ben daha iyiyimmSlm kızlar..
Herkes burdaymis..mide bulantilarim başladı yine.
Kızlar dün gece üçe kadar uyuyamadim, romanimi bitirdim.ağla ağla bi hal oldum..
Kristin hannah- atesbocegi yolu..
Geçmişi okuyim bakem..
Hastalar nasil oldu..
Herkes burdayken gidesim olmuyor ama uykum geldi gari...
Hepinize iyi geceler.
Yarın liste bende biliyorsunuz. 2ye kadar beklerim. Sonra duruma bakarız.
oyam menuyu belırlemek ısın yarısını halletmek demek kolay gelsın bebısım oglusunuda allah bagıslasın dıgerlerınıde tabısı
kurtuluş son durak forever olcek bizimki
bakmaya devam et hala vakit geç değil iyice tırssın
hem de ne efsane
racon neyi gerektiriyorsa uycaz tabii ki desen dışardaki gözümüz kulaamızz olcen ..sonunda da bu gidişle yanımıza gelcen
he bacım hee insan parantez açar..bak nelere mal oldu ..seenden ötürü sendeen ötürüü beyaaa
Canım benim sabaha turp gibi olursun inşallah ( öyle diyorlar ya bende öyle diyeyim dedim, yoksa mazallah turpafilan benzeme sakınben de çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler:79::79:
Kristin Hannah " kış bahçesi" ni okumuştum o da çok duygusalSlm kızlar..
Herkes burdaymis..mide bulantilarim başladı yine.
Kızlar dün gece üçe kadar uyuyamadim, romanimi bitirdim.ağla ağla bi hal oldum..
Kristin hannah- atesbocegi yolu..
Geçmişi okuyim bakem..
Hastalar nasil oldu..
ben daha iyiyimm
niye bulanıyon sen hep yaww..çok garip:44::44:
iyi geceler bebemm hatırlatmaya gerek var mı listeyii..
Domates çorbası, fırın köfte, pilav, zyağlı kereviz, turşu kavurma, komposto, revani, börek, havuçlu yoğurtlu salata, amerikan salatası, yeşil salata... Yetsin be.. Daha ne yapsam bilmiyorum ki... Köfte zayıf mı kaldı acaba?
insallah kolay atlatırsınız bu dönemi canım
Teşekkür ederim canım Sersumla birdy sağolsunlar yardımcı olacaklar
Herkes burdayken gidesim olmuyor ama uykum geldi gari...
Hepinize iyi geceler.
Yarın liste bende biliyorsunuz. 2ye kadar beklerim. Sonra duruma bakarız.
Sanada iyi geceler oyam.Bak yarın için bir hatırlatmada bulunayım.Şimdiden sen liste başına beni yaz.Yoksa yakında olacaklardan sorumlu değilimKızlar benim için kolları sıvadı Ne desem yapar durumdalar yani Sakata gelme anlarsın ya
Kızlar bende kaçayım artık.Yarın tartıyla savaşacağım.Tartı da bana yamuk yaparsa "yeterrrrrrrrr" diyeceğim.Annemin ev 10. Katta.Allahım Allahımmmmmm. Haydin iyi geceler bol bol leptinler
abovvvvvabariii kıss son gün bu yapılır mı bacımm.5 tane ıspanaklı böğğrek(bayılırım bu arada. ) vee tatlıı..atıyım bi çanta sen de bana atabilürsün iskenderi az da olsa pideli yedim diye
ben bi kac hafta önce hatırlatmıstım elektrikli sandalyeyi ahahacanım artık formata uymayanlarda ceza alıyor ona göre..
ayrıca sen 2 hafta bildirim yapmadığın için liste dışı kaldın diye hatırlıyorum
Kızlar selam , anladığım kadarıyla genel olarak +dayız.Benim son dönemlerde başıma gelmedik şey kalmadığından ve şimdi de sigara bırakma teşebbüsümden kaynaklı bağırsak tembelliğinden mütevvellit bir kilom var.Gözle görülmüyor , elle tutulmuyor ama tartıda gözüküyor , valla çok komik.İçten içe yağlanıyorum zaarTabi iştahım daha da arttı (evlerden ırak) , dengelemeye çalışıyorum , bu hafta çok güzel spor yaptım ama zavallı vücudum o kadar çok trawma yaşadı ki kendine gelemiyor bi türlü.Neyse , nasılsa yoluna girer ...Diyeceğim o ki sizler de çok takmayın kafaya.1-2 kilo verilir kolayca.Hee gerçi benim önümde bi de regl muhabbeti var , onu da atlatmam lazım ve ancak ondan sonra düzelmeler olabilir belki.
Ayyyy sigara ne güzel bişeymiş yaaa...Yemekten sonra yakiiim bi tane dedim ama yakmadım lakin bu yakmayacağım anlamına gelmez , çok pis yakasım var valla.
He bu arada , saçlarımı kestirdim daha doğrusu düzelttirdim , kot pantelon aldım bir de yeni koşu ayakkabısı.Biraz masraflı bi gün oldu ama aslında hepsi de çok ucuzdu (saç : 10 TL , kot : 20 TL , ayakkabı N.ke : 50 TL) , neticede galiba bi normal berber masrafına yapmışım hepsini...
Kızlar bende kaçayım artık.Yarın tartıyla savaşacağım.Tartı da bana yamuk yaparsa "yeterrrrrrrrr" diyeceğim.Annemin ev 10. Katta.Allahım Allahımmmmmm. Haydin iyi geceler bol bol leptinler
Bu sigarayi birakma hapindan dolayı bu saatlerde hep midem fena oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?