Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

8 kaşık az bulgurlu pırasa yimeği
3 kaşık yoğurt
3 adet kızarmış patates

şimdi de çay çayy

bravoss diyom hatuunn 12 kişiyle beraber kendini de doyurduğun için..bak pazartesiden itibaren yemiycez bak söz bak

he canım şehir merkezinde yapmışlar tünelleri..lojmanlar şehir dışında bebişim..hastane merkezde..minübüsle 10-15 dk da gidiyom

hakkari deyince sersum sersum deyince hakkari akla geliyor..vayy bee geçen yıl söyleseler inanmazdım

afiyet olsun canim
patates hepden yasak saniyordum
serbestse bende yeyimm..:)
patates yasakk sakin yeme:))

kizlar bugun internetimde problem vardi sabahtan beri giremedim...

neyse kizlar soyle bir gecmise dalayim...ins
gununuz guzel geciyordur....
ramaskacim sibiryadaymissin is sebebiylemi orda bulunuyosun? bende almanyadayim..ah gurbet ahh..

masallah iyi misafir agirlamissin..

benimde 2. ogunum 14.30 da bitti
et haslama
fasulye kavurmasi yogurtlu
kereviz salatasi
3 kasik kadar tereyagli bulgur pilavi
kadayif sarmaya,ekmege hayir dedim alkis kendime:)

Yanıtın için çok sağol canım.. Aslında özellikle 2 öğün yapayım diye bir düşüncem olmuyor, sadece sabah direk kahve ile güne başlayınca kahvaltı iştahım hiç olmuyor, ancak 1-2 saate acıkıyorum ya da hiç acıkmıyorum.. Kahvaltımı kahveyle yapsam o da bütün besinlerin demir emilimini azaltıyor vs. zaten iştah bırakmıyor.. Bir süre o şekilde devam edeyim bakalım nasıl bir fark olacak. Peki hiç acıkmamış olsam da yemeli miyim yoksa acıkmayı mı beklemeliyim arkadaşlar?

selam

sabah:
2 yumurta ,peynir, zeytin, bir avuç fındık fıstık badem ceviz karışımı,
2 incir, 1 omega 3, 2 multivitamin, 1 bardak süt

Öğle:
2 bardak süt, 1 kase kuruyemiş

reyhanın dediklerine katılıyorum..ayrıca arda eski arkadaşlar metabolizmayı hareketlendirmek için 3 öğüne geçtiler..belki sen de denemelisin
sende karatayın etkileri nekaaa güzel olmuş canım

Normalde 3 öğün yapıyordum canım ama şu an çalışmadığım için çok fazla bir enerji tüketimim yok ve acıkmıyorum işin açıkcası ama arada dengem bozulmasın diye biraz kuruyemiş tüketebiliyorum bazen saatine dikkat ederek.. Zaten o konuda muallakta kalıyorum, aç değilsem bile yemeli miyim yememeli acıkmayı mı beklemeliyim ama kilo falan bir yana hem cildim hem sağlığım için çok faydalı oldu bana Karatay.. Herkese de elimden geldiğince anlatıyorum, sizden de kamera arkasından çok destek alıyorum

Yaaaa bu yazdıkların ne kadar hoşuma gitti inan bilemezsin çünkü bugün en kötü günüm ve böyle keyifli bişey duymaya çok ihtiyacım vardı.Sinir sistemim iflas etti.Hem sigarasızlık , hem rahatsızlığım ve kilo almaktan korktuğum için yemeklere saldıramamak ve hem de günlerdir süren uykusuzluğum beni mahfetti.Sabahtan beri ve hatta inan bunları yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum.Eşim ısrarla sigara içmemi istedi.Çok huysuzlaştığım için habire ona sarmaya başladım ve o da bıktı haklı olarak.Ama şuan itibariyle henüz içmedim.Her sabah bugün kesin içicem diyorum ve gün boyunca içim oyula oyula içmekten alıkoyuyorum kendimi.1 saat sonra sanırım 7 gün bitecek.Hergün böyle mi olacak yoksa bi zaman sonra daha normale dönecek miyim hiç bilmiyorum...İşte böyle canımcım , hergünüm bir Alacakaranlık Kuşağı tadında geçmekte anlıyacağın..

Oyam , yukarıda anlattığım üzere iyi olmak şöyle dursun çok kötüyüm ben yaaaa Bi de bu psikolojinin üzerine temizlik yaptım Allahtan kocam yardım etti sağolsun , yoksa kafamı temizlik kovasına daldırmak suretiyle intihar edecektim az kalsın
Sen nasılsın canım , geçmiş olsun , yüzünün akıyla ağırlamışsın misafirlerini.Nirvanaya ulaştığın kısımda koptum ben de valla Afiyet olsun cicim , zahmet edip hazırlamışsın o kadar , yicen tabi

kuruyemişleri ekmek yerine yediğimiz için olmazsa olmazlar arasında..yumurta da öyle biliyorsun..tok kalmamızı sağlayan onlar.sevindim canım senin adına..biz hep burdayız bekleriz

Sersumcum n'aber canım ? Nasıl gidiyo Pazar günün ? Yarın yarım gün de mi ?

off yaaa..ne desem ki ben sana..ben de hep merak içindeyim:26:..hatta dün bayaaa bi tırstım içicen diye..kıyamam sana yaa..7 gün de az değil bebişim..boşa gitmez bu çektiklerin inşallah

Sersumcum n'aber canım ? Nasıl gidiyo Pazar günün ? Yarın yarım gün de mi ?
noolsun beyaa..yemekleri yaptım yarına hazır olsun diye..eşim kızımın projesiyle uğraşıyor ben de internetten villa bakıyom tatil için..kardeşimlerle villada tatil olayına girelim diyos..bakalım
yarın öğlen 1,5 ta evdeyim canım bi aksilik olmazsa

Kızlar selam..
İkinci öğünüm;
-Gene kahvaltı oldu sabahki kahvaltımın aynısı tek fark incir yok badem var.
- iki tane de cısım var.. 1 çatal pattesli yumurta bir de bi parça ekmekle incir reçeli..

Haaaaa bu arada kızlarrrr çeyizlerimi paylaştıgım bi topiğim olduuuuu. yaptım oldu yanee hehehehe Aldıklarımı falan eklicem oraya fikir alcem uygulayacam bana destek verin anacım ordan

merhaba kızlar bende karatay diyeti yapmak istiyorum. evlendikten sonra 10 kilo aldım nasıl verebilirim bilmiyorum...

gel canım aramıza.

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

Kızlar selam..

Haaaaa bu arada kızlarrrr çeyizlerimi paylaştıgım bi topiğim olduuuuu. yaptım oldu yanee hehehehe Aldıklarımı falan eklicem oraya fikir alcem uygulayacam bana destek verin anacım ordan

ooo çeyiz topiği güzeeell..adını yaz da beğenelim kalabalık görünsün

off yaaa..ne desem ki ben sana..ben de hep merak içindeyim:26:..hatta dün bayaaa bi tırstım içicen diye..kıyamam sana yaa..7 gün de az değil bebişim..boşa gitmez bu çektiklerin inşallah
Hee hayatım dicek bişi yok , zor bi süreç , bakalım nolucak sonunda
Sersum ben de bitek yemek yaparken iyi hissediyorum kendimi.Yakın olsak hepinizin yemeğini yapıcak vaziyetteyim valla.Ben de şimdi Pampiş usulü karalahana pişirdim gerçi pişirdim denemez çünkü o karalahan pişmiyo yaww...Kuru barbunya pişiyo , o pişmiyo , nasıl dirençli bi yeşillik Alla Alla
Villa procesi FANTASTICOOOOOOOOOO Şahane olur valla , her anı ayrı zevk , inşallah tarihlerinizi denk getirebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…