Üzülmene gerek kalmadı hayatım , biz halledicekmişiz onu zaten .Sen de yenilenmiş evinde kızınla ömür boyu mutlu yaşarsın.Bize de bi zahmet temiz çamaşır , ha bana bi de kartonla sigara , getirirsin heralde , umarım , inşallah yane
Buluşalım , en yakın zamanda buluşalım tatlım
Yok yatılı değil. Evde sürekli bir yabancı olması fikrini sevmedi eşim. Doğrusu ben de hak verdim. 5 gün geliyor.
Aman uykun gelmişken kaçırma. İyi geceler.
Üzülmene gerek kalmadı hayatım , biz halledicekmişiz onu zaten .Sen de yenilenmiş evinde kızınla ömür boyu mutlu yaşarsın.Bize de bi zahmet temiz çamaşır , ha bana bi de kartonla sigara , getirirsin heralde , umarım , inşallah yane
Böylesi bence de daha iyi.Ne olursa olsun insan kasıyo evde başka biri olunca
Hem ne uyku , ağzım yırtıldı esnemekten
Gider ayak altıma işertin beni.Lazımlıkta evde kaldıydıgit yat bacım git yat.İyi geceler Aklıma gelmişken bizde herşey karşılıklı.Racona ters düşmesin.Sizinde varsa kapanacak bir hesabınız onu da ben hallederim üzülmeyin
müdür bendeHeee kafasına sokma , biz yapıcaz diyossuuuunnn , kappişşşşşahhhh sigara ahhh
bence de evde gece gündüz olması hoş değil iyi düşünmüşünüz canımYok yatılı değil. Evde sürekli bir yabancı olması fikrini sevmedi eşim. Doğrusu ben de hak verdim. 5 gün geliyor.
Aman uykun gelmişken kaçırma. İyi geceler.
Kısslar tartıyı unutmuşum , herkes artıdayım diyo , Oyacım jidden efsane bi liste olabilir yarınki liste
Herkese bol şans
Kısslar tartıyı unutmuşum , herkes artıdayım diyo , Oyacım jidden efsane bi liste olabilir yarınki liste
Herkese bol şans
müdür bende
bence de evde gece gündüz olması hoş değil iyi düşünmüşünüz canım
evet uyusa iyi olcek çok fazla sayıklamaya başladı
bu buluşmayı çok tehlikeli buluyorum..her an araba yangını olabilüürr.. ziyaretlere benimle çıkıcaann içün o paketi ben alıp yokedicemm
Heee... "Efsane liste" derken parantez açıp anlamını yazaydım keşke. Lafı bi tarafından anlamışınız hepiniz leyynn!
Heee... "Efsane liste" derken parantez açıp anlamını yazaydım keşke. Lafı bi tarafından anlamışınız hepiniz leyynn!
İyi geceler kızlar
kurtuluş son durak forever olcek bizimkiAha kız zaten tek ümidim sizlersiniz" kurtuluş son durak " olur dimi
Kızım sabah ola hayrola tartı bakalım eksik mi yoksa fazla mı tartacak artık.Tartıya öyle pis bir bakış atıyorum ki tırsıyor zavallım .
Herkese bol şans
racon neyi gerektiriyorsa uycaz tabii ki deGider ayak altıma işertin beni.Lazımlıkta evde kaldıydıgit yat bacım git yat.İyi geceler Aklıma gelmişken bizde herşey karşılıklı.Racona ters düşmesin.Sizinde varsa kapanacak bir hesabınız onu da ben hallederim üzülmeyin
Sen meraklanma Sersumum paketlerin içinden sigara görünümünde sakızlar çıkacak
insallah kolay atlatırsınız bu dönemi canımLeylakım öncelikle geçmiş olun canım.Boğazların geçmiştir umarımBugün senle tam muhabbet edeceğim kızım kaptı ipadi Kusurabakma .Okullar tatil ya hanfendiyi eğlendirmeye çalışıyoruz.Birde dün yaşadığımız deprem korkusunu atamadı daha.Öyle çok korkmuş ki ağlaya ağlaya zor uyudu.2 Gündür naz çekiyorum.Sanırım evimizi de özledi.Daha uzun bir zaman buradayız.Ne yapacağım bilmiyorum.Annem palyaço gibi etrafında dönüyor.Kadın 1 paket çubuk kraker için markete gitti.Ne isterse yapıyor.Atlatacağız bakalım bugünleri.Sen kendine iyi bak.Bu hafta sende listeye gir lütfen.Öptüm seni
Günaydıııın :) Dün 2,5 saat spor yaptım. Tartı bana bir güzellik yapar dedim ve bu sabah tartıldım tartının ilk gösterdiği sayı 79 du şok oldummmmSonra çıktığımda 80-79 arası gidip geldi, o yüzden şimdilik kilo çizelgemi 80 olarak güncelliyorum :)
Canım zaten bilirsin ama yine de yazayım dedim: Önceki gün sabah yediğin patatesli kek ve poğaçalar tam çantalık olmuş.
Dün sabah yediğin sosis ve akşam içtiğin nescafe de cabası olmuş. Gerçi dün akşam benim içtiğim sahlepin yanında, nescafe sütten çıkmış ak kaşık:)
Neyse... Ben bugün klasik karatay kahvaltımla başladım güne. Zeytin, peynir, 2 yumurta, yeşillikler tamam. Yalnız kuruyemiş yemedim. Bu ara pek canım istemiyor.
Evde hala sahlep var. Bu akşam içmemem lazım. Yarın liste bende. Bir de o kadar çemkirdim. Herkes dikkat etsin, efsane liste olsun dedim... Sahlepi içmeyeydim, iyiydi:))))))
Günaydın hanımlar...Ben gene erkenciyim. Daha erken kalktım ama soğukta anca uyuşukluk. Şimdi kahvaltımı bitirdim. Ders çalışma zamanı şimdi. Dün gece akşam yediklerimi yazamamıştım erken uyudum gene..Şimdi önce dün akşam sonra Kahvaltım..
Dün akşam;
-bir kase mercimek çorbası
-iki haşlama yumurta
-Dün keten tohumu almıştım. küçük bi kase yoğurda bi çay kaşığı katıp yedim.
Kahvaltım;
-3 yumurtalı tereyağlı yumurta (niye 3 bilmiyorum öyle istedi canım.)
-biraz peynir
-4 zeytin
-1 çay bardağı badem(benim bardağım bu arada en küçük çay bardaklarından bugün zorla yedim.akşama kadar açıkmayayım diye)
-1 kuru incir.
-şekersiz çay.
Şimdilik benden bu kadar ders çalışmalıyım. geç bile kaldım. Dua edin bana nolur...Seviyorum sizleri
:84::84: ben benOğlum uyandı. Gidip kahvaltı hazırlayayım.
Bugün aklım hep sizde...
Birdy ve iskenderunlunun sigara savaşı,
Leylak ve sersumun boğazları,
Melexinin tadilatı, bu karda kışta malzeme bakmaya da gidemezsin,
Ramaska, her sabah doğurdun mu acaba diyorum...
Aklım hep sizde...
gecmiş olsunnnnn dikkat edinGünaydın canlar nasılsınız
Leylakım, sersumum geçmiş olsun, Birdy çok iyi gidiyorsun, böyle devam inşallah
Bende dün doktora gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum tahlilde çıktı, bana da antibiyotik verdi, Topikçek bu ara antibiyotik kullanıyoruz galiba, birazdan çıkacağım , öğlen evde değilim, fazla kaçırmam inşallah
Günaydın canımm :)
Ben o kurdun kafasını elmadan çıkmış şekilde görmek istiyorummmm heheheh Çok şeker olacak öyle, hem o hem ben
Günaydın Canım..Ben sınav telaşındayım ama rahatım galiba bilmiyorum işte..daha 37 olmadım bugünlük
Evet Kocaeli üniversitesinde. Dün tatildi .Sınav ertelendi.bugün hava güneşli ama daha dışarı çıkmadım henüz. Valla ben duymadım o haberi ben yoktum
Ama o sevinci Tahmin edebiliyorum hele ki zor bi sınavları varsa. Ben yoktummmm
Arkadaşlar merhaba karatay diyetini araştırırken kadınlar kulübüne rastladım ve yorumlarınız beni bi hayli heyecanlandırdı doğrusu:)
Sayfa sayısı çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.Bazı sorularım olacaktı cevaplarsanız bahtiyar olurum :)
Diyete başladığınızda ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba?
Ben 5 ay önce doktor kontrolünde diye başladım ve 117 kg' 98'e düştüm ancak şuan diyetisyene gitmiyorum ve kilo vermem durdu
karatay diyetini kitaptan m takip ederek yapıyorsunuz?
yardım ediiiin kilo vermem lazımm
Sabah, 10 tane siyah zeytin. 1 avuc ici kadar peynir, 3 ceviz.
1 yumurta cift sarili, 1 dilim elma. Meyve cayi.
ben de çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler:79::79:
Papadiyaya bişey yapmaz 12 kişi de, beni telaşlandırdı biraz... Amaaaan... Doyururuz Allahın izniyle.
Bak, biliyodum teyzesinin kıyamayıp güzel şeyler söyleyeceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?