise alıştım daha az tüketiyorum. Kaçamak pek olmuyor. Başladığım günden beri unlu ,şekerli hiç bir şeyi tatmadım bile... Tek eksiğim düzenli spor yapamamam.
İnşallah önümüzdeki günler daha da iyi olur...
Hep birlikte zayıflar, idealimize kavuşuruz...
Sevgiler...
Çalışmaya çalışıyorum canım . Düşündüğün için teşekkür ederim. Bu akşam saat 5 sınavım var. Sabah erken kalktım. Çalıştım biraz şimdide duşa girdim çıktım rahatladım. Bi tekrar daha yaptım. Okula erken gidip arkadaşla bi tekrar daha ohh miss.. Olacak inşallah
Sen nasılsın canım. Hamilelik iyi gidiyor sanırım. İnşallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz bir doğum olur. Teyzemi olcem bennnHala oldum ama daha yegenimi kucaklayamadım ama kısmet işte... Sağlıklı olsun inşallah..
canim cok guzel tebrikler...ins.hep beraber zayiflariz....ins.bu sekilde devam edersin.emin adimlarla devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?