Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Helal olsun valla utandrdın beni
aynen ya, cidden pis olduğumu düşünmeye başladım

rica ederim..liptonun da meyveli çeşitleri var..hocamız doğadanı öneriyor..ama yine de sen bilirsin.ben de arada lipton alıyorum
aaa bilmiyodum ama bütün çaylarım doğadan buna çok sevindim karatay ruhu galiba

bir kez daha kabul ediyorum tek problemim net bazen bağlanmıo,

merhaba kızlar bende karatay diyeti yapmak istiyorum. evlendikten sonra 10 kilo aldım nasıl verebilirim bilmiyorum...
doğru yerdesin canım, ilk olarak kitapları oku,yediklerini paylaş, arkası gelir zaten

iyi pazarlar..Karataya başlamakla bende güzel birşey yapmışım.. Hoşgeldiniz tekrar..
Tesekkurler hosbulduk.

Allah yardımcın olsun inşallah canım

ben de yemek yapmayı çok severim aslında ama çalışırken değil...izinli olucam ki canım istesin çeşit çeşit yapayım..zorunluluk sıkıyo beni..
valla kıss yakın olsak sen yapardın eve geçerken ben sana uğrar alırdım..sonraaa ikimizin çok sevdiği o temizliği de ortaklaşa yapar bi kerede kurtulurduk

tarihleri ayarlamaya çalışıyoz bakalım..ben özel havuz olsun ve denize de 0 olsun istiyom..çok şey mi istiyom

birdy arkadaşım söylediklerin için teşekkürler, inan 1 haftadır aklımdasın, ben sigaranın böyle bir illet olduğunu bilmiyordum, Allah yardımcın olsun, belki içiyorsundur ama bitki çaylarını artırsan her aklına geldiğinde belki iştahınıda keser

benim oğlan durmuyo bilgisayarın tepesinde çıkıyorum,ii pazarlarr

Slm kızlar..
Pazar günlerinden nefret ettiğimi soylemismiydim?..
Sabah menemen yidim, öğle-akşam tavuk kusbasi, soğan salatası, ayran..
Camasirimi asıp geleyim..hiç iş bitmiyo!!!

aaa bilmiyodum ama bütün çaylarım doğadan buna çok sevindim karatay ruhu galiba

bir kez daha kabul ediyorum tek problemim net bazen bağlanmıo,
:
karatay ruhu evet biz de leylakla karatay kafası diyoz
Tesekkurler hosbulduk.

sizi de ekliyorum listeye o zaman..kaydedin kızlar listeyi bilgisayarınıza ben perşembeleri hatırlatıyorum

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 2 hafta sonra aramızda
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013
22-Bruxelles-5 nisan 2013
23-sebnemguducu-12 nisan 2013

benim kocamında benımde maşallahımız var eve girip yatana kadar yemek yiyoruz. şimdi çocuk sahibi olma fikride kafamda belirince vermem gerek bu kiloları. teşekkürler canım yaın pazartesi ben bı baslıyım bu diyete...

ben yediklerimi yazarsam kendımden utanırım o kadar cok yıyorum yanı :)

Kızlar topikciğime bi bakıverin. Fikir verin orda yazdığım şeye nooolurrrr...:26::26::26::26::26:

canımcımm napıyon beyaa..ösledim seni
afiyet olsun..oh maşallah yürüyüşe de başlamışsın

Napayım sersumum koşuşturuyorum Dün kızımı tudem sınavına götürdüm İle maksat bahaneyle biraz da gezmekti bi taşla iki kuş vurdum yani
bugün de çocuklarla uğraşıyorum ev işi az önce pırasa yemeği yaptım eşime yemeklerini yedirdim mutfak toplanacak kaççam şimdik

kizlar bi$ey sorcam size
ben 10 gun once aldigim tereyagini ba$ka po$êtin içine di$arda unutmu$um buzdolabinin di$inda yani
bugun gordum
atiyim demi, bozulmu$tur

Yorum yapar fikirler verirseniz siz deneyimle hanımlar çok süper olur bebeeemm

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...askiimin-ceyiz-hazirliklari.html#post28268533

Topiğin hayırlı olsun cicim , ben valla bu çeyiz-düğün işlerinde çok kötüyüm , çok fikirsizimdir.O bakımdan pek yardımcı olamiciim ama daha önce de söölemiştim galiba ; mutfak için muhtelif plastik kaplar , mandal , mutfak bezi-kurulama bezi-kürdan-rende -süzgeç...Annem bunları almıştı bana ve çok makbule geçmişti , çünkü genelde gözden kaçan ufak-tefek ama çok lazım olan şeyler...

Hayır cicim , villa deyince benim aklımda direkt böylesi belirdi zaten.Belki imar-mimar nedeniyle denize tam sıfır olmaz ama havuz şart hayatım.Arkandayım hatta Gülten Budak'ın dediği gibi "Ben senin arkandanım"
He , bugün haftalık temizliği yaparken Ramaska geldi aklıma...Hala aklım almıyo...Bi de halıyı silemedim diye üzülüyomuş yawww :52
:

Valla hayatım illet olan sigara mı yoksa ben miyim tam bilemedim çünkü benim koca da aynı gün sigarayı bıraktı ve kendisi adeta bir Çiçek Çocuk gibi mutlu-mesut takılıyo evde.Ama tabe deli gibi yiyo , bunun da etkisi yok diilll....Ben aynı anda tam bi yoksunluk psikozuna girdim.Bi de üstüne uykusuzluk tey tey teyyyyyy Bitki çayı rezene içiyorum çünkü aynı zamanda tuvalate de gidemediğim için içim davula döndü ...Ne tiksinç bi dönem bu yawww
Slm kızlar..
Pazar günlerinden nefret ettiğimi soylemismiydim?..
Sabah menemen yidim, öğle-akşam tavuk kusbasi, soğan salatası, ayran..
Camasirimi asıp geleyim..hiç iş bitmiyo!!!
He as güzelim , ben de şimdi astım nevresimlerle havluları....

Ben geldim :) İki gündür sadece tek öğün yemek yiyebildim. Kötü bir beslenme tarzı ama yapacak bir şey yok. Yoğunluktan geberiyorum

Dün sadece saat 16:00 da köfte, bulgur pilavı, ezogelin çorba, salata, ve biraz da lavaş yedim

Bugün de yine aynı saatte dışarıda meksika steak yedim, yanında ızgara sebze ve bir de patates vardı, tadını alamasam da o patatesi yedim. Yememem gerekiyordu ama çok hastayım onu da yemezsem iyice güçten düşecektim. Çünkü iki gündür evde yemek yiyemiyorum. Eve girdiğimde saat 7 yi geçmiş oluyor

kizlar bugun internetimde problem vardi sabahtan beri giremedim...

neyse kizlar soyle bir gecmise dalayim...ins
gununuz guzel geciyordur....

ben de ramazan ayından bu yana ilk defa haftasonu nete girdim. uyuz bilgisayarcı pcyi 6 ayda tamir etti

iki üç günlük kaçamaklarımı karatayla sileyim dedeim sabah karatay kahvaltısı yaptım öğlen de iyiydiama ikndin fenaydım.saat 4de sütlü kahveyi antepfıstığı, 1 bardak süt , sonra 1 kase soslu mısır takip etti. oldu olacak bulgur pilavı da yiyim karnım doysun dedim.yedim doydum elhamdülillahbu saattewn sonra yimezsem günahlarım affolur mu ki

kizlar bi$ey sorcam size
ben 10 gun once aldigim tereyagini ba$ka po$êtin içine di$arda unutmu$um buzdolabinin di$inda yani
bugun gordum
atiyim demi, bozulmu$tur
Üzeri küflenmişse küflü kısmını kesip al , kalanı kullan hayatım.Ama muhtemelen küflenmemiştir henüz , atmana gerek yoktur , tereyağ kolay bozulmaz...

Cicim geçmiş olsun , grip mi oldun ?

Leylakım şimdi senden bahsedecektim " galiba daha annesinden dönmedi" diye ama dönmüşsün galiba.Nasıl oldun , toparladın mı kendini ?

Sağol canım benim.. Valla haftaya memlekete gideceğim ya alışverişe çıkacagım ne alsam ne etsem diye bi ön hazırlık yapmak niyetim. Liste olsun ki ne alacaktım diye düşünmeyeyim. Evet ufak tefek ama o kadar gerekli şeyler varki.. Liste şart unutmamak için.

selam kıslar nasılsınız bakemgeçmişi fazla okuyamadım ama birdy nin sigarasızlık başına vurmuş onu gördümşaka bi yana 7 gün olmuş canım benim,ilk günler en zorudur diye düşünüyorum.bu günleri atlattıysan gerisi daha kolay olur,nolur biraz daha sabır
sersumum villa arıyomuşsun,inşallah içine sinen bi yer bulur da gidersinizher sene annemlerle bizde öyle yapıyoruz,kalabalık güsel oluyo
bense annemde iyileşip geldimbir de ne olur ne olmaz diye ev bile buldumanneme çok yakın ve çok güzel bi ev.inşallah olur da tutarız orayı

Leylakım şimdi senden bahsedecektim " galiba daha annesinden dönmedi" diye ama dönmüşsün galiba.Nasıl oldun , toparladın mı kendini ?

öğleden sonra döndüm canım,ama yemek vs. derken ancak gelebildim
iyileştim canım,turp gibiyim turp turp(melexinnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…