canim bugun inat ettim yatiyim uyuyayim diye ama yine uyuyamadim.internetimde problem vardi yoksa daha erken gelicektim.sabah 5.5 oldu.bende gecmise bakiyordum....sukur simdilik iyiyim.sen nasilsin nasil gidiyor...
birdy canim ins.iyisindir....merak etme yakinda hersey yoluna girer.birazcik sabir.
sersum canim tatil icin nereyi dusunuyorsunuz.
canim bugun inat ettim yatiyim uyuyayim diye ama yine uyuyamadim.internetimde problem vardi yoksa daha erken gelicektim.sabah 5.5 oldu.bende gecmise bakiyordum....sukur simdilik iyiyim.sen nasilsin nasil gidiyor...
birdy canim ins.iyisindir....merak etme yakinda hersey yoluna girer.birazcik sabir.
sersum canim tatil icin nereyi dusunuyorsunuz.
ilk sayfalarda örnek menü olması lazım ve düzenli menü bildiren arkadaşlar var ama ben bi mönü yaziim :
2 adet yumurta rafadan yada tereyağda
10-12 zeytin, elinin büyüklüğü kadar yağlı peynir
bol yeşillik ,1 çay bardağı dolusu ceviz,badem,fındık (ekmek yerine)
bitki çayı çay su ve antioksidanla Q-3
İyi geceler kıslar bugün sabah normal kahvaltı yaptım saat 10 gibi
Sonra saat 15 te bir bardak kafir ve biraz badem ve fındık yedim
Ama akşam cıssssss ekmek arası köfte(1 aydır ilk defa ekmek yemiş oldum) ayran ve bir dilim meyvesi pasta yedim:18:
Bugün tam 1 ay oldu karataylı olalı ve 3kg 600 gr vermişim
canım sana günaydın..biz yatıcaz sen daha uyumamışsın yine
tatile daha karar veremedik canım yaa.:44:.annemler kocaelide ya biz de tatile oradan gidicez..antalyaya çok uzak diyolar. .ege yi ben istemiyorum ..en sonunda anlaşamayıp annemler rezidansta yapıcaz bu gidişle tatili
Egeyi niye istemiyorsun tatlım bi bildiğinizmi var bende ilk kez bu sene Akçay tarafını göriim diyodum o yüzden soruyorum Antalya hem uzak hem nemi çok yüksek en güzeli
Bodrum du ama pahalı ve turistler 1.sınıf bizler 2.sınıf olmuşuz bence !
çok sağol teşekür ederim omega 3 ben solgar aldım kaç tane alınmalı gunde ben solgar 950 aldım galıba bıde iki ogun arası 5 saat degılmı
Egeyi niye istemiyorsun tatlım bi bildiğinizmi var bende ilk kez bu sene Akçay tarafını göriim diyodum o yüzden soruyorum Antalya hem uzak hem nemi çok yüksek en güzeli
Bodrum du ama pahalı ve turistler 1.sınıf bizler 2.sınıf olmuşuz bence !
antioksidan konusunda yardımcı olurmusunuz kızlar?????
antioksidan konusunda yardımcı olurmusunuz kızlar?????
Solgar 950 ise 2 tane yeterli ,evet öğünler arası en az 4 ideali 5 saat akşam 7 den sonra sadece bitki çayları,su,ayran yada süt
Konuyla alakasız ama anlatmadan edemeyeceğim:
2,5 yıl önce oğlanlara sünnet düğünü yapmıştık. O zaman fotoğrafçı, eşimle benim 50X70 cm lik bir fotoğrafımızı hediye etmişti. Geçen gün çerçeveletip asmıştım. Cuma günü biraz bunalımdaydım herhalde... Resme baktım baktım, o zamanlar nasıl da güzelmişim, şu cildimin parlaklığına bak, bu tedaviler beni ne hale getirdi vs. diye epey bir bunalım yaptım o akşam. Eşim de yazık beni teselli etmeye uğraştı durdu.
Sonra bugün aklıma geldi... Tamam gerçekten de cildim çok bozuldu tedaviden sonra ama resimdeki kadar da güzel değildi işin gerçeği... Ve o zaman kafama dank etti! Fotoğrafa fotoşop yapmışlar!
Leynn, boşuna bunalım yapmışım. Benim aslım böyleymiş
çok soru sordumson sorum 2 sını bıden alabılıyomuyuz balık yağlarının
Evet talım alabiliyorsun, hatta Karatay hoca doktor sitesinde bunu soran hastasına'' kahvaltıda hepsini biseferde'' alın diye cevaplamıştı.
Akçay tarafını tavsiye ederim arkadaşım oralı idi gittim oraya çok güzel yeşilin bol olduğu güzel yerler. Denizide güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?