Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım sana günaydın..biz yatıcaz sen daha uyumamışsın yine

tatile daha karar veremedik canım yaa.:44:.annemler kocaelide ya biz de tatile oradan gidicez..antalyaya çok uzak diyolar..ege yi ben istemiyorum..en sonunda anlaşamayıp annemler rezidansta yapıcaz bu gidişle tatili

Sağol canım bende iyiyim anca hafta sonları fırsat bulabildiğim için PC başındayım takılıyorum öyle Birdy bi ara gelmiş ben geldiğimde çıkmıştı bende merak ediyorum biraz

sıkıntılı bir süreçden geçiyor ama atlatmaya az kaldı kurtuluyor inşallah o pislikten darısı diğer pasif aktif içicilerin başına!

İyi geceler kıslar bugün sabah normal kahvaltı yaptım saat 10 gibi
Sonra saat 15 te bir bardak kafir ve biraz badem ve fındık yedim
Ama akşam cıssssss ekmek arası köfte(1 aydır ilk defa ekmek yemiş oldum) ayran ve bir dilim meyvesi pasta yedim:18:
Bugün tam 1 ay oldu karataylı olalı ve 3kg 600 gr vermişim

çok sağol teşekür ederim omega 3 ben solgar aldım kaç tane alınmalı gunde ben solgar 950 aldım galıba bıde iki ogun arası 5 saat degılmı

Tebrikler.. Cıslarda ödül niyetine olmuş

Egeyi niye istemiyorsun tatlım bi bildiğinizmi var bende ilk kez bu sene Akçay tarafını göriim diyodum o yüzden soruyorum Antalya hem uzak hem nemi çok yüksek en güzeli

Bodrum du ama pahalı ve turistler 1.sınıf bizler 2.sınıf olmuşuz bence !

yok canım yaa 4 yıldır izmirdeyim de doydum oralara ondan..yoksa severim..Bodrum konusunda da haklısın..bizimkiler de didim diyorlar bakalım sonucu yazarım..

sersum kaçar kızzlar..yarın mesaii..öğlene görüşürüz..

Akçay tarafını tavsiye ederim arkadaşım oralı idi gittim oraya çok güzel yeşilin bol olduğu güzel yerler. Denizide güzel.

canim merak etme benimde cildim bozuldu fakat gecen sene 2.5 ay karatay yapinca yuzumdeki lekelerin bir kismi gecti.kilo ve hamilelige ragmen cok sukur geri gelmedi.... o yuzden karataya baslamayi dort gozle bekliyorum....merak etme canim ins.karatayla beraber hem kilolar gidicek hemde cildimiz guzel olucak....bir yerde okumustum.kadin sarap gibidir yillandikca tatlanir diyordu.merak etme canim bizde bu yasimizda tatlanacagiz ins....

sadece askim nasilsin iyilestinmi.kac tane sinavin kaldi....

oyle sarhos olsamki canim akcay tarafina gidicekseniz kaz dagina cikmanizi tavsiye ederim.

arii canim hosgeldin.vericegin kilo cok degil.ins.hedefine ulasirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…