Ramaskacım iyi geceler canikom.
Melexin , Sersum kitap konusunda ikinizi de kutlarım.Ben tarih kitaplarını çok severim ama çok vakit ayırmıyorum eskisi gibi.
Melexin ; kızım bana ööle ara gazı verme çalışması yapma , hiç gaza gelmeyen bi yapım vardırAma henüz içmedim de
Kızlar Shrek çorbası içtim şimdi , valla yeşil olmasına rağmen çok güzel olmuş tadı.Limonu da bastımmmmmm.....
ben psikolojik durumuma göre okuyom canım..halet-i ruhiyem neyi içeriyorsa artık..bazen korku takılıyom,bazen politik,bazen romantik..bazen hiiiç okuyasım olmuyo kitap açmıyom,bazende bitirene kadar sabahlıyom..biara eşim kütüphaneden alıyordu okumam için baş edemedi benlen arayıp dalga geçiyordu bugün hangi tarz takılıcan ona göre istiyeyim diyorduDurum şöyle aslında "kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş" o misal yani
Bulursan Oku canım tavsiyemdir.Hoş ben artık kitapların sonunu ilk sayfadan tahmin eder haldeyim ama okuma hastalığı garip bir durum.Hiç hoşlanmadığım beni sarmayan bir kitabı bile ilahi sonuna kadar okuyorum.Geçtiğimiz yaz sahilde kitabım bitti ahanda bir baktım kitaplarla dolu bir tezgahAnam birde 5 tl .Allah dedim aldım 3 dane .Birini okuyorum yarıya kadar iyi gittik.En heyecanlı noktada kitap 68 sayfadan 74 geçmiş veyahut 80 den sonra 40. Sayfa başlıyor Ben kitabı okuyup bitirene kadar yarı ömrüm geçti.Dahası kitabın 4 sayfasını bulamadığımdan d&r gidip o sayfaları okumak zorunda kaldım
Bak o konuda haklısın, banada denk geldi bir iki kez ondan sonra alırken birkaç kez hızlıca gözen geçirip alıyorum canım.
Sersumun söylemek istediği etik olarak pozitif yaklaşmıyor canım,korsanın kalitesi malum zaten.
shrek çorbası nası oluyo ki kıss
ben psikolojik durumuma göre okuyom canım..halet-i ruhiyem neyi içeriyorsa artık..bazen korku takılıyom,bazen politik,bazen romantik..bazen hiiiç okuyasım olmuyo kitap açmıyom,bazende bitirene kadar sabahlıyom..biara eşim kütüphaneden alıyordu okumam için baş edemedi benlen arayıp dalga geçiyordu bugün hangi tarz takılıcan ona göre istiyeyim diyordu
dediğim gibi canım..biz tanıştığımızdan beri eşimle(20 yıl oluyor)kitap almaya başladık ve bayaa büyükçene kütüphanemiz var.e öyle olunca da artık kalite bozulsun istemiyoruz.. buraya taşınırken annem kızım artık o kitaplar çok oldu ver birilerine taşıma heryere dedi.. kadın dediğine pişman oldu tabii
Al kız alKendimi çok mopsuz hissediyorum şuan.Sigara paramı biriktirip altın kaplama mop alıcam kendime
Ay cidden sizin tayin durumlarında fenadır o kitapları taşımak yahu :44:Aklıma gelmişken polisiye türünde John verdon 'un " aklından bir sayı tut "bir de " gözlerini sımsıkı kapat " bunları da oku kız çok sürükleyicishrek çorbası nası oluyo ki kıss
ben psikolojik durumuma göre okuyom canım..halet-i ruhiyem neyi içeriyorsa artık..bazen korku takılıyom,bazen politik,bazen romantik..bazen hiiiç okuyasım olmuyo kitap açmıyom,bazende bitirene kadar sabahlıyom..biara eşim kütüphaneden alıyordu okumam için baş edemedi benlen arayıp dalga geçiyordu bugün hangi tarz takılıcan ona göre istiyeyim diyordu
dediğim gibi canım..biz tanıştığımızdan beri eşimle(20 yıl oluyor)kitap almaya başladık ve bayaa büyükçene kütüphanemiz var.e öyle olunca da artık kalite bozulsun istemiyoruz.. buraya taşınırken annem kızım artık o kitaplar çok oldu ver birilerine taşıma heryere dedi.. kadın dediğine pişman oldu tabii
Al kız alBen çok önce görmüştüm ama "amannnn yine bir saçmalık çıkarmışlar " demiştim Kullanınca süper birşey olduğunu anladım.Ama yine de herkülüm bir numara
Ay cidden sizin tayin durumlarında fenadır o kitapları taşımak yahu :44:Aklıma gelmişken polisiye türünde John verdon 'un " aklından bir sayı tut "bir de " gözlerini sımsıkı kapat " bunları da oku kız çok sürükleyiciAyrıca kitap okurken rejim yapmakta oldukça kolay oluyor
Sersumun dediğini ben çok iyi anladım.Bende onun kafadayım zatenBenimde kızım için sakladığım şahane bir kütüphanem var.Zaten kızım okusun okumasın devamlı onada yaşına uygun kitaplar alıyorum.Sanırım bizim semtin en iyi d&r müşterisi benim Ben imkansızlıktan öyle bir hata yapmıştım.İyi ki de yaptım Böylece bir daha yapmam.Bende herkes gibi emeğe saygıdan yanayım...
Kendimi çok mopsuz hissediyorum şuan.Sigara paramı biriktirip altın kaplama mop alıcam kendime
bissde almalıyız birdymm almalıyız o moptanKızlar ben o bahsettiğiniz temizlik mobunu 1 aydır kullanıyordum.Çok memnunumŞuan anneme getirdim Eve dönüşte kendime yenisini alacağım
kızımın kütüphanesini saymıyomSersumun dediğini ben çok iyi anladım.Bende onun kafadayım zatenBenimde kızım için sakladığım şahane bir kütüphanem var.Zaten kızım okusun okumasın devamlı onada yaşına uygun kitaplar alıyorum.Sanırım bizim semtin en iyi d&r müşterisi benim Ben imkansızlıktan öyle bir hata yapmıştım.İyi ki de yaptım Böylece bir daha yapmam.Bende herkes gibi emeğe saygıdan yanayım...
ok tatlım bulurum kaçırmşım ben onuBacım tarifi vermiştim bugün ilk geldiğimde.Sen siteye daha hakimsin , bulursun , ben bi yazdığımı bi daha bulamıyorum.Neticede sebze çorbası ve yemyeşil , yağ falan yok , direkt detox
Kitap konusunda gerçekten çok imrendim.Keşke hayatta benim de bi tutkum olsaydı....
Al kız alBen çok önce görmüştüm ama "amannnn yine bir saçmalık çıkarmışlar " demiştim Kullanınca süper birşey olduğunu anladım.Ama yine de herkülüm bir numara
Ay cidden sizin tayin durumlarında fenadır o kitapları taşımak yahu :44:Aklıma gelmişken polisiye türünde John verdon 'un " aklından bir sayı tut "bir de " gözlerini sımsıkı kapat " bunları da oku kız çok sürükleyiciAyrıca kitap okurken rejim yapmakta oldukça kolay oluyor
Kızlar ben kaçıyorum ve öpüyorum hepinizi
iyi geceler canım...Kızlar ben kaçıyorum ve öpüyorum hepinizi
Valla bende emeğe saygıdan yana sayılırım ama malesef çok sayıda ve sik aldığım zamanlar tezgahtan alıyorum (istediğim aradığım kitaplar varsa tabi) yoksa orijinalini alıyorum
mecburen ! Bu arada yaşadığım bi durumu anlatiim karatayı öğrendiğimde hemen kitapcıdan 1 ve 2.kitabın orijinalini aldım ve uygulmaya başladığımda kilolarımı hızla verirken
görenler ki çoğuda ikisini aynı anda alıcak durumda diildi vede okuyup öyle karar vercekler ya bide ondan kitapları istemeye başladılar bende verdim ama bitürlü sıra bana
gelemedi o sırada şehir dışında gezmede korsanını görünce 2 tane 2.kitaptan aldım millete onu verdim kendi kitabıma kavuştum kıssadan hisse mecbur kalınca ayıp ediyom !
ya arkada$lar soyleemsi ayip ben yine kabiz oldum
napsamkii geçmesi için
56.2 geldim az once , tartim da kafayi yiyo herhalde
sabah aç karnina 56.4 gosteren tarti ak$am tok karnina 56.2 gosterdi
kabizligima çare bulsam 56 yi hiç gormuycem herhaldeee
Aman sorma başıma bela işte .Ben kestireceğim diyorum ; kızıma kocam karşı çıkıyor .Şimdi annemdeyim ya heryer saçMelexinim konuyu dağıtmak gibi olucek ama , resmini büyütmüşsün , ne çok saçın varmış kız maaşallah
İyi gecelerKızlar ben kaçıyorum ve öpüyorum hepinizi
Valla bende emeğe saygıdan yana sayılırım ama malesef çok sayıda ve sik aldığım zamanlar tezgahtan alıyorum (istediğim aradığım kitaplar varsa tabi) yoksa orijinalini alıyorum
mecburen ! Bu arada yaşadığım bi durumu anlatiim karatayı öğrendiğimde hemen kitapcıdan 1 ve 2.kitabın orijinalini aldım ve uygulmaya başladığımda kilolarımı hızla verirken
görenler ki çoğuda ikisini aynı anda alıcak durumda diildi vede okuyup öyle karar vercekler ya bide ondan kitapları istemeye başladılar bende verdim ama bitürlü sıra bana
gelemedi o sırada şehir dışında gezmede korsanını görünce 2 tane 2.kitaptan aldım millete onu verdim kendi kitabıma kavuştum kıssadan hisse mecbur kalınca ayıp ediyom !
Verme kız ,benim öyle çok gitti elimden ,gittim aynısından bir daha aldımbissde almalıyız birdymm almalıyız o moptan
kızımın kütüphanesini saymıyom..o da bize çekmiş şuaralar perci jackson serisini okuyor 5 kitabını bitirdi
ok tatlım bulurum kaçırmşım ben onukitap gerçekten bir tutku valla ..ben okaa düşkünüm ki kitaplarıma arkadaşlar isteyince şartlı veriyorum şukaa günde okuyup sayfalarını kıvırmadan bana teslim etceksen veririm diyorum
alcam bende o moptan valla
zor olmaz mıı..burada açmadık kolileri yeni kitaplarım ortada zaten..ötekileri kolide bıraktım ardiyada..
onlarıı taa izmirdeyken okuduydum bebişim..harikaydı beğendimama ben katili bilmiştim eşim bilemedi
canım benim ya bende o dertteyim.Ne yapsam olmuyor.2 gün iyi olsam 3. Gün yine aynıyımya arkada$lar soyleemsi ayip ben yine kabiz oldum
napsamkii geçmesi için
56.2 geldim az once , tartim da kafayi yiyo herhalde
sabah aç karnina 56.4 gosteren tarti ak$am tok karnina 56.2 gosterdi
kabizligima çare bulsam 56 yi hiç gormuycem herhaldeee
Daha da yazacaktım ama kızım başımın etini yiyor, sıra bende diye o yüzden bende kaçiyim, yarın akşam işallah tekrar gelirim aranıza, hepinize iyi geceler bol leptinler.
Iyi geceler hatunlar. Guzel bir uyku cekmeniz dilegimle.
iyi geceler..Daha da yazacaktım ama kızım başımın etini yiyor, sıra bende diye o yüzden bende kaçiyim, yarın akşam işallah tekrar gelirim aranıza, hepinize iyi geceler bol leptinler.
iyi gecelerIyi geceler hatunlar. Guzel bir uyku cekmeniz dilegimle.
Topik kitap topiği gibi oldu ama en son bir tavsiyem daha var ,yazarın tam adı aklımda değil ama soyadı Hüseyni olması gerek , 2 kitabı var zaten yazarın ikisi de süper 2 sene oldu sanırım okuyalı hala etkisindeyim "bin muhteşem güneş " diğeri de "uçurtma avcısı "bunun filmini de yapmışlar ama kitabı kadar etkileyici değil.Bence önce kitabını oku ve de yanında bol bol mendil bulundur
canım form çay iç ya da sabah 2 hurma ve bol su iyi geliyor..
valla canım ben marmara mezunuyum her kampüste revir vardı..:44::44:
ben de hiiçç sevmem hastaneye gitmeyiiama hergün oflaya puflaya gidiyorum mecburen kader işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?