Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sadece askim nasilsin iyilestinmi.kac tane sinavin kaldi....

oyle sarhos olsamki canim akcay tarafina gidicekseniz kaz dagina cikmanizi tavsiye ederim.

arii canim hosgeldin.vericegin kilo cok degil.ins.hedefine ulasirsin.

Sağol tavsiyen için tatlım, inşallah bi kesin karar verebilsek planda yaparız hem arkadaşım 2 senedir gidip tüm yazı orda geçiriyor ,oraları biliyordur artık bizde onlara bırakıcaz

planı, onlar yapsın bakalım hayırlısı.

Evet canım daha iyiyim sağol cnm. 2 sınavım ve 1 proje teslimim kaldı. Perşembe günü hepsi bitmiş olacak inşallah canm. Sen gene uykusuz ayaktasın İyi geceler dicem ama sabah oldu orada değil mi? Az kaldı bebiş gelince kurtulacaksın inşallah uyku düzensizliğinden dicem ama bebiş rahat büyüyen bi bebek olur inşallah

sevgilimden ayrıldım depresyona girdim ve bugün sadece 1 öğün yiyebildim o da;
2 yumurta, birazcık peynir, 3-4 tane badem, 2 gün kurusu.
gün içerisinde 3 bardak yeşil çay içtim hepsi bu. saatlerdir midem boş.
15 gün oldu diyete başlayalı ve kabızlığım devam ediyor. toplasam 5 kere tuvalete çıkmamışımdır bu süre boyunca, onun da sıkıntısı var.
2 ay önce de sigarayı bıraktım hiç içmedim.
ayrıca kedim kayboldu onu da kafaya takıyorum. iş de bulamadım henüz. anlıycanız çıldırmak üzereyim nolucak böyle bilmiyorum.

Son düzenleme:
Günaydinnnn kizlarrr
ben aylardir diyetteyim ama nedense olmuyorrr kilo veremiyorummm ben her sayfaya yaziyorumm en azindan birtane diyett bana iyi gelir diye bu diyet dukanla aynimi
ben sabaha karsi yatiyorumm kizimdan dolayiii
Gece acikinca neler yiyorsunuzz
nelerr serbesttt
neler yasakk bu diyette
lütfennnnnnnnn birinizzz bana yardim edinnnn nolurrrrr yaaa

sersum arkadasimizdan alintidir....telif kakki saklidir...

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. yukarda belirtildigi gibi....geceleri ayran sut kefir tuketebilirsin.

kabizlik icin ac karnina suyla beraber 2-3 hurma tavsiye edilir.

Sagol sersumcum,canim liste teklifin icinde tesekkur ederim,kaneele de sorayim,ya onla ya da seninle sirami degistireyim canim

ficans canim sana iyi uykular...bugun yorulmussun o kadar cik olur.zaten onu yakmissindir sen...

birdy canim anladin sen onu...

yaramazlik yok....
sana iyi sporlar canim.....

Sagol ramaskacim,maalesef yediklerimi yakmamisim canim:18:

ficans canim gunaydin nasilsin.bugun erkencisin.

canim merak etme yakarsin....eee geldikleri gibi gidecekler....

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz..Çok rahat bir şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz Karatay sayesinde inşallah.. Kolay gellsin.

yeniden hoşgeldin canım

yazmaktan utanma arkadaşım, yemekten utan

Hoşgeldin arkadaşım, yarın bir çok kişi için yeni bir başlangıç olacak ve kurtulacağız bu pis kilolardan

çok teşekkürler kızlar ilk kahvaltıma başladım

menümü yazayım yanlışlarımı düzeltin lütfen

2 rafadan yumurta,1 domates,10 zeytın,avuç içi kadar t yaglı malatya peyniri,6 siyah çekirdekli kuru üzüm,4 tam ceviz içi çay

Kizlar hepinize gunaydinDun de butun gun evde degildim,kahvalti ve diger ogunde 2 ayri yerdeydik,hayir diyemeyecegim yerlerdi ve olan oldu,dun de bo kalorili ve karbonhidratli gecti,sonuc sabah tartildim tam 67 kilo ciktim,buna hemen dur demem lazim,Hepinize kacamaksiz ve iyi bir hafta diliyorumSagol ramaskacim,insallah dedigin gibi olur,hemen vermem lazim o fazlaligi,tam karataya devam insallah

günaydın kızlar valla ilk günüm inş istedıgım kıloya gelırım sabah uyanınca 7. 30 da maydanos kuru içtim şimdi kahvaltı yapacagım.
Kahvaltıda;
2 yumurta kayısı kıvamında
3 küçük domates
biraz b peynır bırazda tulum peynırı
5 siyah 5 yeşıl zeytın
1 çasy bardagı kadar cevız (sayısı 8 tam oldu sizce abartımı o kadar ceviz)

Cook özür diliyorummm biliyorumm cok soru soruyorummm ama
Meyve yasak
seker yasak
pirinc bulgur yasak
nohut yasak

Süt peynir yumurta et balik serbest demii

mesela corba yasakmi
dolma yasakmi döner eti yasak mi
ekmek hic mi yenilmicekk

Mesela fasülyee var kac tabak yiyebilirimmm
yada sarma kactane yada dolma

kizartma yasakmi

ben zaten günde 2litre su iciyorum
ve 30dk hizli tempoda yürüyorumm

Benide araniza kabul edermisinizzzzz
birde bu yazdiklarimi biriniz lütfennnnnnn cevaplayinnnn nolurrr

canım baklıyat bıldıgım kadarıyla yasak kızartmada yasak çorba mantıkolarak dusundugınde ıçerıge baglıdır mesela mercımek yada pirinç içinde olan yanı ben mantıga bakıyorum sen menulere bak bıde yaz yedıklerını yazan oluyor

oyle sarhos olsamki canim akcay tarafina gidicekseniz kaz dagina cikmanizi tavsiye ederim.

arii canim hosgeldin.vericegin kilo cok degil.ins.hedefine ulasirsin.

hoşbulduk ramaskacıgım inş verırız yaza daha saglıklı ve fıt oluruz

kızlar çıkmam gerek 14 te eve gelecegım öğlen ve akşam için örnek menu ne olmalıdır benım ilk gunum oldugu için ilk 1 ay ızgarayamı yukleneyım 1 ay sonrqamı sulu ve sebze yemegı yıyeyımsizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…