Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yaş 70

yaşı düzelt canım......:26:yoksa 70 yaşındamısın:89:

Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg:89.400
Geçen hafta:87.400
Bu hafta:86.600
Fark: 800
Toplam fark: 3.800
Beden:46
Spor: var
Boy:148
Hedef:70

günaydın kıslar nasılsınız 7de kalktım.
kaltıgımda 1 bardak karısım suyumdan ıctım
2 dılım domates 1dılım beyaz peynır 4 zeytın 1 ince dılım ekmek 1 bardak sekersız cay içtim.

sanırım burda bı gruplasma var yenı gırenlerı aranıza almıyosunuz yasdıgım hıcbışeye cvp veya yorum gelmıyo sızlere kolay gelsın bırtek bı arkadas ılk gun cvp vermıştı.ınsallah butun kılolarınız gıder ıstedıgınız bedenlere ulaşırsınız baskada hıc bışey demıyorum sızlere aeo

selam kızlar tartım beni yamultmuyorsa 70 olmuşum,
kahvaltımı da yazayım
2 yumurtalı menemen
az peynir
ceviz-badem
nar(yarım tane)
yeşilçay(limonlu)çaydanlığın altına su doldurup kaynatıyorum,altını kapatıp bir çay kaşığı yeşilçay atıyorum,limonlu olarak içiyorum,bilmiyorum yeşilçayın faydasını görüyormuyum çünkü çok az atıyorum,fazla atınca acı oluyor,en azından su ihtiyacımı gideriyordur

canım supersın cok tebrık ederım

şimdi böyle yazdın ya kesin bikaç kişi cevap yazar

Mutlaka faydası vardır yeşilçayın.
Hiç yoksa ödem attırıyordur ama su ihtiyacımı karşılıyor yanılgısına düşme pindistancım.
Sıvıyı bol tükettiğim zamanlarda hiç susamıyorum ama suyun yerini tutan başka bir sıvı yok ne kadar çay içsekte.
Bu arada Narı soyamıyorum bir türlü, çok uğraşıyorum o yüzden yiyemiyorum

Başlangıç tarihi:14.09.2011
bildirim tarihi:28.10.2011
başlangıç kilo: 66
bu hafta kilo:5780
Geçen hafta:5830
bu hafta ki fark:-500
Toplam fark:-8200
beden:38
boy:1.68
spor:bu hafta yok
ya arkadaşlar sabah tartıldım 5780 şimdi tartıldım 5820 sınır oldum hıç bışe yemedım daha içmedim ay bende ilk gördugumu yazdım

Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: papadiya

Başlangıç kg:108.5
Geçen hafta:105.6
Bu hafta:103.4
Fark: -2.2
Toplam fark: 5.1
Beden:50
Spor: hergun kosubandında yarım saat tempolu yuruyus
Boy:170
Hedef:80kg

canım ben pek gıremıyorum sen bırakma istersen yaz

eminönünde bi alet satılıyordu,nar soymaya üşenenler için,ben hiç üşenmem çok severim,o rengi paketlenmesindeki mükemmellik hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…