aynen ya, cidden pis olduğumu düşünmeye başladımHelal olsun valla utandrdın beni
melekxin canim gecmis olsun nasilsin... tuzlu ayran icseydin belki tansiyonun dusmustur...
canim ben sibiryadayim tr saatinden 6 saat ilerideyim.
1 haftadır nerde olduğunu merak ediyordum, sonunda öğrendim
birdy canim asayis berkamel mi???
kizlar ben kaciyorum saat sabah 5 oldu.sut ictim.size iyi geceler kizlar...
aaa bilmiyodum ama bütün çaylarım doğadan buna çok sevindimrica ederim..liptonun da meyveli çeşitleri var..hocamız doğadanı öneriyor..ama yine de sen bilirsin.ben de arada lipton alıyorum
bir kez daha kabul ediyorum tek problemim net bazen bağlanmıo,bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa
KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
.
ayrıca liste yapma sıramıza girmeyi de kabul etmeniz gerekiyor..aşağıda...
1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste dışı
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013
doğru yerdesin canım, ilk olarak kitapları oku,yediklerini paylaş, arkası gelir zatenmerhaba kızlar bende karatay diyeti yapmak istiyorum. evlendikten sonra 10 kilo aldım nasıl verebilirim bilmiyorum...
hoşgeldin yeniden canım listeye katılacak mısın..eğer katılacaksan 2 hafta sonra cuma listesine girersin ve liste sıramıza eklerim seni..haber verirsin..kuralları biraz sıktıkartık düzenli 2 hafta mazeretsiz kilo bildirimine katılmayan ve formata uygun kilo bildiriminde bulunmayanlar liste dışı kalıyor..
Tamam katilirim tabiki ama liste yapmam zor olabilir. Ceptelden giriyorum nete,yavas aciliyor. Ama elimden geleni yaparim.
hadi bakalım hayırlısı
Tesekkurler hosbulduk.iyi pazarlar..Karataya başlamakla bende güzel birşey yapmışım.. Hoşgeldiniz tekrar..
Hee hayatım dicek bişi yok , zor bi süreç , bakalım nolucak sonunda
Sersum ben de bitek yemek yaparken iyi hissediyorum kendimi.Yakın olsak hepinizin yemeğini yapıcak vaziyetteyim valla.Ben de şimdi Pampiş usulü karalahana pişirdim gerçi pişirdim denemez çünkü o karalahan pişmiyo yaww...Kuru barbunya pişiyo , o pişmiyo , nasıl dirençli bi yeşillik Alla Alla
Villa procesi FANTASTICOOOOOOOOOOŞahane olur valla , her anı ayrı zevk , inşallah tarihlerinizi denk getirebilirsiniz...
karatay ruhu evetaaa bilmiyodum ama bütün çaylarım doğadan buna çok sevindimkaratay ruhu galiba
bir kez daha kabul ediyorum tek problemim net bazen bağlanmıo,
:
Tesekkurler hosbulduk.
benim kocamında benımde maşallahımız var eve girip yatana kadar yemek yiyoruz. şimdi çocuk sahibi olma fikride kafamda belirince vermem gerek bu kiloları. teşekkürler canım yaın pazartesi ben bı baslıyım bu diyete...gel canım aramıza.
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
aynen ya, cidden pis olduğumu düşünmeye başladım
aaa bilmiyodum ama bütün çaylarım doğadan buna çok sevindimkaratay ruhu galiba
bir kez daha kabul ediyorum tek problemim net bazen bağlanmıo,
doğru yerdesin canım, ilk olarak kitapları oku,yediklerini paylaş, arkası gelir zaten
canımcımm napıyon beyaa..ösledim seni
afiyet olsun..oh maşallah yürüyüşe de başlamışsın
Yorum yapar fikirler verirseniz siz deneyimle hanımlar çok süper olur bebeeemm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...askiimin-ceyiz-hazirliklari.html#post28268533
Allah yardımcın olsun inşallah canım
ben de yemek yapmayı çok severim aslında ama çalışırken değil...izinli olucam ki canım istesin çeşit çeşit yapayım. .zorunluluk sıkıyo beni..
valla kıss yakın olsak sen yapardın eve geçerken ben sana uğrar alırdım..sonraaa ikimizin çok sevdiği o temizliği de ortaklaşa yapar bi kerede kurtulurduk
tarihleri ayarlamaya çalışıyoz bakalım..ben özel havuz olsun ve denize de 0 olsun istiyom. .çok şey mi istiyom
Valla hayatım illet olan sigara mı yoksa ben miyim tam bilemedim çünkü benim koca da aynı gün sigarayı bıraktı ve kendisi adeta bir Çiçek Çocuk gibi mutlu-mesut takılıyo evde.Ama tabe deli gibi yiyo , bunun da etkisi yok diilll....Ben aynı anda tam bi yoksunluk psikozuna girdim.Bi de üstüne uykusuzluk tey tey teyyyyyybirdy arkadaşım söylediklerin için teşekkürler, inan 1 haftadır aklımdasın, ben sigaranın böyle bir illet olduğunu bilmiyordum, Allah yardımcın olsun, belki içiyorsundur ama bitki çaylarını artırsan her aklına geldiğinde belki iştahınıda keser
benim oğlan durmuyo bilgisayarın tepesinde çıkıyorum,ii pazarlarr
He as güzelim , ben de şimdi astım nevresimlerle havluları....Slm kızlar..
Pazar günlerinden nefret ettiğimi soylemismiydim?..
Sabah menemen yidim, öğle-akşam tavuk kusbasi, soğan salatası, ayran..
Camasirimi asıp geleyim..hiç iş bitmiyo!!!
kizlar bugun internetimde problem vardi sabahtan beri giremedim...
neyse kizlar soyle bir gecmise dalayim...ins
gununuz guzel geciyordur....
Üzeri küflenmişse küflü kısmını kesip al , kalanı kullan hayatım.Ama muhtemelen küflenmemiştir henüz , atmana gerek yoktur , tereyağ kolay bozulmaz...kizlar bi$ey sorcam size
ben 10 gun once aldigim tereyagini ba$ka po$êtin içine di$arda unutmu$um buzdolabinin di$inda yani
bugun gordum
atiyim demi, bozulmu$tur
Ben geldim :) İki gündür sadece tek öğün yemek yiyebildim. Kötü bir beslenme tarzı ama yapacak bir şey yok. Yoğunluktan geberiyorum
Dün sadece saat 16:00 da köfte, bulgur pilavı, ezogelin çorba, salata, ve biraz da lavaş yedim
Bugün de yine aynı saatte dışarıda meksika steak yedim, yanında ızgara sebze ve bir de patates vardı, tadını alamasam da o patatesi yedim. Yememem gerekiyordu ama çok hastayım onu da yemezsem iyice güçten düşecektim. Çünkü iki gündür evde yemek yiyemiyorum. Eve girdiğimde saat 7 yi geçmiş oluyor
[COLOR]Topiğin hayırlı olsun cicim , ben valla bu çeyiz-düğün işlerinde çok kötüyüm , çok fikirsizimdir.O bakımdan pek yardımcı olamiciim ama daha önce de söölemiştim galiba ; mutfak için muhtelif plastik kaplar , mandal , mutfak bezi-kurulama bezi-kürdan-rende -süzgeç...Annem bunları almıştı bana ve çok makbule geçmişti , çünkü genelde gözden kaçan ufak-tefek ama çok lazım olan şeyler...[/COLOR]
Leylakım şimdi senden bahsedecektim " galiba daha annesinden dönmedi" diye ama dönmüşsün galiba.Nasıl oldun , toparladın mı kendini ?
Cicim geçmiş olsun , grip mi oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?