bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa
KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
.
ayrıca liste yapma sıramıza girmeyi de kabul etmeniz gerekiyor..aşağıda...
1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste dışı
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013
Canlarim nasilsiniz.? ben hala ayniyim. Disim cok berbat ya
Bu gün de dayanayim yarin solugu discide alirim valla.
Canimin aciisndan dip köse temizlige giristim.
Sabah.
Sabah dediysem saat 12. de danimarka saati.10 tane zeytin, 4 tane ceviz, cay, su, 1 mandalin. 2 dilim keci peyniri.
Sadece Askim Canim sinavinda sana basarilar diliyorum.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Midenden rahatsizmissin gecmisler olsun canim.
Yasin okunmasini isteyen arkadasim. Benim arkadaslarim sana 4 tane okudu.
Su an öyle canim yaniyorki bu dis agrisindan nckini unuttum canim.i
sen senin kızı yazınca aklıma ne geldi:)
2 yıl kadar önce...misafir gelecek..hızla ev toplayıp pasta börek yapmaya çalışıyorum..şu an 6.5 yaşında olan kızım soruyor:"annecim,çok yoruluyorsun..sana yardım edebilir miyim?" çok seviniyorum,iş güç arasında onu seviyorum falan.."ah benim bebeğim büyümüş de annesine yardım mı etmek istermiş...tamam annecim,hadi bakalım kalk da şu oyuncaklarını bi topla" ve cevap geliyor kızımdan:"bak onu yapamam" ben böyle
ona hamur yoğurtup kek çırptıracağımı tahmin etmiş oysaaçıkçası benim kızlarımdan bu anlamda çok beklentim yok..bolca ev dağıtırdım ve toplayan hep annemdi
bayaa kurtarma operasyonu yapmışsın..bugünde yürürsen gide o yediklerin canımbu arada akşam mantı yemeye arkadaşa gideceğimizi söylemiştim ya...
gitmeden 3 km. hızlı tempoda yürüdüm... yoğurt yemeye ya da süt içmeye vakit bulamadım ama bolca su içtim gidince yemekten önce..mantı yedim..arkasından çayla bir de milföyden börek ve çekirdek yedim..ilerleyen saatlerde de (yaklaşık 10 gibi) bal ve cevizle hazırlanmış meyve salatası yedim:26: pasta ve tatlıya dokunmadım bu aradaeve geldim..1 km daha yürüdüm..
ve sabah..1 günde tam 700 gr. fazla çıktım:18:
şu sıra kimseler bizi yemeğe çağırmasa iyi olur
yüzde hesaplamak kolay ayrıca liste yapma sırasına girmeyi de kabul edersen eklerim seni canım.o sırayı ben takip ediyorum1.şu % hesaplamasını yapmasak olma mı? ben anlamam yüzdelerden falan:44:
2.geçtiğimiz pazartesi başladım diyete..önümüzdeki cuma listeye girebiliyor muyum? yoksa 2 günle kaybedecek miyim listeye girmeyi?
bende 3 cocuk var liste yapamam malesefburayida telden takipteyim yoksa pc acicak vakit imkansiz bende:) ben sizin desteklerinizle kilo veriim yeter:)
Hava ılık gidiyor ve biz yine yürüyüşe başladık
Kahvaltım
yumurtadan gına geldi
Patatesli kaşarlı bişeytereyağında kısık ateşte rendelenmiş malzemeyi pişirdim
zeytin
fındık
çay
4 omega 3
biraz önce eşim ve kızım miss gibi mantı yidi kaçtım yanlarından yemedim
birazdan süt yumurta kaşar zeytin peynir fındık yiyeceğim
az da mercimek köftesi var cumadan kalan bakayım kötü değilse yerim
rica ederim..liptonun da meyveli çeşitleri var..hocamız doğadanı öneriyor..ama yine de sen bilirsin.ben de arada lipton alıyorum
Hava ılık gidiyor ve biz yine yürüyüşe başladık
Kahvaltım
yumurtadan gına geldi
Patatesli kaşarlı bişeytereyağında kısık ateşte rendelenmiş malzemeyi pişirdim
zeytin
fındık
çay
4 omega 3
biraz önce eşim ve kızım miss gibi mantı yidi kaçtım yanlarından yemedim
birazdan süt yumurta kaşar zeytin peynir fındık yiyeceğim
az da mercimek köftesi var cumadan kalan bakayım kötü değilse yerim
afiyet olsun canim
patates hepden yasak saniyordum
serbestse bende yeyimm..:)
sucuk yumurta peynir marul $ekersiz çay kahvaltim
ceviz kirmaya u$endim
bideee yasak bi$ey yedim ne oldugunu bo$verin
Nerede olduğunu sorcaktım, hollanda daymışın, acaba brükselde de varmıdır:44:
merhaba kızlar ,
Nasilsiniz ?
Esimle bugun de bir saat tempolu yürüdük alış verişimizi yaptık omega 3 lere indirim gelmiş iki kutu aldık 300 lük buyuk şişelerde 600 taneyi 20 Euro'ya aldık .. Kız kardeşime dedim bana diyoki ticaret yapalım burada cok pahalı
yediklerim :
firinda kuskonmaz domates soslu ve ustune birazda kasar rendeledim
4 kköfte
bir kase kabuklu fıstık
yesil çay
:
Nice mutlu güzel yıllaraSlm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..
Arkadaşım bir haftadır heyecanla takip ediyorum, içti mi içecek mi diye, her pc yi açınca inş içmemiştir filan diyorum, karatayı unuttum senden sebepCanlarım herkese merhaba , nasılsınız , C.tesi gününüz güzel geçti mi? Pazara gittik biz bugün.Muhtelif sebze+salata vs aldık.Karnabaharla yerelmasını pişirdim yarın için.Pampişim karalahana aldım yine , barbunyaları ıslattım , yarın onu da pişiricem.Yanısıra yarın temizlik olayı var
Sersum bacım naapmışın ööle sen yawww , benim 1 yılda yaptığım işi bir günde yapmışın , ayıp oluyo ama Pampişim mopu önerdiğin çok iyi oldu baksana hepimiz mopsuzluktan kırılıyomuşuz Sen de güle güle kullan hayatım.Gerçekten çok kullanışlı gözüküyo ama beni asıl çok yoran şey elektrik süpürgesi.Nefret ediyorum ondan Kızlar size yazmayı unuttum.Sigara içmediğim ilk üç gün şunlar olmuştu ; 1. gün iki adet cam kase kırdım , bütün mutfağı süpürdüm.
2. gün yeni doldurduğum kahve kavanozunu kırdım , kahveye mi üzüliim yoksa yine süpürücem diye mi üzüliiim bilemedim.
3.gün bitki çayı demlediğim seramik bardağın kapağını kırdım , yine mutfak temizliği....
Anlıcağınız sigarasızlıktan elim ayağım tutmadı ve Allahın hergünü o nefret ettiğim elektrik süpürgesi elimdeydi. Allahtan 4. günden beri başka vukuatım yok.Bu arada sigarasızlıktan ölmek üzereyim.Baktığım heryerde sigara görüyorum , insanları yürüyen sigara olarak görüyorum.Çok huysuzlaştım , geceleri hiç uyuyamıyorum , insanlıktan çıktım valla....Keşke kendimi 2 ay boyunca dondurabilsem....
1 saat fitness aletleriyle çalışıldımaskemi yaptım oturdum bakım zamanı.birazdan kece yapicim
Canlarim nasilsiniz.? ben hala ayniyim. Disim cok berbat ya
Bu gün de dayanayim yarin solugu discide alirim valla.
Canimin aciisndan dip köse temizlige giristim.
Sabah.
Sabah dediysem saat 12. de danimarka saati.10 tane zeytin, 4 tane ceviz, cay, su, 1 mandalin. 2 dilim keci peyniri.
Sadece Askim Canim sinavinda sana basarilar diliyorum.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Midenden rahatsizmissin gecmisler olsun canim.
Yasin okunmasini isteyen arkadasim. Benim arkadaslarim sana 4 tane okudu.
Su an öyle canim yaniyorki bu dis agrisindan nckini unuttum canim.i
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?