Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Konuyla alakasız ama anlatmadan edemeyeceğim:

2,5 yıl önce oğlanlara sünnet düğünü yapmıştık. O zaman fotoğrafçı, eşimle benim 50X70 cm lik bir fotoğrafımızı hediye etmişti. Geçen gün çerçeveletip asmıştım. Cuma günü biraz bunalımdaydım herhalde... Resme baktım baktım, o zamanlar nasıl da güzelmişim, şu cildimin parlaklığına bak, bu tedaviler beni ne hale getirdi vs. diye epey bir bunalım yaptım o akşam. Eşim de yazık beni teselli etmeye uğraştı durdu.

Sonra bugün aklıma geldi... Tamam gerçekten de cildim çok bozuldu tedaviden sonra ama resimdeki kadar da güzel değildi işin gerçeği... Ve o zaman kafama dank etti! Fotoğrafa fotoşop yapmışlar!

Leynn, boşuna bunalım yapmışım. Benim aslım böyleymiş

ii akşamlar kıslar hep başlıyacam başlıyacam dıye yazıyorum ama başlayamadım yada başlayıp 6 saat sonra bıtırdım inş bu sefer kesın başlıyacagım. 2 ay önce dıyetısyene gıttım verdıgı listeyı yapamadım. burda daha çok motıve oluyorum galıba dıyetıssen o motıve yı saglıyamadı önceden de buraya katıldım 67 den 57 ye indim ve tekrar aldım şuanda 66 yım inş 50 olurum.

Selam canım çok güldüm alemsin ,tedavilerin bittimi bilmiyorum ama bide bardağın dolu tarafından bak bence.Yanlış hatırlamıyorsam çaresi olmayan bir dert değil seninki

beterin beteri var derler,allah beterinden korusun. Canım cildin bozulmuş olabilir ama hayat dolusun, mücadeleci bir yapın var diye hatırlıyorum ve en önemlisi sağlıklı üç evladın

var mutlu bir yuvan var sevdiklerin yanında daha ne olsun dimi canım.

Tekrar hoş geldin canım buradan ayrılmak kimseye yaramıyor bende ara sıra motive olmak yoldan çıkmamak için takılıyorum sende takılmaya devam et hem çoğu zaman

eğlenceli sohbetler oluyor sıkılmazsında.

3. ogunumu 18.30a dogru yaptim
1 avuca yakin findik
2 kasik yogurt
2 kasik kereviz salatasi
hic aclik yoktu ama meto hizlansin diye 3 ogun yapicam ins..
vee az once yarim saat spor yaptim.. kizlar ben karatay yaparken cidden wc olayi cok oluyo:)) sabahtan beri 3 oldu sanirsam:))

bugün üzerinize afiyet diyeti birazcık bozdum((( komşum sıcacık kıymalı börekleri getirince dayanamadım yedim:))))ama tam gaz devam çok şükür ki tatalıyı zaten sevmiyorum.şu sirke olayını soracaktım sizlere.neyi kullanıyorsunuz sirke olarak nasıl ve hangi zamanlarda tüketiyorsunuz

Yoğurt da faydalıymış kabızlık için ,ayrıca hareketliysen onunda katkısı vardır darısı kabızların bağırsaklarına :)

Canım 1 talı kaşığı elma sirkesi 1bardak ılık suyla sabah aç karnına ve akşam yatmadan içilir diyo uzmanlar.

Teşekkürler canım. Sorun değil ama unutma topiğimi hee. her zaman beklerim Listeme rendeyide ekledim yaptığım listede yokmuş

Bu arada saat 20:30 dan bu yana 1 bardak tarcınlı süt , 1 bardak lipton form çay, yarım litre su ve yarım çay bardağı kadar ayran içtimm

canım evet eşim astsubay ama tahmin ettiğin gibi ailecek olabilmek için böyle düşündük..açıkçası eşim kamplara gitmeyi pek sevmez..işte askerlik kampta askerlik (hep tanıdıklarla karşılaşılıyor)istemiyor açıkçasıhaklı da bence

gece gece altıma ediyodum kıss gülmekten..alemsin sen.60:

doğru diyorsun valla takılacagım artık çok kötu şışım nefes alamıyorum sankı yanı zor alıyorum sabah erken ciyim yarın kahvaltıda neler yıyorsunuz bana 1 örnek menu kahvaltı yazarmısınız ben unuttum herşeyı sadece aklımda olan meyve ekmek baklıyat yasak sabah erkencı oldugum için bır fıkrım tok

2 gündür çok yoğundum hiç giremedim arkadaşlar
menülerimi yazıyorum

cumartesi
kahvaltı
peynirli omlet
ceviz
5 zeytin
küçük parça salçalı ekmek
çay çay

ara
türk kahvesi

akşam

tarhana çorbası
kurufasülye
2 kaşık pilav
yoğurt
ev yapımı turşu

pazar
sucuklu yumurta
peynir
ceviz
zeytin
çay

ara
türk kahvesi minik bir çikolata eşliğinde

öğlen

salep

akşam

kuru fasülye
köfte
yoğurt
salata

dayanamadım 1 tanede nescafe içtim

herkese iyi geceler

Merhaba canım uyku tutmadımı yine, saat beş buçuk olmuştur orada nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

canim bugun inat ettim yatiyim uyuyayim diye ama yine uyuyamadim.internetimde problem vardi yoksa daha erken gelicektim.sabah 5.5 oldu.bende gecmise bakiyordum....sukur simdilik iyiyim.sen nasilsin nasil gidiyor...

birdy canim ins.iyisindir....merak etme yakinda hersey yoluna girer.birazcik sabir.

sersum canim tatil icin nereyi dusunuyorsunuz.

ilk sayfalarda örnek menü olması lazım ve düzenli menü bildiren arkadaşlar var ama ben bi mönü yaziim :

2 adet yumurta rafadan yada tereyağda

10-12 zeytin, elinin büyüklüğü kadar yağlı peynir

bol yeşillik ,1 çay bardağı dolusu ceviz,badem,fındık (ekmek yerine)

bitki çayı çay su ve antioksidanla Q-3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…