OOOFF OFFFF İştah açtın maşallah canım
merhabalar.tüm uzmanlar aynı şeyi söylüyor ben de şimdi söyleyeyim.sabah uyanır uyanmaz yarım saat içinde kahvaltı yapmalısın.metabolizmayı uyandırmalısın.2 saat bekleyince vücudun kıtlık moduna giriyordur.böylece metabolizman yavaşlıyor kilo veremiyorsun.2 öğün yapma konusunda ısrar etme.kahvaltımı geç yapayım 2 öğünle günü bitireyim deme.ben 3 öğün yapıyorum 6 da kalkıyorum çünkü ve de kurallara uyunca kilo da veriyorum.kolay gelsinGünaydın arkadaşlar,
Bu topiği oldukça uzun zamandır takip ediyorum (gül63 85 kilo falandı o zamanlar) ve Karatay yaşam tarzıma dönüştü ama birkaç sorum var halen yanıtını bulamadığım. Bu durumda işin pirlerine sormak lazım dedim, aslında daha önceden katılabilirdim aranıza ama şu kk nın abone mailleri iş mailim olduğu için gözümü korkutuyordu. Hergün sayfalarca mesaj yazıyorsunuz Şimdi mail adresimi değiştirdim de artık rahatça konulara dahil olabilirim. Hocanın 2 kitabını da okudum, gerçekten mucize gibi bir kadın. Ben bu kış hiç grip, soğukalgınlığı vb olmadım üstelik çevremde (eşim de dahil) virüslü birsürü insan varken.. Her kış ve Ağustos ayında istisnasız hastalanırdım..
Fazla uzatmadan sorumu sorayım; genellikle 2 öğün besleniyorum, kış dönemi çalışmadığımdan uyandıktan 2-2,5 saat sonra falan kahvaltı yapıyorum 10:30-11:00 civarı oluyor ve akşam da 17:00-18:00 arası diğer öğünle günü kapatıyorum. Uyandıktan sonraki bu arada kahve ve sıcak su vb içiyorum, kahve yasaklansa da asla vazgeçemem tek zevkim o.. Şimdi bu kadar aranın olması bir sıkıntı yaratır mı, bazen da hiç aç hissetmiyorum kendimi. Böyle durumlarda yine de yemeli miyim yoksa aç hissetmediğim için yemesem de olur mu :26: Bu ara biraz kilom sabit kaldı da, belki bikaç değişiklik iyi olur..
Şimdiden elleriniz dert görmesin kızlar, teşekkür ederim..
Selam kizlar iyi pazarlar. Herkese guzel kacamaksiz pazarlar haha :))) bende yarindan itibaren karatayima donuyorum cok sukur. Bugün alisveris var. Ceviz,peynir sebzeler,omegami alayim. Hayata doneyim ya. Valla pismanim cok aylardir karatayi biraktigima
ben doğadan form çay kayısılısını kullanıyorum..tadı da güzel..sallama çay canım..liptonun da varform çay nasil bi$ey kiz
$u sallamalar mi
uzerinde ne yazacak , fit kadin resmi falan mi var ustunde :))
reyhanın dediklerine katılıyorum..ayrıca arda eski arkadaşlar metabolizmayı hareketlendirmek için 3 öğüne geçtiler..belki sen de denemelisinGünaydın arkadaşlar,
Bu topiği oldukça uzun zamandır takip ediyorum (gül63 85 kilo falandı o zamanlar) ve Karatay yaşam tarzıma dönüştü ama birkaç sorum var halen yanıtını bulamadığım. Bu durumda işin pirlerine sormak lazım dedim, aslında daha önceden katılabilirdim aranıza ama şu kk nın abone mailleri iş mailim olduğu için gözümü korkutuyordu. Hergün sayfalarca mesaj yazıyorsunuz Şimdi mail adresimi değiştirdim de artık rahatça konulara dahil olabilirim. Hocanın 2 kitabını da okudum, gerçekten mucize gibi bir kadın. Ben bu kış hiç grip, soğukalgınlığı vb olmadım üstelik çevremde (eşim de dahil) virüslü birsürü insan varken.. Her kış ve Ağustos ayında istisnasız hastalanırdım..
Fazla uzatmadan sorumu sorayım; genellikle 2 öğün besleniyorum, kış dönemi çalışmadığımdan uyandıktan 2-2,5 saat sonra falan kahvaltı yapıyorum 10:30-11:00 civarı oluyor ve akşam da 17:00-18:00 arası diğer öğünle günü kapatıyorum. Uyandıktan sonraki bu arada kahve ve sıcak su vb içiyorum, kahve yasaklansa da asla vazgeçemem tek zevkim o.. Şimdi bu kadar aranın olması bir sıkıntı yaratır mı, bazen da hiç aç hissetmiyorum kendimi. Böyle durumlarda yine de yemeli miyim yoksa aç hissetmediğim için yemesem de olur mu :26: Bu ara biraz kilom sabit kaldı da, belki bikaç değişiklik iyi olur..
Şimdiden elleriniz dert görmesin kızlar, teşekkür ederim..
Günaydın Hanımlar..
10 da kalktım kahvaltımı yaptım..
Midem daha iyi bugün şükürler olsun..
Kahvaltım;
-4 zeytin
-2 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-1 domates
-iki çatal beyaz peynir
-şekersiz çay
-badem ve ceviz karışımı bir çay bardağı olur mu bilmem
-1 kuru incir.
1. öğünüm
sucuklu ve kaşarlı omlet
domatesli biber kavurma üstüne 1kaşık yoğurt
peynir
6-7 zeytin
3 günkurusu
ceviz
2 lokma biberin domates sosuna bandırılmış ekmek
çay çay..
hoşgeldin yeniden canım listeye katılacak mısın..eğer katılacaksan 2 hafta sonra cuma listesine girersin ve liste sıramıza eklerim seni..haber verirsin..kuralları biraz sıktıkSelam kizlar iyi pazarlar. Herkese guzel kacamaksiz pazarlar haha :))) bende yarindan itibaren karatayima donuyorum cok sukur. Bugün alisveris var. Ceviz,peynir sebzeler,omegami alayim. Hayata doneyim ya. Valla pismanim cok aylardir karatayi biraktigima
2 tanede omega3 aldim..bu hafta omega3 icicem ve kacamaksiz devam edip kac kilo verdigimi gozlemliyecegim..2 kilo gitse super olucak:)
Günaydın canım. Sağol valla daha iyiyim. gene de biraz zorlanarak yedim ama olsun daha da iyi olacak. Afiyet olsun sanada.. Bende farklı şeylerr yapmak istiyorum ama işte arkadaşlar geç kalkıo onlardan ayrı da bişey yapmak istemiyorum. anca işte klasik olarak devam ediyorum..
Kaçak yapmışsın devamı gelmesin aman
hoşgeldin yeniden canım listeye katılacak mısın..eğer katılacaksan 2 hafta sonra cuma listesine girersin ve liste sıramıza eklerim seni..haber verirsin..kuralları biraz sıktıkartık düzenli 2 hafta mazeretsiz kilo bildirimine katılmayan ve formata uygun kilo bildiriminde bulunmayanlar liste dışı kalıyor..
hadi bakalım hayırlısı
sersum te$ekkurler
liptonunkine bakayim en iyisi ben yarin
sağol canım..lojmanlar 2004 te yapılmış ama yapan salaklar pimapen takmamışlar
tahmin edebiliyorum seninkini canım..ama o küçümencik maşallah nar çok faydalı yesin bebişin ..öpüyorum onu nanaklarından ..o kirletse de hakkıdır ..benimki 13 yaşında koca sıpa ..kız olacak birde ..çıldırdım sabah çıldırdım .sandalyeleri sildirdim ama onun arkasından bide ben sildim .benimkiyle yaşı aynı olan arkadaşlar var topikte ..onlar da aynı bizimkiler de diyorlar ama ben iddaa ediyorum benim ki anlatılmaz yaşanır
en güzel zamanları canım keyfini çıkar..çünki büyüyünce bu hallerini çok arayacaksın
hoşgeldin
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsinbaşarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?