afiyet olsun loxandraa yemişsinn bi güzell oohhhh düşünmeee bayılırım çiğ köfteyekızlar diyetım akşam akşam sabote oldu yaa,tam 19:55 de el yapımı çiğköfte getırdıler,yedim valla ,sayısını hatırlamıyorum
Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun:Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak taze kabuklu antep fıstıgı,1muz(yumurtanın alternatıfı,proteın ıcerır.),bır bardak sut.
27 ekim Perşembe
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
4-5 zeytin
1 çb ceviz, domates
Öğle:
1 lokma elmalı kurabiye
Akşam:
1 kase sütlü bulgur çorbası
1,5 tabak yeşil fasülye
yoğurt
spor: 4 km yürüyüş
su: henüz 1 lt
hosgeldın.hergun yedıklerını yazarsan daha dogru yorum yapabılırız.bugunku menun nasıldı mesela?
afiyet olsun.bakalım bu şekilde de kilo verebılecekmısın
öyle guzel yedım ki,
siyah zeytının ıyısını bulamamıstım,yıyemıyordum.yeşil kokteyl zeytınlerınden aldım,çerez gibi yıyorum valla,turşu gibi,çok lezzetli,tavsıye ederım.
hoca zeytın ıcın en sağlıklı meyvedır,15-20 tane yıyebılırsınız gunde diyor
kaçamaksızz bir menüüü mattikacımm afiyet olsunnnelmalı kurabiyeyi görmedimm bennn
kızlar diyetım akşam akşam sabote oldu yaa,tam 19:55 de el yapımı çiğköfte getırdıler,yedim valla ,sayısını hatırlamıyorum
saol canım
okulda yedim onu hiç yemesem bi yerim şişcekti sanki
loxandracım ekleyeyim seni, arkadaşlarım albümümü görebiliyor.
VAr orada fotoğraflarım.
Çok aşırı fazlam yok zaten ama 20 yaşındayım 30dan sonra metabolizmam yavaşlayacak o yüzden bu zamanda hiç fazlalığım olmamalı diye düşündüğümden.
Yoksa şu an aynada bakınca kendimi beğeniyorum.
38 beden altıma 36 üstüme gayet güzel oluyor sadece hafif bölgesel fazlalıkların gitmesi amacım.
27 ekim Perşembe
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
4-5 zeytin
1 çb ceviz, domates
Öğle:
1 lokma elmalı kurabiye
Akşam:
1 kase sütlü bulgur çorbası
1,5 tabak yeşil fasülye
yoğurt
spor: 4 km yürüyüş
su: henüz 1 lt
Amaa o sütlaç gibi duruyor ve benim canım çok istediiii
bugünki menüm
sabah: 2 yumurta (kaysı kıvamı)
1 parca peynir
5 zeytin
küçük domates 2-3 tane
1 kıemızı biber kozde
1 çay bardağı ceviz
öğle:
1 porsiyon döner
salata
ayran
Akşam:
1 tane zeytinyağlı enginar
nerede yanlış yapıyorum bir kontrol edebilirmisiniz menüyü
tşk ederim kızlar, mutlu oldum siz menümü beğeninceişte mattikadan güzel bır menüü
sütlü bulgur corbası nasıl yapılıyordu
diğer günlere o da olmıcak inş.o kadar da olsunn tatlımm 1 lokmacıkk
bugünki menüm
sabah: 2 yumurta (kaysı kıvamı)
1 parca peynir
5 zeytin
küçük domates 2-3 tane
1 kıemızı biber kozde
1 çay bardağı ceviz
öğle:
1 porsiyon döner
salata
ayran
Akşam:
1 tane zeytinyağlı enginar
nerede yanlış yapıyorum bir kontrol edebilirmisiniz menüyü
keşke az olsaydı canım ben 109.6 ile başladım şimdi 107.1 kiloyum ama 1 hafta sonra 1 ay olacak kitabı okudum siteyi hergün takip ediyorum başından sonuna kadar okudum. umudumu kaybediyorum ozaman aklıma gül geliyor tekrar sarılıyorum bırakmak yok yola devam ama benim hatam herhalde spor yapmama. uzun sürede vericem herhalde . bu site çok güzel herkez birbirine destek oluyor. inşallah herkez istediği hedefe biran önce varır. hepimize kolay gelsin. bu arada kilo göstergesi nasıl hazırlanıyor bilmiyorum yeni olduğum için acemiyim biraz yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Hosgeldınız.Inanın ben de oncelerı cok hareket yapamıyordum,ama ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketmeyı bırakabıldım ılk etapta bu dıyetle tabı kı,zehırlenmem durunca cunku zehırlenıyordum beslenmıyordum ve ac hıssedıyordum,hareketlerım arttı daha erken uyanabıldım,cok yemekten kabuslar gorurdum onlar kalktı,ve hareketlerım artmaya basladı,ılk ay dort kılo vermeme ragmen 8 kılo vermıs gıbı duruyordum,ılk 5,5 ay uc ogun ızın verılen seylerden uc ogun tukettım,aralarda bazen cevız-kuru kaysı,ya da fıstık-ıncır vb de tuketıyordum,zamanla bunlar da azaldı,tartıya cok ıtıbar etmedım dogrusu,reglı donemı tamamlandıktan uc gun sonra fılan tartılıyordum.5,5 aydan sonra ıkı ogun yeterlı gelmeye basladı,ve aralardakı cevızıkuru kaysı tuketımım de sıfırlandı,sut ya da ayran ıcıyorum,bunların da mıktarını azalttım,yanı seker bagımlılıgım azaldı,sanıyorum vucudumun ınsulın leptın dırencı kırıldı,kırılıyor ac olan beynımdı zaten,bedenım degıldı.Bedenım dogru gıdaya ac ıdı,vucut omega3 u yapamıyor,bu dıyet bunu tamamlıyor.Iyı hıssedıp kılo verıyorsunuz,bu dıyette lezzet var zaten,seker tuketımı damarları mahvedıyor varıs agrılarım durdu bu dıyetle,kırmızı kılcal damar goruntulerı kayboluyor,cıldımde gune lekesı sandıgım lekeler kayboldu.2 yılda bıyolojık yasım duserse sasırmam.HosgeldınıZ .Kolay gelsın hepımızekeşke az olsaydı canım ben 109.6 ile başladım şimdi 107.1 kiloyum ama 1 hafta sonra 1 ay olacak kitabı okudum siteyi hergün takip ediyorum başından sonuna kadar okudum. umudumu kaybediyorum ozaman aklıma gül geliyor tekrar sarılıyorum bırakmak yok yola devam ama benim hatam herhalde spor yapmama. uzun sürede vericem herhalde . bu site çok güzel herkez birbirine destek oluyor. inşallah herkez istediği hedefe biran önce varır. hepimize kolay gelsin. bu arada kilo göstergesi nasıl hazırlanıyor bilmiyorum yeni olduğum için acemiyim biraz yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
keşke az olsaydı canım ben 109.6 ile başladım şimdi 107.1 kiloyum ama 1 hafta sonra 1 ay olacak kitabı okudum siteyi hergün takip ediyorum başından sonuna kadar okudum. umudumu kaybediyorum ozaman aklıma gül geliyor tekrar sarılıyorum bırakmak yok yola devam ama benim hatam herhalde spor yapmama. uzun sürede vericem herhalde . bu site çok güzel herkez birbirine destek oluyor. inşallah herkez istediği hedefe biran önce varır. hepimize kolay gelsin. bu arada kilo göstergesi nasıl hazırlanıyor bilmiyorum yeni olduğum için acemiyim biraz yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
tiroitle ilgili bir sıkıntınız olabılır tsh yuksekse bır tathlıl yaptırın. Eger herseyı dogru yapıyosanız kendınız bılceksınz. Su spor tamammı
gercekten teşekkür ederim yorum yaptığınız için çünki beni en iyi siz anlayabilirsiniz gül . Vermemiz gereken kilolar 3-5 kg olmadığı için insan umutsuzluğa kapılıyor dediğiniz gibi verdiğim kilo 2 ama daha incelmiş gibi gözüküyorum. Benim sıkıldığım nokta gerçekten dikkat etmeme rağmen neden daha iyi sonuç alamıyorum diye demekki haraket eksikliğinden ben daha önceden çok fazla diyet yaptım hep verip aldım birçok diyetisyene gittim ama inanın bu sefer olduğu kadar hiç rahat geçmedi . Ben diyet yapınca sinirli olurdum içim kazınırdı hep üzülürdüm kendime onu bunu yiyemiyorum diye canan hocanın diyetinde hiç acıkmıyorum hiç sinirlide değilim. Hiç bırakmadan devam etmek istiyorum. Inanın siz benim idolüm oldunuz verdiğiniz kilo gerçekten mükemmel. çok zoru başarmışsınız. Inşallah bende bir an evvel kurtulurum şu kilolardan ve çevrede ileri geri konuşup ne yiyip ne yemememiz gerektiğini söyleyen hayatlarında diyettn haberi bile olmayan insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?