kızlar bu da boyle bır donem gelecek ve gececek hıc dert etmeyelım bırlıkten kuvvet dogacak ve bız yıne verecez kg ları
Kızlar selam , anladığım kadarıyla genel olarak +dayız.Benim son dönemlerde başıma gelmedik şey kalmadığından ve şimdi de sigara bırakma teşebbüsümden kaynaklı bağırsak tembelliğinden mütevvellit bir kilom var.Gözle görülmüyor , elle tutulmuyor ama tartıda gözüküyor , valla çok komik.İçten içe yağlanıyorum zaarTabi iştahım daha da arttı (evlerden ırak) , dengelemeye çalışıyorum , bu hafta çok güzel spor yaptım ama zavallı vücudum o kadar çok trawma yaşadı ki kendine gelemiyor bi türlü.Neyse , nasılsa yoluna girer ...Diyeceğim o ki sizler de çok takmayın kafaya.1-2 kilo verilir kolayca.Hee gerçi benim önümde bi de regl muhabbeti var , onu da atlatmam lazım ve ancak ondan sonra düzelmeler olabilir belki.
Ayyyy sigara ne güzel bişeymiş yaaa...Yemekten sonra yakiiim bi tane dedim ama yakmadım lakin bu yakmayacağım anlamına gelmez , çok pis yakasım var valla.
He bu arada , saçlarımı kestirdim daha doğrusu düzelttirdim , kot pantelon aldım bir de yeni koşu ayakkabısı.Biraz masraflı bi gün oldu ama aslında hepsi de çok ucuzdu (saç : 10 TL , kot : 20 TL , ayakkabı N.ke : 50 TL) , neticede galiba bi normal berber masrafına yapmışım hepsini...
Kızlar selam , anladığım kadarıyla genel olarak +dayız.Benim son dönemlerde başıma gelmedik şey kalmadığından ve şimdi de sigara bırakma teşebbüsümden kaynaklı bağırsak tembelliğinden mütevvellit bir kilom var.Gözle görülmüyor , elle tutulmuyor ama tartıda gözüküyor , valla çok komik.İçten içe yağlanıyorum zaarTabi iştahım daha da arttı (evlerden ırak) , dengelemeye çalışıyorum , bu hafta çok güzel spor yaptım ama zavallı vücudum o kadar çok trawma yaşadı ki kendine gelemiyor bi türlü.Neyse , nasılsa yoluna girer ...Diyeceğim o ki sizler de çok takmayın kafaya.1-2 kilo verilir kolayca.Hee gerçi benim önümde bi de regl muhabbeti var , onu da atlatmam lazım ve ancak ondan sonra düzelmeler olabilir belki.
Ayyyy sigara ne güzel bişeymiş yaaa...Yemekten sonra yakiiim bi tane dedim ama yakmadım lakin bu yakmayacağım anlamına gelmez , çok pis yakasım var valla.
He bu arada , saçlarımı kestirdim daha doğrusu düzelttirdim , kot pantelon aldım bir de yeni koşu ayakkabısı.Biraz masraflı bi gün oldu ama aslında hepsi de çok ucuzdu (saç : 10 TL , kot : 20 TL , ayakkabı N.ke : 50 TL) , neticede galiba bi normal berber masrafına yapmışım hepsini...
Kızım ben habire soruyodum ya "bu kadarcık yemekle nasıl doydun" diye , kız aç geziyomuş meğerse...Bak , anne evine gitti nasıl güzel yiyo maaşallah
aff yoookkkhadi ya,olmuş mu iki hafta
af çıksın
amaaan gerçi benden hayır gelmez,bozuk plak gibiyim bir + bir -,olmuyo
Kızım ben habire soruyodum ya "bu kadarcık yemekle nasıl doydun" diye , kız aç geziyomuş meğerse...Bak , anne evine gitti nasıl güzel yiyo maaşallah
Sağol hayatım
güle güle kullan cicilerini bebişim
sakın yakma o sigarayı döverim heee
Cicim , bi de hava çok soğuk , o da etkiliyo kilo vermeyi biliyosun.Ben senin yediklerini takip ediyorum , hiçbi anormallik yok , bir dilim pastayla kilo alınmaz zaten.Sen müsterih ol , havalardan valla ...selam canım..
senin ++ ların söylediğin sebeplerden normal de benimkiler zatii zor gittiydi bakalım naapcam..oldu artık önümüze bakıcez
saçını ,kotunu,pabuççunu güle güle kullan..fiyatları gayette uygun olmuş
Sağol hayatım, ya valla sigara için kendim de dahil kimseye söz veremiyorum , sadece elimden geleni yapıyorum , bakalım....
Sen nasıl oldun bu arada , bademcikler şiş mi hala ?
aff yoookkk..sıkıyönetim ilan edildi topiktee ama sen bu hafta geldin ya haftaya 2 haftan dolucak galiba sanursam di mii.:44:.haftaya listeye girersin canım ..nereye gidiyon gitme dağlar kızım reyhanım..
he kıss..ana evine gitmesi gerekiyomuşş ..ama bu sefer de çok abarttı yaww
Sağol hayatım, ya valla sigara için kendim de dahil kimseye söz veremiyorum , sadece elimden geleni yapıyorum , bakalım....
Sen nasıl oldun bu arada , bademcikler şiş mi hala ?
Cicim , bi de hava çok soğuk , o da etkiliyo kilo vermeyi biliyosun.Ben senin yediklerini takip ediyorum , hiçbi anormallik yok , bir dilim pastayla kilo alınmaz zaten.Sen müsterih ol , havalardan valla ...
Kısa günün karları için çok teşekkürler , bayılıyorum ucuza iyi mal almaya , pahalısından daha kıymetli geliyo bana
Hehehe beni kesin dövücen demek ki , ben yazdansa kışı tercih ederim
Yapma yawww , okuyamadım eskiyi , başladın mı antibiyotik içmeye ? Ateşin de vardır senin şimdi , ah kuzuuuum yakın olsaydık da bi çorba yapsaydım sana en Karatayındanşiş bacım şiş:2::2::2:
Yapma yawww , okuyamadım eskiyi , başladın mı antibiyotik içmeye ? Ateşin de vardır senin şimdi , ah kuzuuuum yakın olsaydık da bi çorba yapsaydım sana en Karatayından
Desteğin için Sağol canımne güzel bu soğuk günlerde evinin penceresinden karı seyredersin canım,izninin tadını çıkar.
meleksin sen gayet iradelisin.o tatlı sana dokunmaz.dengelersin sen onu
bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza,hoşgeldiniz.inşallah hedefinize ulasırsınız
Ah Sersumum ah bildiğin gibi değil ah .Kızım anamın evi 24 saat misafire açıkabariii kıss son gün bu yapılır mı bacımm.5 tane ıspanaklı böğğrek(bayılırım bu arada. ) vee tatlıı..atıyım bi çanta sen de bana atabilürsün iskenderi az da olsa pideli yedim diye
Yok ya eşyaları değilden o da olabilir yanikızlar bu da boyle bır donem gelecek ve gececek hıc dert etmeyelım bırlıkten kuvvet dogacak ve bız yıne verecez kg ları
bacım ne ka sabırlısın ev tadılata gırıyo ve butun mobılyalara esın mı karar verıp secıyo ay şaka gıbı
Kız ne kadar ucuza donanmışsınKızlar selam , anladığım kadarıyla genel olarak +dayız.Benim son dönemlerde başıma gelmedik şey kalmadığından ve şimdi de sigara bırakma teşebbüsümden kaynaklı bağırsak tembelliğinden mütevvellit bir kilom var.Gözle görülmüyor , elle tutulmuyor ama tartıda gözüküyor , valla çok komik.İçten içe yağlanıyorum zaarTabi iştahım daha da arttı (evlerden ırak) , dengelemeye çalışıyorum , bu hafta çok güzel spor yaptım ama zavallı vücudum o kadar çok trawma yaşadı ki kendine gelemiyor bi türlü.Neyse , nasılsa yoluna girer ...Diyeceğim o ki sizler de çok takmayın kafaya.1-2 kilo verilir kolayca.Hee gerçi benim önümde bi de regl muhabbeti var , onu da atlatmam lazım ve ancak ondan sonra düzelmeler olabilir belki.
Kızım delireceğim yahu, bana burada Afrika'dan gelmişim gibi davranılıyor bildiğin gibi değil.Komşular bile "sen ne seversin, yarın öğlene onu pişireyim bize gelin " diyorlar . Ben yine ucuz kurtarıyorum.Sabahtan akşama kadar önümden geçen menüleri bir görseniz var yaKızım ben habire soruyodum ya "bu kadarcık yemekle nasıl doydun" diye , kız aç geziyomuş meğerse...Bak , anne evine gitti nasıl güzel yiyo maaşallah
şiş bacım şiş:2::2::2:
Yemeye yemeye ilikleri boşalmış Sersumum , şimdi tutamıyo kendini
Etkilemez mi bacım , bak seninle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşiim ; D vitamini (ki buna zamanında yanlışlıkla vitamin demişler , esasında hormonmuş bu ) kiloyu belirleyen parametrelerden biriymiş.Kışın güneş olmadığından D vitamini değerleri düşüyor ve vücut da ilk insan (canı çıkacısa) zamanından kalma mantıkla "oo D vitamini düşük olduğuna göre mevsim kış , bu durumda aman ha ben hiçbişey yakmiiim , ne varsa depoliiim" diyormuş.Eğer kışın D vitamini takviyesi yapılırsa (Dr. kontrolünde olmalı) , kışın da kilo vermek kolaylaşıyormuş.Sizin hastanade bakılıyor mu bilmiyorum , imkan varsa bi baktırt bakalım....etkiliyordur di mi canım..sen öyle diyorsan öyledir..çok güvendim şuan sana
ben de bayılırım kıss..ha bu arada mesajıma sonra ilave çantalı kısım ekledim görmemişsin oku bakiiimm
Eeee yavlum o zaman kedi resmi koyacağına kendi resmini koy da gözümüz-gönlümüz açılsınNisan'a kadar yani Nisan sonu Mayıs basına kadar 60 lari görürsem inşallah saglikli bi bebis istiyoruz ( insallah )
bu arada bugun biri yine ne kadar benziyorsun angelina jolie ye dedi .. Didim bi de azcik daha zayıf olsam dahada benzerim.. Yok dedi bu halin ondan da havalı
Cok utandım
herkez azcik benzetiyor ama suan saclarimi da koyu yaptigimdan , yüz tipim ve yesil gözlerim oldugundan benzetiyorlar
Nisan'a kadar yani Nisan sonu Mayıs basına kadar 60 lari görürsem inşallah saglikli bi bebis istiyoruz ( insallah )
bu arada bugun biri yine ne kadar benziyorsun angelina jolie ye dedi .. Didim bi de azcik daha zayıf olsam dahada benzerim.. Yok dedi bu halin ondan da havalı
Cok utandım
herkez azcik benzetiyor ama suan saclarimi da koyu yaptigimdan , yüz tipim ve yesil gözlerim oldugundan benzetiyorlar
Bana bir daha kutub ayusundan bahsetmeyin
he kıss..bence kocası iştahını kapatıyodu anneye gelince açıldı hatunun
Etkilemez mi bacım , bak seninle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşiim ; D vitamini (ki buna zamanında yanlışlıkla vitamin demişler , esasında hormonmuş bu ) kiloyu belirleyen parametrelerden biriymiş.Kışın güneş olmadığından D vitamini değerleri düşüyor ve vücut da ilk insan (canı çıkacısa) zamanından kalma mantıkla "oo D vitamini düşük olduğuna göre mevsim kış , bu durumda aman ha ben hiçbişey yakmiiim , ne varsa depoliiim" diyormuş.Eğer kışın D vitamini takviyesi yapılırsa (Dr. kontrolünde olmalı) , kışın da kilo vermek kolaylaşıyormuş.Sizin hastanade bakılıyor mu bilmiyorum , imkan varsa bi baktırt bakalım....
Heee peşin peşin vurmuşun çantayı , yemişim sopayı haberim yokKısssım bu yemek sonrası sigara ne kaa tatlı bişeymiş be yaww , hiç aklımdan çıkmıyo meret
Eeee yavlum o zaman kedi resmi koyacağına kendi resmini koy da gözümüz-gönlümüz açılsın
Eeee yavlum o zaman kedi resmi koyacağına kendi resmini koy da gözümüz-gönlümüz açılsın
O kadar abartı buyuk değil ama standartların üstü diyebilirim. Tesekkur ederimdudaklarında benziyor mu canım ? Çok güzel hatunmuşsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?