Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

melexin canim gecmisemi daldin sesin cikmiyor...

igneoyam oglun icin cok sevindim...hayirli olsun sporla ugrasmasi guzel...

Tesekkurler canım
kiz senindir 60 lari görürsem Allah'ın izni ile istiyoruz bi tane kısmet İnsallah bi kız oluverir

İnşallah canım. Allah gönlünüze göre versin.

Sağolasın canım. Kuzguna yavrusu misali... Teyzesine yakışıklı geldi:)

3 çocuk koşturmacalı oluyor tabii... Yardımcı olan bir kadın var evde. O yükümü hafifletiyor epeyce ...

kizlar ben gidiyorum gece 4.5 oldu...uyumaya calisayim.sabah erken gelemeyebilirim....

herkese iyi geceler iyi uykular....yarinki listeyi merak ediyorum....

Papadiyaya bişey yapmaz 12 kişi de, beni telaşlandırdı biraz... Amaaaan... Doyururuz Allahın izniyle.

Bak, biliyodum teyzesinin kıyamayıp güzel şeyler söyleyeceğini
senin başedemeyeceğin şey yok bacımm halledersin sen alimallah
gerçekleri söylüyom bacıımm..teyzesi yer onuu..çok datlu maşallah

offfff diyorum da başka bişey demiyorum..anladın sen onu

canim ayni seyi yazmisiz.ne diyorduk. animsayamadim simdi...

karatay kafası bacım

ah datlum ah,işin zor

he kısss oohhhh diyorumm
Karatay Kafası

kizlar ben gidiyorum gece 4.5 oldu...uyumaya calisayim.sabah erken gelemeyebilirim....

iyi uykular canımmmm

Firuzeye iyi bak kıss..Aman Allah korusun kaymasın

Hele ki ben içindeyken!

Karın en fena yağdığı gün, eşim kendi arabasına kıyamadığı için Firuzeyi alıp çıkmış (Arabasını yıkatmışmış). Sonra nasıl geri dönüp, nasıl kendi arabasını alacağını şaşırmış:))) O kadar çok kaymış ki, çok zorlanmış. Az bile yapmış Firuze sana dedim.

Benim oğlan çok tonton. Gerçi basket kursuna gitti 2 yıl ama yine de tontonumu bile takıma alıyorlarsa, takımın halini siz hesabedin:)))

Valla hayatım , keşke yüzyüze konuşabilsek , bu anlattıklarının altı çok dolu , bu adamın tutumu normal dışı , sen fazla sakinsin ve bu çok ÜRKÜTÜCÜ , Allah muhafaza gece uyurken kocanı 32 yerinden bıçaklayabilecek potansiyel görüyorum sende He , İrlandalı kadınlar , İskoç da olabilir , aynısının enine çizgilisi sonuçta

Yakışıklıdır muhakkak , kuşkumuz yok yeğenimizden ...
Haa iyi bari kadın olması , yatılıdır di mi?

Sağol canım benim.Ben sabahı düşünüyorum.Tartım evde .Annemin tartısıyla tartılacağım.İlk geldiğim gün tartışmıştım ama tok karnına anlayamadım.Birde Çarşamba tartıldım.Kilovermiş gözüküyorum veya annemin tartısı eksik tartıyor Bakalım yarına ne çıkacağım
birdy canim hayirlisiyla 3 haftam kaldi...

melexin canim ya nasilsin ins.daha iyisindir....

kaneel canim bu konunun uzmani birdy ona israrla sormak lazim....

senin başedemeyeceğin şey yok bacımm halledersin sen alimallah
gerçekleri söylüyom bacıımm..teyzesi yer onuu..çok datlu maşallah

offfff diyorum da başka bişey demiyorum..anladın sen onu
Ben sizi seviyorum uleynnnn,Kutup ayusunu kim takar

Yazık kız kocana , adam haftanın 3 gününü o izbe yerde geçiriyo , özel hayatı kalmadı valla
Maaşallah yawww , Oyacım Allah bağışlasın
he kıss özel mözel hiçbişeyimis kalmadıı..

kesinlikle

almas bidaa kız Firuzeyii

kıss neler diyon ööleee kadının aklına sokuyoon..biz halledicez temiz temizz..suss

nekaa güzel kıss eksik eksik..benim herkül de eski tartıma göre 200 gr fazla tartıyo ama ona göre söylüyom artık:26:
biz de seni seviyozz canummm

Kıssslar , çok uykum geldi , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler
Sersumcum yarın inşallah daha rahat gidersin işe Ahhh sigara

iyi gecelerr bebeemm..efsane liste
Kıssslar , çok uykum geldi , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler

inşallah canım..

git uyu sen bence de anladın sen onu

tatlı rüyalarr..

Heran içimden canavar çıkabilir.O nedenle dönmeyi düşünmüyorum.Ohhhh burada keyfim keyf Hele bu rahatlıktan sonra dönersem nasıl bir hal alırım bilemiyorum.Kız cidden bir gün buluşalım

Heee kafasına sokma , biz yapıcaz diyossuuuunnn , kappişşşşş ahhhh sigaraahhh

Yakışıklıdır muhakkak , kuşkumuz yok yeğenimizden ...
Haa iyi bari kadın olması , yatılıdır di mi?

Yok yatılı değil. Evde sürekli bir yabancı olması fikrini sevmedi eşim. Doğrusu ben de hak verdim. 5 gün geliyor.

Aman uykun gelmişken kaçırma. İyi geceler.

Heran içimden canavar çıkabilir.O nedenle dönmeyi düşünmüyorum.Ohhhh burada keyfim keyf Hele bu rahatlıktan sonra dönersem nasıl bir hal alırım bilemiyorum.Kız cidden bir gün buluşalım

Üzülmene gerek kalmadı hayatım , biz halledicekmişiz onu zaten .Sen de yenilenmiş evinde kızınla ömür boyu mutlu yaşarsın.Bize de bi zahmet temiz çamaşır , ha bana bi de kartonla sigara , getirirsin heralde , umarım , inşallah yane
Buluşalım , en yakın zamanda buluşalım tatlım

Aha kız zaten tek ümidim sizlersiniz" kurtuluş son durak " olur dimi
Kızım sabah ola hayrola tartı bakalım eksik mi yoksa fazla mı tartacak artık.Tartıya öyle pis bir bakış atıyorum ki tırsıyor zavallım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…