Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynı şeyi ben de dün yaşadım arkaşım, eşime kızartmıştım mis gibi koktu ev tadına bilem bakmadım. Aferim bize

Canım villa kiralamayı düşünüyormuşsunuz , nerede düşünüyorsunuz ? Ben eskiden tatillerimi bu şekilde yapıyordum.(kaynanatör işin içine dahil olunca bıraktım )Sana yardımcı olmaya çalışırım.Ayrıca ben genelde kamplara yakın yerlerde kiralıyordum villaları Çok süper oluyordu.Site içinde,havuzlu, güvenlik ve de alışveriş yada gerekli işlere yardımcı olan görevlileri de oluyor.Süper oluyor var ya tatile 1 aylığına diye gidip 3,5 ay kalıyordum.Çocuk için hele daha da güzel oluyor.Sitenin içinde havuz olduğundan ben deniz için öğlene kadar hazırlık yapana kadar benim kız havuzla idare ediyor ,sonrasında denize gidiyorduk.Ayrıca villaların içi dayalı döşeli olduğundan ev konforunda tatil.Bir de sitede gece eğlencesi ,mangal partisi filan yapıyorduk.İstersen sabaha kadar havuzda takıl Ay kız çok sevindim bu aklı başında fikrini .Kızlar keşke böyle bir tatili topikçe yapabilsek( havuzu taşınmadan tabisi )

Son düzenleme:
Kizlar yukaridaki patigi ben ördüm. Birde Convers patik örüyorum.
Onuda paylasirim. Bitmesine cok az kaldi.

Son düzenleme:
Güzel bebişler Ben yaza kadar 56 ya inermiyim sizce :18: Eltim geldi Almanya'dan .( kayıvalidemde) Beni göremediği için eminim Şuan çatlıyordurGeçen annemin bir komşusu 3 aydır beni görmemişti.Şoka girdi kız."Senin diğer yarın nereye kayboldu ?" Diye sordu.Kendisinin Kilovermeye hiç ihtiyacı olmadığı halde saatlerce "ne yaptın?" Sorusunu sordu durdu Amma velakin ben bu aralar kendimi şişmiş gibi hissediyorum.Bu wc olayı beni çok derinden vuruyor Ayrıca suyu da unutur olmaya başladım( mutfak uzak düştüğünden üşengeçliğim tutuyor)

Ben bugünkü menümüde yazmadım
Sabah
sucuklu yumurta, 1 ç b badem 2 ceviz, peynir,
arada sürekli çay içiyorum ama bugün oğlu için yaptığım kurabiyelerden yedim
akşam pırasa yemeğimi yedim
yatmadan süt içerim, şimdiden karnım gurulduyor
yarından itibaren daha dikkatli olcağım ve cumaya 67 yi göreceği inş
herkese iyi akşamlar,ben kaçar

aaa unutmadan birdy ciğim haydi arkadaşım, bak dünyanın farklı yerlerinden seni görmediği halde sana inanan bir sürü kişi var,illet olan o zehir sen değilsin dediğin gibi eşin gibi hiç hazırlanmadan pat diye bırakmışsın, bu demek oluyor ki sen ondan çok daha güçlüsün

Son düzenleme:

tabi ki inersin bebişim,yaza daha çoooook var.15 kg 2-3 ayda gider melexinim
eltin çatlısın da patlasın

Gider Di mi bebişim Bana tekrar Secret lazım .Sersummmmmmm
Eltim zayıftır ama aşırı takıntılıdır kendisi Sanırım her yaz buraya gelmeden katı bir diyete giriyor Ben öyle çok takıntısı değildim ama onun o süzüşleri beni etkiliyordu . Yaza kadar ona gözükmeyeyim

Akşam barbun yedim. Ömrümde ilk kez yedim barbun balığını. Levrek yerim, lüfer yerim, somon yerim... Hatta ahtopot, kalamar, karides gibi börtü böcek de yerim... Amma barbun yememiştim. Hiç sevmedim. Şu anda da midem kötü

Daha önce bir de suşi yediğimde böyle olmuştum. Hem de iyi bir yerde yemiştim, başıma bi iş gelmesin diye ama yine de sevmemiştim.

İstanbulda doğsam da aslım Kayserili ya... Deniz ürünlerini bünyem bir yere kadar kaldırıyor zaar:)

sağol canım..kardeşimlerle gidicez..ama kararsız kaldık.:44::44:.ani t.rda %40 a varan indirimli oteller daha cazip gelmeye başladı..yemek yapma derdinden kurtulmak açısından..bakalım..
çattır çatır çatlasın..düşersin kıss niye düşmeyesin

canım ben de barbunu beğenmedim..kötü koktu bana..halbuki balık kokusunu severim

Tabi canım bu ara otellerde erken rezervasyon indirimlidir.Ama villa tatil uzun yapılacaksa ve de kalabalık aile iseniz çok daha ekonomik ve de eğlenceli oluyor .Kız yazın ne yemeği Karpuzu kesecen ,yanına da bir peynir koyacan Yemeğeni de dövecek

Tabi canım bu ara otellerde erken rezervasyon indirimlidir.Ama villa tatil uzun yapılacaksa ve de kalabalık aile iseniz çok daha ekonomik ve de eğlenceli oluyor .Kız yazın ne yemeği Karpuzu kesecen ,yanına da bir peynir koyacan Yemeğeni de dövecek
Verecek kız bu kiloları , sende vereceksin

Tabii ki normale döneceksin. Hatta gerçek normalin sigara içilmeden olunduğunu da göreceksin. Aklıma ne geldi. Nerde okumuştum bilmiyorum. Patlıcanın içindeki bir madde nikotin ihtiyacını azaltıyormuş. Sigarayı bırakanlar patlıcan yesin yazıyordu. Böyle bişey okuyan oldu mu hiç, yoksa ben bi tarafımdan uydurmaya mı başladım ki acep?:111:

Ctesi benim kız da töderin sınavına girdi. Gerçi daha işlemedikleri konular varmış. 5 boşu varmış.

öğleden sonra döndüm canım,ama yemek vs. derken ancak gelebildim
iyileştim canım,turp gibiyim turp turp(melexinnn)

Hoşgeldin canım. Annen iyi bakmış sana desene:) Ne varsa annelerimizde var zaten. Tayin işi de olsa gönlüne göre, ne iyi olacak. Topikcek bir secret patlatalım bu akşam:))

Aaaa... Soruya bak... İnersin tabii ki! Mayısda yazarsın Zekiden bikini baktım, ipli mipli diye

Evet ya... Kokuyor gerçekten de...

Villa fikri çok güzel de... Yemeği ben yapıp, yatağı ben kapatıyorsam, ben o tatile tatil demem arkadaşım.

Son düzenleme:
Canım ceyizlerini mutlulukla, aşkla kullanırsın inşallah, verdiğin linke girip bu yazıyı oraya yazarken internet bağlantım koptu bende buraya yazıiim dedim.Bende rende, blender

mixer gibi küçük ev aletlerini hatırlatiim + havlu neresim ...aklıma geldikceyazarım

patlıcan olayı doğru kıssshatta benim kociş de sigarayı bırakmaya çalışırken çiğ çiğ patlıcan yiyiyodu sürekliama o kaa patlıcanı boşu boşuna yedi o da ayrı konu

hoşbuldum canımvalla çok iyi baktı bana anneciğimevet tayin işi olsa havalara uçucam da sonucu göremedik bir türlü oyam

Son düzenleme:
Canım selam, yanlış hatırlamıyorsam eşin subaydı, kampları yazmayı düşünmüyormusunuz ,yoksa ailece olmak için mi yazmıyorsunuz.Sanada kolay gelsin inşallah gönlünüze

ve kesenize göre bir yer bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…