- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Iyiaksamlar hanımlar..
Burda hava buz gibi(karaman)..
Eşim bana evlilik yıldönümümuz için hediye almiycak olsa kimse beni dışarı cikartamazdi..
Ama usudugume değdi;-)
Sabah maalesef simit yedim.öğle ıspanaklı börek.aksamada türlü yaptım yanında ayran ve bul.pilaviyla..
Sigara hala icmiyorum, tabii ilacın etkisiyle..
Hediye bahanesiyle biraz yürüyuş yaptım..
Hehehe beni kesin dövücen demek ki , ben yazdansa kışı tercih ederim
baksın tabiii işi sana bakmakbaşladım bebişim,ateş de var tebiisi
sağol bebeğem düşünmen yeterkociş izin aldı geldi de bakıyo bana öğlenden beri
Ah Sersumum ah bildiğin gibi değil ah .Kızım anamın evi 24 saat misafire açıkBirde iadei ziyaret durumları .Gelenler daha kapıdan çıkmadan " ay canım hadi kahve yapıyorum , gelin ha " Haydi bismillahhh .
Ben sana çanta atmıyorum canım.Senin karla mücadele durumun için ödül olarak sayıyorum pideleri
Yok ya eşyaları değilden o da olabilir yaniEvin taş , Fayans , mutfak dolapları , kapılar , pimapenler sağolsun bana hiç birşey bırakmamış. Bir yatak odasına giyim odası yapılacak, sanırsam o bana sorulacak ( hoş onunda sorulacak ne tarafı varsa) çekmeceler şuraya , askılar bu bölüme diyeceğim. Aslında demeyeceğim vazgeçtim onuda nasıl isterlerse öyle yapsınlar amannnnnn zaten bu gidişle en son dönmeme kararı almıştım,kararımın arkasında durmaya kararverdim.Kendisi seçsin , beğensin ve demende kendine otursun
Kızım delireceğim yahu, bana burada Afrika'dan gelmişim gibi davranılıyor bildiğin gibi değil.Komşular bile "sen ne seversin, yarın öğlene onu pişireyim bize gelin " diyorlar . Ben yine ucuz kurtarıyorum.Sabahtan akşama kadar önümden geçen menüleri bir görseniz var yaSeans sabah 08:30 da başlıyor , gece 12:00 a kadar devam geceleri her gelenin önüne Sütlü kahveyi koyuyorum
Hee bak sevindim şimdi ama olsun erkekler çok anlamaz hasta bakmaktan , ben gelicem gene debaşladım bebişim,ateş de var tebiisi
sağol bebeğem düşünmen yeterkociş izin aldı geldi de bakıyo bana öğlenden beri
Ayy ne güssel kısss , tam eski komşu muhabbetleri var demek sizin orda...Demek teyzeler sabahtan bi başlıyo , akşama kadar komşuculuk , gelsin pastalar gitsin poğaçalar , ohhh hayat onlara güzel valla...Desteğin için Sağol canım
Ah Sersumum ah bildiğin gibi değil ah .Kızım anamın evi 24 saat misafire açıkBirde iadei ziyaret durumları .Gelenler daha kapıdan çıkmadan " ay canım hadi kahve yapıyorum , gelin ha " Haydi bismillahhh .
Ben sana çanta atmıyorum canım.Senin karla mücadele durumun için ödül olarak sayıyorum pideleri
Yok ya eşyaları değilden o da olabilir yaniEvin taş , Fayans , mutfak dolapları , kapılar , pimapenler sağolsun bana hiç birşey bırakmamış. Bir yatak odasına giyim odası yapılacak, sanırsam o bana sorulacak ( hoş onunda sorulacak ne tarafı varsa) çekmeceler şuraya , askılar bu bölüme diyeceğim. Aslında demeyeceğim vazgeçtim onuda nasıl isterlerse öyle yapsınlar amannnnnn zaten bu gidişle en son dönmeme kararı almıştım,kararımın arkasında durmaya kararverdim.Kendisi seçsin , beğensin ve demende kendine otursun
br
Kız ne kadar ucuza donanmışsınAferim kız gülegüle kullan canım
Kızım delireceğim yahu, bana burada Afrika'dan gelmişim gibi davranılıyor bildiğin gibi değil.Komşular bile "sen ne seversin, yarın öğlene onu pişireyim bize gelin " diyorlar . Ben yine ucuz kurtarıyorum.Sabahtan akşama kadar önümden geçen menüleri bir görseniz var yaSeans sabah 08:30 da başlıyor , gece 12:00 a kadar devam geceleri her gelenin önüne Sütlü kahveyi koyuyorum
Hah , tam teşhisi koydun valla , aynen dediğin gibiymiş.Yavrucak sıcak ev ortamını görünce iştahı açıldı
he kıss..bence kocası iştahını kapatıyodu anneye gelince açıldı hatunun
sen ondan güzelsin datlumm..Nisan'a kadar yani Nisan sonu Mayıs basına kadar 60 lari görürsem inşallah saglikli bi bebis istiyoruz ( insallah )
bu arada bugun biri yine ne kadar benziyorsun angelina jolie ye dedi .. Didim bi de azcik daha zayıf olsam dahada benzerim.. Yok dedi bu halin ondan da havalı
Cok utandım
herkez azcik benzetiyor ama suan saclarimi da koyu yaptigimdan , yüz tipim ve yesil gözlerim oldugundan benzetiyorlar
tamam tamam sustum :18:Bana bir daha kutub ayusundan bahsetmeyin
sen ondan güzelsin datlumm..
tamam tamam sustum :18:
Etkilemez mi bacım , bak seninle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşiim ; D vitamini (ki buna zamanında yanlışlıkla vitamin demişler , esasında hormonmuş bu ) kiloyu belirleyen parametrelerden biriymiş.Kışın güneş olmadığından D vitamini değerleri düşüyor ve vücut da ilk insan (canı çıkacısa) zamanından kalma mantıkla "oo D vitamini düşük olduğuna göre mevsim kış , bu durumda aman ha ben hiçbişey yakmiiim , ne varsa depoliiim" diyormuş.Eğer kışın D vitamini takviyesi yapılırsa (Dr. kontrolünde olmalı) , kışın da kilo vermek kolaylaşıyormuş.Sizin hastanade bakılıyor mu bilmiyorum , imkan varsa bi baktırt bakalım....
Heee peşin peşin vurmuşun çantayı , yemişim sopayı haberim yokKısssım bu yemek sonrası sigara ne kaa tatlı bişeymiş be yaww , hiç aklımdan çıkmıyo meret
Eeee yavlum o zaman kedi resmi koyacağına kendi resmini koy da gözümüz-gönlümüz açılsın
Koyuverdim resimimi
baksın tabiii işi sana bakmakyoksaaa biliyosun koca operasyonlarımızı
Koyuverdim resimimi
Hee bak sevindim şimdi ama olsun erkekler çok anlamaz hasta bakmaktan , ben gelicem gene de
baktıriimm kıss..tamam iyi valla belki ondandır..iyi fikir
çok zordur biliyorum ama bak bukaa sabrettin lütfen lütfen..:86::86::86:
eşinin durumu nasıl o dayanabiliyor mu:26:
Baktırt hayatım ...
Onun durumu benden çok daha iyi maaşallah.Ama o bırakmadan evvel nikotin pastili falan aldı , azalttı baya sigarayı ve öyle bıraktı.Benim hiç hazırlığım yoktu , ona destek oliim diye pat diye bıraktım ben ve hala bunun şokunu yaşıyorum.Bu arada kocanın iştahı aldı başını gidiyo , ne zaman baksam bişi yiyo , şimdi gene bi tabakla geldi , hee bisküvi+çay menüsü yapmış kendine
:86::86::86:
sersumun dediği gibi sen ondan daha güzelsin bebişim,maşallah
aynen öyle,sözde bana bakmaya geldi, bi ara baktım horlaya horlaya uyuyogel kıss gellll
:86::86::86:
sersumun dediği gibi sen ondan daha güzelsin bebişim,maşallah
aynen öyle,sözde bana bakmaya geldi, bi ara baktım horlaya horlaya uyuyogel kıss gellll
Hehehehe , üstünü de sen örttün de miBen geliim cicim , ben annem çok hasta olurdu , o bakımdan alışkınım , güzel hasta bakarım
Hah , tamam şahane fikir , onu da aza yapalım , o zaten 30 kilo vermişti , deneyimli , bize de akıl verir hemyiyiiin garii kıss yiyiiin garii..bak sonra o da azaa grubumuza katılır hepberaber veririz kilolarıı ..yeter ki şu illetten kurtulun..
kaneelcim bence daha once koydugun adele den bile daha guzelsin....
evet ayrica angelina yi andiriyorsun...
birdy cicilerini gule gule kullan.yapmak yok....sen harcadigin paralarla kendine nekadannn cok ciciler alicaksin ona gore...
sersum izine 5 gun kaldi harika.simdi o 5 gunu iple cekiyorsundur....
melexin canim hic uzulme afiyet olsun...birazda stresle oldu galiba.allah kolaylik versin.
bu arada sersum biz siddetin her turlusune karsiyiz...hatirladinmi filmi...
bu arada benim kocam yine kazan dairesinde zavallım:26:..kıskanıyom valla benden çok kazanı görüyor adamgaribim kurtlar vadisini seyredicem hayalleri de suya düştü
birdy cicilerini gule gule kullan.yapmak yok....sen harcadigin paralarla kendine nekadannn cok ciciler alicaksin ona gore...
melexin canim hic uzulme afiyet olsun...birazda stresle oldu galiba.allah kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?