yiyiiin garii kıss yiyiiin garii..bak sonra o da azaa grubumuza katılır hepberaber veririz kilolarıı ..yeter ki şu illetten kurtulun..
bu gidişle öyle olceksiz oraya bi yatak atın en iyisi sersumum
Hah , tamam şahane fikir , onu da aza yapalım , o zaten 30 kilo vermişti , deneyimli , bize de akıl verir hem
Eeee o seni bizden kıskanıyodu , sen de onu kazandan kıskanıyosun , sırayla bu işler kıssssıııımmmbu arada benim kocam yine kazan dairesinde zavallım:26:..kıskanıyom valla benden çok kazanı görüyor adamgaribim kurtlar vadisini seyredicem hayalleri de suya düştü
Eh kocan gönül rahatlığıyla grip olabilir bu durumda.Çorbası gelir , ilacı gelir , suyu - çayı gelir , akşamüzeri çorbadan miden cılk cılk olmuştur diye böreği gelir , şanslı çucuk vallatabisi ben örttüm
ben de çok güzel bakarım kıss,her ne kadar hatırlamak istemesem de anneme aylarca bakmışlığım var
evet canım serıye bagladım artıksenın mısafırler aksam yemegı artı yatılı mı?
Leylakım havalar acuuk ısınınca inş. süpper yürüyeceğizkilo dayanmaz bize canım o zaman.. Ben de artıdayım
aynen canım,iyileşmeyi bekliyorum ben de..bandımla kanka olucam yine inşallahof of bi - bi + sıkıldım valla iyiniyetlim
Nisan'a kadar yani Nisan sonu Mayıs basına kadar 60 lari görürsem inşallah saglikli bi bebis istiyoruz ( insallah )
bu arada bugun biri yine ne kadar benziyorsun angelina jolie ye dedi .. Didim bi de azcik daha zayıf olsam dahada benzerim.. Yok dedi bu halin ondan da havalı
Cok utandım
herkez azcik benzetiyor ama suan saclarimi da koyu yaptigimdan , yüz tipim ve yesil gözlerim oldugundan benzetiyorlar
Eh kocan gönül rahatlığıyla grip olabilir bu durumda.Çorbası gelir , ilacı gelir , suyu - çayı gelir , akşamüzeri çorbadan miden cılk cılk olmuştur diye böreği gelir , şanslı çucuk valla
Kızçeler yaza bi sürü düğün var guzel elbiseler aldım hepsinin kolları açık ve tabi benim " bıngıllarım " bıngıl bıngıl esim diyoki bisey yok abartma diyom ki ağırlık mı çalışsam azcikne yapsam tecrübesi olan arkadaslar veya iyi sonuc alanlar bi yanıt yazarsa sevinirim
kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi mi oldun bacımohhh beee altıma etcektim tuta tuta lazımlığımı da unutmuşum yaptım geldim:76::86::86::86:
igneoyam canim nasilsin neler yaptin bugun disarda.firuze nasil...
temel gemiyle yolculuk ederken gemi batar.bir ingiliz bir alman birde bizim temel issiz bir adaya ulasirlar.
adada sihirli bir lamba bulurlar ve lambadan bir cin cikar.dileyin benden ne dilerseniz ?
ingiliz ben ailemi ozledim eve donmek istiyorum der ve cin onu evine gonderir.
alman bende eve donmek istiyorum der ve evine doner.
bizim temelde benim canim SIKILIYOR arkadaslari geri getir der......
simdi kizlar bende siz yiyin kilo alin ben listeye ins.3-4 ay sonra geldigimde canim SIKILMASIN dermisim....
saka saka gece yarisi uykusuzluk vurdu....
..
Eeee o seni bizden kıskanıyodu , sen de onu kazandan kıskanıyosun , sırayla bu işler kıssssıııımmm
abooww 12 kişi de az mı bacıımmYatılı değil, yemeğe sadece. 12 kişi olucaz inşallah.
Hani bu hafta "efsane liste" olacaktı? O kadar da didiydim size... Bu gidişle bir dahaki haftaya:)
Kaneel, ne kadar güzelsin kız sen.
Ben daha önce yazmıştım zaten, yine söylüyorum: Kızına peşin peşin talibim. Bak benim oğlan da fena değil ha... Sersum gördü resmini. Ne dersin sersum? Yakışıklı değil mi oğlum?
şanslı tebi,beni almış daha ne olsun
bu konu birdy nin uzmanlık alanı bebişim.seni oraya yönlendiriyorum
şanslı tebi,beni almış daha ne olsun
bu konu birdy nin uzmanlık alanı bebişim.seni oraya yönlendiriyorum
Yatılı değil, yemeğe sadece. 12 kişi olucaz inşallah.
Hani bu hafta "efsane liste" olacaktı? O kadar da didiydim size... Bu gidişle bir dahaki haftaya:)
Kaneel, ne kadar güzelsin kız sen.
Ben daha önce yazmıştım zaten, yine söylüyorum: Kızına peşin peşin talibim. Bak benim oğlan da fena değil ha... Sersum gördü resmini. Ne dersin sersum? Yakışıklı değil mi oğlum?
kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi mi oldun bacım
Ohh maşallah yaa , nasıl yetişiyosun 3 çocuğa kısssİyiyim canım. Firuze iyi. Yollar açılmış. Çok hafif kaydık bir yerde, o kadar.
Büyük oğlanı öğretmeni lisanslı olarak basket takımında istedi. Gerekli evraklar varmış. Onları toparladım. Derken benim aklımda olan gezmeler yattı.
Yazık kız kocana , adam haftanın 3 gününü o izbe yerde geçiriyo , özel hayatı kalmadı vallaaboowww çok tehlikelisin sen korktumm
işime gelmiyo diil aslında..şimdi burda olsa çoktaaan çıkmıştım topikten o delici bakışlar sayesinde ama kıyamıyom yazık leşş gibi geliyor bi de
abooww 12 kişi de az mı bacıımm..kolay gelsin..
he kıss oğluşu bred pittt den havalı valla çok datlu çok
abooww 12 kişi de az mı bacıımm..kolay gelsin..
he kıss oğluşu bred pittt den havalı valla çok datlu çok
Var canım aldım onlardan onceleri yapıyordum simdi cok tandiiiir yapmıyorum yazından tezi yok sabah aksam onar onar başlayayım yaza baya bi yola girer sanırım insallahEstafitüfitüKaneelcim , evet ağırlık çalışması iyi gelir hayatım.Pilates de iyi gelir ama o konuda bilgim yok.Ağırlık çalışacaksan küçük ağırlık 1.5 - 2 kg ile ve çok tekrar her set 10-12 tekrardan 2 ya da 3 set olacak şekilde.Tabi ilk başlarda bu kadar tekrar yapamazsın ama zamanla artar.Kiloyu da başta küçükle başla 1 ya da 1.5 la , sonra artırırsın.
Amanin bacım müthiş bir hatunsun maşallah
O kadar abartı buyuk değil ama standartların üstü diyebilirim. Tesekkur ederim
amaniiiinn bu ka mı kızdın kısss
Ah bacım sen ne temiz kalplisin . Benim kız 2 saattir ağlıyor babamı özledim diye.Ah bacım ah onun için katlanıyorum zaten ah ahhhheee senden başlarım dövmeye..sen benim face de paylaştığım fotoları görseydin ..melexine sor da anlatsın
baksın tabiii işi sana bakmakyoksaaa biliyosun koca operasyonlarımızı
amanıınn orası herşey dahil değil ultra herşey dahilmiş bacımm..işin zor hakketten ucuz atlatırsın umarım..:26::26:
bu senin kocanı varyaa..offf çok kızıyom ona ben yaww..çook haklısın ama kızının psikolojisini düşün canım..seninkini bilmem ama benim kızım babasına çok düşkündür..ben hakkariye sırf onun için geldim..yoksa burası eş getirilemeyen yer..yanii istediğim yere tayin olabilirdim..ama sırf kızım babasından ayrılmasın ailemiz birarada olsun diye katlanıyorum buraya..çok üzüldüm bu düşüncene bak şimdi:26::26:..umarım ciddi değildir:26::26::26:
Hee bak sevindim şimdi ama olsun erkekler çok anlamaz hasta bakmaktan , ben gelicem gene de
Ayy ne güssel kısss , tam eski komşu muhabbetleri var demek sizin orda...Demek teyzeler sabahtan bi başlıyo , akşama kadar komşuculuk , gelsin pastalar gitsin poğaçalar , ohhh hayat onlara güzel valla...
He , senin eve dönmeme kararın güzel , ben destekliyorum.Bu arada kaç gündür sorucam beynim duruktu soramadım ; kocan evde mi kalıyo yoksa o da kendi annesine mi gitti?
Çok ucuz çok .Berber zaten 10 TL , Beylikdüzü'nde , adam çok güzel saç kesiyo ama talihsiz.Götüriim seni bigün...Pantelon Beylikdüzü Migros Çarşısında bi tükkandan , ayakkabılar çok zaçma oldu ama Real'denAlalım sana da bacım
Hah , tam teşhisi koydun valla , aynen dediğin gibiymiş.Yavrucak sıcak ev ortamını görünce iştahı açıldı
kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi mi oldun bacım
Firuzeye iyi bak kıssİyiyim canım. Firuze iyi. Yollar açılmış. Çok hafif kaydık bir yerde, o kadar.
Büyük oğlanı öğretmeni lisanslı olarak basket takımında istedi. Gerekli evraklar varmış. Onları toparladım. Derken benim aklımda olan gezmeler yattı.
canim ayni seyi yazmisiz.ne diyorduk. animsayamadim simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?