Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakım sersumum ficansım geçmiş olsun kızlar
sağol canımm
tebrikler canım izne ayrılınca şu lahana kürüne ben de başlıyacam
sağol canım ben daha iyiyim bugün çok şükür..

ben de o york testi hakkında hem olumlu hem olumsuz şeyler duydum yine de sen bilirsin

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..

aynen canım,iyileşmeyi bekliyorum ben de..bandımla kanka olucam yine inşallahof of bi - bi + sıkıldım valla iyiniyetlim

Leylakım havalar acuuk ısınınca inş. süpper yürüyeceğiz kilo dayanmaz bize canım o zaman.. Ben de artıdayım

ben de ++ yım kızlar yaa..off bi çeki düzen vermeliyiz artık

canim nasilsin...bir bakayim dedim.ne yapiyorsunuz....bende aradim ozeti ama bulamadim.iyiki de bulamamisim
birde telif odeyecektim...cevizmi istiyon omega3 mu telif icin....

he kıss telif istiyom..ceviz olabülüürr..

iyiyim bebişim..sen nöörüyon bu saatte yine uykun kaçtı di mi bebeemm.. son zamanların artık.Allah bir avazda sağ sağlim kurtarsın seni canım..

bugün hava bayaa düzeldi ben de 9.30 -10 gibi işe gittim..neyse yarın cuma haftaya son haftam izne ayrılıcam 5 günüm kaldı

sabah
yok

öğlen

mercimek çorbası
cacık
tavuk döner

akşam

iskender(az pideli)
yoğurt
3-4 çiğköfte

kızlar tuhaf bir soru olacak ama şuan kaçıncı sayfadasınız....bende sayfa numaraları yanlış gözüüyorda...

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar

Evet canım karda malzeme bakmaya gidemedim.Hoş zati kocamda benim bakmamın gereksiz olduğunu düşündüğünden kendisi seçmiş ,beğenmiş ve de almış İnşallah mobilya konusunda da sana süpriz yaptım diyerek evi saçma sapan mobilyalarda doldurmaz

Canım benim verirsin son aldığın kiloları kısa zamanda,listeye gir ki düzene girersin

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Sabah (08:30) 2 kk yumurta,1 kk beyaz peynir ,4 s zeytin ,5 fındık ,2 badem
Öğlen (14:00) 2 Tbk kurufasülyeli tarhana çorbası
Akşam (18:30) 5 ıspanaklı börek , 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin ,2 kremalı bisküvitten yapılmış çikolata soslu ( kendi üretimim ) tatlı
Az sonra geliyorum.Bu arada siz kafama çantaları atabilirsiniz

ne güzel bu soğuk günlerde evinin penceresinden karı seyredersin canım,izninin tadını çıkar.

meleksin sen gayet iradelisin.o tatlı sana dokunmaz.dengelersin sen onu

bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza,hoşgeldiniz.inşallah hedefinize ulasırsınız

abariii kıss son gün bu yapılır mı bacımm.5 tane ıspanaklı böğğrek(bayılırım bu arada.) vee tatlıı..atıyım bi çanta sen de bana atabilürsün iskenderi az da olsa pideli yedim diye

Leylakım havalar acuuk ısınınca inş. süpper yürüyeceğiz kilo dayanmaz bize canım o zaman.. Ben de artıdayım

aynen canım,iyileşmeyi bekliyorum ben de..bandımla kanka olucam yine inşallahof of bi - bi + sıkıldım valla iyiniyetlim

kızlar bu da boyle bır donem gelecek ve gececek hıc dert etmeyelım bırlıkten kuvvet dogacak ve bız yıne verecez kg ları

bacım ne ka sabırlısın ev tadılata gırıyo ve butun mobılyalara esın mı karar verıp secıyo ay şaka gıbı

istikrar sart oldu artik bize ..

1.öğün 07.00
1 tabak bol kaşarlı menemen
7 zeytin
ceviz,fındık,1 kivi

2.öğün13.30
1 elma,2 tabak zeytinyaglı kabaklı brokoli yemegi
bol salata,4 ceviz,epeyce tulum peyniri(delisiyim)

3.öğün19.30

1 tabak dolusu kıymalı karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim tulum peyniri
1 fincan sütlü türk kahvesi

spor:yok

kilo bildirimimi şimdiden yapayım çünkü yetişemiyorum.sonra listeden atılırım maazallah

geçen haftaki kilo:54
bu hafta kilo :54 sabit

yarın günümüz var.karataycı olunca günlerden korkar oldum.ye diye ısrar etmeler olmasa eccük eccük yiycem ,ama ısrar fazla.kek,şerbetli tatlı gibi tatlılardan da biraz soğudum şeker oranı fazla diye.zehirli gözüyle bakıyorum .ama sütlü tatlıları oldum olası çok severim.profiterole bayılırım

yarın tartıda yüzünüz güler inşallah

canım artık formata uymayanlarda ceza alıyor ona göre..
ayrıca sen 2 hafta bildirim yapmadığın için liste dışı kaldın diye hatırlıyorum

Son düzenleme:

formatımız...

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo:79 kg
haftalık yüzde:% 00
fark:0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

Son düzenleme:
Kızlar selam , anladığım kadarıyla genel olarak +dayız.Benim son dönemlerde başıma gelmedik şey kalmadığından ve şimdi de sigara bırakma teşebbüsümden kaynaklı bağırsak tembelliğinden mütevvellit bir kilom var.Gözle görülmüyor , elle tutulmuyor ama tartıda gözüküyor , valla çok komik.İçten içe yağlanıyorum zaar Tabi iştahım daha da arttı (evlerden ırak) , dengelemeye çalışıyorum , bu hafta çok güzel spor yaptım ama zavallı vücudum o kadar çok trawma yaşadı ki kendine gelemiyor bi türlü.Neyse , nasılsa yoluna girer ...Diyeceğim o ki sizler de çok takmayın kafaya.1-2 kilo verilir kolayca.Hee gerçi benim önümde bi de regl muhabbeti var , onu da atlatmam lazım ve ancak ondan sonra düzelmeler olabilir belki.
Ayyyy sigara ne güzel bişeymiş yaaa...Yemekten sonra yakiiim bi tane dedim ama yakmadım lakin bu yakmayacağım anlamına gelmez , çok pis yakasım var valla.
He bu arada , saçlarımı kestirdim daha doğrusu düzelttirdim , kot pantelon aldım bir de yeni koşu ayakkabısı.Biraz masraflı bi gün oldu ama aslında hepsi de çok ucuzdu (saç : 10 TL , kot : 20 TL , ayakkabı N.ke : 50 TL) , neticede galiba bi normal berber masrafına yapmışım hepsini...

canım artık formata uymayanlarda ceza alıyor ona göre..
ayrıca sen 2 hafta bildirim yapmadığın için liste dışı kaldın diye hatırlıyorum

hadi ya,olmuş mu iki hafta
af çıksın

amaaan gerçi benden hayır gelmez,bozuk plak gibiyim bir + bir -,olmuyo

Son düzenleme:
abariii kıss son gün bu yapılır mı bacımm.5 tane ıspanaklı böğğrek(bayılırım bu arada.) vee tatlıı..atıyım bi çanta sen de bana atabilürsün iskenderi az da olsa pideli yedim diye

Kızım ben habire soruyodum ya "bu kadarcık yemekle nasıl doydun" diye , kız aç geziyomuş meğerse...Bak , anne evine gitti nasıl güzel yiyo maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…