aynı şeyi ben de dün yaşadım arkaşım, eşime kızartmıştım mis gibi koktu ev tadına bilem bakmadım. Aferim bizeaksam yemegi
kofte
pirasa ha$layip yogutladim tereyagli sos yaptim guzeldi :)
normal yemeğindeki gibi doğradın?
amaaa çocuklara paatztes kizzartmi$tim, çok canim istedi ama iradem kazandi yemedimm
uff bide yava$ yiyolarki, iki saat gozumun onunde durdu bi tabak patates kizartmasi
hemde kitir kitir di yaaa
Üzeri küflenmişse küflü kısmını kesip al , kalanı kullan hayatım.Ama muhtemelen küflenmemiştir henüz , atmana gerek yoktur , tereyağ kolay bozulmaz...
arkadaşım o sarı kısmını sıyırıp azcık dilinin ucuyla acıyıp acımadığına bak istersen, acımadıysa yemeklerde kullanmak yerine hamur işinde kullanmanı tavsiye ederim, kurabiye gibi tabi yememek şartıylasaol canim cevabin için
yok kuflenmemi$ di$i biraz sari fazla sari galiba sadece
Aferim kızTurp gibi olmuşsun , sevindim
Bak canım bu konuda tam net birşey diyemeyeceğim.Çünkü ben bu nedenle ceza aldığımdan kendi topiğimin adresini bile veremez oldum .Sende dikkatli ol :18:
Kizlar yukaridaki patigi ben ördüm. Birde Convers patik örüyorum.
Onuda paylasirim. Bitmesine cok az kaldi.
Güzel bebişlerBen yaza kadar 56 ya inermiyim sizce :18: Eltim geldi Almanya'dan .( kayıvalidemde) Beni göremediği için eminim Şuan çatlıyordur Geçen annemin bir komşusu 3 aydır beni görmemişti.Şoka girdi kız."Senin diğer yarın nereye kayboldu ?" Diye sordu.Kendisinin Kilovermeye hiç ihtiyacı olmadığı halde saatlerce "ne yaptın?" Sorusunu sordu durdu Amma velakin ben bu aralar kendimi şişmiş gibi hissediyorum.Bu wc olayı beni çok derinden vuruyor Ayrıca suyu da unutur olmaya başladım( mutfak uzak düştüğünden üşengeçliğim tutuyor)
INSALLAH Olursun melexin. Dularim bizimle kilolarimizi vermemiz gerek.
Eltin seni kislaniyormu canim.? Ben eltilerimi hic kiskanmam. Inanin.
Ben onlara derdim tatilde ben tatil yerlerine gitmek istiyorum.
Onlarda bana ne cok hayallerin var bizim öyle hayallerimiz, beklentilerimiz yok.
Bir kac ay önce eltimle konustuk artik izin falan yok gitmiyecegim, Ya esim beni adam gibi 14 gün bir tatile götürür ya da izin falan yok kestim diyor.
Canim bana diyordunuz sizinde hayalleriniz varmis bakin bana neler diyordunuz dedim.
Onlar beni kiskaniyor daha serbestler benden ama. Benim tatailim hep kayinvaldemle Görümcemle gecer 26 Yilidr evliyim.
Sürahiyle su al yanina canim üsenme bence.
Güzel bebişlerBen yaza kadar 56 ya inermiyim sizce :18: Eltim geldi Almanya'dan .( kayıvalidemde) Beni göremediği için eminim Şuan çatlıyordur Geçen annemin bir komşusu 3 aydır beni görmemişti.Şoka girdi kız."Senin diğer yarın nereye kayboldu ?" Diye sordu.Kendisinin Kilovermeye hiç ihtiyacı olmadığı halde saatlerce "ne yaptın?" Sorusunu sordu durdu Amma velakin ben bu aralar kendimi şişmiş gibi hissediyorum.Bu wc olayı beni çok derinden vuruyor Ayrıca suyu da unutur olmaya başladım( mutfak uzak düştüğünden üşengeçliğim tutuyor)
tabi ki inersin bebişim,yaza daha çoooook var.15 kg 2-3 ayda gider melexinim
eltin çatlısın da patlasın
sağol canımCanım villa kiralamayı düşünüyormuşsunuz , nerede düşünüyorsunuz ? Ben eskiden tatillerimi bu şekilde yapıyordum.(kaynanatör işin içine dahil olunca bıraktım )Sana yardımcı olmaya çalışırım.Ayrıca ben genelde kamplara yakın yerlerde kiralıyordum villalarıÇok süper oluyordu.Site içinde,havuzlu, güvenlik ve de alışveriş yada gerekli işlere yardımcı olan görevlileri de oluyor.Süper oluyor var ya tatile 1 aylığına diye gidip 3,5 ay kalıyordum.Çocuk için hele daha da güzel oluyor.Sitenin içinde havuz olduğundan ben deniz için öğlene kadar hazırlık yapana kadar benim kız havuzla idare ediyor ,sonrasında denize gidiyorduk.Ayrıca villaların içi dayalı döşeli olduğundan ev konforunda tatil.Bir de sitede gece eğlencesi ,mangal partisi filan yapıyorduk.İstersen sabaha kadar havuzda takıl Ay kız çok sevindim bu aklı başında fikrini .Kızlar keşke böyle bir tatili topikçe yapabilsek( havuzu taşınmadan tabisi )
çattır çatır çatlasınGüzel bebişlerBen yaza kadar 56 ya inermiyim sizce :18: Eltim geldi Almanya'dan .( kayıvalidemde) Beni göremediği için eminim Şuan çatlıyordur Geçen annemin bir komşusu 3 aydır beni görmemişti.Şoka girdi kız."Senin diğer yarın nereye kayboldu ?" Diye sordu.Kendisinin Kilovermeye hiç ihtiyacı olmadığı halde saatlerce "ne yaptın?" Sorusunu sordu durdu Amma velakin ben bu aralar kendimi şişmiş gibi hissediyorum.Bu wc olayı beni çok derinden vuruyor Ayrıca suyu da unutur olmaya başladım( mutfak uzak düştüğünden üşengeçliğim tutuyor)
tabi ki inersin bebişim,yaza daha çoooook var.15 kg 2-3 ayda gider melexinim
eltin çatlısın da patlasın
Gider Di mi bebişimBana tekrar Secret lazım .Sersummmmmmm
Eltim zayıftır ama aşırı takıntılıdır kendisiSanırım her yaz buraya gelmeden katı bir diyete giriyor Ben öyle çok takıntısı değildim ama onun o süzüşleri beni etkiliyordu . Yaza kadar ona gözükmeyeyim
canım ben de barbunu beğenmedim..kötü koktu banaAkşam barbun yedim. Ömrümde ilk kez yedim barbun balığını. Levrek yerim, lüfer yerim, somon yerim... Hatta ahtopot, kalamar, karides gibi börtü böcek de yerim... Amma barbun yememiştim. Hiç sevmedim. Şu anda da midem kötü
Daha önce bir de suşi yediğimde böyle olmuştum. Hem de iyi bir yerde yemiştim, başıma bi iş gelmesin diye ama yine de sevmemiştim.
İstanbulda doğsam da aslım Kayserili ya... Deniz ürünlerini bünyem bir yere kadar kaldırıyor zaar:)
sağol canım..kardeşimlerle gidicez..ama kararsız kaldık.:44::44:.ani t.rda %40 a varan indirimli oteller daha cazip gelmeye başladı ..yemek yapma derdinden kurtulmak açısından..bakalım..
çattır çatır çatlasın..düşersin kıss niye düşmeyesin
canım ben de barbunu beğenmedim..kötü koktu bana..halbuki balık kokusunu severim
sağol canım..kardeşimlerle gidicez..ama kararsız kaldık.:44::44:.ani t.rda %40 a varan indirimli oteller daha cazip gelmeye başladı ..yemek yapma derdinden kurtulmak açısından..bakalım..
canım ben de barbunu beğenmedim..kötü koktu bana..halbuki balık kokusunu severim
Yaaaa bu yazdıkların ne kadar hoşuma gitti inan bilemezsin çünkü bugün en kötü günüm ve böyle keyifli bişey duymaya çok ihtiyacım vardı.Sinir sistemim iflas etti.Hem sigarasızlık , hem rahatsızlığım ve kilo almaktan korktuğum için yemeklere saldıramamak ve hem de günlerdir süren uykusuzluğum beni mahfetti.Sabahtan beri ve hatta inan bunları yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum.Eşim ısrarla sigara içmemi istedi.Çok huysuzlaştığım için habire ona sarmaya başladım ve o da bıktı haklı olarak.Ama şuan itibariyle henüz içmedim.Her sabah bugün kesin içicem diyorum ve gün boyunca içim oyula oyula içmekten alıkoyuyorum kendimi.1 saat sonra sanırım 7 gün bitecek.Hergün böyle mi olacak yoksa bi zaman sonra daha normale dönecek miyim hiç bilmiyorum...İşte böyle canımcım , hergünüm bir Alacakaranlık Kuşağı tadında geçmekte anlıyacağın..
Napayım sersumum koşuşturuyorumDün kızımı tudem sınavına götürdüm İle maksat bahaneyle biraz da gezmekti bi taşla iki kuş vurdum yani
bugün de çocuklarla uğraşıyorum ev işi az önce pırasa yemeği yaptım eşime yemeklerini yedirdim mutfak toplanacak kaççam şimdik
öğleden sonra döndüm canım,ama yemek vs. derken ancak gelebildim
iyileştim canım,turp gibiyim turp turp(melexinnn )
Tabii ki normale döneceksin. Hatta gerçek normalin sigara içilmeden olunduğunu da göreceksin. Aklıma ne geldi. Nerde okumuştum bilmiyorum. Patlıcanın içindeki bir madde nikotin ihtiyacını azaltıyormuş. Sigarayı bırakanlar patlıcan yesin yazıyordu. Böyle bişey okuyan oldu mu hiç, yoksa ben bi tarafımdan uydurmaya mı başladım ki acep?:111:
Hoşgeldin canım. Annen iyi bakmış sana desene:) Ne varsa annelerimizde var zaten. Tayin işi de olsa gönlüne göre, ne iyi olacak. Topikcek bir secret patlatalım bu akşam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?