Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

birdyyy yat uyuuu çok tehlikeli görüyorum şu saatleriii:18::18::18:

Herkes burdayken gidesim olmuyor ama uykum geldi gari...

Hepinize iyi geceler.

Yarın liste bende biliyorsunuz. 2ye kadar beklerim. Sonra duruma bakarız.

ben daha iyiyimm
niye bulanıyon sen hep yaww..çok garip:44::44:

Herkes burdayken gidesim olmuyor ama uykum geldi gari...

Hepinize iyi geceler.

Yarın liste bende biliyorsunuz. 2ye kadar beklerim. Sonra duruma bakarız.

iyi geceler bebemm hatırlatmaya gerek var mı listeyii..

oyam menuyu belırlemek ısın yarısını halletmek demek kolay gelsın bebısım oglusunuda allah bagıslasın dıgerlerınıde tabısı

Domates çorbası, fırın köfte, pilav, zyağlı kereviz, turşu kavurma, komposto, revani, börek, havuçlu yoğurtlu salata, amerikan salatası, yeşil salata... Yetsin be.. Daha ne yapsam bilmiyorum ki... Köfte zayıf mı kaldı acaba?

ben de çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler:79::79:
Canım benim sabaha turp gibi olursun inşallah ( öyle diyorlar ya bende öyle diyeyim dedim, yoksa mazallah turpafilan benzeme sakın )
Kristin Hannah " kış bahçesi" ni okumuştum o da çok duygusal
Ateşböceği yolunu da hemen alacağım

koftenın yanına sıcacık bır patates puresı mıkemmel gıder bebısım

Kızlar bende kaçayım artık.Yarın tartıyla savaşacağım. Tartı da bana yamuk yaparsa "yeterrrrrrrrr" diyeceğim.Annemin ev 10. Katta.Allahım Allahımmmmmm. Haydin iyi geceler bol bol leptinler

Kızlar bende kaçayım artık.Yarın tartıyla savaşacağım. Tartı da bana yamuk yaparsa "yeterrrrrrrrr" diyeceğim.Annemin ev 10. Katta.Allahım Allahımmmmmm. Haydin iyi geceler bol bol leptinler

iyi geceler canımm..aman haa balkona çıkma sakınn

abariii kıss son gün bu yapılır mı bacımm.5 tane ıspanaklı böğğrek(bayılırım bu arada.) vee tatlıı..atıyım bi çanta sen de bana atabilürsün iskenderi az da olsa pideli yedim diye
abovvvvv

canım artık formata uymayanlarda ceza alıyor ona göre..
ayrıca sen 2 hafta bildirim yapmadığın için liste dışı kaldın diye hatırlıyorum
ben bi kac hafta önce hatırlatmıstım elektrikli sandalyeyi ahaha

bence masraflı baya hesaplı olmus

DELÜÜÜÜÜ

Bu sigarayi birakma hapindan dolayı bu saatlerde hep midem fena oluyor..

unutmuşum canım yaa.birde diyete başlayıp midesi kötü olan bi arkadaşımız vardı onunla karıştırdım..inşallah emeklerin boşa gitmez ve bırakırsın canım

sersum da kaçar..herkese iyi geceler bol leptinler..efsane liste noolcak bakemm

Iyi geceler karatay güzelleri.
Ins yarin tarti yüzümüzü güldürür.

Ögle. 2 büyük bardak su. 1 tane mini cikolata.

Aksam. Biberli mantarli tavuk eti sacta kavrulmus, salata & yogurt.
2 kücük dilim lavas. 1 tane fanta. malum yemegi disarda yedik.

Kizlar cok gerginim.Günüm berbat gecti.

Doğanın Dengesi

Temel ormanda ağaç kesiyormuş,
o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar,
Temeli bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar...
Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış,
Dursun -Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş,
Temel de anlatmış - Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup
Doğanın yengesini bozmişum diye dövdü peni,
halbuki ne Doğanı taniyruuum, ne de yengesuni..

Son düzenleme:
merhaba,
yılbaşı gecesınden 1 gün önce yani 30 aralık günü diyete başladım, yılbaşı gecesi de bozmadım, herkes alkol içip abur cubur yerken ben yeşil çay içtim. (şaka gibi) yılbaşından sonra başlarsın diye ısrar edenlere kulak asmadım ve irademi kanıtladım.

diyete başladığımda 61 kiloydum.
bugün tartıldım 57.7 yim ve bugün reglimin ilk günü. şişlik var anlıycanız.

hedefim 52-53 arası bişey olmak. 4-5 kilo versem tamamdır.
şimdi burda 20 kilo yada ne bilim 60 kilo fazlası olan arkadaşlar bana kızmasınlar hani 4-5 kilo fazlalığım olupta buraya yazdığım için, inanın insan bazen 5 kilo yüzünden de bunalıma girebiliyor. neden bana kızacağınızı düşündüğüme gelince, ben sabahları spor yapmaya çıktığımda çok kilolu teyzeler de sahada spor yapıyor oluyorlar ve ben spor yaparken yanlarından geçtiğimde "cık cık cık şuna bak bişeyi yok sabahın köründe geliyor bize nispet yapar gibi" tarzı laflar duyuyorum. ondan bu fikre kapıldım. inanın bende en az sizler kadar mutsuzum göbeğimden ve gitmek bilmeyen basenlerimden.

karatay hocamın kitaplarını ezberledim resmen ve bu yola baş koydum. mango'daki 36 beden olan ve kimseye olmadığı için sürekli reyonlarda kalan ucuz ama şık kotları giymek istiyorum. hemde üzerine kalçamı kapatmak için uzun bir bluz giymeden, minik popomla tam özgüvenli bi şekilde alışveriş yapmak istiyorum. ne bilim yazın bez ayakkabı, tayt üzerine normal kısa bi bluz giyerek gayet salaş ve şık bi şekilde gezmek istiyorum. bunlar hayal olmaktan çıkmalı artık!

herkese bu yolda sabır, azim ve başarı diliyorum...

Kilo Bildirimi..

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 Nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79 kg
bu hafta kilo:79.6 kg
fark:++600 gr
toplam fark:5.400gr
beden:42-44
yüzde:+%0.759

iğneoyam efsane listeye girmenin gururuunu yaşıyorken sana kolay gelsin diyorum bebişim..

kızlar hepinizi öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…