Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Biri Karaman mı dedi???

Hehehe beni kesin dövücen demek ki , ben yazdansa kışı tercih ederim

heee senden başlarım dövmeye..sen benim face de paylaştığım fotoları görseydin ..melexine sor da anlatsın
başladım bebişim,ateş de var tebiisi
sağol bebeğem düşünmen yeterkociş izin aldı geldi de bakıyo bana öğlenden beri
baksın tabiii işi sana bakmakyoksaaa biliyosun koca operasyonlarımızı

amanıınn orası herşey dahil değil ultra herşey dahilmiş bacımm..işin zor hakketten ucuz atlatırsın umarım..:26::26:

bu senin kocanı varyaa..offf çok kızıyom ona ben yaww.. çook haklısın ama kızının psikolojisini düşün canım..seninkini bilmem ama benim kızım babasına çok düşkündür..ben hakkariye sırf onun için geldim..yoksa burası eş getirilemeyen yer..yanii istediğim yere tayin olabilirdim..ama sırf kızım babasından ayrılmasın ailemiz birarada olsun diye katlanıyorum buraya..çok üzüldüm bu düşüncene bak şimdi:26::26:..umarım ciddi değildir:26::26::26:

başladım bebişim,ateş de var tebiisi
sağol bebeğem düşünmen yeterkociş izin aldı geldi de bakıyo bana öğlenden beri
Hee bak sevindim şimdi ama olsun erkekler çok anlamaz hasta bakmaktan , ben gelicem gene de
Ayy ne güssel kısss , tam eski komşu muhabbetleri var demek sizin orda...Demek teyzeler sabahtan bi başlıyo , akşama kadar komşuculuk , gelsin pastalar gitsin poğaçalar , ohhh hayat onlara güzel valla...
He , senin eve dönmeme kararın güzel , ben destekliyorum.Bu arada kaç gündür sorucam beynim duruktu soramadım ; kocan evde mi kalıyo yoksa o da kendi annesine mi gitti?
Çok ucuz çok .Berber zaten 10 TL , Beylikdüzü'nde , adam çok güzel saç kesiyo ama talihsiz.Götüriim seni bigün...Pantelon Beylikdüzü Migros Çarşısında bi tükkandan , ayakkabılar çok zaçma oldu ama Real'den Alalım sana da bacım

he kıss..bence kocası iştahını kapatıyodu anneye gelince açıldı hatunun
Hah , tam teşhisi koydun valla , aynen dediğin gibiymiş.Yavrucak sıcak ev ortamını görünce iştahı açıldı

sen ondan güzelsin datlumm..
Bana bir daha kutub ayusundan bahsetmeyin
tamam tamam sustum :18:

baktıriimm kıss..tamam iyi valla belki ondandır..iyi fikir

çok zordur biliyorum ama bak bukaa sabrettin lütfen lütfen..:86::86::86:

eşinin durumu nasıl o dayanabiliyor mu:26:

baktıriimm kıss..tamam iyi valla belki ondandır..iyi fikir

çok zordur biliyorum ama bak bukaa sabrettin lütfen lütfen..:86::86::86:

eşinin durumu nasıl o dayanabiliyor mu:26:

Baktırt hayatım ...
Onun durumu benden çok daha iyi maaşallah.Ama o bırakmadan evvel nikotin pastili falan aldı , azalttı baya sigarayı ve öyle bıraktı.Benim hiç hazırlığım yoktu , ona destek oliim diye pat diye bıraktım ben ve hala bunun şokunu yaşıyorum.Bu arada kocanın iştahı aldı başını gidiyo , ne zaman baksam bişi yiyo , şimdi gene bi tabakla geldi , hee bisküvi+çay menüsü yapmış kendine

yiyiiin garii kıss yiyiiin garii..bak sonra o da azaa grubumuza katılır hepberaber veririz kilolarıı..yeter ki şu illetten kurtulun..

Tesekkur ederimmmm sagolun kızlar
Sizlerde cok guzelsiniz
Topic de keske herkess kendi resmini koysa ne hoş olurdu
:86::86::86:

sersumun dediği gibi sen ondan daha güzelsin bebişim,maşallah

aynen öyle,sözde bana bakmaya geldi, bi ara baktım horlaya horlaya uyuyogel kıss gellll

Son düzenleme:
:86::86::86:

sersumun dediği gibi sen ondan daha güzelsin bebişim,maşallah

aynen öyle,sözde bana bakmaya geldi, bi ara baktım horlaya horlaya uyuyogel kıss gellll

Hehehehe , üstünü de sen örttün de mi Ben geliim cicim , ben annem çok hasta olurdu , o bakımdan alışkınım , güzel hasta bakarım

kaneelcim bence daha once koydugun adele den bile daha guzelsin....

evet ayrica angelina yi andiriyorsun...

birdy cicilerini gule gule kullan.yapmak yok....sen harcadigin paralarla kendine nekadannn cok ciciler alicaksin ona gore...

sersum izine 5 gun kaldi harika.simdi o 5 gunu iple cekiyorsundur....

melexin canim hic uzulme afiyet olsun...birazda stresle oldu galiba.allah kolaylik versin.

bu arada sersum biz siddetin her turlusune karsiyiz...hatirladinmi filmi...

bu arada benim kocam yine kazan dairesinde zavallım:26:..kıskanıyom valla benden çok kazanı görüyor adamgaribim kurtlar vadisini seyredicem hayalleri de suya düştü

Hehehehe , üstünü de sen örttün de mi Ben geliim cicim , ben annem çok hasta olurdu , o bakımdan alışkınım , güzel hasta bakarım

tabisi ben örttüm
ben de çok güzel bakarım kıss,her ne kadar hatırlamak istemesem de anneme aylarca bakmışlığım var

yiyiiin garii kıss yiyiiin garii..bak sonra o da azaa grubumuza katılır hepberaber veririz kilolarıı..yeter ki şu illetten kurtulun..
Hah , tamam şahane fikir , onu da aza yapalım , o zaten 30 kilo vermişti , deneyimli , bize de akıl verir hem

Teşekkür ederim Ramaskacım , bakıcaz hayatım , söz veremem , deniyorum.Sen nasılsın , doğurmadın di mi hala ?

yawwlumm datlum kıymatlum..kıss ne arıyon sen ..off yaa beni stres bastı sen uyuyamayınca ..

iple çekiyom canım hep burada olucam evi de pok götürecek o yüzden

hatırladım bacım hatırladım kurtuluş son durak bunun üstüne bu gider..

Eklentiler

• $598535_10151142345440881_1523027182_n.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Tesekkur ederim canım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…