- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
selam kıslar nasılsınız bakemgeçmişi fazla okuyamadım ama birdy nin sigarasızlık başına vurmuş onu gördüm şaka bi yana 7 gün olmuş canım benim,ilk günler en zorudur diye düşünüyorum.bu günleri atlattıysan gerisi daha kolay olur,nolur biraz daha sabır
sersumum villa arıyomuşsun,inşallah içine sinen bi yer bulur da gidersinizher sene annemlerle bizde öyle yapıyoruz,kalabalık güsel oluyo
bense annemde iyileşip geldimbir de ne olur ne olmaz diye ev bile buldum anneme çok yakın ve çok güzel bi ev.inşallah olur da tutarız orayı
bakım yapma konusunda çok üşengecimdir aslında zorla yapıyorumvay beaaa reyhan harikasınbenimde bakım yapasımgeldi olsa olsa yüzümü yıkarım , iki de topla çalışayım piğlates niyetine
maşallahYanıtın için çok sağol canım.. Aslında özellikle 2 öğün yapayım diye bir düşüncem olmuyor, sadece sabah direk kahve ile güne başlayınca kahvaltı iştahım hiç olmuyor, ancak 1-2 saate acıkıyorum ya da hiç acıkmıyorum.. Kahvaltımı kahveyle yapsam o da bütün besinlerin demir emilimini azaltıyor vs. zaten iştah bırakmıyor.. Bir süre o şekilde devam edeyim bakalım nasıl bir fark olacak. Peki hiç acıkmamış olsam da yemeli miyim yoksa acıkmayı mı beklemeliyim arkadaşlar?
Allah kolaylık versin birdy,senin işin diyet yapmaktan daha da zorYaaaa bu yazdıkların ne kadar hoşuma gitti inan bilemezsin çünkü bugün en kötü günüm ve böyle keyifli bişey duymaya çok ihtiyacım vardı.Sinir sistemim iflas etti.Hem sigarasızlık , hem rahatsızlığım ve kilo almaktan korktuğum için yemeklere saldıramamak ve hem de günlerdir süren uykusuzluğum beni mahfetti.Sabahtan beri ve hatta inan bunları yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum.Eşim ısrarla sigara içmemi istedi.Çok huysuzlaştığım için habire ona sarmaya başladım ve o da bıktı haklı olarak.Ama şuan itibariyle henüz içmedim.Her sabah bugün kesin içicem diyorum ve gün boyunca içim oyula oyula içmekten alıkoyuyorum kendimi.1 saat sonra sanırım 7 gün bitecek.Hergün böyle mi olacak yoksa bi zaman sonra daha normale dönecek miyim hiç bilmiyorum...İşte böyle canımcım , hergünüm bir Alacakaranlık Kuşağı tadında geçmekte anlıyacağın..
Oyam , yukarıda anlattığım üzere iyi olmak şöyle dursun çok kötüyüm ben yaaaaBi de bu psikolojinin üzerine temizlik yaptım Allahtan kocam yardım etti sağolsun , yoksa kafamı temizlik kovasına daldırmak suretiyle intihar edecektim az kalsın
Sen nasılsın canım , geçmiş olsun , yüzünün akıyla ağırlamışsın misafirlerini.Nirvanaya ulaştığın kısımda koptum ben de vallaAfiyet olsun cicim , zahmet edip hazırlamışsın o kadar , yicen tabi
karatay ruhu evetbiz de leylakla karatay kafası diyoz
sizi de ekliyorum listeye o zaman..kaydedin kızlar listeyi bilgisayarınıza ben perşembeleri hatırlatıyorum
1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 2 hafta sonra aramızda
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-ficans-25 ocak 2013
14-sersum-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-dagyolu-15 mart 2013
21-Sadece_Askiim-22 mart 2013
21-topalpire-29 mart 2013
22-Bruxelles-5 nisan 2013
23-sebnemguducu-12 nisan 2013
iyi akşamlar arkadaşlar ben daha öncede karatay yapmak isteyip yarım bırakmıştım yarın tekrar başlyorum tabi kilo aldım şimdi tam 100 kiloyum hedefim ilk 90 sonra 10 ar 10 ar inicek 70 olana kadar
Hoşgeldin leylakım. iyi olmana sevindim. Tayin işi belli olmadı demi daha.. Hayırlısı bebemm Ayagın tozuyla benim topikcigimede ugra hemen
iyi akşamlar arkadaşlar ben daha öncede karatay yapmak isteyip yarım bırakmıştım yarın tekrar başlyorum tabi kilo aldım şimdi tam 100 kiloyum hedefim ilk 90 sonra 10 ar 10 ar inicek 70 olana kadar
hoşbuldum canımbelli olmadı canım daha,sözde bu hafta olacaktı ama yine yok.yarına kaldı umutlarımız
yeni topiğin hayırlı olsun bebişim,link atarmısın bi bakayım
nabersin leylakım. tayin işinden bir haber var mı
iyidir canım ya napıyım,ben de bebek çalısmalarına basladım.4 yıldır sıkıldım artık evde edi büdü gibi oturmaktan. bu sene en son yöntemi deneyecegim,nisan ayı gibi transfer yaptıracağız karar aldık doktorla.iyiyim reyhanım sen nasılsın?bu hafta da belli olmadı canım yayarın açıklanır herhalde büyük bi umutla bekliyoruz
iyidir canım ya napıyım,ben de bebek çalısmalarına basladım.4 yıldır sıkıldım artık evde edi büdü gibi oturmaktan. bu sene en son yöntemi deneyecegim,nisan ayı gibi transfer yaptıracağız karar aldık doktorla.
bebeemm hoşgeldinselam kıslar nasılsınız bakemgeçmişi fazla okuyamadım ama birdy nin sigarasızlık başına vurmuş onu gördüm şaka bi yana 7 gün olmuş canım benim,ilk günler en zorudur diye düşünüyorum.bu günleri atlattıysan gerisi daha kolay olur,nolur biraz daha sabır
sersumum villa arıyomuşsun,inşallah içine sinen bi yer bulur da gidersinizher sene annemlerle bizde öyle yapıyoruz,kalabalık güsel oluyo
bense annemde iyileşip geldimbir de ne olur ne olmaz diye ev bile buldum anneme çok yakın ve çok güzel bi ev.inşallah olur da tutarız orayı
geçmiş olsun canım..Çok teşekkür ederim canım, grip oldum sanırım. Bir de üniversitede final zamanı yorgunluktan hep böyle olur. Bu kez dinlenemediğim için daha ağır geçiyor
yok kıss tatil için kiralık bakıyom.oo villa bakıyorsun sersum,inşallah alırsın.biz de 3+1 bakıyoruz henüz
hadi hayırlısı canım..iyidir canım ya napıyım,ben de bebek çalısmalarına basladım.4 yıldır sıkıldım artık evde edi büdü gibi oturmaktan. bu sene en son yöntemi deneyecegim,nisan ayı gibi transfer yaptıracağız karar aldık doktorla.
bebeemm hoşgeldin..tayin pazartesiye kaldı anlamıştım sen açıklamadan gidince ..hayırlısı olsun inşallah..ev de bulmuşsun canım..hadi bakalım
sizin gittiğiniz tatil internetten mi yoksa tanıdık vasıtasıyla falan mı canım..internettense siteyi söyler misin fikir olur bana
Ögle. 1 bardak su & agri kesici.
Aksam. 1 tas yogurtlu corba, 1 tane yagda kizarmis patatesli börek.
1 tabak kapuska su, 1 tane büyük fincan kahve (Sekersiz)
Kizlar omage 3 ten kactane almak var. ben günde 1 tane aliyorum.
Canim benim omega 3 1000 mg yaziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?