Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar diyetım akşam akşam sabote oldu yaa,tam 19:55 de el yapımı çiğköfte getırdıler,yedim valla ,sayısını hatırlamıyorum
afiyet olsun loxandraa yemişsinn bi güzell oohhhh düşünmeee bayılırım çiğ köfteye

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun:Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak taze kabuklu antep fıstıgı,1muz(yumurtanın alternatıfı,proteın ıcerır.),bır bardak sut.

süper görünüyorr cnm fıstıklarrr afiyet olsunnn

kaçamaksızz bir menüüü mattikacımm afiyet olsunnn elmalı kurabiyeyi görmedimm bennn

sıyah zeytınde ben nıhayet sevdıgım zeytını buldum marmara bırlık sılındır teneke kutuda uzerıne az tuzlu yazıyo bı dene derım yesıl zeytını bende severım afıyet olsun canım:)))

gördüm gördüm,pek seksüüü ve de çıtır bir arkadaşımızsın

işte mattikadan güzel bır menüü

sütlü bulgur corbası nasıl yapılıyordu

Amaa o sütlaç gibi duruyor ve benim canım çok istediiii

benim deeeeeeeeee

bugünki menüm
sabah: 2 yumurta (kaysı kıvamı)
1 parca peynir
5 zeytin
küçük domates 2-3 tane
1 kıemızı biber kozde
1 çay bardağı ceviz
öğle:
1 porsiyon döner
salata
ayran
Akşam:
1 tane zeytinyağlı enginar
nerede yanlış yapıyorum bir kontrol edebilirmisiniz menüyü

yanlış göremedım ben menunde,yıldızlı pekiyi

işte mattikadan güzel bır menüü

sütlü bulgur corbası nasıl yapılıyordu
tşk ederim kızlar, mutlu oldum siz menümü beğenince
buraya yazcak olmasam nelere göz diktim aslında ama yemedim

kayınvalidem sütlü keşkek çorbası yapıyo, keşkeklik buğdayı iyice pişirip süt ekleyip kaynatıyosun.
o geç pişiyo diye kısırlık bulgurla yaptım ben de, çok pratik oluyo
suda haşlıyorum bulguru, tuzunu ekledikten sonra süt ekleyip kaynatıyorum 5 dk
yağ istemiyo, sütün yağı çıkıyo.

o kadar da olsunn tatlımm 1 lokmacıkk
diğer günlere o da olmıcak inş.

kilon boyun kaç?
sporsuz gitmiyo özellikle verilecek kilo azsa

keşke az olsaydı canım ben 109.6 ile başladım şimdi 107.1 kiloyum ama 1 hafta sonra 1 ay olacak kitabı okudum siteyi hergün takip ediyorum başından sonuna kadar okudum. umudumu kaybediyorum ozaman aklıma gül geliyor tekrar sarılıyorum bırakmak yok yola devam ama benim hatam herhalde spor yapmama. uzun sürede vericem herhalde . bu site çok güzel herkez birbirine destek oluyor. inşallah herkez istediği hedefe biran önce varır. hepimize kolay gelsin. bu arada kilo göstergesi nasıl hazırlanıyor bilmiyorum yeni olduğum için acemiyim biraz yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

tiroitle ilgili bir sıkıntınız olabılır tsh yuksekse bır tathlıl yaptırın. eger herseyı dogru yapıyosanız kendınız bılceksınz. su spor tamammı

tiroid problemim yok daha önce baktırdım ama insilün direncim var trigiliserit ve insilünim çok yüksek normalde içinde metformin olan bir ilaç kullanmam lazım ama ben bu diyeti yapıyorum diye ilaç içmiyorum. hoca bu diyet insilün direncini kırar diyor çünkü. spor hiç yapamıyorum suda 2 lt yi bulmuyor

Hosgeldınız.Inanın ben de oncelerı cok hareket yapamıyordum,ama ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketmeyı bırakabıldım ılk etapta bu dıyetle tabı kı,zehırlenmem durunca cunku zehırlenıyordum beslenmıyordum ve ac hıssedıyordum,hareketlerım arttı daha erken uyanabıldım,cok yemekten kabuslar gorurdum onlar kalktı,ve hareketlerım artmaya basladı,ılk ay dort kılo vermeme ragmen 8 kılo vermıs gıbı duruyordum,ılk 5,5 ay uc ogun ızın verılen seylerden uc ogun tukettım,aralarda bazen cevız-kuru kaysı,ya da fıstık-ıncır vb de tuketıyordum,zamanla bunlar da azaldı,tartıya cok ıtıbar etmedım dogrusu,reglı donemı tamamlandıktan uc gun sonra fılan tartılıyordum.5,5 aydan sonra ıkı ogun yeterlı gelmeye basladı,ve aralardakı cevızıkuru kaysı tuketımım de sıfırlandı,sut ya da ayran ıcıyorum,bunların da mıktarını azalttım,yanı seker bagımlılıgım azaldı,sanıyorum vucudumun ınsulın leptın dırencı kırıldı,kırılıyor ac olan beynımdı zaten,bedenım degıldı.Bedenım dogru gıdaya ac ıdı,vucut omega3 u yapamıyor,bu dıyet bunu tamamlıyor.Iyı hıssedıp kılo verıyorsunuz,bu dıyette lezzet var zaten,seker tuketımı damarları mahvedıyor varıs agrılarım durdu bu dıyetle,kırmızı kılcal damar goruntulerı kayboluyor,cıldımde gune lekesı sandıgım lekeler kayboldu.2 yılda bıyolojık yasım duserse sasırmam.HosgeldınıZ .Kolay gelsın hepımıze

canım az vermemıssın ki,3 haftada 2,5 kg,zaten gül de bastan berı ayda 4 kg gidiyor dıyor,acele etmeye gerek yok yanı,pepetının dedıgı gıbı bır sağlık sorunun yoksa bızlerden hızlı kılo verırsın yeter ki,harfiyen uy dıyete,suya,tuza,sporuna dikkat et.

spor neden yapamıyorsun,fazla değil gunde 20 dk normal tempoda yurumek yeter dıyor hoca,gunluk bır markete gidip gelsen 10 dk gıdıs 10 dk donus 20 dk eder zaten.
bu kadarını da yapamaz mısın?

kendıne ınanman lazım oncelikle,istersen bal gibi zayıflarsın

kilo cizelgesının yapımı burda açıklanıyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

gercekten teşekkür ederim yorum yaptığınız için çünki beni en iyi siz anlayabilirsiniz gül . vermemiz gereken kilolar 3-5 kg olmadığı için insan umutsuzluğa kapılıyor dediğiniz gibi verdiğim kilo 2 ama daha incelmiş gibi gözüküyorum. benim sıkıldığım nokta gerçekten dikkat etmeme rağmen neden daha iyi sonuç alamıyorum diye demekki haraket eksikliğinden ben daha önceden çok fazla diyet yaptım hep verip aldım birçok diyetisyene gittim ama inanın bu sefer olduğu kadar hiç rahat geçmedi . ben diyet yapınca sinirli olurdum içim kazınırdı hep üzülürdüm kendime onu bunu yiyemiyorum diye Canan Hocanın diyetinde hiç acıkmıyorum hiç sinirlide değilim. hiç bırakmadan devam etmek istiyorum. inanın siz benim idolüm oldunuz verdiğiniz kilo gerçekten mükemmel. çok zoru başarmışsınız. inşallah bende bir an evvel kurtulurum şu kilolardan ve çevrede ileri geri konuşup ne yiyip ne yemememiz gerektiğini söyleyen hayatlarında diyettn haberi bile olmayan insanlardan.

selam kızlar
şu an belli oldu il dışına gidiyorum.
liste sırası bendeydi, haftaya ben yapayım olur mu?
görüşürüz..

herkesin metabolizması farklıdır..acele etmeyin mutlaka verirsiniz...

hepinize yorumlarınızdan dolayı çooooook tesekkür ederim motivasyonum çok arttı bu gazla sporada baslarım artık .hepiniz sagolun kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…