Nurudilara hanım lahana ve maydanozu nasıl tüketiyorsunuz acaba?
karatay diyenin yanısıra mı uyguluyorsunuz lahana suyunu? ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acaba?
Kusura bakmayın çok soru sordum
canim merak etme doguma giderken ins.haber vericem.simdilik iyiyim sukur....
canim bu siralar uyku problemim var.ben gece 4 te hala uyumamistim.o yuzden sabahlari artik ugrayamiyorum...
canim menun guzel ama kahvaltiya ceviz badem eklesen sanki daha tok tutar gibi geliyor...ins.kilo vermeye baslamissindir.
canim gecmis olsun...ins.cabuk iyilesirsin.
İyiyim canım. Okul başladı ya... 7de mesaim başlıyor. Bugün oğlanı da babasıyla gönderdim okula. Herkes gidince de çayımı alıp geldim. Ama tam ben kapatırken yazmışsın, görmedim.
Sen nasılsın? Gece uyuyabildin mi? Biraz rahatlamaya başladın mı?
Geçmiş olsun. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen çok mu ilaç kullandın bu yıl? Bu son olsun inşallah.
Heee... Yakışır gerçekten de:))
Yazdığın herşeye katılıyorum. Çok da güzel anlatmışsın.
Evet, evet... Doğuma giderken bir taraftan da bize mesaj at sancıların arasında:)))) İnşallah normal olur doğumun. Sonrası çok rahat oluyor. İlki normal miydi?
merhaba arkadaslar,isten yeni geldim sayilir,yemegimi henüz yedim,hemen pc nin basina gectim yazayim diye,bir yigin is yapilmak üzere beni bekler
Sabah:2 yumurta kayisi k da,8 zeytin,peynir,2günkurusu,1hurma,1Türk kahvesi fincani ceviz,Omega3,sögüs sebze
ara bol sütlü filtre kahve
2.ögün:2 yumurtadan peynirli omlet,dünden kalma biraz karnabahar salatasi,1 kase yogurt,sögüs sebze
Bu siskinlik beni deli ediyor,testlerinde etkisi oldumu bilmiyorum ama sabah tartildim baslangic kilomdayim,nasil üstesinden gelecegim bilmiyorum((Yarin birde bildirim günü,bakalim ((
SERSUM;LEYLAK nasil oldunuz,iyisinizdir umarim,FICANS sana da gecmis olsun,illet biseydir idraryollari enfeksiyonu
BIRDY ha gayret olacak bu sefer,dumansiz hava sahasina sen de hosgeldin :)))
SERSUMcum YORK testi konusunda cok bir arastirma yapmadim acikcasi,tv den duydum sadece ama evet pahali biseymis.Sonuc alamazsam en son düsünecegim bir test olabilir blki,insallah gerek kalmaz ne diyim(
Aksamki menümü bilmiyorum,dolapta pirasa var belki onu pisiririm.
Hepinize bol leptinli vakitler
Leylakım sersumum ficansım geçmiş olsun kızlar
sağol canım benimhala geçmedi bebişim yatıyorum.kocişim gelicekmiş şimdi bana bakmaya yaşadım yani
ne kusuru canımcım,işin var zannettim ondan yazmıyosundur diye düşündüm
ayy sorma bacım,anneanneler hiç dayanamıyo torunlarına.annem de öyle,yeğenim için taaa çarşıya gidip pasta falan alıyoeskiden bana alıyodu ya kıskanıyo da olabilirim tebi
bebişim listeye girmek istiyorum hatta girmeliyim diyorum.bugün yine kg aldığımı görünce çok üzüldüm yaa
sağol canımmm,sana da çok geçmiş olsun
SERSUM;LEYLAK nasil oldunuz,iyisinizdir umarim,FICANS sana da gecmis olsun,illet biseydir idraryollari enfeksiyonu
Sağol leylakcım
canım hem alerji hem de gripsin,bu ara bence hiç tartılma,tamam tartı bizim için bir frenleme aynı zamanda ama ,sen zaten yediklerine dikkat ediyorsun,dikkat etmeye devam et,tartıya ara ver istersen,bir iki hafta tartılma,önce sağlık,bir iyileş ve fazla çıkıyorum diye de kendini üzme sakın,stresteki kilo verme durumunu biliyorsun,o artılar da elbet gidecek,sen rahat ol
evet canım serıye bagladım artıkBenim kocam da ilkinde öyle saçma şeyler yapmıştı ki, 2. ve 3.de doğum sancısı olduğunu söylemedim. Bi gidelim de baksın doktor dedim. Yoksa eli ayağına dolaşıyor, perte çıkıyor resmen:)
Sen artık pratikleşmişsindir:) Benim ctesi misafirim var mesela, telaşlandım şimdiden.
sayılırPapişim iğne deliğinden (deveyimiydi)geçirdin mi kıss
leylakım afıyet olsun.komsu menusu baya cıslıydı mercımek koftesı ımdadıma yetıstı bırkac catalda cıs yedım.leylakım altta ıdealıstı gordum sende gordun mu
sağol bebişim sana da afiyet olsuncııssları fazla yememişsin canım ne güzel
gördüm canım ama bizim topikteki idealist33 tü bebişim,allta gördüğümüzse idealist_ ti.farklı arkadaş yani:112::112:
ay evet dogru yaa keske o olsaydı ozledım onu valla...sen nasılsın bıdenem dıkkat et kendıne ılaclarını duzenlı kullan artıları dert etme elele verıp halledecez datlum:13:
Leylakım havalar acuuk ısınınca inş. süpper yürüyeceğizkilo dayanmaz bize canım o zaman.. Ben de artıdayım
menun çok güzel ama öğlen yada akşam salata tarzı yani sebze olsaydı
iyi akşamlar kızlar
is günümdu ve tum gun Ayaktaydim neyseki yarın boş gunüm uyuyacağım
bu gun yediklerim :
sabah:
1 haslanmis yumurta sadece sarısı
5 zeytin
biraz keçi peyniri
iki hurma
bi kase kabuklu fistik
yesil çay
bol bol su
ogle:
1 kase yağsız yogurt
Aksam:
kiymali yumurta
dunden kalan etli nohut
Bi kade kabuklu fistik
Biraz zeytin
yesil çay
sersumum leylakım gecmıs olsun kıslarr
sersum canim sanada allah kolaylik versin...bizim burda bile o kadar kar yok
burasi kis memleketi oldugu icin hergun yollar temizleniyor.apartmanlarin onu parklar duzenli olarak temizleniyor...
..
sağol canımofff ya ne zor şu kış sartları neyseki yarım gitmeyecekmissin canım Allah yardım etsin vallahi zor
Kızlar selam , sigara konusunda destek veren herkese kalpten teşekkürler.Sersum , Leylakım , Ramaska ,Melexin , İğneoyası , Asyam21 , İskenderunlu ve unutuğum diğer herkese çok teşekkürler (kafam hala çok berraklaşmadı , unuttuklarım kusuruma bakmayın n'olur)
hoşgeldin aramıza..cok tesekkur igneoyam:) evet birara yine karatay yapmistim..6 kilo verdim simdi yeniden burdayim..
hosbulduk asyacim..valla sevindim:) iyiki sitem etmisim gorundum sonunda:))
bende tebrik ederim sigara konusunda..lutfen icmeyin su illeti..babacigim su an hastanede koah hastaligiyla bogusuyo sigara yuzunden.. icmeyin ve icirtmeyin arkadaslar..
kıyamam yaaLeylakım öncelikle geçmiş olun canım.Boğazların geçmiştir umarımBugün senle tam muhabbet edeceğim kızım kaptı ipadi Kusurabakma .Okullar tatil ya hanfendiyi eğlendirmeye çalışıyoruz.Birde dün yaşadığımız deprem korkusunu atamadı daha.Öyle çok korkmuş ki ağlaya ağlaya zor uyudu.2 Gündür naz çekiyorum.Sanırım evimizi de özledi.Daha uzun bir zaman buradayız.Ne yapacağım bilmiyorum.Annem palyaço gibi etrafında dönüyor.Kadın 1 paket çubuk kraker için markete gitti.Ne isterse yapıyor.Atlatacağız bakalım bugünleri.Sen kendine iyi bak.Bu hafta sende listeye gir lütfen.Öptüm seni
Birdy: Evet sen bu işi başardın bacım.Aferim gı.Ayrıca da stressiz başardın.Uykusuzluk geçici ama stres adamı çok yıpratıyor.Haydi bakalım başarın daim olsun
Sersum: Abooooo bacım o nasıl karSeni de katla mücadelenden dolayı tebrik ederim Yarın buradasın ya aklım sende kalmaz .Kendine iyi bak .Bol bol dinlen
Ramaskam : seni özledim
başarılar dilerimmGünaydın hanımlar...Ben gene erkenciyim. Daha erken kalktım ama soğukta anca uyuşukluk. Şimdi kahvaltımı bitirdim. Ders çalışma zamanı şimdi. Dün gece akşam yediklerimi yazamamıştım erken uyudum gene..Şimdi önce dün akşam sonra Kahvaltım..
Dün akşam;
-bir kase mercimek çorbası
-iki haşlama yumurta
-Dün keten tohumu almıştım. küçük bi kase yoğurda bi çay kaşığı katıp yedim.
Kahvaltım;
-3 yumurtalı tereyağlı yumurta (niye 3 bilmiyorum öyle istedi canım.)
-biraz peynir
-4 zeytin
-1 çay bardağı badem(benim bardağım bu arada en küçük çay bardaklarından bugün zorla yedim.akşama kadar açıkmayayım diye)
-1 kuru incir.
-şekersiz çay.
Şimdilik benden bu kadar ders çalışmalıyım. geç bile kaldım. Dua edin bana nolur...Seviyorum sizleri
Oğlum uyandı. Gidip kahvaltı hazırlayayım.
Bugün aklım hep sizde...
Birdy ve iskenderunlunun sigara savaşı,
Leylak ve sersumun boğazları,
Melexinin tadilatı, bu karda kışta malzeme bakmaya da gidemezsin,
Ramaska, her sabah doğurdun mu acaba diyorum...
Aklım hep sizde...
sağol canım.Günaydın canlar nasılsınız
Leylakım, sersumum geçmiş olsun, Birdy çok iyi gidiyorsun, böyle devam inşallah
Bende dün doktora gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum tahlilde çıktı, bana da antibiyotik verdi, Topikçek bu ara antibiyotik kullanıyoruz galiba, birazdan çıkacağım , öğlen evde değilim, fazla kaçırmam inşallah
bulamadıysan ben yayınlarım canımŞimdi okudum. Misafirin yokmuş. Aman dikkat et öğlen. Tam tartı öncesi. Yediklerin listesinde yasaklıyı x ile işaretlemen iyi fikir olmuş. Ben de öyle yapayım bundan sonra. Yeni gelenlerin kafası karışıyor sonra.
Öncelikle hoşgeldin diyeyim. Kendine 2-3 gün ver. Önce Canan Hocanın kitaplarından en az 1 ini okumanı tavsiye ederim. Bence 2. sini okuman yeterli. Sonra bu topiğin ilk sayfalarından genel bir bilgi de edinebilirsin. Devamında da menülerini bizimle paylaşırsan yorum yaparız. Biz burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Bak papadiya da burda tesadüf. 40 kilo verdi kendisi. Ben de 3 ayda 15 kilo verdim. Sonra bir tedavi sürecim oldu, o yüzden bir kısım geri aldım. Çizelgem seni yanıltmasın. Bence karatayın en güzel tarafı genel kuralları olması. Sürekli bir listeye bakmak zorunda kalmaman ve devam ettirilebilir bir yaşam şekli olması. Sersum bir özet yapmıştı genel kurallar için. Onu bulabilirsem sersumdan çalıntı şeklinde yazarım birazdan:)
sen burayı görsen belediye karların kendi kendine yokolacağını sanıyor galiba sanursam
sağol canımama bugün hava daha iyiydi içim rahat etmedi gittim
hoşgeldin aramıza..
kıyamam yaa..benim kızımda çok korkuyor depremden..onlar çok hassas oluyorlar canım ..Allah yardım etsin de bu ayrılık çabuk bitsin inşallah
başarılar dilerimm
sağol canım..sana da geçmiş olsun ..idrar yolu enfeksiyonu da antibiyotiksiz zor geçer .bol su iç ayrıca canım
bulamadıysan ben yayınlarım canım.telif hakkımı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?