Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşgeldin leylakım. iyi olmana sevindim. Tayin işi belli olmadı demi daha.. Hayırlısı bebemm Ayagın tozuyla benim topikcigimede ugra hemen

iyi akşamlar arkadaşlar ben daha öncede karatay yapmak isteyip yarım bırakmıştım yarın tekrar başlyorum tabi kilo aldım şimdi tam 100 kiloyum hedefim ilk 90 sonra 10 ar 10 ar inicek 70 olana kadar

vay beaaa reyhan harikasınbenimde bakım yapasımgeldi olsa olsa yüzümü yıkarım, iki de topla çalışayım piğlates niyetine
bakım yapma konusunda çok üşengecimdir aslında zorla yapıyorum

maşallah acıkmıyorsun ha.ben 4-5 saat geçse de yemek yesem diye hayal kuruyorum

Allah kolaylık versin birdy,senin işin diyet yapmaktan daha da zor

oo villa bakıyorsun sersum,inşallah alırsın.biz de 3+1 bakıyoruz henüz

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar ben daha öncede karatay yapmak isteyip yarım bırakmıştım yarın tekrar başlyorum tabi kilo aldım şimdi tam 100 kiloyum hedefim ilk 90 sonra 10 ar 10 ar inicek 70 olana kadar

Hoşgeldiniz..Çok rahat bir şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz Karatay sayesinde inşallah.. Kolay gellsin.

Hoşgeldin leylakım. iyi olmana sevindim. Tayin işi belli olmadı demi daha.. Hayırlısı bebemm Ayagın tozuyla benim topikcigimede ugra hemen

hoşbuldum canımbelli olmadı canım daha,sözde bu hafta olacaktı ama yine yok.yarına kaldı umutlarımız
yeni topiğin hayırlı olsun bebişim,link atarmısın bi bakayım

Son düzenleme:
2.öğünümü saat 18.00 de yapabildim aslında 16 da yiycektim ama eşim telefon etti hazırlan çıkacagız dedi.paldır küldür çıktık dışarı.ama niye? bakımlı kocacığımın kremleri bitmiş derhal almamız lazımmış gittik aldık biraz mağazaları dolaştık geldik.indirimler dorukta,avm fıkır fıkırdı.

geç gelince resmen saldırdım desem yeridir.yemeği hazırlayana kadar
1 kase fıstığı indirdim mideye.

yemekte;

1 tabak yeşil mercimekli karnabahar yemeği
1 tabak kıymalı menemen
salata
yoğurt
1 dilim tulum peyniri
1 kuru incir
hala yemek istiyorum ne oldu bana böyle şekerim afalladı.kendimi zor tutuyorum
sanıyorum bu aldığım fıstık kavrulmuş birdaha almıycam

iyiyim reyhanım sen nasılsın?bu hafta da belli olmadı canım yayarın açıklanır herhaldebüyük bi umutla bekliyoruz
iyidir canım ya napıyım,ben de bebek çalısmalarına basladım.4 yıldır sıkıldım artık evde edi büdü gibi oturmaktan. bu sene en son yöntemi deneyecegim,nisan ayı gibi transfer yaptıracağız karar aldık doktorla.

hayırlısı olsun canım,inşallah olur da kavuşursun bebişineben de şu işler bi netleşsin dr a gidicem yeniden.neden olmuyo bakalım:44::44:

bebeemm hoşgeldin..tayin pazartesiye kaldı anlamıştım sen açıklamadan gidince..hayırlısı olsun inşallah..ev de bulmuşsun canım..hadi bakalım
sizin gittiğiniz tatil internetten mi yoksa tanıdık vasıtasıyla falan mı canım..internettense siteyi söyler misin fikir olur bana

Çok teşekkür ederim canım, grip oldum sanırım. Bir de üniversitede final zamanı yorgunluktan hep böyle olur. Bu kez dinlenemediğim için daha ağır geçiyor
geçmiş olsun canım..
oo villa bakıyorsun sersum,inşallah alırsın.biz de 3+1 bakıyoruz henüz
yok kıss tatil için kiralık bakıyom..inşallah emeklilikte bizim de olur
hadi hayırlısı canım..

hoşbuldum bebeğeminşallah canım
biz tanıdık vasıtasıyla tutuyoruz canımama sahibin..n.com da da çok oluyo bir bak istersen

Ögle. 1 bardak su & agri kesici.
Aksam. 1 tas yogurtlu corba, 1 tane yagda kizarmis patatesli börek.
1 tabak kapuska su, 1 tane büyük fincan kahve (Sekersiz)

Kizlar omage 3 ten kactane almak var. ben günde 1 tane aliyorum.

Ögle. 1 bardak su & agri kesici.
Aksam. 1 tas yogurtlu corba, 1 tane yagda kizarmis patatesli börek.
1 tabak kapuska su, 1 tane büyük fincan kahve (Sekersiz)

Kizlar omage 3 ten kactane almak var. ben günde 1 tane aliyorum.

omega 3 ün kaç mg olduğuna bağlı canım,günde toplam 2-3 gr almak gerekiyo

tepemde ggogoooooo lıkı lıkı diyen ve ekranı kapatmay a çalışan veledle geldim yine bakalım ne kadaar sürecek

[leylak84]omega 3 ün kaç mg olduğuna bağlı canım,günde toplam 2-3 gr almak gerekiyo
Canim benim omega 3 1000 mg yaziyor.

Çok uzun bir aradan sonra herkese merhabalar ;
Net bağkantım henüz oldu özledim sizleri
Yarından itibaren tama gaz paylaşımlara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…