Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yiyiiin garii kıss yiyiiin garii..bak sonra o da azaa grubumuza katılır hepberaber veririz kilolarıı..yeter ki şu illetten kurtulun..

temel gemiyle yolculuk ederken gemi batar.bir ingiliz bir alman birde bizim temel issiz bir adaya ulasirlar.

adada sihirli bir lamba bulurlar ve lambadan bir cin cikar.dileyin benden ne dilerseniz ?
ingiliz ben ailemi ozledim eve donmek istiyorum der ve cin onu evine gonderir.
alman bende eve donmek istiyorum der ve evine doner.
bizim temelde benim canim SIKILIYOR arkadaslari geri getir der......

simdi kizlar bende siz yiyin kilo alin ben listeye ins.3-4 ay sonra geldigimde canim SIKILMASIN dermisim....

saka saka gece yarisi uykusuzluk vurdu....

gercekten sagliga cok zararli ins.birakirsin ve biz senin zaten iradeli oldugunu biliyoruz.2-3 kiloyuda halledersion canim...

bu arada benim kocam yine kazan dairesinde zavallım:26:..kıskanıyom valla benden çok kazanı görüyor adamgaribim kurtlar vadisini seyredicem hayalleri de suya düştü
Eeee o seni bizden kıskanıyodu , sen de onu kazandan kıskanıyosun , sırayla bu işler kıssssıııımmm
tabisi ben örttüm
ben de çok güzel bakarım kıss,her ne kadar hatırlamak istemesem de anneme aylarca bakmışlığım var
Eh kocan gönül rahatlığıyla grip olabilir bu durumda.Çorbası gelir , ilacı gelir , suyu - çayı gelir , akşamüzeri çorbadan miden cılk cılk olmuştur diye böreği gelir , şanslı çucuk valla

Kızçeler yaza bi sürü düğün var guzel elbiseler aldım hepsinin kolları açık ve tabi benim " bıngıllarım " bıngıl bıngıl esim diyoki bisey yok abartma diyom ki ağırlık mı çalışsam azcikne yapsam tecrübesi olan arkadaslar veya iyi sonuc alanlar bi yanıt yazarsa sevinirim

evet canım serıye bagladım artıksenın mısafırler aksam yemegı artı yatılı mı?

Yatılı değil, yemeğe sadece. 12 kişi olucaz inşallah.

Leylakım havalar acuuk ısınınca inş. süpper yürüyeceğiz kilo dayanmaz bize canım o zaman.. Ben de artıdayım

aynen canım,iyileşmeyi bekliyorum ben de..bandımla kanka olucam yine inşallahof of bi - bi + sıkıldım valla iyiniyetlim

Hani bu hafta "efsane liste" olacaktı? O kadar da didiydim size... Bu gidişle bir dahaki haftaya:)

Kaneel, ne kadar güzelsin kız sen.

Ben daha önce yazmıştım zaten, yine söylüyorum: Kızına peşin peşin talibim. Bak benim oğlan da fena değil ha... Sersum gördü resmini. Ne dersin sersum? Yakışıklı değil mi oğlum?

ohhh beee altıma etcektim tuta tuta lazımlığımı da unutmuşum yaptım geldim:76::86::86::86:

birdy canim hayirlisiyla 3 haftam kaldi...

melexin canim ya nasilsin ins.daha iyisindir....

kaneel canim bu konunun uzmani birdy ona israrla sormak lazim....

Eh kocan gönül rahatlığıyla grip olabilir bu durumda.Çorbası gelir , ilacı gelir , suyu - çayı gelir , akşamüzeri çorbadan miden cılk cılk olmuştur diye böreği gelir , şanslı çucuk valla

şanslı tebi,beni almış daha ne olsun

bu konu birdy nin uzmanlık alanı bebişim.seni oraya yönlendiriyorum

igneoyam canim nasilsin neler yaptin bugun disarda.firuze nasil...

İyiyim canım. Firuze iyi. Yollar açılmış. Çok hafif kaydık bir yerde, o kadar.

Büyük oğlanı öğretmeni lisanslı olarak basket takımında istedi. Gerekli evraklar varmış. Onları toparladım. Derken benim aklımda olan gezmeler yattı.

aboowww çok tehlikelisin sen korktumm
Eeee o seni bizden kıskanıyodu , sen de onu kazandan kıskanıyosun , sırayla bu işler kıssssıııımmm

işime gelmiyo diil aslında ..şimdi burda olsa çoktaaan çıkmıştım topikten o delici bakışlar sayesindeama kıyamıyom yazık leşş gibi geliyor bi de
abooww 12 kişi de az mı bacıımm..kolay gelsin..

he kıss oğluşu bred pittt den havalı valla çok datlu çok

şanslı tebi,beni almış daha ne olsun

bu konu birdy nin uzmanlık alanı bebişim.seni oraya yönlendiriyorum

Estafitüfitü Kaneelcim , evet ağırlık çalışması iyi gelir hayatım.Pilates de iyi gelir ama o konuda bilgim yok.Ağırlık çalışacaksan küçük ağırlık 1.5 - 2 kg ile ve çok tekrar her set 10-12 tekrardan 2 ya da 3 set olacak şekilde.Tabi ilk başlarda bu kadar tekrar yapamazsın ama zamanla artar.Kiloyu da başta küçükle başla 1 ya da 1.5 la , sonra artırırsın.

Tesekkurler canım
kiz senindir 60 lari görürsem Allah'ın izni ile istiyoruz bi tane kısmet İnsallah bi kız oluverir

kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi mi oldun bacım

Ohh maşallah yaa , nasıl yetişiyosun 3 çocuğa kısss
Yazık kız kocana , adam haftanın 3 gününü o izbe yerde geçiriyo , özel hayatı kalmadı valla
Maaşallah yawww , Oyacım Allah bağışlasın

abooww 12 kişi de az mı bacıımm..kolay gelsin..

he kıss oğluşu bred pittt den havalı valla çok datlu çok

Papadiyaya bişey yapmaz 12 kişi de, beni telaşlandırdı biraz... Amaaaan... Doyururuz Allahın izniyle.

Bak, biliyodum teyzesinin kıyamayıp güzel şeyler söyleyeceğini

Son düzenleme:
Var canım aldım onlardan onceleri yapıyordum simdi cok tandiiiir yapmıyorum yazından tezi yok sabah aksam onar onar başlayayım yaza baya bi yola girer sanırım insallah

O kadar abartı buyuk değil ama standartların üstü diyebilirim. Tesekkur ederim
Amanin bacım müthiş bir hatunsun maşallah Benim kızın büyümüş halini görüverdim sende .
amaniiiinn bu ka mı kızdın kısss
Acayip hemde.Sabrımın sonundayım.Son damla çeşmenin ağzında gidip gelmekte
Ah bacım sen ne temiz kalplisin . Benim kız 2 saattir ağlıyor babamı özledim diye.Ah bacım ah onun için katlanıyorum zaten ah ahhh

Kutup ayusu bozayunun yanına gideceğim demişti ama boz ayunun ini çok doludur.Ayrıca bozayunun 2 tane ini var.(sonradan görme hasbam ) Birinden birindedir.Olmadı yazlıktadır.Sorma fırsatı bile bırakmıyor bana .Günde 30 kere arıyor.Kendi söyleyeceklerini söylüyor, tam ben anlatmaya başlıyorum telefondan bipbipbip sesi geliyor.2 kere telefonu kırma girişimim oldu.Sağlam çıktı ,yada ben beceriksiz çıktım.Neyse ,Şuan için evi altından da yaptırsa artık gözümden düştü.Bu kadar olamaz.
Berber dedin de saçım bir yumak oldu ki anlatamam.Şu sein rastalı saçlı kadınlar vardı ya Afrikalı mıydı onlar ahanda onlardan beterim.Gidelim kız berbere ,gıcımı az gücülteyim gotta alırız. spor ayakkabısı olabilir.Zaten anneme hiçbirşeysiz gelmiş bulunmaktayım.O lazım bu lazım derken üstümü başımı almadan gelmişim.:)Zaten üst baş bile bırakmadı bizim herif.50 tane adamı soktu eve.Evi talan edip bıraktılar.Batan geminin malları bunlarr koş abi koşşşşş

kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi mi oldun bacım
he kısss oohhhh diyorumm
Firuzeye iyi bak kıss..Aman Allah korusun kaymasın
canim ayni seyi yazmisiz.ne diyorduk. animsayamadim simdi...

Karatay Kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…