Tesekkurler canım
kiz senindir60 lari görürsem Allah'ın izni ile istiyoruz bi tane kısmet İnsallah bi kız oluverir
Ohh maşallah yaa , nasıl yetişiyosun 3 çocuğa kısss
Yazık kız kocana , adam haftanın 3 gününü o izbe yerde geçiriyo , özel hayatı kalmadı valla
Maaşallah yawww , Oyacım Allah bağışlasın
senin başedemeyeceğin şey yok bacımm halledersin sen alimallahPapadiyaya bişey yapmaz 12 kişi de, beni telaşlandırdı biraz... Amaaaan... Doyururuz Allahın izniyle.
Bak, biliyodum teyzesinin kıyamayıp güzel şeyler söyleyeceğini
Ah bacım sen ne temiz kalplisin . Benim kız 2 saattir ağlıyor babamı özledim diye.Ah bacım ah onun için katlanıyorum zaten ah ahhh
Kutup ayusu bozayunun yanına gideceğim demişti ama boz ayunun ini çok doludur.Ayrıca bozayunun 2 tane ini var.(sonradan görme hasbam ) Birinden birindedir.Olmadı yazlıktadır.Sorma fırsatı bile bırakmıyor bana .Günde 30 kere arıyor.Kendi söyleyeceklerini söylüyor, tam ben anlatmaya başlıyorum telefondan bipbipbip sesi geliyor.2 kere telefonu kırma girişimim oldu.Sağlam çıktı ,yada ben beceriksiz çıktım.Neyse ,Şuan için evi altından da yaptırsa artık gözümden düştü.Bu kadar olamaz.
Berber dedin de saçım bir yumak oldu ki anlatamam.Şu sein rastalı saçlı kadınlar vardı ya Afrikalı mıydı onlar ahanda onlardan beterim.Gidelim kız berbere ,gıcımı az gücülteyim gotta alırız.spor ayakkabısı olabilir.Zaten anneme hiçbirşeysiz gelmiş bulunmaktayım.O lazım bu lazım derken üstümü başımı almadan gelmişim.:)Zaten üst baş bile bırakmadı bizim herif.50 tane adamı soktu eve.Evi talan edip bıraktılar.Batan geminin malları bunlarr koş abi koşşşşş
canim ayni seyi yazmisiz.ne diyorduk. animsayamadim simdi...
Acayip hemde.Sabrımın sonundayım.Son damla çeşmenin ağzında gidip gelmekte
Ah bacım sen ne temiz kalplisin . Benim kız 2 saattir ağlıyor babamı özledim diye.Ah bacım ah onun için katlanıyorum zaten ah ahhh
Kutup ayusu bozayunun yanına gideceğim demişti ama boz ayunun ini çok doludur.Ayrıca bozayunun 2 tane ini var.(sonradan görme hasbam ) Birinden birindedir.Olmadı yazlıktadır.Sorma fırsatı bile bırakmıyor bana .Günde 30 kere arıyor.Kendi söyleyeceklerini söylüyor, tam ben anlatmaya başlıyorum telefondan bipbipbip sesi geliyor.2 kere telefonu kırma girişimim oldu.Sağlam çıktı ,yada ben beceriksiz çıktım.Neyse ,Şuan için evi altından da yaptırsa artık gözümden düştü.Bu kadar olamaz.
Berber dedin de saçım bir yumak oldu ki anlatamam.Şu sein rastalı saçlı kadınlar vardı ya Afrikalı mıydı onlar ahanda onlardan beterim.Gidelim kız berbere ,gıcımı az gücülteyim gotta alırız.spor ayakkabısı olabilir.Zaten anneme hiçbirşeysiz gelmiş bulunmaktayım.O lazım bu lazım derken üstümü başımı almadan gelmişim.:)Zaten üst baş bile bırakmadı bizim herif.50 tane adamı soktu eve.Evi talan edip bıraktılar.Batan geminin malları bunlarr koş abi koşşşşş
he kısss oohhhh diyorumm
Karatay Kafası
kizlar ben gidiyorum gece 4.5 oldu...uyumaya calisayim.sabah erken gelemeyebilirim....
herkese iyi geceler iyi uykular....yarinki listeyi merak ediyorum....
Firuzeye iyi bak kıss..Aman Allah korusun kaymasın
melexin canim gecmisemi daldin sesin cikmiyor...
igneoyam oglun icin cok sevindim...hayirli olsun sporla ugrasmasi guzel...
Valla hayatım , keşke yüzyüze konuşabilsek , bu anlattıklarının altı çok dolu , bu adamın tutumu normal dışı , sen fazla sakinsin ve bu çok ÜRKÜTÜCÜ , Allah muhafaza gece uyurken kocanı 32 yerinden bıçaklayabilecek potansiyel görüyorum sendeAmanin bacım müthiş bir hatunsun maşallahBenim kızın büyümüş halini görüverdim sende .
Acayip hemde.Sabrımın sonundayım.Son damla çeşmenin ağzında gidip gelmekte
İnşallah canım. Allah gönlünüze göre versin.
Sağolasın canım. Kuzguna yavrusu misali... Teyzesine yakışıklı geldi:)
3 çocuk koşturmacalı oluyor tabii... Yardımcı olan bir kadın var evde. O yükümü hafifletiyor epeyce ...
Sağol canım benim.Ben sabahı düşünüyorum.Tartım evde .Annemin tartısıyla tartılacağım.İlk geldiğim gün tartışmıştım ama tok karnına anlayamadım.Birde Çarşamba tartıldım.Kilovermiş gözüküyorum veya annemin tartısı eksik tartıyorkaneelcim bence daha once koydugun adele den bile daha guzelsin....
evet ayrica angelina yi andiriyorsun...
birdy cicilerini gule gule kullan.yapmak yok....sen harcadigin paralarla kendine nekadannn cok ciciler alicaksin ona gore...
sersum izine 5 gun kaldi harika.simdi o 5 gunu iple cekiyorsundur....
melexin canim hic uzulme afiyet olsun...birazda stresle oldu galiba.allah kolaylik versin.
bu arada sersum biz siddetin her turlusune karsiyiz...hatirladinmi filmi...
birdy canim hayirlisiyla 3 haftam kaldi...
melexin canim ya nasilsin ins.daha iyisindir....
kaneel canim bu konunun uzmani birdy ona israrla sormak lazim....
melexin canim gecmisemi daldin sesin cikmiyor...
igneoyam oglun icin cok sevindim...hayirli olsun sporla ugrasmasi guzel...
Ben sizi seviyorum uleynnnn,Kutup ayusunu kim takarsenin başedemeyeceğin şey yok bacımm halledersin sen alimallah
gerçekleri söylüyom bacıımm..teyzesi yer onuu..çok datlu maşallah
offfff diyorum da başka bişey demiyorum..anladın sen onu
İyi geceler Ramaskacım , hatta günaydınkizlar ben gidiyorum gece 4.5 oldu...uyumaya calisayim.sabah erken gelemeyebilirim....
he kıss özel mözel hiçbişeyimis kalmadıı..Yazık kız kocana , adam haftanın 3 gününü o izbe yerde geçiriyo , özel hayatı kalmadı valla
Maaşallah yawww , Oyacım Allah bağışlasın
Hele ki ben içindeyken!
Karın en fena yağdığı gün, eşim kendi arabasına kıyamadığı için Firuzeyi alıp çıkmış (Arabasını yıkatmışmış). Sonra nasıl geri dönüp, nasıl kendi arabasını alacağını şaşırmış:))) O kadar çok kaymış ki, çok zorlanmış. Az bile yapmış Firuze sana dedim.
Benim oğlan çok tonton. Gerçi basket kursuna gitti 2 yıl ama yine de tontonumu bile takıma alıyorlarsa, takımın halini siz hesabedin:)))
kıss neler diyon ööleee kadının aklına sokuyoonValla hayatım , keşke yüzyüze konuşabilsek , bu anlattıklarının altı çok dolu , bu adamın tutumu normal dışı , sen fazla sakinsin ve bu çok ÜRKÜTÜCÜ , Allah muhafaza gece uyurken kocanı 32 yerinden bıçaklayabilecek potansiyel görüyorum sendeHe , İrlandalı kadınlar , İskoç da olabilir , aynısının enine çizgilisi sonuçta
Sağol canım benim.Ben sabahı düşünüyorum.Tartım evde .Annemin tartısıyla tartılacağım.İlk geldiğim gün tartışmıştım ama tok karnına anlayamadım.Birde Çarşamba tartıldım.Kilovermiş gözüküyorum veya annemin tartısı eksik tartıyorBakalım yarına ne çıkacağım
Ben sizi seviyorum uleynnnn,Kutup ayusunu kim takar
Oyyyyt maasallah kuzucugaPapadiyaya bişey yapmaz 12 kişi de, beni telaşlandırdı biraz... Amaaaan... Doyururuz Allahın izniyle.
Bak, biliyodum teyzesinin kıyamayıp güzel şeyler söyleyeceğini
Kıssslar , çok uykum geldi , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler
Sersumcum yarın inşallah daha rahat gidersin işeAhhh sigara
iyi gecelerr bebeemm..kizlar ben gidiyorum gece 4.5 oldu...uyumaya calisayim.sabah erken gelemeyebilirim....
Kıssslar , çok uykum geldi , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler
Hele ki ben içindeyken!
Karın en fena yağdığı gün, eşim kendi arabasına kıyamadığı için Firuzeyi alıp çıkmış (Arabasını yıkatmışmış). Sonra nasıl geri dönüp, nasıl kendi arabasını alacağını şaşırmış:))) O kadar çok kaymış ki, çok zorlanmış. Az bile yapmış Firuze sana dedim.
Benim oğlan çok tonton. Gerçi basket kursuna gitti 2 yıl ama yine de tontonumu bile takıma alıyorlarsa, takımın halini siz hesabedin:)))
Valla hayatım , keşke yüzyüze konuşabilsek , bu anlattıklarının altı çok dolu , bu adamın tutumu normal dışı , sen fazla sakinsin ve bu çok ÜRKÜTÜCÜ , Allah muhafaza gece uyurken kocanı 32 yerinden bıçaklayabilecek potansiyel görüyorum sendeHe , İrlandalı kadınlar , İskoç da olabilir , aynısının enine çizgilisi sonuçta
Yakışıklıdır muhakkak , kuşkumuz yok yeğenimizden ...
Haa iyi bari kadın olması , yatılıdır di mi?
he kıss özel mözel hiçbişeyimis kalmadıı..
kesinlikle
almas bidaa kız Firuzeyii
kıss neler diyon ööleee kadının aklına sokuyoon..biz halledicez temiz temizz..suss
nekaa güzel kıss eksik eksik..benim herkül de eski tartıma göre 200 gr fazla tartıyo ama ona göre söylüyom artık:26:
biz de seni seviyozz canummm:16
Yakışıklıdır muhakkak , kuşkumuz yok yeğenimizden ...
Haa iyi bari kadın olması , yatılıdır di mi?
Heran içimden canavar çıkabilir.O nedenle dönmeyi düşünmüyorum.Ohhhh burada keyfim keyfHele bu rahatlıktan sonra dönersem nasıl bir hal alırım bilemiyorum. Kız cidden bir gün buluşalım
Aha kız zaten tek ümidim sizlersiniz" kurtuluş son durak " olur dimihe kıss özel mözel hiçbişeyimis kalmadıı..
kesinlikle
almas bidaa kız Firuzeyii
kıss neler diyon ööleee kadının aklına sokuyoon..biz halledicez temiz temizz..suss
nekaa güzel kıss eksik eksik..benim herkül de eski tartıma göre 200 gr fazla tartıyo ama ona göre söylüyom artık:26:
biz de seni seviyozz canummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?