Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1.şu % hesaplamasını yapmasak olma mı? ben anlamam yüzdelerden falan:44:
2.geçtiğimiz pazartesi başladım diyete..önümüzdeki cuma listeye girebiliyor muyum? yoksa 2 günle kaybedecek miyim listeye girmeyi?

bende 3 cocuk var liste yapamam malesef burayida telden takipteyim yoksa pc acicak vakit imkansiz bende:) ben sizin desteklerinizle kilo veriim yeter:)

bu arada sabah yediklerimi yazayım:
sucuklu yumurta
yarım küçük kase kadar fındık
3-4 kayısı
8 zeytin
bir parça beyaz peynir ve kaşar peyniri
çay
1 bardak süt

Canlarim nasilsiniz.? ben hala ayniyim. Disim cok berbat ya
Bu gün de dayanayim yarin solugu discide alirim valla.
Canimin aciisndan dip köse temizlige giristim.

Sabah.
Sabah dediysem saat 12. de danimarka saati. 10 tane zeytin, 4 tane ceviz, cay, su, 1 mandalin. 2 dilim keci peyniri.

Sadece Askim Canim sinavinda sana basarilar diliyorum.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Midenden rahatsizmissin gecmisler olsun canim.

Yasin okunmasini isteyen arkadasim. Benim arkadaslarim sana 4 tane okudu.
Su an öyle canim yaniyorki bu dis agrisindan nckini unuttum canim.i

Son düzenleme:
Hava ılık gidiyor ve biz yine yürüyüşe başladık

Kahvaltım
yumurtadan gına geldi
Patatesli kaşarlı bişey tereyağında kısık ateşte rendelenmiş malzemeyi pişirdim
zeytin
fındık
çay
4 omega 3

biraz önce eşim ve kızım miss gibi mantı yidi kaçtım yanlarından yemedim
birazdan süt yumurta kaşar zeytin peynir fındık yiyeceğim
az da mercimek köftesi var cumadan kalan bakayım kötü değilse yerim

canımcım geçmiş olsun bir an sorununu hallet bence

bayılırlar hamurla oynamaya zaten

kıss ben zaten ondan halı sandalye silmesini falan beklemiyorum..dün çok sinirlendim o nar lekelerini görünce biraz burnu sürtsün diye yaptım..ama boşa
odasını toplasın yediği çekirdek pisliklerini temizlesin saçlarını yerlere dökmesin yeter..çalışınca yetişemiyor insan..he bide az saygılı olsun..çok asi çok

bayaa kurtarma operasyonu yapmışsın..bugünde yürürsen gide o yediklerin canım
1.şu % hesaplamasını yapmasak olma mı? ben anlamam yüzdelerden falan:44:
2.geçtiğimiz pazartesi başladım diyete..önümüzdeki cuma listeye girebiliyor muyum? yoksa 2 günle kaybedecek miyim listeye girmeyi?
yüzde hesaplamak kolay ayrıca liste yapma sırasına girmeyi de kabul edersen eklerim seni canım.o sırayı ben takip ediyorum2 güne arkadaşlar birşey demez sanırım..:44:

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

bende 3 cocuk var liste yapamam malesef burayida telden takipteyim yoksa pc acicak vakit imkansiz bende:) ben sizin desteklerinizle kilo veriim yeter:)

sen bilirsin canım..kuralları bozamıyoruz malum kimseye haksızlık olmasın..sen de bizim listeden sonra paylaşırsın bizle verdiğin kiloyu

canımcımm napıyon beyaa..ösledim seni
afiyet olsun..oh maşallah yürüyüşe de başlamışsın

merhaba arkadaşlar ..
nasılsınız..
benim yumurta ancak çocuklara yetti bu sabah..
ben yumurtasız kahvaltı yaptım
zeytini birkaç tane arttırdım..peyniri de arttırdım yumurtam olmadığı için
iki tane de kuru kayısı..ve 2 tane omega 3 hapı..
ama bu saate kadar tok tuttu yine de sanırım kuruyemiş tok tutan
bu sabah kanaltürrk de canan karatay vardı .izlediniz mi??

şimdi de yoğurtlu çorba içiyorum ..yanında acılı ev yapımı turşu...

afiyet olsun canim
patates hepden yasak saniyordum
serbestse bende yeyimm..:)

sucuk yumurta peynir marul $ekersiz çay kahvaltim
ceviz kirmaya u$endim

bideee yasak bi$ey yedim ne oldugunu bo$verin

Son düzenleme:
afiyet olsun canim
patates hepden yasak saniyordum
serbestse bende yeyimm..:)

ben de dün kuşburnu çayı . doğadaann mistik chai (sütle yapılıyor.bir arkadaşım tavsiye etti ..çok nefismiş.)
bir de beyaz çay (portakal çicekli ) aldım onu da arkadaşım tavsiye etti..hatta onda 1 fincan içmiştim ..beğendiğim için aldım..bol bol çay içeceğim ..önümüz kış ..ama burada hava çok güzel..ılık ılık lodos esiyor..

Nerede olduğunu sorcaktım, hollanda daymışın, acaba brükselde de varmıdır:44:
Slm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..
Nice mutlu güzel yıllara

Arkadaşım bir haftadır heyecanla takip ediyorum, içti mi içecek mi diye, her pc yi açınca inş içmemiştir filan diyorum, karatayı unuttum senden sebep
Bak bu kadar insan seni takip ediyor şimdiye kadar dayandın, ha biraz daha gayret, başaracaksın
Ben biraz ara veriyim çayımı alır gelirim

Son düzenleme:

Merhaba cnm. Afiyet olsun. Sağol cnm Bugün daha iyiyim. Sana da geçmiş olsun. Biran önce kurtul şu diş ağrısından..

Ben ilk kiloma bölüyorum sanki bunu farkettim şuan hahahahaah neyse bundan sonra doğru yaparım herhalde

kizlar bugun internetimde problem vardi sabahtan beri giremedim...

neyse kizlar soyle bir gecmise dalayim...ins
gununuz guzel geciyordur....

Günaydın.

Dün 12 kişiyi aslanlar gibi doyurdum:)) Kimse aç kalmadı. Amma ve lakin ben de çok fena yedim onlarla beraber. Sabah kahvaltım klasik karataydı. Öğlen de sorun yoktu. Ta ki akşama kadar. Yemekte köftenin yanındaki patates püresini de yedim (Papadiyam püre iyi fikirdi sağol). Sonra zyağlı sarma ile devam ettim. Çayın yanında şekerpare yiyerek nirvanaya ulaştım!

Bugün de bir düzen tutturamadım daha... Sabah ayaküstü bişeyler atıştırıp, oğlumu basket maçına yetiştirdim. Uyuyakalmışım, kimse de beni uyandırmamış. Biraz önce de köfte yedim.

İskenderunlu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Sersum, dün haberlerde Hakkari'de karın içinden tünel kazdıklarını gösteriyordu. Aklıma sen geldin. Lojmanlar hastaneye çok mu uzak?

İyiniyetlim, yürüyüşler başlamış, tebrikler

Birdy, bu saate kadar sesin çıkmamış, iyi misin cicim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…