Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hayırlı geceler kızçeler...

sonunda evimiz internete kavuştu...
artık bi sorun olmazsa hafta sonlarıda bildirim yapabileceğim.

Cuma:
Sabah:
1 bardak elma sirkeli su, 2 incir, 1 omega 3, 2 multivitamin
1 avuç ceviz badem fındık fıstık karışımı

Öğle:
bir tabak türlü

Akşam:
tavuk suyu çorba, yoğurt, turşu,1 avuç ceviz badem fındık fıstık karışımı

aslı kötüsü yemek sonrasında misafirliğe gittik ve ben diyete başladığım günden bu yana ilk defa çok cıslı şeyler yedim.iki tatlı, üçde tuzlu kurabiye ve bir tanede kestane şekeri yedim.

vicdanım çok rahatsız ama bulunduğum ortam yememi gerektiriyordu.

inşallah bu durum çok sık tekrarlamaz....

Cumartesi:

Sabah:
1 bardak elma sirkeli su, 2 yumurta tereyağlı, peynir, 1 bardak süt, 20 zeytin,
1 omega 3, 2 multivitamin, 2 incir,

Öğle Yok

Akşam:
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak pırasa yemeği, 1 kase yoğurt,2 avuç fındık fıstık badem ceviz kabakçekirdeği karışımı

az öncede kıza süt yaparken bir bardak süt içtim

iki gündede spor yok

hatta bugün çok su bile içemedim...

Hepinize sevgiler....

Günaydın arkadaşlar,
Bu topiği oldukça uzun zamandır takip ediyorum (gül63 85 kilo falandı o zamanlar) ve Karatay yaşam tarzıma dönüştü ama birkaç sorum var halen yanıtını bulamadığım. Bu durumda işin pirlerine sormak lazım dedim, aslında daha önceden katılabilirdim aranıza ama şu kk nın abone mailleri iş mailim olduğu için gözümü korkutuyordu. Hergün sayfalarca mesaj yazıyorsunuz Şimdi mail adresimi değiştirdim de artık rahatça konulara dahil olabilirim. Hocanın 2 kitabını da okudum, gerçekten mucize gibi bir kadın. Ben bu kış hiç grip, soğukalgınlığı vb olmadım üstelik çevremde (eşim de dahil) virüslü birsürü insan varken.. Her kış ve Ağustos ayında istisnasız hastalanırdım..
Fazla uzatmadan sorumu sorayım; genellikle 2 öğün besleniyorum, kış dönemi çalışmadığımdan uyandıktan 2-2,5 saat sonra falan kahvaltı yapıyorum 10:30-11:00 civarı oluyor ve akşam da 17:00-18:00 arası diğer öğünle günü kapatıyorum. Uyandıktan sonraki bu arada kahve ve sıcak su vb içiyorum, kahve yasaklansa da asla vazgeçemem tek zevkim o.. Şimdi bu kadar aranın olması bir sıkıntı yaratır mı, bazen da hiç aç hissetmiyorum kendimi. Böyle durumlarda yine de yemeli miyim yoksa aç hissetmediğim için yemesem de olur mu :26: Bu ara biraz kilom sabit kaldı da, belki bikaç değişiklik iyi olur..
Şimdiden elleriniz dert görmesin kızlar, teşekkür ederim..

OOOFF OFFFF İştah açtın maşallah canım

merhabalar.tüm uzmanlar aynı şeyi söylüyor ben de şimdi söyleyeyim.sabah uyanır uyanmaz yarım saat içinde kahvaltı yapmalısın.metabolizmayı uyandırmalısın.2 saat bekleyince vücudun kıtlık moduna giriyordur.böylece metabolizman yavaşlıyor kilo veremiyorsun.2 öğün yapma konusunda ısrar etme.kahvaltımı geç yapayım 2 öğünle günü bitireyim deme.ben 3 öğün yapıyorum 6 da kalkıyorum çünkü ve de kurallara uyunca kilo da veriyorum.kolay gelsin

sabah 8 de uyandım ,9 da kahvaltımı bitirdim.evi sildim süpürdüm.1 çeşit yemeğimi de ocaga koydum pişiyor.günün bereketini kaçırmadım.yeni uyananlara kolay gelsin

1 haşlanmış yumurta
1 er dilim tulum ve beyaz peynir
7 zeytin
1 çorba kaşığı tahin pekmez
1 buçuk çay bardağı fıstık-fındık-ceviz karışımı

birazdan fitness yapmaya gidecegğim

Son düzenleme:
gunaydin kizlar..
kacamaksiz karatay kahvaltimi yaptim..
82.8 kilom ama wc olayi yok birde cok sislik var karnimda..gecede rahatsiz etti bu durum.. neyse yediklerimi yazayim..3 ogun yapmayi planliyorum genelde 2 ogunle devam etmistim 1 ogunu sadece kuruyemisle gecirmeyi planliyorum..yarin maraton basliyor okullar aciliyor cok erken kalkiyorum..boylelikle 3 ogun daha iyi olucak..
sabah yediklerim 10 da bitti
2 yumurta tavada kasarli tereyagli
9 zeytin zeytinyagli bol limonlu
yesillik,yesil sogan
4 ceviz,9 findik
2 kuru kayisi,az kuru uzum
spor yapmaya calisiyorum..gunluk 3 mil yapmayi planliyorum..ama sporsuz sade diyetle daha iyi kilo veriliyo fakat goruntude cok fark ediyo spor ben 75 ken giydigim eteklerimi cok rahat giyiyorum bu kiloda bile..gobek icin de cok etkili bir diyet bu bence..mekik cekmekde cok faydali gobek icin gunluk en az 50 tane..diyorum ve spora kalkiyorum:)

2 tanede omega3 aldim..bu hafta omega3 icicem ve kacamaksiz devam edip kac kilo verdigimi gozlemliyecegim..2 kilo gitse super olucak:)

Selam kizlar iyi pazarlar. Herkese guzel kacamaksiz pazarlar haha :))) bende yarindan itibaren karatayima donuyorum cok sukur. Bugün alisveris var. Ceviz,peynir sebzeler,omegami alayim. Hayata doneyim ya. Valla pismanim cok aylardir karatayi biraktigima

Günaydın Hanımlar..
10 da kalktım kahvaltımı yaptım..
Midem daha iyi bugün şükürler olsun..
Kahvaltım;

-4 zeytin
-2 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-1 domates
-iki çatal beyaz peynir
-şekersiz çay
-badem ve ceviz karışımı bir çay bardağı olur mu bilmem
-1 kuru incir.

iyi pazarlar..Karataya başlamakla bende güzel birşey yapmışım.. Hoşgeldiniz tekrar..

form çay nasil bi$ey kiz
$u sallamalar mi
uzerinde ne yazacak , fit kadin resmi falan mi var ustunde :))
ben doğadan form çay kayısılısını kullanıyorum..tadı da güzel..sallama çay canım..liptonun da var
reyhanın dediklerine katılıyorum..ayrıca arda eski arkadaşlar metabolizmayı hareketlendirmek için 3 öğüne geçtiler..belki sen de denemelisin
sende karatayın etkileri nekaaa güzel olmuş canım

sevindim canım midenin düzelmesine.
1 çay bardağı normal olur olur

1. öğünüm

sucuklu ve kaşarlı omlet
domatesli biber kavurma üstüne 1kaşık yoğurt
peynir
6-7 zeytin
3 günkurusu
ceviz
2 lokma biberin domates sosuna bandırılmış ekmek
çay çay..

1. öğünüm

sucuklu ve kaşarlı omlet
domatesli biber kavurma üstüne 1kaşık yoğurt
peynir
6-7 zeytin
3 günkurusu
ceviz
2 lokma biberin domates sosuna bandırılmış ekmek
çay çay..

Günaydın canım. Sağol valla daha iyiyim. gene de biraz zorlanarak yedim ama olsun daha da iyi olacak. Afiyet olsun sanada.. Bende farklı şeylerr yapmak istiyorum ama işte arkadaşlar geç kalkıo onlardan ayrı da bişey yapmak istemiyorum. anca işte klasik olarak devam ediyorum..
Kaçak yapmışsın devamı gelmesin aman

hoşgeldin yeniden canım listeye katılacak mısın..eğer katılacaksan 2 hafta sonra cuma listesine girersin ve liste sıramıza eklerim seni..haber verirsin..kuralları biraz sıktık artık düzenli 2 hafta mazeretsiz kilo bildirimine katılmayan ve formata uygun kilo bildiriminde bulunmayanlar liste dışı kalıyor..
2 tanede omega3 aldim..bu hafta omega3 icicem ve kacamaksiz devam edip kac kilo verdigimi gozlemliyecegim..2 kilo gitse super olucak:)

hadi bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

ben çalıştığım için hafta sonu kahvaltılarımız özel ve biraz çeşitli oluyor doğal olarak..siz öğrencisiniz yine de maşallahın var canım
domates sosu çok lezizdi ekmek bandırmadan yapamadım.yok yok başka cıss yok

formata uygun kilo bildirimi nasil oluyor acaba
ben bildircem menuyu bakalim iki hafta sudurebilcemmi :)
ya uyanali çok oldu ama ben hala kahvalti yapmadim ((

bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

.

ayrıca liste yapma sıramıza girmeyi de kabul etmeniz gerekiyor..aşağıda...

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste dışı
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013

Son düzenleme:

sen senin kızı yazınca aklıma ne geldi:)
2 yıl kadar önce...misafir gelecek..hızla ev toplayıp pasta börek yapmaya çalışıyorum..şu an 6.5 yaşında olan kızım soruyor:"annecim,çok yoruluyorsun..sana yardım edebilir miyim?" çok seviniyorum,iş güç arasında onu seviyorum falan.."ah benim bebeğim büyümüş de annesine yardım mı etmek istermiş...tamam annecim,hadi bakalım kalk da şu oyuncaklarını bi topla" ve cevap geliyor kızımdan:"bak onu yapamam " ben böyle
ona hamur yoğurtup kek çırptıracağımı tahmin etmiş oysa açıkçası benim kızlarımdan bu anlamda çok beklentim yok..bolca ev dağıtırdım ve toplayan hep annemdi

bu arada akşam mantı yemeye arkadaşa gideceğimizi söylemiştim ya...
gitmeden 3 km. hızlı tempoda yürüdüm... yoğurt yemeye ya da süt içmeye vakit bulamadım ama bolca su içtim gidince yemekten önce..mantı yedim..arkasından çayla bir de milföyden börek ve çekirdek yedim..ilerleyen saatlerde de (yaklaşık 10 gibi) bal ve cevizle hazırlanmış meyve salatası yedim:26: pasta ve tatlıya dokunmadım bu arada eve geldim..1 km daha yürüdüm..
ve sabah..1 günde tam 700 gr. fazla çıktım:18:
şu sıra kimseler bizi yemeğe çağırmasa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…