Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Nurudilara hanım lahana ve maydanozu nasıl tüketiyorsunuz acaba?
karatay diyenin yanısıra mı uyguluyorsunuz lahana suyunu? ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acaba?
Kusura bakmayın çok soru sordum

est..

Maydonozu yiyerek tüketiyordum.Bir Demet Maydonozu üçe bölüp gün içinde üç öğünde yedim. 2 hafta tüketip iki hafta ara verdim.ama son bir haftadır. Yemedim.

Lahanaya gelince ender Saraçın lahana kürünü uyguluyorum. Ancak o kaynatıp için diyor. Sabahları kaynatıp soğuması için bekleyemediğim için katı meyve presinde sıkıp limon damlatıp içiyorum.
19 kasımdan bu yana 7,6 kg verdim.

Yediklerimi yazayım fırsat bulmuşken :)

Sabah 5 kuru kayısı ve bir incir içleri ceviz dolu :)

Öğle: Zeytinyağlı limon ve baharatlı haşlanmış kuru fasülye ve ızgara köfte

Bugün kendimi iyi hissedersem yürüyüş yapacağım inşallah :)

merhaba arkadaslar,isten yeni geldim sayilir,yemegimi henüz yedim,hemen pc nin basina gectim yazayim diye,bir yigin is yapilmak üzere beni bekler

Sabah:2 yumurta kayisi k da,8 zeytin,peynir,2günkurusu,1hurma,1Türk kahvesi fincani ceviz,Omega3,sögüs sebze
ara bol sütlü filtre kahve
2.ögün:2 yumurtadan peynirli omlet,dünden kalma biraz karnabahar salatasi,1 kase yogurt,sögüs sebze

Bu siskinlik beni deli ediyor,testlerinde etkisi oldumu bilmiyorum ama sabah tartildim baslangic kilomdayim,nasil üstesinden gelecegim bilmiyorum ((Yarin birde bildirim günü,bakalim((

SERSUM;LEYLAK nasil oldunuz,iyisinizdir umarim,FICANS sana da gecmis olsun,illet biseydir idraryollari enfeksiyonu
BIRDY ha gayret olacak bu sefer,dumansiz hava sahasina sen de hosgeldin :)))

SERSUMcum YORK testi konusunda cok bir arastirma yapmadim acikcasi,tv den duydum sadece ama evet pahali biseymis.Sonuc alamazsam en son düsünecegim bir test olabilir blki,insallah gerek kalmaz ne diyim (

Aksamki menümü bilmiyorum,dolapta pirasa var belki onu pisiririm.

Hepinize bol leptinli vakitler

Sağol ramaskacım,canım sen neden uykusuzluk çekiyorsun,tabii ağırlaştın da ama bebiş olunca uyku hep bölünecek

Sağol oyacım,evet doğru hatırlıyorsun,bir ay önce de 10 tane penisilin olmuştum,inşaallah bu son olur

Sağol canım

Leylakım sersumum ficansım geçmiş olsun kızlar

Sağol iyiniyetlim

Sağol leylakcım

canım hem alerji hem de gripsin,bu ara bence hiç tartılma,tamam tartı bizim için bir frenleme aynı zamanda ama ,sen zaten yediklerine dikkat ediyorsun,dikkat etmeye devam et,tartıya ara ver istersen,bir iki hafta tartılma,önce sağlık,bir iyileş ve fazla çıkıyorum diye de kendini üzme sakın,stresteki kilo verme durumunu biliyorsun,o artılar da elbet gidecek,sen rahat ol

Selam kızlar

Öğlen evde olmadığımı söylemiştim,bol yeşillikli salata,tavuklu yoğurtlu salata, fasulye turşusu kavurması ,yoğurtlu patates ve havuç yedim,hamur işlerine hiç dokunmadım her zamanki gibi,toplamda yarım avuç içim kadar sütlü tatlı,kabak tatlısı,kek yedim,tatlılara da hiç dokunmazdım ama antibiyotik ağzımın tadını bozdu,ben de yidim

Iyiaksamlar hanımlar..
Burda hava buz gibi(karaman)..
Eşim bana evlilik yıldönümümuz için hediye almiycak olsa kimse beni dışarı cikartamazdi..
Ama usudugume değdi;-)
Sabah maalesef simit yedim.öğle ıspanaklı börek.aksamada türlü yaptım yanında ayran ve bul.pilaviyla..
Sigara hala icmiyorum, tabii ilacın etkisiyle..
Hediye bahanesiyle biraz yürüyuş yaptım..

SERSUM;LEYLAK nasil oldunuz,iyisinizdir umarim,FICANS sana da gecmis olsun,illet biseydir idraryollari enfeksiyonu

ilaç alınca biraz iyi sonra yine aynı oluyorum canım,sağol düşünüp sorduğun için

aslında bir de öyle yapsam daha iyi diye düşündüm canım...bi süre tartılmayıp,iyileştikten sonra da yeniden yürüyüşlerime başlamayı düşünüyorum.yeniden başlayınca -leri görürüm kesinlikle

evet canım serıye bagladım artıksenın mısafırler aksam yemegı artı yatılı mı?

Papişim iğne deliğinden (deveyimiydi)geçirdin mi kıss
sayılır

leylakım afıyet olsun.komsu menusu baya cıslıydı mercımek koftesı ımdadıma yetıstı bırkac catalda cıs yedım.leylakım altta ıdealıstı gordum sende gordun mu

leylakım afıyet olsun.komsu menusu baya cıslıydı mercımek koftesı ımdadıma yetıstı bırkac catalda cıs yedım.leylakım altta ıdealıstı gordum sende gordun mu

sağol bebişim sana da afiyet olsuncııssları fazla yememişsin canım ne güzel
gördüm canım ama bizim topikteki idealist33 tü bebişim,allta gördüğümüzse idealist_ ti.farklı arkadaş yani
:112::112:

ay evet dogru yaa keske o olsaydı ozledım onu valla...sen nasılsın bıdenem dıkkat et kendıne ılaclarını duzenlı kullan artıları dert etme elele verıp halledecez datlum:13:

ay evet dogru yaa keske o olsaydı ozledım onu valla...sen nasılsın bıdenem dıkkat et kendıne ılaclarını duzenlı kullan artıları dert etme elele verıp halledecez datlum:13:

evet keşke gelseydi,çok iyi bi arkadaştı
ben iyiyim canım ya,ilaç alınca iyi oluyorum işte.yarına daha da düzelirim herhaldeinşallah canım,ne güzel vermişken yeniden almak çok sıkıyo beni ama napalım.evelallah hep beraber hallederiz bacım

iyi akşamlar kızlar ben bugun eyi bir kaçamak yaptım bir dülüm tavuk döner yedim pişmanda değilim üstelik ne zamandır canım istiyordu artık canımı daha üzmüyim dedim

2limonlu su 1 incir ve hurma 2 yumurta 7zeytin 1cay bardaği ceviz peynir marul 1omega3 dediğiniz gibi aldım...captan günde 1 tane değilmi
öğlen tavuk döner ayran 3 çikolatalı bisküvi
şuana kadar bir şey yemedim bakalım ne olacak

iyi akşamlar kızlar
is günümdu ve tum gun Ayaktaydim neyseki yarın boş gunüm uyuyacağım

bu gun yediklerim :

sabah:

1 haslanmis yumurta sadece sarısı
5 zeytin
biraz keçi peyniri
iki hurma
bi kase kabuklu fistik
yesil çay
bol bol su

ogle:

1 kase yağsız yogurt

Aksam:

kiymali yumurta
dunden kalan etli nohut
Bi kade kabuklu fistik
Biraz zeytin
yesil çay

Son düzenleme:
menun çok güzel ama öğlen yada akşam salata tarzı yani sebze olsaydı

sersumum leylakım gecmıs olsun kıslarr

sersum canim sanada allah kolaylik versin...bizim burda bile o kadar kar yok
burasi kis memleketi oldugu icin hergun yollar temizleniyor.apartmanlarin onu parklar duzenli olarak temizleniyor...
..
sen burayı görsen belediye karların kendi kendine yokolacağını sanıyor galiba sanursam
offf ya ne zor şu kış sartları neyseki yarım gitmeyecekmissin canım Allah yardım etsin vallahi zor
sağol canım ama bugün hava daha iyiydi içim rahat etmedi gittim

cok tesekkur igneoyam:) evet birara yine karatay yapmistim..6 kilo verdim simdi yeniden burdayim..
hosbulduk asyacim..valla sevindim:) iyiki sitem etmisim gorundum sonunda:))
hoşgeldin aramıza..
bende tebrik ederim sigara konusunda..lutfen icmeyin su illeti..babacigim su an hastanede koah hastaligiyla bogusuyo sigara yuzunden.. icmeyin ve icirtmeyin arkadaslar..

kıyamam yaa..benim kızımda çok korkuyor depremden..onlar çok hassas oluyorlar canım..Allah yardım etsin de bu ayrılık çabuk bitsin inşallah

başarılar dilerimm

sağol canım..sana da geçmiş olsun..idrar yolu enfeksiyonu da antibiyotiksiz zor geçer.bol su iç ayrıca canım
bulamadıysan ben yayınlarım canım.telif hakkımı isterim

canim nasilsin...bir bakayim dedim.ne yapiyorsunuz....bende aradim ozeti ama bulamadim.iyiki de bulamamisim
birde telif odeyecektim...cevizmi istiyon omega3 mu telif icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…