sağol canımmLeylakım sersumum ficansım geçmiş olsun kızlar
tebrikler canımcanım şu aralar maydonoz tüketmedim. Lahana kürüne devam. Şu an üç günlük aradayım. Cuma günü günde bir bardakla devam edeceğim.Beş gün içip 3 gün ara vereceğim...
Bu diyete 19 kasım 2012 de başladım 89,2 kg ile
10 ocak 2013 itibariyle 81,6 kg (bu sabah tartıldım)
İki ay dolmadan 7,6 kg vermişim. Eminim maydonozunda lahananında faydası olmuştur.
İlk başladığımda serbest yiyeceklerden oldukça fazla tüketiyordum. Şimdi ise alıştım daha az tüketiyorum. Kaçamak pek olmuyor. Başladığım günden beri unlu ,şekerli hiç bir şeyi tatmadım bile... Tek eksiğim düzenli spor yapamamam.
İnşallah önümüzdeki günler daha da iyi olur...
Hep birlikte zayıflar, idealimize kavuşuruz...
Sevgiler...
sağol canım ben daha iyiyim bugün çok şükür..SERSUM;LEYLAK nasil oldunuz,iyisinizdir umarim,FICANS sana da gecmis olsun,illet biseydir idraryollari enfeksiyonu
SERSUMcum YORK testi konusunda cok bir arastirma yapmadim acikcasi,tv den duydum sadece ama evet pahali biseymis.Sonuc alamazsam en son düsünecegim bir test olabilir blki,insallah gerek kalmaz ne diyim(
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..Iyiaksamlar hanımlar..
Burda hava buz gibi(karaman)..
Eşim bana evlilik yıldönümümuz için hediye almiycak olsa kimse beni dışarı cikartamazdi..
Ama usudugume değdi;-)
Sabah maalesef simit yedim.öğle ıspanaklı börek.aksamada türlü yaptım yanında ayran ve bul.pilaviyla..
Sigara hala icmiyorum, tabii ilacın etkisiyle..
Hediye bahanesiyle biraz yürüyuş yaptım..
aynen canım,iyileşmeyi bekliyorum ben de..bandımla kanka olucam yine inşallahof of bi - bi + sıkıldım valla iyiniyetlim
Leylakım havalar acuuk ısınınca inş. süpper yürüyeceğizkilo dayanmaz bize canım o zaman.. Ben de artıdayım
canim nasilsin...bir bakayim dedim.ne yapiyorsunuz....bende aradim ozeti ama bulamadim.iyiki de bulamamisim
birde telif odeyecektim...cevizmi istiyon omega3 mu telif icin....
kızlar tuhaf bir soru olacak ama şuan kaçıncı sayfadasınız....bende sayfa numaraları yanlış gözüüyorda...
Evet canım karda malzeme bakmaya gidemedim.Hoş zati kocamda benim bakmamın gereksiz olduğunu düşündüğünden kendisi seçmiş ,beğenmiş ve de almışOğlum uyandı. Gidip kahvaltı hazırlayayım.
Bugün aklım hep sizde...
Birdy ve iskenderunlunun sigara savaşı,
Leylak ve sersumun boğazları,
Melexinin tadilatı, bu karda kışta malzeme bakmaya da gidemezsin,
Ramaska, her sabah doğurdun mu acaba diyorum...
Aklım hep sizde...
sağol canım benimhala geçmedi bebişim yatıyorum.kocişim gelicekmiş şimdi bana bakmaya yaşadım yani
ne kusuru canımcım,işin var zannettim ondan yazmıyosundur diye düşündüm
ayy sorma bacım,anneanneler hiç dayanamıyo torunlarına.annem de öyle,yeğenim için taaa çarşıya gidip pasta falan alıyoeskiden bana alıyodu ya kıskanıyo da olabilirim tebi
bebişim listeye girmek istiyorum hatta girmeliyim diyorum.bugün yine kg aldığımı görünce çok üzüldüm yaa
sağol canımmm,sana da çok geçmiş olsun
ne güzel bu soğuk günlerde evinin penceresinden karı seyredersin canım,izninin tadını çıkar.bugün hava bayaa düzeldi ben de 9.30 -10 gibi işe gittim..neyse yarın cuma haftaya son haftam izne ayrılıcam 5 günüm kaldı
sabah
yok
öğlen
mercimek çorbası
cacık
tavuk döner
akşam
iskender(az pideli)
yoğurt
3-4 çiğköfte
meleksin sen gayet iradelisin.o tatlı sana dokunmaz.dengelersin sen onuİyi akşamlar kızlar
Sabah (08:30) 2 kk yumurta,1 kk beyaz peynir ,4 s zeytin ,5 fındık ,2 badem
Öğlen (14:00) 2 Tbk kurufasülyeli tarhana çorbası
Akşam (18:30) 5 ıspanaklı börek, 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin ,2 kremalı bisküvitten yapılmış çikolata soslu ( kendi üretimim ) tatlı
Az sonra geliyorum.Bu arada siz kafama çantaları atabilirsiniz
İyi akşamlar kızlar
Sabah (08:30) 2 kk yumurta,1 kk beyaz peynir ,4 s zeytin ,5 fındık ,2 badem
Öğlen (14:00) 2 Tbk kurufasülyeli tarhana çorbası
Akşam (18:30) 5 ıspanaklı börek, 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin ,2 kremalı bisküvitten yapılmış çikolata soslu ( kendi üretimim ) tatlı
Az sonra geliyorum.Bu arada siz kafama çantaları atabilirsiniz
evet keşke gelseydi,çok iyi bi arkadaştı
ben iyiyim canım ya,ilaç alınca iyi oluyorum işte.yarına daha da düzelirim herhaldeinşallah canım,ne güzel vermişken yeniden almak çok sıkıyo beni ama napalım.evelallah hep beraber hallederiz bacım
Leylakım havalar acuuk ısınınca inş. süpper yürüyeceğizkilo dayanmaz bize canım o zaman.. Ben de artıdayım
aynen canım,iyileşmeyi bekliyorum ben de..bandımla kanka olucam yine inşallahof of bi - bi + sıkıldım valla iyiniyetlim
kızlar bu da boyle bır donem gelecek ve gececek hıc dert etmeyelım bırlıkten kuvvet dogacak ve bız yıne verecez kg larısağol canımm
tebrikler canımizne ayrılınca şu lahana kürüne ben de başlıyacam
sağol canım ben daha iyiyim bugün çok şükür..
ben de o york testi hakkında hem olumlu hem olumsuz şeyler duydum yine de sen bilirsin
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
ben de ++ yım kızlar yaa..off bi çeki düzen vermeliyiz artık
bacım ne ka sabırlısın ev tadılata gırıyo ve butun mobılyalara esın mı karar verıp secıyo ay şaka gıbıEvet canım karda malzeme bakmaya gidemedim.Hoş zati kocamda benim bakmamın gereksiz olduğunu düşündüğünden kendisi seçmiş ,beğenmiş ve de almışİnşallah mobilya konusunda da sana süpriz yaptım diyerek evi saçma sapan mobilyalarda doldurmaz
Canım benim verirsin son aldığın kiloları kısa zamanda,listeye gir ki düzene girersin
sağol canımm
tebrikler canımizne ayrılınca şu lahana kürüne ben de başlıyacam
sağol canım ben daha iyiyim bugün çok şükür..
ben de o york testi hakkında hem olumlu hem olumsuz şeyler duydum yine de sen bilirsin
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
ben de ++ yım kızlar yaa..off bi çeki düzen vermeliyiz artık
inşallah canımne güzel bu soğuk günlerde evinin penceresinden karı seyredersin canım,izninin tadını çıkar.
evet evetkızlar bu da boyle bır donem gelecek ve gececek hıc dert etmeyelım bırlıkten kuvvet dogacak ve bız yıne verecez kg ları
istikrar sart oldu artik bize ..
canım artık formata uymayanlarda ceza alıyor ona göre..1.öğün 07.00
1 tabak bol kaşarlı menemen
7 zeytin
ceviz,fındık,1 kivi
2.öğün13.30
1 elma,2 tabak zeytinyaglı kabaklı brokoli yemegi
bol salata,4 ceviz,epeyce tulum peyniri(delisiyim)
3.öğün19.30
1 tabak dolusu kıymalı karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim tulum peyniri
1 fincan sütlü türk kahvesi
spor:yok
kilo bildirimimi şimdiden yapayım çünkü yetişemiyorum.sonra listeden atılırım maazallah
geçen haftaki kilo:54
bu hafta kilo :54 sabit
yarın günümüz var.karataycı olunca günlerden korkar oldum.ye diye ısrar etmeler olmasa eccük eccük yiycem ,ama ısrar fazla.kek,şerbetli tatlı gibi tatlılardan da biraz soğudum şeker oranı fazla diye.zehirli gözüyle bakıyorum .ama sütlü tatlıları oldum olası çok severim.profiterole bayılırım
yarın tartıda yüzünüz güler inşallah
1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste dışı
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013
bu listede olupta mazeretsiz 2 hafta kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlarımız(ve tabii düzenli menü bildiriminde bulunmayanlarda) liste dışı kalacaktır..
sonra ben duymadım bilmiyodum yanyattı çamıra battı demeyinn
ha bu arada kendimi 1 şubata ekledim evdeyken bi liste daha yapıp peşinen 2. sıramı savayım dedim
canım artık formata uymayanlarda ceza alıyor ona göre..
ayrıca sen 2 hafta bildirim yapmadığın için liste dışı kaldın diye hatırlıyorum
abariii kıss son gün bu yapılır mı bacımm.5 tane ıspanaklı böğğrek(bayılırım bu arada. ) vee tatlıı..atıyım bi çanta sen de bana atabilürsün iskenderi az da olsa pideli yedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?